μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 11:50 Η μαγισσα έγραψε: #12.341 04-04-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Καλημερα και καλο μηνα σε ολους.Λογο δουλειας εχω καιρο να μπω και εχω χασει πολλα.Ομολογω οτι εισαστε η καλυτερη παρεα για τις "μαυρες μερες".Εχθες εφαγα ολη τη βροχη και σημερα μου χτυπησε την πορτα ο πυρετος...Συν της αλλης εχθες μου ανακοινωσαν οτι θα φυγω απο την δουλεια αν δεν παει καλα ο μηνας....Κατα τ αλλα μια χαρα.Μαγισσουλα περαστικα και υπομονη.Εμεις τα κριαρια δεν το βαζουμε ευκολα κατω.Εχουμε πεισμα ατελειωτο...Ολα θα πανε καλα.Εχεις την σκεψη ολων των γατογονιων μαζι σου.Και παλι καλημερα σε ολους. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου και αυτό είναι αλήθεια εμείς τα κριάρια δεν το βάζουμε εύκολα κάτω και σίγουρα θα το ξεπεράσω και θα έρθουν όλα καλά..... αλλά να τώρα που έχω τα γεννέθλεια δεν ήθελα να τα περάσω στο κρεβάτι..... Δεν βαριέσαι θα κάνω γεννε-ά-θλεια φέτος και γεννέθλεια του χρόνου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 11:52 Η NiaR έγραψε: #12.342 04-04-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευχαριστώ καλή μου και αυτό είναι αλήθεια εμείς τα κριάρια δεν το βάζουμε εύκολα κάτω και σίγουρα θα το ξεπεράσω και θα έρθουν όλα καλά..... αλλά να τώρα που έχω τα γεννέθλεια δεν ήθελα να τα περάσω στο κρεβάτι..... Δεν βαριέσαι θα κάνω γεννε-ά-θλεια φέτος και γεννέθλεια του χρόνου..... Click για ανάπτυξη... ΤΙ????????????????? Δεν εχει γεννεθελια??????Δεν εχει τουρτα? Δεν εχει φασαρια???????????? Ναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! αααα και μπαι δε γουει καλημερα Αντζελα, πως εισαι σημερις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η μαγισσα έγραψε: #12.343 04-04-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΤΙ????????????????? Δεν εχει γεννεθελια??????Δεν εχει τουρτα? Δεν εχει φασαρια???????????? Ναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! αααα και μπαι δε γουει καλημερα Αντζελα, πως εισαι σημερις? Click για ανάπτυξη... Εκτός από το ότι εχθες΄έβγαζα αίμα από τα λαιμά μου και σήμερα ζαλίζομαι είμαι καλά ,,,,,, Είπαμε φέτος θα κάνω γενε-ά-θλεια και του χρόνου γεννέθλεια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η Raisa έγραψε: #12.344 04-04-08 12:17 Αμάν βρε μαγισσούλα...όλα σε σένα ήρθαν;;;; Χρόνια σου πολλά και περαστικά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.345 04-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμάν βρε μαγισσούλα...όλα σε σένα ήρθαν;;;; Χρόνια σου πολλά και περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:44 Ο marylooo έγραψε: #12.346 04-04-08 12:44 Μαγισσουλα δεν καταλαβα οτι ειναι σημερα.Το 38,8 μου αφηνει καποια κενα στην αντιληψη.... Χρονια σου πολλαααααα.Να τα χιλιασεις.Απο δω και περα παντα γερη κ ευτυχισμενη.Τα καλα ειναι μπροστα. Οτι επιθυμεις να βγαινει αληθινο.Και μην ανησυχεις θα τα γιορτασεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:45 Ο marylooo έγραψε: #12.347 04-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Click για ανάπτυξη... Τα κενα που ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η ruko έγραψε: #12.348 04-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βρε κορισια μηπως ξερει καμια σας καννα καλο free προγραμματακι για registry clean?Σε μηση ωρα απαντησα σε 3 μηνηματα και με πεταξε 2 φορες εξω το ριμαδι για λαπτοπ.. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει καλά λόγια για το Easy Cleaner. Γενικά αν βάλεις registry cleaner freeware στο goggle θα σου βγάλει πολλές επιλογές. Συνήθως υπάρχει και user rating για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #12.349 04-04-08 13:03 Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #12.350 04-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα κενα που ελεγα..... Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:17 Ο marylooo έγραψε: #12.351 04-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολλυυυυ.Εδω εχει ενεν ηλιο υπεροχο.Αλλα τι να το κανεις. Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:19 Ο marylooo έγραψε: #12.352 04-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Click για ανάπτυξη... Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #12.353 04-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Καλημερα και καλο μηνα σε ολους.Λογο δουλειας εχω καιρο να μπω και εχω χασει πολλα.Ομολογω οτι εισαστε η καλυτερη παρεα για τις "μαυρες μερες".Εχθες εφαγα ολη τη βροχη και σημερα μου χτυπησε την πορτα ο πυρετος...Συν της αλλης εχθες μου ανακοινωσαν οτι θα φυγω απο την δουλεια αν δεν παει καλα ο μηνας....Κατα τ αλλα μια χαρα.Μαγισσουλα περαστικα και υπομονη.Εμεις τα κριαρια δεν το βαζουμε ευκολα κατω.Εχουμε πεισμα ατελειωτο...Ολα θα πανε καλα.Εχεις την σκεψη ολων των γατογονιων μαζι σου.Και παλι καλημερα σε ολους. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου και αυτό είναι αλήθεια εμείς τα κριάρια δεν το βάζουμε εύκολα κάτω και σίγουρα θα το ξεπεράσω και θα έρθουν όλα καλά..... αλλά να τώρα που έχω τα γεννέθλεια δεν ήθελα να τα περάσω στο κρεβάτι..... Δεν βαριέσαι θα κάνω γεννε-ά-θλεια φέτος και γεννέθλεια του χρόνου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 11:52 Η NiaR έγραψε: #12.342 04-04-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευχαριστώ καλή μου και αυτό είναι αλήθεια εμείς τα κριάρια δεν το βάζουμε εύκολα κάτω και σίγουρα θα το ξεπεράσω και θα έρθουν όλα καλά..... αλλά να τώρα που έχω τα γεννέθλεια δεν ήθελα να τα περάσω στο κρεβάτι..... Δεν βαριέσαι θα κάνω γεννε-ά-θλεια φέτος και γεννέθλεια του χρόνου..... Click για ανάπτυξη... ΤΙ????????????????? Δεν εχει γεννεθελια??????Δεν εχει τουρτα? Δεν εχει φασαρια???????????? Ναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! αααα και μπαι δε γουει καλημερα Αντζελα, πως εισαι σημερις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η μαγισσα έγραψε: #12.343 04-04-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΤΙ????????????????? Δεν εχει γεννεθελια??????Δεν εχει τουρτα? Δεν εχει φασαρια???????????? Ναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! αααα και μπαι δε γουει καλημερα Αντζελα, πως εισαι σημερις? Click για ανάπτυξη... Εκτός από το ότι εχθες΄έβγαζα αίμα από τα λαιμά μου και σήμερα ζαλίζομαι είμαι καλά ,,,,,, Είπαμε φέτος θα κάνω γενε-ά-θλεια και του χρόνου γεννέθλεια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η Raisa έγραψε: #12.344 04-04-08 12:17 Αμάν βρε μαγισσούλα...όλα σε σένα ήρθαν;;;; Χρόνια σου πολλά και περαστικά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.345 04-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμάν βρε μαγισσούλα...όλα σε σένα ήρθαν;;;; Χρόνια σου πολλά και περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:44 Ο marylooo έγραψε: #12.346 04-04-08 12:44 Μαγισσουλα δεν καταλαβα οτι ειναι σημερα.Το 38,8 μου αφηνει καποια κενα στην αντιληψη.... Χρονια σου πολλαααααα.Να τα χιλιασεις.Απο δω και περα παντα γερη κ ευτυχισμενη.Τα καλα ειναι μπροστα. Οτι επιθυμεις να βγαινει αληθινο.Και μην ανησυχεις θα τα γιορτασεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:45 Ο marylooo έγραψε: #12.347 04-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Click για ανάπτυξη... Τα κενα που ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η ruko έγραψε: #12.348 04-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βρε κορισια μηπως ξερει καμια σας καννα καλο free προγραμματακι για registry clean?Σε μηση ωρα απαντησα σε 3 μηνηματα και με πεταξε 2 φορες εξω το ριμαδι για λαπτοπ.. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει καλά λόγια για το Easy Cleaner. Γενικά αν βάλεις registry cleaner freeware στο goggle θα σου βγάλει πολλές επιλογές. Συνήθως υπάρχει και user rating για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #12.349 04-04-08 13:03 Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #12.350 04-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα κενα που ελεγα..... Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:17 Ο marylooo έγραψε: #12.351 04-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολλυυυυ.Εδω εχει ενεν ηλιο υπεροχο.Αλλα τι να το κανεις. Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:19 Ο marylooo έγραψε: #12.352 04-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Click για ανάπτυξη... Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #12.353 04-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευχαριστώ καλή μου και αυτό είναι αλήθεια εμείς τα κριάρια δεν το βάζουμε εύκολα κάτω και σίγουρα θα το ξεπεράσω και θα έρθουν όλα καλά..... αλλά να τώρα που έχω τα γεννέθλεια δεν ήθελα να τα περάσω στο κρεβάτι..... Δεν βαριέσαι θα κάνω γεννε-ά-θλεια φέτος και γεννέθλεια του χρόνου..... Click για ανάπτυξη... ΤΙ????????????????? Δεν εχει γεννεθελια??????Δεν εχει τουρτα? Δεν εχει φασαρια???????????? Ναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! αααα και μπαι δε γουει καλημερα Αντζελα, πως εισαι σημερις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η μαγισσα έγραψε: #12.343 04-04-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΤΙ????????????????? Δεν εχει γεννεθελια??????Δεν εχει τουρτα? Δεν εχει φασαρια???????????? Ναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! αααα και μπαι δε γουει καλημερα Αντζελα, πως εισαι σημερις? Click για ανάπτυξη... Εκτός από το ότι εχθες΄έβγαζα αίμα από τα λαιμά μου και σήμερα ζαλίζομαι είμαι καλά ,,,,,, Είπαμε φέτος θα κάνω γενε-ά-θλεια και του χρόνου γεννέθλεια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η Raisa έγραψε: #12.344 04-04-08 12:17 Αμάν βρε μαγισσούλα...όλα σε σένα ήρθαν;;;; Χρόνια σου πολλά και περαστικά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.345 04-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμάν βρε μαγισσούλα...όλα σε σένα ήρθαν;;;; Χρόνια σου πολλά και περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:44 Ο marylooo έγραψε: #12.346 04-04-08 12:44 Μαγισσουλα δεν καταλαβα οτι ειναι σημερα.Το 38,8 μου αφηνει καποια κενα στην αντιληψη.... Χρονια σου πολλαααααα.Να τα χιλιασεις.Απο δω και περα παντα γερη κ ευτυχισμενη.Τα καλα ειναι μπροστα. Οτι επιθυμεις να βγαινει αληθινο.Και μην ανησυχεις θα τα γιορτασεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:45 Ο marylooo έγραψε: #12.347 04-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Click για ανάπτυξη... Τα κενα που ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η ruko έγραψε: #12.348 04-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βρε κορισια μηπως ξερει καμια σας καννα καλο free προγραμματακι για registry clean?Σε μηση ωρα απαντησα σε 3 μηνηματα και με πεταξε 2 φορες εξω το ριμαδι για λαπτοπ.. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει καλά λόγια για το Easy Cleaner. Γενικά αν βάλεις registry cleaner freeware στο goggle θα σου βγάλει πολλές επιλογές. Συνήθως υπάρχει και user rating για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #12.349 04-04-08 13:03 Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #12.350 04-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα κενα που ελεγα..... Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:17 Ο marylooo έγραψε: #12.351 04-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολλυυυυ.Εδω εχει ενεν ηλιο υπεροχο.Αλλα τι να το κανεις. Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:19 Ο marylooo έγραψε: #12.352 04-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Click για ανάπτυξη... Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #12.353 04-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΤΙ????????????????? Δεν εχει γεννεθελια??????Δεν εχει τουρτα? Δεν εχει φασαρια???????????? Ναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! αααα και μπαι δε γουει καλημερα Αντζελα, πως εισαι σημερις? Click για ανάπτυξη... Εκτός από το ότι εχθες΄έβγαζα αίμα από τα λαιμά μου και σήμερα ζαλίζομαι είμαι καλά ,,,,,, Είπαμε φέτος θα κάνω γενε-ά-θλεια και του χρόνου γεννέθλεια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η Raisa έγραψε: #12.344 04-04-08 12:17 Αμάν βρε μαγισσούλα...όλα σε σένα ήρθαν;;;; Χρόνια σου πολλά και περαστικά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.345 04-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμάν βρε μαγισσούλα...όλα σε σένα ήρθαν;;;; Χρόνια σου πολλά και περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:44 Ο marylooo έγραψε: #12.346 04-04-08 12:44 Μαγισσουλα δεν καταλαβα οτι ειναι σημερα.Το 38,8 μου αφηνει καποια κενα στην αντιληψη.... Χρονια σου πολλαααααα.Να τα χιλιασεις.Απο δω και περα παντα γερη κ ευτυχισμενη.Τα καλα ειναι μπροστα. Οτι επιθυμεις να βγαινει αληθινο.Και μην ανησυχεις θα τα γιορτασεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:45 Ο marylooo έγραψε: #12.347 04-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Click για ανάπτυξη... Τα κενα που ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η ruko έγραψε: #12.348 04-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βρε κορισια μηπως ξερει καμια σας καννα καλο free προγραμματακι για registry clean?Σε μηση ωρα απαντησα σε 3 μηνηματα και με πεταξε 2 φορες εξω το ριμαδι για λαπτοπ.. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει καλά λόγια για το Easy Cleaner. Γενικά αν βάλεις registry cleaner freeware στο goggle θα σου βγάλει πολλές επιλογές. Συνήθως υπάρχει και user rating για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #12.349 04-04-08 13:03 Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #12.350 04-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα κενα που ελεγα..... Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:17 Ο marylooo έγραψε: #12.351 04-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολλυυυυ.Εδω εχει ενεν ηλιο υπεροχο.Αλλα τι να το κανεις. Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:19 Ο marylooo έγραψε: #12.352 04-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Click για ανάπτυξη... Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #12.353 04-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμάν βρε μαγισσούλα...όλα σε σένα ήρθαν;;;; Χρόνια σου πολλά και περαστικά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η μαγισσα έγραψε: #12.345 04-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμάν βρε μαγισσούλα...όλα σε σένα ήρθαν;;;; Χρόνια σου πολλά και περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:44 Ο marylooo έγραψε: #12.346 04-04-08 12:44 Μαγισσουλα δεν καταλαβα οτι ειναι σημερα.Το 38,8 μου αφηνει καποια κενα στην αντιληψη.... Χρονια σου πολλαααααα.Να τα χιλιασεις.Απο δω και περα παντα γερη κ ευτυχισμενη.Τα καλα ειναι μπροστα. Οτι επιθυμεις να βγαινει αληθινο.Και μην ανησυχεις θα τα γιορτασεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:45 Ο marylooo έγραψε: #12.347 04-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Click για ανάπτυξη... Τα κενα που ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η ruko έγραψε: #12.348 04-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βρε κορισια μηπως ξερει καμια σας καννα καλο free προγραμματακι για registry clean?Σε μηση ωρα απαντησα σε 3 μηνηματα και με πεταξε 2 φορες εξω το ριμαδι για λαπτοπ.. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει καλά λόγια για το Easy Cleaner. Γενικά αν βάλεις registry cleaner freeware στο goggle θα σου βγάλει πολλές επιλογές. Συνήθως υπάρχει και user rating για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #12.349 04-04-08 13:03 Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #12.350 04-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα κενα που ελεγα..... Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:17 Ο marylooo έγραψε: #12.351 04-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολλυυυυ.Εδω εχει ενεν ηλιο υπεροχο.Αλλα τι να το κανεις. Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:19 Ο marylooo έγραψε: #12.352 04-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Click για ανάπτυξη... Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #12.353 04-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αμάν βρε μαγισσούλα...όλα σε σένα ήρθαν;;;; Χρόνια σου πολλά και περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:44 Ο marylooo έγραψε: #12.346 04-04-08 12:44 Μαγισσουλα δεν καταλαβα οτι ειναι σημερα.Το 38,8 μου αφηνει καποια κενα στην αντιληψη.... Χρονια σου πολλαααααα.Να τα χιλιασεις.Απο δω και περα παντα γερη κ ευτυχισμενη.Τα καλα ειναι μπροστα. Οτι επιθυμεις να βγαινει αληθινο.Και μην ανησυχεις θα τα γιορτασεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:45 Ο marylooo έγραψε: #12.347 04-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Click για ανάπτυξη... Τα κενα που ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η ruko έγραψε: #12.348 04-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βρε κορισια μηπως ξερει καμια σας καννα καλο free προγραμματακι για registry clean?Σε μηση ωρα απαντησα σε 3 μηνηματα και με πεταξε 2 φορες εξω το ριμαδι για λαπτοπ.. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει καλά λόγια για το Easy Cleaner. Γενικά αν βάλεις registry cleaner freeware στο goggle θα σου βγάλει πολλές επιλογές. Συνήθως υπάρχει και user rating για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #12.349 04-04-08 13:03 Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #12.350 04-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα κενα που ελεγα..... Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:17 Ο marylooo έγραψε: #12.351 04-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολλυυυυ.Εδω εχει ενεν ηλιο υπεροχο.Αλλα τι να το κανεις. Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:19 Ο marylooo έγραψε: #12.352 04-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Click για ανάπτυξη... Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #12.353 04-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαγισσουλα δεν καταλαβα οτι ειναι σημερα.Το 38,8 μου αφηνει καποια κενα στην αντιληψη.... Χρονια σου πολλαααααα.Να τα χιλιασεις.Απο δω και περα παντα γερη κ ευτυχισμενη.Τα καλα ειναι μπροστα. Οτι επιθυμεις να βγαινει αληθινο.Και μην ανησυχεις θα τα γιορτασεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:45 Ο marylooo έγραψε: #12.347 04-04-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Click για ανάπτυξη... Τα κενα που ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η ruko έγραψε: #12.348 04-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βρε κορισια μηπως ξερει καμια σας καννα καλο free προγραμματακι για registry clean?Σε μηση ωρα απαντησα σε 3 μηνηματα και με πεταξε 2 φορες εξω το ριμαδι για λαπτοπ.. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει καλά λόγια για το Easy Cleaner. Γενικά αν βάλεις registry cleaner freeware στο goggle θα σου βγάλει πολλές επιλογές. Συνήθως υπάρχει και user rating για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #12.349 04-04-08 13:03 Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #12.350 04-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα κενα που ελεγα..... Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:17 Ο marylooo έγραψε: #12.351 04-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολλυυυυ.Εδω εχει ενεν ηλιο υπεροχο.Αλλα τι να το κανεις. Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:19 Ο marylooo έγραψε: #12.352 04-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Click για ανάπτυξη... Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #12.353 04-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευχαριστώ αλλά γενε-ά-θλεια έχω αύριο όχι σήμερα..... Click για ανάπτυξη... Τα κενα που ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η ruko έγραψε: #12.348 04-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βρε κορισια μηπως ξερει καμια σας καννα καλο free προγραμματακι για registry clean?Σε μηση ωρα απαντησα σε 3 μηνηματα και με πεταξε 2 φορες εξω το ριμαδι για λαπτοπ.. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει καλά λόγια για το Easy Cleaner. Γενικά αν βάλεις registry cleaner freeware στο goggle θα σου βγάλει πολλές επιλογές. Συνήθως υπάρχει και user rating για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #12.349 04-04-08 13:03 Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #12.350 04-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα κενα που ελεγα..... Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:17 Ο marylooo έγραψε: #12.351 04-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολλυυυυ.Εδω εχει ενεν ηλιο υπεροχο.Αλλα τι να το κανεις. Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:19 Ο marylooo έγραψε: #12.352 04-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Click για ανάπτυξη... Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #12.353 04-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βρε κορισια μηπως ξερει καμια σας καννα καλο free προγραμματακι για registry clean?Σε μηση ωρα απαντησα σε 3 μηνηματα και με πεταξε 2 φορες εξω το ριμαδι για λαπτοπ.. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει καλά λόγια για το Easy Cleaner. Γενικά αν βάλεις registry cleaner freeware στο goggle θα σου βγάλει πολλές επιλογές. Συνήθως υπάρχει και user rating για να διαλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #12.349 04-04-08 13:03 Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #12.350 04-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα κενα που ελεγα..... Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:17 Ο marylooo έγραψε: #12.351 04-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολλυυυυ.Εδω εχει ενεν ηλιο υπεροχο.Αλλα τι να το κανεις. Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:19 Ο marylooo έγραψε: #12.352 04-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Click για ανάπτυξη... Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #12.353 04-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #12.350 04-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα κενα που ελεγα..... Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:17 Ο marylooo έγραψε: #12.351 04-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολλυυυυ.Εδω εχει ενεν ηλιο υπεροχο.Αλλα τι να το κανεις. Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:19 Ο marylooo έγραψε: #12.352 04-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Click για ανάπτυξη... Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #12.353 04-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα κενα που ελεγα..... Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:17 Ο marylooo έγραψε: #12.351 04-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολλυυυυ.Εδω εχει ενεν ηλιο υπεροχο.Αλλα τι να το κανεις. Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:19 Ο marylooo έγραψε: #12.352 04-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Click για ανάπτυξη... Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #12.353 04-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Εξω βρεχει συνεχεια απο χθες.Δε λεω πολυτιμο το νερο αλλα δεν αντεχω αλλο αυτην την μουχλα,μου πλακωνει την ψυχη.Βλεπω οτι ολο το my cat στεναζει.Κουραγιο κοριτσια αυριο ξημερωνει καινουργια μερα που ελεγε και η Scarlet O'Hara(καλα οτι θυμαμαι χαιρομαι). Maryloo και μαγισσουλα να περασουν ολα γρηγορα Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολλυυυυ.Εδω εχει ενεν ηλιο υπεροχο.Αλλα τι να το κανεις. Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:19 Ο marylooo έγραψε: #12.352 04-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Click για ανάπτυξη... Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #12.353 04-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν βαριέσαι μην δίνεις σημασία...... Σίγουρα θα περάσουν μαζί με εμάς.... Click για ανάπτυξη... Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #12.353 04-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τι να πω...Λιγο ο πυρετος....Λιγο το αγχος.....Λιγο τα οικονομικα....Λιγο το ξανθο.... Πολυ θελει ο ανθρωπος; Click για ανάπτυξη... Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #12.354 04-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Δεν ξερω τι φταιει και η διαθεση των περισσοτερων ειναι χαλια.Μηπως τ αστρα; Μηπως ο Διας; Ο αναδρομος Ερμης; Τι να πω..... Click για ανάπτυξη... Τα αστρα και τα ζωδια...μας φερνουνε εμποδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο marylooo έγραψε: #12.355 04-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αχ κοπέλα μου και σύ ξανθό παιδί είσαι???? Click για ανάπτυξη... Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η Raisa έγραψε: #12.356 04-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Και συ μαγισσουλα; Συμπασχουμε σ αυτο; Click για ανάπτυξη... και γώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:32 Ο marylooo έγραψε: #12.357 04-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και γώ μαζί σας Click για ανάπτυξη... Τελικα ειμαστε πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η NiaR έγραψε: #12.358 04-04-08 13:39 ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #12.359 04-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 616 617 618 619 620 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 618 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τελικα ειμαστε πολλες.. Click για ανάπτυξη... οουυυυυυυυ, πάρα πολλές....και γνήσιες και μαϊμού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η μαγισσα έγραψε: #12.360 04-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ασχετο! Για της Θεσσαλονικιες/ους ... μεγαλο πετ σοπ της πολης (ειναι εξω απο την πολη... ) εχει σημερα γενεθλια και για σημερα και αυριο λεει θα ειναι εκπρόσωποι απο εταιρειες και θα δινουν δωρα για τα ζωακια μας... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ να πάω είμαι άρρωστη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.