gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η gatouni έγραψε: #12.821 28-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά. Και καλή συναυλία με την Φαντασία απόψε φαντάζομαι με τον οίστρο θα χει πολύ τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:19 Ο Shakespeare: #12.822 29-04-08 00:19 ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες! το διαλυσαμε το παρτυ συντομα! αυριο εχει πρωινο ξυπνημα! τωρα πως κοιμαται κανεις με τη Φαντασια σε οιστρο ειναι αλλο θεμα. Χρονια κανω μαθηματα φωνητικης αλλα τοσο ψηλες νοτες ποτε δεν τις φανταστηκα καν ο Ρωμαιος παλι χαμπαρι, ξεραθηκε στον υπνο αφου εφαγε του σκασμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 08:13 Η RedCat έγραψε: #12.823 29-04-08 08:13 Καλημέρα σε όλους! Σήμερα ξύπνησα νωρίς νωρίς χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά έχω λίγο αγωνία γιατί θα πω στη δουλειά ότι θα φύγω...κατα τ'αλλα όλα καλά. Είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας, δίποδοι και τετράποδοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:03 Η Raisa έγραψε: #12.824 29-04-08 09:03 Καλημέρα παιδιά!!!!Αυτό ήταν, Πάσχα και Πάσχα και πέρασε και αυτό! Πάμε γι΄άλλα! Νότα μου γιατί έχεις αγωνία;;; Θα αλλάξεις δουλειά;;; Αυτοί όταν είναι να σε απολύσουν άραγε έχουν αγωνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:36 Η aretha έγραψε: #12.825 29-04-08 09:36 Καλημέραααααα! Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, καθότι ο Πάσχας μπορεί να πέρασε, το καθησιό όμως συνεχίζεται και σήμερα!! Yayyyyyy! Βρε Νότα μου, αυτή η αγωνία σ' έχει φάει πια, δίκιο έχει η Raisa, λες αυτοί να έχαναν τον ύπνο τους αν ήταν να σε απολύσουν; Άντε, πες τους το, μια ψυχή που 'ναι να βγει, να ηρεμήσεις κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η moukelis έγραψε: #12.826 29-04-08 09:49 Καλημέρα! Ετοιμάζομαι να πάω κάτι δείγματα σε ένα καινουριο μαγαζί,πολυ ελπιδοφόρα περίπτωση.Ο Σείριος ως συνήθως καταβροχθίζει κροκέτες κάθε τρεις και λίγο,ανυποψίαστος ότι θα πληρώσει όσα μου έχει κάνει καθώς εχουμε την πρώτη επίσκεψη στο γιατρό αυτή τη βδομάδα,μπουχαχαχαααα(τρίβει χαιρέκακα τα χέρια της) Νότα μην αγχώνεσαι,και μην το σκέφτεσαι,πήγαινε και απλά πες το,είναι χειρότερα να το σκέφτεσαι όλη την ώρα. Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η RedCat έγραψε: #12.827 29-04-08 09:55 Ναι, Ραϊσα, αλλάζω δουλεια, ουσιαστικά παίρνω ένα ρίσκο που ελπίζω να μου βγει σε καλό...(έτσι κι αλλιως ψυχολογικά σε καλό θα μου βγεί φεύγοντας απο εκεί που είμαι, για το πρακτικό μέρος δεν ξέρω). Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος, όντως κανένας δεν σκέφτεται τόσο πολύ αν ειναι να απολύσει κάποιον...γιατι να σκεφτομαι εγω αν θα φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η popi έγραψε: #12.828 29-04-08 09:58 Σας καλημέρησα;ΟΧΙ;ντροπή μου! Καλημέρα σε όλες και όλου σας. Νότα γλυκεία μου από την ίδια πάστα είμαστε φτιαγμένες και εγώ ντρεπόμουν να φύγω από μια δουλεία,αλλά εκεί πείσμα,μέχρι που αρρώστησα,αντέδρασε ο οργανισμός για μένα,,και όπως λέει και η Raisa πριν 3-4 χρόνια κράταγα ένα μωράκι όλο τον Αυγουστο και όταν ήρθε ο Σεπτέμβρης τότε μου είπαν να φύγω γιατί γύρισε η άλλη κοπέλα από τις διακοπές της,δένομαι τόσο πολύ με τα παιδιά που συτό ήταν και το τελευταίο που κράτησα. Ορμα τους λοιπόν πριν σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.829 29-04-08 10:56 Καλημέρα κορίτσια εγώ επιστροφή στην Ρόδο σήμερα το πρωϊ χωρίς όμως τον Αιμιλιάκο μου. Έπαθα ένα χουνέρι. Ενώ τον έφερα αεροπορικώς χωρίς το βιβλιάριο υγείας του, στην επιστροφή η αεροπορική διαφορετική από αυτή που πέταξα μου ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του το οποίο είχα ξεχάσει στην Ρόδο. Αναγκαστικά τον άφησα στην Αθήνα και σε καμμιά 15αριά μέρες που θα ξαναπετάξω θα τον φέρω πίσω Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς κορίτσια μαζί πάντα το βιβλιάριο. Ευτυχώς οι γονείς μου είναι ακόμα Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η @ggeliki έγραψε: #12.830 29-04-08 11:54 Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!! Άργησα λίγο αλλά δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι για να σας ευχηθώ οπότε περίμενα να έρθω για δουλειά!!!! Φιλάκια στις γατοφατσούλες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο JohnDVM έγραψε: #12.831 29-04-08 12:53 Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.832 29-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν! Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος Click για ανάπτυξη... Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.833 29-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά. Και καλή συναυλία με την Φαντασία απόψε φαντάζομαι με τον οίστρο θα χει πολύ τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 00:19 Ο Shakespeare: #12.822 29-04-08 00:19 ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες! το διαλυσαμε το παρτυ συντομα! αυριο εχει πρωινο ξυπνημα! τωρα πως κοιμαται κανεις με τη Φαντασια σε οιστρο ειναι αλλο θεμα. Χρονια κανω μαθηματα φωνητικης αλλα τοσο ψηλες νοτες ποτε δεν τις φανταστηκα καν ο Ρωμαιος παλι χαμπαρι, ξεραθηκε στον υπνο αφου εφαγε του σκασμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 08:13 Η RedCat έγραψε: #12.823 29-04-08 08:13 Καλημέρα σε όλους! Σήμερα ξύπνησα νωρίς νωρίς χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά έχω λίγο αγωνία γιατί θα πω στη δουλειά ότι θα φύγω...κατα τ'αλλα όλα καλά. Είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας, δίποδοι και τετράποδοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:03 Η Raisa έγραψε: #12.824 29-04-08 09:03 Καλημέρα παιδιά!!!!Αυτό ήταν, Πάσχα και Πάσχα και πέρασε και αυτό! Πάμε γι΄άλλα! Νότα μου γιατί έχεις αγωνία;;; Θα αλλάξεις δουλειά;;; Αυτοί όταν είναι να σε απολύσουν άραγε έχουν αγωνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:36 Η aretha έγραψε: #12.825 29-04-08 09:36 Καλημέραααααα! Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, καθότι ο Πάσχας μπορεί να πέρασε, το καθησιό όμως συνεχίζεται και σήμερα!! Yayyyyyy! Βρε Νότα μου, αυτή η αγωνία σ' έχει φάει πια, δίκιο έχει η Raisa, λες αυτοί να έχαναν τον ύπνο τους αν ήταν να σε απολύσουν; Άντε, πες τους το, μια ψυχή που 'ναι να βγει, να ηρεμήσεις κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η moukelis έγραψε: #12.826 29-04-08 09:49 Καλημέρα! Ετοιμάζομαι να πάω κάτι δείγματα σε ένα καινουριο μαγαζί,πολυ ελπιδοφόρα περίπτωση.Ο Σείριος ως συνήθως καταβροχθίζει κροκέτες κάθε τρεις και λίγο,ανυποψίαστος ότι θα πληρώσει όσα μου έχει κάνει καθώς εχουμε την πρώτη επίσκεψη στο γιατρό αυτή τη βδομάδα,μπουχαχαχαααα(τρίβει χαιρέκακα τα χέρια της) Νότα μην αγχώνεσαι,και μην το σκέφτεσαι,πήγαινε και απλά πες το,είναι χειρότερα να το σκέφτεσαι όλη την ώρα. Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η RedCat έγραψε: #12.827 29-04-08 09:55 Ναι, Ραϊσα, αλλάζω δουλεια, ουσιαστικά παίρνω ένα ρίσκο που ελπίζω να μου βγει σε καλό...(έτσι κι αλλιως ψυχολογικά σε καλό θα μου βγεί φεύγοντας απο εκεί που είμαι, για το πρακτικό μέρος δεν ξέρω). Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος, όντως κανένας δεν σκέφτεται τόσο πολύ αν ειναι να απολύσει κάποιον...γιατι να σκεφτομαι εγω αν θα φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η popi έγραψε: #12.828 29-04-08 09:58 Σας καλημέρησα;ΟΧΙ;ντροπή μου! Καλημέρα σε όλες και όλου σας. Νότα γλυκεία μου από την ίδια πάστα είμαστε φτιαγμένες και εγώ ντρεπόμουν να φύγω από μια δουλεία,αλλά εκεί πείσμα,μέχρι που αρρώστησα,αντέδρασε ο οργανισμός για μένα,,και όπως λέει και η Raisa πριν 3-4 χρόνια κράταγα ένα μωράκι όλο τον Αυγουστο και όταν ήρθε ο Σεπτέμβρης τότε μου είπαν να φύγω γιατί γύρισε η άλλη κοπέλα από τις διακοπές της,δένομαι τόσο πολύ με τα παιδιά που συτό ήταν και το τελευταίο που κράτησα. Ορμα τους λοιπόν πριν σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.829 29-04-08 10:56 Καλημέρα κορίτσια εγώ επιστροφή στην Ρόδο σήμερα το πρωϊ χωρίς όμως τον Αιμιλιάκο μου. Έπαθα ένα χουνέρι. Ενώ τον έφερα αεροπορικώς χωρίς το βιβλιάριο υγείας του, στην επιστροφή η αεροπορική διαφορετική από αυτή που πέταξα μου ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του το οποίο είχα ξεχάσει στην Ρόδο. Αναγκαστικά τον άφησα στην Αθήνα και σε καμμιά 15αριά μέρες που θα ξαναπετάξω θα τον φέρω πίσω Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς κορίτσια μαζί πάντα το βιβλιάριο. Ευτυχώς οι γονείς μου είναι ακόμα Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η @ggeliki έγραψε: #12.830 29-04-08 11:54 Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!! Άργησα λίγο αλλά δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι για να σας ευχηθώ οπότε περίμενα να έρθω για δουλειά!!!! Φιλάκια στις γατοφατσούλες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο JohnDVM έγραψε: #12.831 29-04-08 12:53 Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.832 29-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν! Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος Click για ανάπτυξη... Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.833 29-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες! το διαλυσαμε το παρτυ συντομα! αυριο εχει πρωινο ξυπνημα! τωρα πως κοιμαται κανεις με τη Φαντασια σε οιστρο ειναι αλλο θεμα. Χρονια κανω μαθηματα φωνητικης αλλα τοσο ψηλες νοτες ποτε δεν τις φανταστηκα καν ο Ρωμαιος παλι χαμπαρι, ξεραθηκε στον υπνο αφου εφαγε του σκασμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 08:13 Η RedCat έγραψε: #12.823 29-04-08 08:13 Καλημέρα σε όλους! Σήμερα ξύπνησα νωρίς νωρίς χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά έχω λίγο αγωνία γιατί θα πω στη δουλειά ότι θα φύγω...κατα τ'αλλα όλα καλά. Είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας, δίποδοι και τετράποδοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:03 Η Raisa έγραψε: #12.824 29-04-08 09:03 Καλημέρα παιδιά!!!!Αυτό ήταν, Πάσχα και Πάσχα και πέρασε και αυτό! Πάμε γι΄άλλα! Νότα μου γιατί έχεις αγωνία;;; Θα αλλάξεις δουλειά;;; Αυτοί όταν είναι να σε απολύσουν άραγε έχουν αγωνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:36 Η aretha έγραψε: #12.825 29-04-08 09:36 Καλημέραααααα! Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, καθότι ο Πάσχας μπορεί να πέρασε, το καθησιό όμως συνεχίζεται και σήμερα!! Yayyyyyy! Βρε Νότα μου, αυτή η αγωνία σ' έχει φάει πια, δίκιο έχει η Raisa, λες αυτοί να έχαναν τον ύπνο τους αν ήταν να σε απολύσουν; Άντε, πες τους το, μια ψυχή που 'ναι να βγει, να ηρεμήσεις κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η moukelis έγραψε: #12.826 29-04-08 09:49 Καλημέρα! Ετοιμάζομαι να πάω κάτι δείγματα σε ένα καινουριο μαγαζί,πολυ ελπιδοφόρα περίπτωση.Ο Σείριος ως συνήθως καταβροχθίζει κροκέτες κάθε τρεις και λίγο,ανυποψίαστος ότι θα πληρώσει όσα μου έχει κάνει καθώς εχουμε την πρώτη επίσκεψη στο γιατρό αυτή τη βδομάδα,μπουχαχαχαααα(τρίβει χαιρέκακα τα χέρια της) Νότα μην αγχώνεσαι,και μην το σκέφτεσαι,πήγαινε και απλά πες το,είναι χειρότερα να το σκέφτεσαι όλη την ώρα. Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η RedCat έγραψε: #12.827 29-04-08 09:55 Ναι, Ραϊσα, αλλάζω δουλεια, ουσιαστικά παίρνω ένα ρίσκο που ελπίζω να μου βγει σε καλό...(έτσι κι αλλιως ψυχολογικά σε καλό θα μου βγεί φεύγοντας απο εκεί που είμαι, για το πρακτικό μέρος δεν ξέρω). Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος, όντως κανένας δεν σκέφτεται τόσο πολύ αν ειναι να απολύσει κάποιον...γιατι να σκεφτομαι εγω αν θα φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η popi έγραψε: #12.828 29-04-08 09:58 Σας καλημέρησα;ΟΧΙ;ντροπή μου! Καλημέρα σε όλες και όλου σας. Νότα γλυκεία μου από την ίδια πάστα είμαστε φτιαγμένες και εγώ ντρεπόμουν να φύγω από μια δουλεία,αλλά εκεί πείσμα,μέχρι που αρρώστησα,αντέδρασε ο οργανισμός για μένα,,και όπως λέει και η Raisa πριν 3-4 χρόνια κράταγα ένα μωράκι όλο τον Αυγουστο και όταν ήρθε ο Σεπτέμβρης τότε μου είπαν να φύγω γιατί γύρισε η άλλη κοπέλα από τις διακοπές της,δένομαι τόσο πολύ με τα παιδιά που συτό ήταν και το τελευταίο που κράτησα. Ορμα τους λοιπόν πριν σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.829 29-04-08 10:56 Καλημέρα κορίτσια εγώ επιστροφή στην Ρόδο σήμερα το πρωϊ χωρίς όμως τον Αιμιλιάκο μου. Έπαθα ένα χουνέρι. Ενώ τον έφερα αεροπορικώς χωρίς το βιβλιάριο υγείας του, στην επιστροφή η αεροπορική διαφορετική από αυτή που πέταξα μου ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του το οποίο είχα ξεχάσει στην Ρόδο. Αναγκαστικά τον άφησα στην Αθήνα και σε καμμιά 15αριά μέρες που θα ξαναπετάξω θα τον φέρω πίσω Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς κορίτσια μαζί πάντα το βιβλιάριο. Ευτυχώς οι γονείς μου είναι ακόμα Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η @ggeliki έγραψε: #12.830 29-04-08 11:54 Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!! Άργησα λίγο αλλά δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι για να σας ευχηθώ οπότε περίμενα να έρθω για δουλειά!!!! Φιλάκια στις γατοφατσούλες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο JohnDVM έγραψε: #12.831 29-04-08 12:53 Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.832 29-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν! Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος Click για ανάπτυξη... Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.833 29-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους! Σήμερα ξύπνησα νωρίς νωρίς χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά έχω λίγο αγωνία γιατί θα πω στη δουλειά ότι θα φύγω...κατα τ'αλλα όλα καλά. Είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας, δίποδοι και τετράποδοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:03 Η Raisa έγραψε: #12.824 29-04-08 09:03 Καλημέρα παιδιά!!!!Αυτό ήταν, Πάσχα και Πάσχα και πέρασε και αυτό! Πάμε γι΄άλλα! Νότα μου γιατί έχεις αγωνία;;; Θα αλλάξεις δουλειά;;; Αυτοί όταν είναι να σε απολύσουν άραγε έχουν αγωνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:36 Η aretha έγραψε: #12.825 29-04-08 09:36 Καλημέραααααα! Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, καθότι ο Πάσχας μπορεί να πέρασε, το καθησιό όμως συνεχίζεται και σήμερα!! Yayyyyyy! Βρε Νότα μου, αυτή η αγωνία σ' έχει φάει πια, δίκιο έχει η Raisa, λες αυτοί να έχαναν τον ύπνο τους αν ήταν να σε απολύσουν; Άντε, πες τους το, μια ψυχή που 'ναι να βγει, να ηρεμήσεις κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η moukelis έγραψε: #12.826 29-04-08 09:49 Καλημέρα! Ετοιμάζομαι να πάω κάτι δείγματα σε ένα καινουριο μαγαζί,πολυ ελπιδοφόρα περίπτωση.Ο Σείριος ως συνήθως καταβροχθίζει κροκέτες κάθε τρεις και λίγο,ανυποψίαστος ότι θα πληρώσει όσα μου έχει κάνει καθώς εχουμε την πρώτη επίσκεψη στο γιατρό αυτή τη βδομάδα,μπουχαχαχαααα(τρίβει χαιρέκακα τα χέρια της) Νότα μην αγχώνεσαι,και μην το σκέφτεσαι,πήγαινε και απλά πες το,είναι χειρότερα να το σκέφτεσαι όλη την ώρα. Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η RedCat έγραψε: #12.827 29-04-08 09:55 Ναι, Ραϊσα, αλλάζω δουλεια, ουσιαστικά παίρνω ένα ρίσκο που ελπίζω να μου βγει σε καλό...(έτσι κι αλλιως ψυχολογικά σε καλό θα μου βγεί φεύγοντας απο εκεί που είμαι, για το πρακτικό μέρος δεν ξέρω). Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος, όντως κανένας δεν σκέφτεται τόσο πολύ αν ειναι να απολύσει κάποιον...γιατι να σκεφτομαι εγω αν θα φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η popi έγραψε: #12.828 29-04-08 09:58 Σας καλημέρησα;ΟΧΙ;ντροπή μου! Καλημέρα σε όλες και όλου σας. Νότα γλυκεία μου από την ίδια πάστα είμαστε φτιαγμένες και εγώ ντρεπόμουν να φύγω από μια δουλεία,αλλά εκεί πείσμα,μέχρι που αρρώστησα,αντέδρασε ο οργανισμός για μένα,,και όπως λέει και η Raisa πριν 3-4 χρόνια κράταγα ένα μωράκι όλο τον Αυγουστο και όταν ήρθε ο Σεπτέμβρης τότε μου είπαν να φύγω γιατί γύρισε η άλλη κοπέλα από τις διακοπές της,δένομαι τόσο πολύ με τα παιδιά που συτό ήταν και το τελευταίο που κράτησα. Ορμα τους λοιπόν πριν σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.829 29-04-08 10:56 Καλημέρα κορίτσια εγώ επιστροφή στην Ρόδο σήμερα το πρωϊ χωρίς όμως τον Αιμιλιάκο μου. Έπαθα ένα χουνέρι. Ενώ τον έφερα αεροπορικώς χωρίς το βιβλιάριο υγείας του, στην επιστροφή η αεροπορική διαφορετική από αυτή που πέταξα μου ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του το οποίο είχα ξεχάσει στην Ρόδο. Αναγκαστικά τον άφησα στην Αθήνα και σε καμμιά 15αριά μέρες που θα ξαναπετάξω θα τον φέρω πίσω Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς κορίτσια μαζί πάντα το βιβλιάριο. Ευτυχώς οι γονείς μου είναι ακόμα Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η @ggeliki έγραψε: #12.830 29-04-08 11:54 Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!! Άργησα λίγο αλλά δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι για να σας ευχηθώ οπότε περίμενα να έρθω για δουλειά!!!! Φιλάκια στις γατοφατσούλες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο JohnDVM έγραψε: #12.831 29-04-08 12:53 Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.832 29-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν! Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος Click για ανάπτυξη... Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.833 29-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα παιδιά!!!!Αυτό ήταν, Πάσχα και Πάσχα και πέρασε και αυτό! Πάμε γι΄άλλα! Νότα μου γιατί έχεις αγωνία;;; Θα αλλάξεις δουλειά;;; Αυτοί όταν είναι να σε απολύσουν άραγε έχουν αγωνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:36 Η aretha έγραψε: #12.825 29-04-08 09:36 Καλημέραααααα! Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, καθότι ο Πάσχας μπορεί να πέρασε, το καθησιό όμως συνεχίζεται και σήμερα!! Yayyyyyy! Βρε Νότα μου, αυτή η αγωνία σ' έχει φάει πια, δίκιο έχει η Raisa, λες αυτοί να έχαναν τον ύπνο τους αν ήταν να σε απολύσουν; Άντε, πες τους το, μια ψυχή που 'ναι να βγει, να ηρεμήσεις κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η moukelis έγραψε: #12.826 29-04-08 09:49 Καλημέρα! Ετοιμάζομαι να πάω κάτι δείγματα σε ένα καινουριο μαγαζί,πολυ ελπιδοφόρα περίπτωση.Ο Σείριος ως συνήθως καταβροχθίζει κροκέτες κάθε τρεις και λίγο,ανυποψίαστος ότι θα πληρώσει όσα μου έχει κάνει καθώς εχουμε την πρώτη επίσκεψη στο γιατρό αυτή τη βδομάδα,μπουχαχαχαααα(τρίβει χαιρέκακα τα χέρια της) Νότα μην αγχώνεσαι,και μην το σκέφτεσαι,πήγαινε και απλά πες το,είναι χειρότερα να το σκέφτεσαι όλη την ώρα. Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η RedCat έγραψε: #12.827 29-04-08 09:55 Ναι, Ραϊσα, αλλάζω δουλεια, ουσιαστικά παίρνω ένα ρίσκο που ελπίζω να μου βγει σε καλό...(έτσι κι αλλιως ψυχολογικά σε καλό θα μου βγεί φεύγοντας απο εκεί που είμαι, για το πρακτικό μέρος δεν ξέρω). Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος, όντως κανένας δεν σκέφτεται τόσο πολύ αν ειναι να απολύσει κάποιον...γιατι να σκεφτομαι εγω αν θα φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η popi έγραψε: #12.828 29-04-08 09:58 Σας καλημέρησα;ΟΧΙ;ντροπή μου! Καλημέρα σε όλες και όλου σας. Νότα γλυκεία μου από την ίδια πάστα είμαστε φτιαγμένες και εγώ ντρεπόμουν να φύγω από μια δουλεία,αλλά εκεί πείσμα,μέχρι που αρρώστησα,αντέδρασε ο οργανισμός για μένα,,και όπως λέει και η Raisa πριν 3-4 χρόνια κράταγα ένα μωράκι όλο τον Αυγουστο και όταν ήρθε ο Σεπτέμβρης τότε μου είπαν να φύγω γιατί γύρισε η άλλη κοπέλα από τις διακοπές της,δένομαι τόσο πολύ με τα παιδιά που συτό ήταν και το τελευταίο που κράτησα. Ορμα τους λοιπόν πριν σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.829 29-04-08 10:56 Καλημέρα κορίτσια εγώ επιστροφή στην Ρόδο σήμερα το πρωϊ χωρίς όμως τον Αιμιλιάκο μου. Έπαθα ένα χουνέρι. Ενώ τον έφερα αεροπορικώς χωρίς το βιβλιάριο υγείας του, στην επιστροφή η αεροπορική διαφορετική από αυτή που πέταξα μου ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του το οποίο είχα ξεχάσει στην Ρόδο. Αναγκαστικά τον άφησα στην Αθήνα και σε καμμιά 15αριά μέρες που θα ξαναπετάξω θα τον φέρω πίσω Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς κορίτσια μαζί πάντα το βιβλιάριο. Ευτυχώς οι γονείς μου είναι ακόμα Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η @ggeliki έγραψε: #12.830 29-04-08 11:54 Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!! Άργησα λίγο αλλά δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι για να σας ευχηθώ οπότε περίμενα να έρθω για δουλειά!!!! Φιλάκια στις γατοφατσούλες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο JohnDVM έγραψε: #12.831 29-04-08 12:53 Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.832 29-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν! Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος Click για ανάπτυξη... Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.833 29-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέραααααα! Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, καθότι ο Πάσχας μπορεί να πέρασε, το καθησιό όμως συνεχίζεται και σήμερα!! Yayyyyyy! Βρε Νότα μου, αυτή η αγωνία σ' έχει φάει πια, δίκιο έχει η Raisa, λες αυτοί να έχαναν τον ύπνο τους αν ήταν να σε απολύσουν; Άντε, πες τους το, μια ψυχή που 'ναι να βγει, να ηρεμήσεις κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η moukelis έγραψε: #12.826 29-04-08 09:49 Καλημέρα! Ετοιμάζομαι να πάω κάτι δείγματα σε ένα καινουριο μαγαζί,πολυ ελπιδοφόρα περίπτωση.Ο Σείριος ως συνήθως καταβροχθίζει κροκέτες κάθε τρεις και λίγο,ανυποψίαστος ότι θα πληρώσει όσα μου έχει κάνει καθώς εχουμε την πρώτη επίσκεψη στο γιατρό αυτή τη βδομάδα,μπουχαχαχαααα(τρίβει χαιρέκακα τα χέρια της) Νότα μην αγχώνεσαι,και μην το σκέφτεσαι,πήγαινε και απλά πες το,είναι χειρότερα να το σκέφτεσαι όλη την ώρα. Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η RedCat έγραψε: #12.827 29-04-08 09:55 Ναι, Ραϊσα, αλλάζω δουλεια, ουσιαστικά παίρνω ένα ρίσκο που ελπίζω να μου βγει σε καλό...(έτσι κι αλλιως ψυχολογικά σε καλό θα μου βγεί φεύγοντας απο εκεί που είμαι, για το πρακτικό μέρος δεν ξέρω). Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος, όντως κανένας δεν σκέφτεται τόσο πολύ αν ειναι να απολύσει κάποιον...γιατι να σκεφτομαι εγω αν θα φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η popi έγραψε: #12.828 29-04-08 09:58 Σας καλημέρησα;ΟΧΙ;ντροπή μου! Καλημέρα σε όλες και όλου σας. Νότα γλυκεία μου από την ίδια πάστα είμαστε φτιαγμένες και εγώ ντρεπόμουν να φύγω από μια δουλεία,αλλά εκεί πείσμα,μέχρι που αρρώστησα,αντέδρασε ο οργανισμός για μένα,,και όπως λέει και η Raisa πριν 3-4 χρόνια κράταγα ένα μωράκι όλο τον Αυγουστο και όταν ήρθε ο Σεπτέμβρης τότε μου είπαν να φύγω γιατί γύρισε η άλλη κοπέλα από τις διακοπές της,δένομαι τόσο πολύ με τα παιδιά που συτό ήταν και το τελευταίο που κράτησα. Ορμα τους λοιπόν πριν σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.829 29-04-08 10:56 Καλημέρα κορίτσια εγώ επιστροφή στην Ρόδο σήμερα το πρωϊ χωρίς όμως τον Αιμιλιάκο μου. Έπαθα ένα χουνέρι. Ενώ τον έφερα αεροπορικώς χωρίς το βιβλιάριο υγείας του, στην επιστροφή η αεροπορική διαφορετική από αυτή που πέταξα μου ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του το οποίο είχα ξεχάσει στην Ρόδο. Αναγκαστικά τον άφησα στην Αθήνα και σε καμμιά 15αριά μέρες που θα ξαναπετάξω θα τον φέρω πίσω Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς κορίτσια μαζί πάντα το βιβλιάριο. Ευτυχώς οι γονείς μου είναι ακόμα Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η @ggeliki έγραψε: #12.830 29-04-08 11:54 Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!! Άργησα λίγο αλλά δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι για να σας ευχηθώ οπότε περίμενα να έρθω για δουλειά!!!! Φιλάκια στις γατοφατσούλες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο JohnDVM έγραψε: #12.831 29-04-08 12:53 Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.832 29-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν! Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος Click για ανάπτυξη... Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.833 29-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Ετοιμάζομαι να πάω κάτι δείγματα σε ένα καινουριο μαγαζί,πολυ ελπιδοφόρα περίπτωση.Ο Σείριος ως συνήθως καταβροχθίζει κροκέτες κάθε τρεις και λίγο,ανυποψίαστος ότι θα πληρώσει όσα μου έχει κάνει καθώς εχουμε την πρώτη επίσκεψη στο γιατρό αυτή τη βδομάδα,μπουχαχαχαααα(τρίβει χαιρέκακα τα χέρια της) Νότα μην αγχώνεσαι,και μην το σκέφτεσαι,πήγαινε και απλά πες το,είναι χειρότερα να το σκέφτεσαι όλη την ώρα. Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η RedCat έγραψε: #12.827 29-04-08 09:55 Ναι, Ραϊσα, αλλάζω δουλεια, ουσιαστικά παίρνω ένα ρίσκο που ελπίζω να μου βγει σε καλό...(έτσι κι αλλιως ψυχολογικά σε καλό θα μου βγεί φεύγοντας απο εκεί που είμαι, για το πρακτικό μέρος δεν ξέρω). Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος, όντως κανένας δεν σκέφτεται τόσο πολύ αν ειναι να απολύσει κάποιον...γιατι να σκεφτομαι εγω αν θα φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η popi έγραψε: #12.828 29-04-08 09:58 Σας καλημέρησα;ΟΧΙ;ντροπή μου! Καλημέρα σε όλες και όλου σας. Νότα γλυκεία μου από την ίδια πάστα είμαστε φτιαγμένες και εγώ ντρεπόμουν να φύγω από μια δουλεία,αλλά εκεί πείσμα,μέχρι που αρρώστησα,αντέδρασε ο οργανισμός για μένα,,και όπως λέει και η Raisa πριν 3-4 χρόνια κράταγα ένα μωράκι όλο τον Αυγουστο και όταν ήρθε ο Σεπτέμβρης τότε μου είπαν να φύγω γιατί γύρισε η άλλη κοπέλα από τις διακοπές της,δένομαι τόσο πολύ με τα παιδιά που συτό ήταν και το τελευταίο που κράτησα. Ορμα τους λοιπόν πριν σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.829 29-04-08 10:56 Καλημέρα κορίτσια εγώ επιστροφή στην Ρόδο σήμερα το πρωϊ χωρίς όμως τον Αιμιλιάκο μου. Έπαθα ένα χουνέρι. Ενώ τον έφερα αεροπορικώς χωρίς το βιβλιάριο υγείας του, στην επιστροφή η αεροπορική διαφορετική από αυτή που πέταξα μου ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του το οποίο είχα ξεχάσει στην Ρόδο. Αναγκαστικά τον άφησα στην Αθήνα και σε καμμιά 15αριά μέρες που θα ξαναπετάξω θα τον φέρω πίσω Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς κορίτσια μαζί πάντα το βιβλιάριο. Ευτυχώς οι γονείς μου είναι ακόμα Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η @ggeliki έγραψε: #12.830 29-04-08 11:54 Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!! Άργησα λίγο αλλά δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι για να σας ευχηθώ οπότε περίμενα να έρθω για δουλειά!!!! Φιλάκια στις γατοφατσούλες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο JohnDVM έγραψε: #12.831 29-04-08 12:53 Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.832 29-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν! Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος Click για ανάπτυξη... Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.833 29-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, Ραϊσα, αλλάζω δουλεια, ουσιαστικά παίρνω ένα ρίσκο που ελπίζω να μου βγει σε καλό...(έτσι κι αλλιως ψυχολογικά σε καλό θα μου βγεί φεύγοντας απο εκεί που είμαι, για το πρακτικό μέρος δεν ξέρω). Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος, όντως κανένας δεν σκέφτεται τόσο πολύ αν ειναι να απολύσει κάποιον...γιατι να σκεφτομαι εγω αν θα φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η popi έγραψε: #12.828 29-04-08 09:58 Σας καλημέρησα;ΟΧΙ;ντροπή μου! Καλημέρα σε όλες και όλου σας. Νότα γλυκεία μου από την ίδια πάστα είμαστε φτιαγμένες και εγώ ντρεπόμουν να φύγω από μια δουλεία,αλλά εκεί πείσμα,μέχρι που αρρώστησα,αντέδρασε ο οργανισμός για μένα,,και όπως λέει και η Raisa πριν 3-4 χρόνια κράταγα ένα μωράκι όλο τον Αυγουστο και όταν ήρθε ο Σεπτέμβρης τότε μου είπαν να φύγω γιατί γύρισε η άλλη κοπέλα από τις διακοπές της,δένομαι τόσο πολύ με τα παιδιά που συτό ήταν και το τελευταίο που κράτησα. Ορμα τους λοιπόν πριν σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.829 29-04-08 10:56 Καλημέρα κορίτσια εγώ επιστροφή στην Ρόδο σήμερα το πρωϊ χωρίς όμως τον Αιμιλιάκο μου. Έπαθα ένα χουνέρι. Ενώ τον έφερα αεροπορικώς χωρίς το βιβλιάριο υγείας του, στην επιστροφή η αεροπορική διαφορετική από αυτή που πέταξα μου ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του το οποίο είχα ξεχάσει στην Ρόδο. Αναγκαστικά τον άφησα στην Αθήνα και σε καμμιά 15αριά μέρες που θα ξαναπετάξω θα τον φέρω πίσω Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς κορίτσια μαζί πάντα το βιβλιάριο. Ευτυχώς οι γονείς μου είναι ακόμα Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η @ggeliki έγραψε: #12.830 29-04-08 11:54 Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!! Άργησα λίγο αλλά δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι για να σας ευχηθώ οπότε περίμενα να έρθω για δουλειά!!!! Φιλάκια στις γατοφατσούλες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο JohnDVM έγραψε: #12.831 29-04-08 12:53 Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.832 29-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν! Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος Click για ανάπτυξη... Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.833 29-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας καλημέρησα;ΟΧΙ;ντροπή μου! Καλημέρα σε όλες και όλου σας. Νότα γλυκεία μου από την ίδια πάστα είμαστε φτιαγμένες και εγώ ντρεπόμουν να φύγω από μια δουλεία,αλλά εκεί πείσμα,μέχρι που αρρώστησα,αντέδρασε ο οργανισμός για μένα,,και όπως λέει και η Raisa πριν 3-4 χρόνια κράταγα ένα μωράκι όλο τον Αυγουστο και όταν ήρθε ο Σεπτέμβρης τότε μου είπαν να φύγω γιατί γύρισε η άλλη κοπέλα από τις διακοπές της,δένομαι τόσο πολύ με τα παιδιά που συτό ήταν και το τελευταίο που κράτησα. Ορμα τους λοιπόν πριν σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 10:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.829 29-04-08 10:56 Καλημέρα κορίτσια εγώ επιστροφή στην Ρόδο σήμερα το πρωϊ χωρίς όμως τον Αιμιλιάκο μου. Έπαθα ένα χουνέρι. Ενώ τον έφερα αεροπορικώς χωρίς το βιβλιάριο υγείας του, στην επιστροφή η αεροπορική διαφορετική από αυτή που πέταξα μου ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του το οποίο είχα ξεχάσει στην Ρόδο. Αναγκαστικά τον άφησα στην Αθήνα και σε καμμιά 15αριά μέρες που θα ξαναπετάξω θα τον φέρω πίσω Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς κορίτσια μαζί πάντα το βιβλιάριο. Ευτυχώς οι γονείς μου είναι ακόμα Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η @ggeliki έγραψε: #12.830 29-04-08 11:54 Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!! Άργησα λίγο αλλά δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι για να σας ευχηθώ οπότε περίμενα να έρθω για δουλειά!!!! Φιλάκια στις γατοφατσούλες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο JohnDVM έγραψε: #12.831 29-04-08 12:53 Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.832 29-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν! Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος Click για ανάπτυξη... Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.833 29-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κορίτσια εγώ επιστροφή στην Ρόδο σήμερα το πρωϊ χωρίς όμως τον Αιμιλιάκο μου. Έπαθα ένα χουνέρι. Ενώ τον έφερα αεροπορικώς χωρίς το βιβλιάριο υγείας του, στην επιστροφή η αεροπορική διαφορετική από αυτή που πέταξα μου ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του το οποίο είχα ξεχάσει στην Ρόδο. Αναγκαστικά τον άφησα στην Αθήνα και σε καμμιά 15αριά μέρες που θα ξαναπετάξω θα τον φέρω πίσω Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς κορίτσια μαζί πάντα το βιβλιάριο. Ευτυχώς οι γονείς μου είναι ακόμα Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η @ggeliki έγραψε: #12.830 29-04-08 11:54 Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!! Άργησα λίγο αλλά δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι για να σας ευχηθώ οπότε περίμενα να έρθω για δουλειά!!!! Φιλάκια στις γατοφατσούλες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο JohnDVM έγραψε: #12.831 29-04-08 12:53 Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.832 29-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν! Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος Click για ανάπτυξη... Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.833 29-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!! Άργησα λίγο αλλά δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι για να σας ευχηθώ οπότε περίμενα να έρθω για δουλειά!!!! Φιλάκια στις γατοφατσούλες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο JohnDVM έγραψε: #12.831 29-04-08 12:53 Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.832 29-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν! Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος Click για ανάπτυξη... Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.833 29-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η aretha έγραψε: #12.832 29-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν! Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος Click για ανάπτυξη... Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.833 29-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρήθα καλό καθισιό(σα δε ντρέπεσαι) χαιρετισμούς στη μπικινοφορούσα και στον Πορδολέοντα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δώρα, το χαίρομαι δεόντως (και ανερυθρίαστα) είναι η αλήθεια, γιατί το χρειαζόμουν! Η μπικινάτη και το ζαβό ευχαριστούν και αντιχαιρετούν τον Σείριο με τις τσαρικές καταβολές! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ναι, μωρε έχετε δίκιο για την προσέγγιση του θέματος Click για ανάπτυξη... Μωρέ, δίκιο έχουμε, αλλά πού να το βρούμε μ' εσένα που μπλέξαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.833 29-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα και απο εμενα σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας και τα γατουνια σας και αχρειαστος να ειμαι Click για ανάπτυξη... Doc πάντα θα μας είσαι χρήσιμος έστω και για τις μικρές συμβουλές σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:05 Η Raisa έγραψε: #12.834 29-04-08 21:05 Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νόταααααα.....τι έγινε τους το είπες;;;;;; Πώς το πήρανε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η RedCat έγραψε: #12.835 29-04-08 21:24 Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:01 Η moukelis έγραψε: #12.836 29-04-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παρούσααααα !!!!τους το είπα (κατα καποιο τρόπο δηλαδη) εμμέσως..και δεν έπεσαν στα μωσαϊκά (ακόμη). ψύχραιμους τους είδα και εμένα μου έφυγε ένα βάρος Περισσότερες εξελίξεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Είδες που όλα πήγαν καλά;Άντε άντε περιμένουμε εξελίξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η RedCat έγραψε: #12.837 29-04-08 22:04 Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε παιδιά την θετική σας ενέργεια και στο πρώτο ταξίδι (της νέας δουλειας) στη Θεσσαλονίκη κερνάωωωωωω (Δώρα θα έρθεις και εσύ ε???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #12.838 29-04-08 22:13 Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καινούρια δουλειά στη Θεσσαλονίκη;;; Ε θα έρθω,αφού το είπες τόσο δημοκρατικά... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:16 Η RedCat έγραψε: #12.839 29-04-08 22:16 Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 640 641 642 643 644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 642 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #12.840 29-04-08 22:26 Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να τα μουτζώσεις,κι εγώ στο τσακ είμαι...Έχε χάρη που περιμένω το διορισμό.Αλλά μάλλον κάτσε εκεί και να κάνεις ταξίδια,να έρχεσαι κι εκεί που θα με στείλουν για παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.