Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter gatouni
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σας και από μένα.
Είμαι στο γραφείο, περιττό να πω ότι εγώ δεν θέλω να είμαι άλλο στο γραφείο, θέλω να κερδίσω το Λοττο, θέλω να πάω σπίτι να κάνω γατούνινγκ, θέλω να κάνω πάρτυ..............
Μήπως θέλω πολλά:confused:
Μπα δε νομίζω:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με το Σιντονι εσύ θα κανεις γατούνιγκ?? για πεσμας λιγο τι σου είπε σήμερα το βρωμοστομο??? (εγω πιστεύω οτι εχει γινει σαν την γιαγια μου αυτή η γατα: ολο λεει σοκιν παροιμιες δηλαδη)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω θελω ΑΥΤΟ

:cool::cool::up::up::up:

:lol::lol::lol::up:
Νομίζω όλες το θέλουμε αυτό! ;) :P

γατούνινγκ? :lol::lol::lol::lol::lol:τέλεια ατάκα...παω για γατούνινγκ τώρα!!!:up::up:

για πεσμας λιγο τι σου είπε σήμερα το βρωμοστομο??? (εγω πιστεύω οτι εχει γινει σαν την γιαγια μου αυτή η γατα: ολο λεει σοκιν παροιμιες δηλαδη)

Σήμερα κατάφερα και βγήκα από το δωμάτιο και δεν με πήρε χαμπάρι. Πάλι τους άφησα μόνους στο δωμάτιο:redface:.
Ξαναμπήκα πριν φύγω, εκεί ξύπνησε, μετά τη χορωδία (νιαααααουουου) που άρχισε ξύπνησε και ο Ταχ, την είπε σε μένα:mad: που ξύπνησα τη CD και ξύπνησε και αυτός. Φυσικά στην CD γύρισε και είπε "είδες μας ξύπνησε αυτή:mad:"
Οπότε λέω άντε γεια σας αφήνω να τα πείτε:lol: και έφυγα.

καλα.... σπιτι μου να σας ειχα να δειτε χορωδια :( γαβ ο ενας, γαβ η αλλη (φιλοξενουμενη κουταβιτσα) νιααααααααααααααααααρ ο (β)ρωμαιος :redface::redface::redface::redface::redface:.

ο οποιος (β)ρωμαιος που περισσοτερο σε "Ορεστη Μακρη" σε ρολους μπεκρη η σε "Τσαρλι Τσαπλιν" οταν τρεχει μου κανει, μολις ειδε τη κουταβιτσα γουρλωσε ο ματης του :blink: - σου λεει τι ειναι παλι τουτο?? μονο γαιδουρι δεν εχει κουβαλησει αυτη η παλαβομαμα μου :blink::blink::blink:

:rolleyes:περναμε ομορφα εις τας εξοχας του σαλονιου και της κρεββατοκαμαρας μας :rolleyes::rolleyes: ολοι μας κοιμομαστε πανω στη μαμα:/:

..κακομαθημενα :mad:

:P

Καλημέρααααααααααααααααααααα!
Χτες βράδυ μόλις γύρισα από Αλεξανδρούπολη και την Τρίτη ξαναφεύγω για Τρίπολη...Δεν θέλω άλλα ταξίδιααααααααααααααααααα!
Κατά τα άλλα,έμαθα ότι το ταρταρουγάκι μας στο χωριό γέννησε αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τι και πως επειδή τα έχει κρυμμένα,το Αμελίνι μας όλο και μεγαλώνει,και ο Σείριος εξασκει πάνω μας τα δοντάκια του.

καλημέρα και από εμενα εμείς εχθές κόψαμε τα νύχια της ΚΛΕΙΩΣ γιατί μας έιχε μακελέψει το άτιμο όπου καινα μας ακουμπούσε χειρουργική επέμβαση έμοιαζε το σήμείο....
Ευτύχώς τώρα είναι καλύτερα.....

Καλήμερα σας και πάλι.....:up::up::up::up:

Kαλή σας μέρα,
σκέφτηκα να το πω και δω μήπως έχω κάποια τύχη: Πριν τρεις μήνες έφυγε η βοηθός που είχα για το σπίτι γιατί άλλαξε περιοχή εργασίας. Έψαξα να την αντικαταστήσω αλλά μερικές που είδα ή ήταν τελείως άπειρες ή δεν αγαπούσαν τις γάτες μέχρι που η τελευταία που φαίνεται ΟΚ, όχι μόνο δεν τις αγαπάει αλλά έχει και τρομερή αλεργία στις γάτες. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Την πρώτη μέρα νόμισα πως ήταν κρυωμένη. Μετά, μόλις πλησιάζει και μπαίνει στο διαμέρισμα αρχίζει: δακρύζει, κοκκινίζει η μύτη της, τρέχει, φταρνίζεται, μπουκώνει, τι να σας πω, χάλια. Τη λυπάμαι και πιστεύω ότι δε θα μπορέσει να συνεχίσει έτσι. Εξάλλου δε μ' αρέσει η ιδέα να έχω στο σπίτι μου ατομο που δεν αντέχει τις γάτες έστω και μια φορά την εβδομάδα γιατί ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί όταν λείπω.
Αν, λοιπόν, κάποια σας έχει κάποια να μου συστήσει θα χρωστούσα χάρη.

Καλημέρα κορίτσια (και αγόρια ίσως;).
Κυριακη και εγώ θα κάτσω να κάνω λίγη χαλαρή δουλειά στον υπολογιστη. Ελπίζω εσείς να είστε καλά και να περνάτε καλά την ημέρα σας. :)
Ελειπε ο καλός μου το σ/κ και πέρα από τα γατικά θέματα που ασχολήθηκα, πήραμε και στον Ραουλ μου αίμα να δούμε πως πάει το συκώτι του. Ειλικρινά ελπίζω να είναι καλύτερα γιατί ο καημένος τρώει 4 μήνες ήδη μόνο l/d... θα με σιχαθεί αν πρέπει να τρώει μόνο l/d για όλη του την ζωή! :lol:

ελπιζω ο ραουλινος να μην χρειαζεται αλλη ιδ παρα στα βαθυτατα γεραματα του στα 18 ας πουμε;)...
καλημερα!!!
κι εγω προπσαθω να οργανωσν ενα βιβλιο διευθυνσεων
(δεν το χω με τους υπολογιστες ρε παιδιαααα:()
νιαουυυυυυ

ελπιζω ο ραουλινος να μην χρειαζεται αλλη ιδ παρα στα βαθυτατα γεραματα του στα 18 ας πουμε;)...
καλημερα!!!
κι εγω προπσαθω να οργανωσν ενα βιβλιο διευθυνσεων
(δεν το χω με τους υπολογιστες ρε παιδιαααα:()
νιαουυυυυυ

Αχ!!! HAVANA μου γλυκιά μην στενοχωριέσαι μπορεί να μην το έχεις με τους υπολογιστές αλλά το έχει με όλα τα άλλα....μιου μιαου νιαρρρρρρ.......:lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ παιδιά έχω πεθάνεισ το γέλιο...Έβαλα να βλέπω "Σαν το σκύλο με τη γάτα"όσο τρώω,και ο Σείριος με το που είδε τον Ρώσσο κατάσκοπο κόλλησε τη μούρη του στην οθόνη!Μια κοιτούσε εμενα,μια την οθόνη,σαν να μου έλεγε "εσύ τον είδες";;;:D
Πολύ γέλιο λέμε,τώρα του έκλεισα την τηλεόραση μην παίρνει λάθος μηνύματα,είναι που είναι κακιασμενος...Σε λίγο θα λέει σαν τον Ρώσσο "μπορεί απέξω να φαίνομαι καλός και χαδιάρης,αλλά από μέσα είμαι...γρανίτης"!:lol:

Καλημέρα παίδες!!!
Τέρμα οι διακοπές, τέρμα η τεμπελιά, τέρμα τα ξενύχτια :((τα ποτά και τα τσιγάρα):P
αρχίζουμε πάλι την ρουτίνα με μόνη διαφορά .....τα παραπάνω κιλά:P:D
Σήμερα πρώτη μέρα πανεπιστήμιο πάλι....και βαριέεεεεεεμαι να πάω:whistle:

καλημερα...δεν θελω να παω στη δουλεια:blink:
και επισης θα ηθελα να παω και να ειναι πιο χαλαροι οι ρυθμοι, μη το ζησουμε παλι...:/:

Καλημέρα και κουράγιο σε όλους... Και για εμένα προβλέπω ότι θα είναι μια δύσκολη μέρα.:)

Καλημερα! Χριστός Ανέστη σε όλους!!! Υγεια, υγεια υγεια....
Μολις γυρισα και εχω να διαβασω 3.5000 μηνυματα ..καλα καλε τι γραψατε πια?????????!!!!!!!
ελπιζω να περασατε καλα!!!

Καλημερα! Χριστός Ανέστη σε όλους!!! Υγεια, υγεια υγεια....
Μολις γυρισα και εχω να διαβασω 3.5000 μηνυματα ..καλα καλε τι γραψατε πια?????????!!!!!!!
ελπιζω να περασατε καλα!!!

Καλώς γύρισες στην έδρα!!!:up:
Καλό διάβασμα σου εύχομαι:P:lol::lol::lol:

Καλημέρα και από μένα
σε λίγο έτσι θα είμαι,αλλά ακολούθησα τον τρόπο της μαγισσούλας laptop στα ποδαράκι και κρεβάτι,και κασκολόγατό:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back