Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! :P

Χρόνια πολλά και καλά.
Και καλή συναυλία με την Φαντασία απόψε φαντάζομαι με τον οίστρο θα χει πολύ τραγούδι:P.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες! το διαλυσαμε το παρτυ συντομα! αυριο εχει πρωινο ξυπνημα!
τωρα πως κοιμαται κανεις με τη Φαντασια σε οιστρο ειναι αλλο θεμα. Χρονια κανω μαθηματα φωνητικης αλλα τοσο ψηλες νοτες ποτε δεν τις φανταστηκα καν :lol::lol::lol:
ο Ρωμαιος παλι χαμπαρι, ξεραθηκε στον υπνο αφου εφαγε του σκασμου! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους! Σήμερα ξύπνησα νωρίς νωρίς χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά έχω λίγο αγωνία γιατί θα πω στη δουλειά ότι θα φύγω...κατα τ'αλλα όλα καλά. Είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας, δίποδοι και τετράποδοι..

Καλημέρα παιδιά!!!!:hello:Αυτό ήταν, Πάσχα και Πάσχα και πέρασε και αυτό!
Πάμε γι΄άλλα!;)
Νότα μου γιατί έχεις αγωνία;;; Θα αλλάξεις δουλειά;;;
Αυτοί όταν είναι να σε απολύσουν άραγε έχουν αγωνία;:hmm:

Καλημέραααααα! :hello:
Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, καθότι ο Πάσχας μπορεί να πέρασε, το καθησιό όμως συνεχίζεται και σήμερα!! Yayyyyyy! :up:

Βρε Νότα μου, αυτή η αγωνία σ' έχει φάει πια, δίκιο έχει η Raisa, λες αυτοί να έχαναν τον ύπνο τους αν ήταν να σε απολύσουν; Άντε, πες τους το, μια ψυχή που 'ναι να βγει, να ηρεμήσεις κι εσύ!

Καλημέρα!
Ετοιμάζομαι να πάω κάτι δείγματα σε ένα καινουριο μαγαζί,πολυ ελπιδοφόρα περίπτωση.Ο Σείριος ως συνήθως καταβροχθίζει κροκέτες κάθε τρεις και λίγο,ανυποψίαστος ότι θα πληρώσει όσα μου έχει κάνει καθώς εχουμε την πρώτη επίσκεψη στο γιατρό αυτή τη βδομάδα,μπουχαχαχαααα(τρίβει χαιρέκακα τα χέρια της):lol:
Νότα μην αγχώνεσαι,και μην το σκέφτεσαι,πήγαινε και απλά πες το,είναι χειρότερα να το σκέφτεσαι όλη την ώρα.
Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα.

Ναι, Ραϊσα, αλλάζω δουλεια, ουσιαστικά παίρνω ένα ρίσκο που ελπίζω να μου βγει σε καλό...(έτσι κι αλλιως ψυχολογικά σε καλό θα μου βγεί φεύγοντας απο εκεί που είμαι:lol:, για το πρακτικό μέρος δεν ξέρω).
Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος, όντως κανένας δεν σκέφτεται τόσο πολύ αν ειναι να απολύσει κάποιον...γιατι να σκεφτομαι εγω αν θα φύγω...

Σας καλημέρησα;ΟΧΙ;ντροπή μου! Καλημέρα σε όλες και όλου σας.
Νότα γλυκεία μου από την ίδια πάστα είμαστε φτιαγμένες και εγώ ντρεπόμουν να φύγω από μια δουλεία,αλλά εκεί πείσμα,μέχρι που αρρώστησα,αντέδρασε ο οργανισμός για μένα,,και όπως λέει και η Raisa πριν 3-4 χρόνια κράταγα ένα μωράκι όλο τον Αυγουστο και όταν ήρθε ο Σεπτέμβρης τότε μου είπαν να φύγω γιατί γύρισε η άλλη κοπέλα από τις διακοπές της,δένομαι τόσο πολύ με τα παιδιά που συτό ήταν και το τελευταίο που κράτησα.
Ορμα τους λοιπόν πριν σε φάνε

Καλημέρα κορίτσια εγώ επιστροφή στην Ρόδο σήμερα το πρωϊ χωρίς όμως τον Αιμιλιάκο μου. Έπαθα ένα χουνέρι. Ενώ τον έφερα αεροπορικώς χωρίς το βιβλιάριο υγείας του, στην επιστροφή η αεροπορική διαφορετική από αυτή που πέταξα μου ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του το οποίο είχα ξεχάσει στην Ρόδο. Αναγκαστικά τον άφησα στην Αθήνα και σε καμμιά 15αριά μέρες που θα ξαναπετάξω θα τον φέρω πίσω:( Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς κορίτσια μαζί πάντα το βιβλιάριο. Ευτυχώς οι γονείς μου είναι ακόμα Αθήνα

Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!!
Άργησα λίγο αλλά δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι για να σας ευχηθώ οπότε περίμενα να έρθω για δουλειά!!!!
Φιλάκια στις γατοφατσούλες σας!!!

Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα:) σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι :redface:

Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα.
Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν!
Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! :hello:
Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος
Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε!:P

Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα:) σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι :redface:

Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου:)

Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; :cool:Πώς το πήρανε;;;;:hmm:

Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη:lol:). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος:) Περισσότερες εξελίξεις αύριο...:D

Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη:lol:). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος:) Περισσότερες εξελίξεις αύριο...:D
Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις!:up:

Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω:D
(Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???)

Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;;:)
Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά...:P:lol:
Άντε με το καλό!:up:

Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα:hmm: μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???)

Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back