Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σε όλες!
Πόπιιιιιιιι μην σε παίρνει από κάτω καλή μου,πάρε το λάπτοπ στα ποδαράκια εσύ,κι εμείς εδώ είμαστε για να σου κάνουμε παρέα!:)Και όλα περαστικά να είναι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλες!
Πόπιιιιιιιι μην σε παίρνει από κάτω καλή μου,πάρε το λάπτοπ στα ποδαράκια εσύ,κι εμείς εδώ είμαστε για να σου κάνουμε παρέα!:)Και όλα περαστικά να είναι!

Δωράκι μου σιγά δεν με ξέρεις καλά,απο κάτω; αν τολμάει ας το κάνει !στο σουμο θα το ρίξουμε!:lol::lol::lol::lol::lol:Αμα βλέπω και το Σείριο τι άλλο θέλω,α και ο Κικης είναι γλυκας μικρός.:redface::redface::redface:Καλά μάγισσα και η Κλείω,και............όλα τέλος πάντων τα φατσουλίνια μας

Καλημερα! Χριστός Ανέστη σε όλους!!! Υγεια, υγεια υγεια....
Μολις γυρισα και εχω να διαβασω 3.5000 μηνυματα ..καλα καλε τι γραψατε πια?????????!!!!!!!
ελπιζω να περασατε καλα!!!

Χρονια Πολλα σε ολους:)Νιαρ καλως μας επανηλθες και Χρρονια Πολλα
Πως πηγε η αδεια ξεκουραστηκες?:DΕλπιζω να σε δουμε και απο κοντα, μαυρα ματια καναμε πια;)Αντε τωρα καθε κατεργαρης στον παγκο του:hmm:

Νικη μου καλως σας βρηκα!!!
Η αδεια μια χαρα, ολο γυρνουσα δεν εκατσα σπιτι μου να κανω και καμια δουλεια!!! Θα με δεις και απο οντα σιγουρα!!!εχω και ενα σφραγισματακι να κανω , δεν το ξεχασαααααααα~!!
καλη βδομαδα!

Γεία σας!!!!!Μετά απο ένα τριήμερο στην όμορφη Θεσσσαλονίκη γύρισα πίσω στην ρουτίνα!!!
Άντε να συνηθίσουμε ξανά στην δουλειά μετα απο την καλοπέραση!!!!:lol::lol::lol:

ποπι τελικά τί έγινε με την νύφη μας????
Θα έχουμε γατάκια???

Η πρώτη φροντίδα το πρωί και η τελευταία το βράδυ,να μπω για λίγο:lol::lol::lol:
Αντζελά μου,με τιςχ αζομάρες μου δεν μπορεσα να πάμε τη Τζίντζερ στο γυναικολόγο,ωχ,κτηνιατρο ήθελα να πω:P:PΠάντως τα σημάδια δείχνουν πως μάλλον ναι,οπότε μόλις το σιγορέψουμε,
η είδηση που ακολουθεί είναι ακατάλληλη για γατιά,
σςςςςςςςςςςςςςςςς,απομακρύνεται τα γατια σας από τους υπολογίστες.
Ο Πρίγκιπας θα γίνει Αμπντουλ στο χαρέμι:up::up:

μολις γυρισα απο δουλεια....
τα χω παιξει.... 560 νεα μυνηματα .....ποτε προλαβατε???:P

Καλημέρα πέρα για πέρα!:)
Άντε να πάει κι αυτό το ταξίδι επειδή βαρέθηκα τις διαδρομές.Θα τα πούμε την Πέμπτη,μην γράφετε πολλά και δεν προλαβαινω να σας διαβάζω!
Πόπιιιιι είσαι καλύτερα;
Φιλακουλάκια!

Καλημερα σας!!!
τι κανετε γατομαμαδες??? Πόπι εκανες την επεμβαση τελικα? (ελειπα μερες μην βαρατε) οπως και να χει περαστικα και ολα καλα να πανε

Καλημέρα σε όλες!!!!!Ωραία ποπι μου να μας ενημερώσεις αν είναι να υιοθετήσουμε κανένα!!!!
οκ???:up:

Κυκιριιιιικιου και απο δω ...
τι κάνετε???
ποπι γερά!!!!
πως είσαι????:)
καλημερα!!!!!!!!

Καλημερα και απο μενα:D:D:DΠροσαρμοστηκατε στους καθημερινους ρυθμους,εγω ακομη δυσκολευομαι;)Ποπη ολα καλα?:D

καλημερα Νίκη μου :D
ποια προσαρμογη???? εγω δουλευω με ρυθμους χελωνας... να δω ποτε θα επιταχύνω!!!!!

καλημερα Νίκη μου :D
ποια προσαρμογη???? εγω δουλευω με ρυθμους χελωνας... να δω ποτε θα επιταχύνω!!!!!

Εγώ να δεις...όχι μόνο χελώνας....αλλά γέρικης χελώνας με προβλήματα προσανατολισμού, όρασης και ψυχοκινητικό συντονισμό:P:lol::lol::lol:

Εγώ να δεις...όχι μόνο χελώνας....αλλά γέρικης χελώνας με προβλήματα προσανατολισμού, όρασης και ψυχοκινητικό συντονισμό:P:lol::lol::lol:

:up::lol::lol::lol::lol::lol:Αστα να πανε Raisa

Καλημέρα στο πάνελ:P:D
Σήμερα γιόκ σχολή....γατούνινγκ όλη μέρα.....:up:
Καλέ τι σ....καιρος είναι αυτός πια!:down:

Καλη παντως δεν την λες την μερα.... βρεχειιιι
και η κυρια βιαστικα να μαζεψω τα χειμωνιατικα ρουχα μου....

Με συγκινήσατε πρωί πρωι με το ενδιαφέρων σας,η πνευμονία,ναι είχα και από αυτό,περάσε, από χθες είμαι σχετικά απύρετη.Την αρθροσκόπηση προσπαθώ να την καθυστερήσω μέχρι να τελειώσουν το γράψιμό τα παιδιά,ελπίζω να τα καταφέρω.
Μακάρι να κάνει η μικρή αρκετά μωράκια για όλους,φτιάξτε λιστα πόσες θέλετε να ξέρω:up::up::up:κασκολογατοαξεσουαρ δεν λέει να ξεκολήσει,φοβόμουν μην το κολήσω,ο γιατρός είπε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση,αλλά γιατί φτερνίζετε;:hmm::hmm::hmm:μόλις μπορέσω να βγω θα κάνουμε μια επίσκεψή να δούμε για σιγουρία.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back