Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους.Λογο δουλειας εχω καιρο να μπω και εχω χασει πολλα.Ομολογω οτι εισαστε η καλυτερη παρεα για τις "μαυρες μερες".Εχθες εφαγα ολη τη βροχη και σημερα μου χτυπησε την πορτα ο πυρετος...Συν της αλλης εχθες μου ανακοινωσαν οτι θα φυγω απο την δουλεια αν δεν παει καλα ο μηνας....Κατα τ αλλα μια χαρα.Μαγισσουλα περαστικα και υπομονη.Εμεις τα κριαρια δεν το βαζουμε ευκολα κατω.Εχουμε πεισμα ατελειωτο...Ολα θα πανε καλα.Εχεις την σκεψη ολων των γατογονιων μαζι σου.Και παλι καλημερα σε ολους.

Ευχαριστώ καλή μου και αυτό είναι αλήθεια εμείς τα κριάρια δεν το βάζουμε εύκολα κάτω και σίγουρα θα το ξεπεράσω και θα έρθουν όλα καλά..... αλλά να τώρα που έχω τα γεννέθλεια δεν ήθελα να τα περάσω στο κρεβάτι.....

Δεν βαριέσαι θα κάνω γεννε-ά-θλεια φέτος και γεννέθλεια του χρόνου.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ καλή μου και αυτό είναι αλήθεια εμείς τα κριάρια δεν το βάζουμε εύκολα κάτω και σίγουρα θα το ξεπεράσω και θα έρθουν όλα καλά..... αλλά να τώρα που έχω τα γεννέθλεια δεν ήθελα να τα περάσω στο κρεβάτι.....

Δεν βαριέσαι θα κάνω γεννε-ά-θλεια φέτος και γεννέθλεια του χρόνου.....

ΤΙ????????????????? Δεν εχει γεννεθελια??????Δεν εχει τουρτα? Δεν εχει φασαρια???????????? Ναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αααα και μπαι δε γουει καλημερα Αντζελα, πως εισαι σημερις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΤΙ????????????????? Δεν εχει γεννεθελια??????Δεν εχει τουρτα? Δεν εχει φασαρια???????????? Ναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αααα και μπαι δε γουει καλημερα Αντζελα, πως εισαι σημερις?

Εκτός από το ότι εχθες΄έβγαζα αίμα από τα λαιμά μου και σήμερα ζαλίζομαι είμαι καλά ,,,,,,
Είπαμε φέτος θα κάνω γενε-ά-θλεια και του χρόνου γεννέθλεια......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αμάν βρε μαγισσούλα...όλα σε σένα ήρθαν;;;;:(
Χρόνια σου πολλά και περαστικά σου!:up:

Αμάν βρε μαγισσούλα...όλα σε σένα ήρθαν;;;;:(
Χρόνια σου πολλά και περαστικά σου!:up:

Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα.....

:|Μαγισσουλα δεν καταλαβα οτι ειναι σημερα.Το 38,8 μου αφηνει καποια κενα στην αντιληψη....:redface: Χρονια σου πολλαααααα.Να τα χιλιασεις.Απο δω και περα παντα γερη κ ευτυχισμενη.Τα καλα ειναι μπροστα:P. Οτι επιθυμεις να βγαινει αληθινο.Και μην ανησυχεις θα τα γιορτασεις μετα.

Βρε κορισια μηπως ξερει καμια σας καννα καλο free προγραμματακι για registry clean?Σε μηση ωρα απαντησα σε 3 μηνηματα και με πεταξε 2 φορες εξω το ριμαδι για λαπτοπ..

Έχω ακούσει καλά λόγια για το Easy Cleaner.
Γενικά αν βάλεις registry cleaner freeware στο goggle θα σου βγάλει πολλές επιλογές. Συνήθως υπάρχει και user rating για να διαλέξεις.:)

Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι).:hmm:
Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα:):):)

Τα κενα που ελεγα.....

Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία......

Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι).:hmm:

Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς....

Σ ευχαριστω πολλυυυυ.Εδω εχει ενεν ηλιο υπεροχο.Αλλα τι να το κανεις.
Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω.....

Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία......

Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς....
Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος;

Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος;

Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι????

Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω.....

Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια :P:P:P

ασχετο!
Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας...

Τελικα ειμαστε πολλες..

οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού:P:lol::lol::lol::lol::lol:

ασχετο!
Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας...

Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη.......:(:(:(:(:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back