Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ουπς!Το ξεχασα οτι ειστε Θεσσαλονικη..:redface::redface::redface:Οντως,η αποσταση ειναι μεγαλο προβλημα..:(Ελπιζω να τα καταφερουμε καποια στιγμη..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεωργία, και στην Αθήνα κανονίζουμε συναντήσεις συχνά-πυκνά!;)
Οπότε, μην ανησυχείς, θα γνωριστούμε κι από κοντά :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Thanx aretha!!!:happy:Θα'θελα πολυ να γνωριστουμε απο κοντα..και εμεις και τα ζουζουνια μας!!Παντως ο Robertουλης ειναι πολυυυυυ κοινωνικος!:cool:

Γεια και απο μένα κορίτσια! Καλή μέρα εύχομαι να έχουμε όλοι μας και πιο πολύ αυτοί και αυτές που γιορτάζουν! Κανένα καφεδάκι πότε θα κανονίσουμε? Αν όχι καφεδάκι κάνα ουζάκι?
Ε τι λέτε?:P

Χρονια Πολλα και απο μενα νομιζω Ελενιτσες εχουμε στο site αλλα και στους Κωνσταντινους και Κωνσταντινες.:D:D:D
Ελενους που θυμηθηκε η Raisa δεν νομιζω να εχουμε:lol::lol::lol:

Χρονια Πολλα και απο μενα νομιζω Ελενιτσες εχουμε στο site αλλα και στους Κωνσταντινους και Κωνσταντινες.:D:D:D
Ελενους που θυμηθηκε η Raisa δεν νομιζω να εχουμε:lol::lol::lol:

Γειά σας και πάλι.....
Ακουγα σήμερα το μεσημέρι στο ράδιο Θεσ/νίκης τις ευχές που έστελναν για την ονομαστική γιορτή και τι ακούω;;;.....υπάρχει ακόμα το όνομα Ελενος.:blink:..τον φωνάζουν λέει Λένος....πρώτη φορά ακούω το όνομα αυτό και μου έκανε εντύπωση! :up:....το έβλεπα μόνο σε σχέση με τα αρχαία χρόνια.

nai...πάλι καλά που έχουμε και το σιτε αλλιώς πάλι δεν θα ήξερα τι γιορτή είναι σήμερα:/:
χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους!!!

υπάρχει ακόμα το όνομα Ελενος.:blink:..τον φωνάζουν λέει Λένος....πρώτη φορά ακούω το όνομα αυτό και μου έκανε εντύπωση! :up:
Καλέ, ναι, υπάρχει και ο συγγραφέας, ο Λένος Χρηστίδης ("Χαστουκόψαρα", "Λοστρέ" κ.λπ.) ;)
Αν δεν έχεις διαβάσει κάτι δικό του, στον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Καλέ, ναι, υπάρχει και ο συγγραφέας, ο Λένος Χρηστίδης ("Χαστουκόψαρα", "Λοστρέ" κ.λπ.) ;)
Αν δεν έχεις διαβάσει κάτι δικό του, στον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
Από το στόμα μου το πήρες,μόλις διάβασα το πάνω μήνυμα ήμου έτοιμη να απαντήσω για το Χρηστίδη!:)

Καλημερουδια σε ολους!!!Το ξενυχτησαμε χθες βραδυ;Που ειστε ολοι;Ξυπνηστεεε!!!:blink::D

Μια βιαστική Καλημέρα:D και από μένα!
φεύγω για δουλεια και σήμερα προβλέπεται δύσκολη μέρα καθώς έχουμε τρέξιμο (θα βρω χρόνο μην ανησυχείτε να σας παρακολουθώ)
Φιλιά σε όλους και καλό ξεκινημα στη μέρα μας!!

Καλημέρα,μπορεί να το ξενυχτάμε αλλά ξυπνάμε και νωρίς νωρίς 5.30 στο πόδι:lol::lol:Πως το λέει η παροιμία<<Χαρά στο νιό τον ξάγρυπνο το γέρο τον κοιμούμενο>> Ωχ πάλι τις παροιμίες άρχισα:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

καλημερα!!!
μας δροσισε η χθεσινοβραδυνη βροχουλα.... και κοιμηθηηηηηκαμε.
Εεεεε οσο να ναι ξενυχτησαμε και λιιιιιγο!

Καλημέρα,μπορεί να το ξενυχτάμε αλλά ξυπνάμε και νωρίς νωρίς 5.30 στο πόδι:lol::lol:Πως το λέει η παροιμία<<Χαρά στο νιό τον ξάγρυπνο το γέρο τον κοιμούμενο>> Ωχ πάλι τις παροιμίες άρχισα:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Χα,χα,χα!!!:lol:Συμπασχω ποπι,κι εγω απ'τις 5:30 στο ποδι..Κι επειδη χθες κοιμηθηκαμε στις 2:00 τωρα κουτουλαμε(εγω δηλαδη,γιατι ο Robertουλης θα ριχνει κατι ξαπλες τωρα...):PΝυσταζω..κλαψ!:(

Χα,χα,χα!!!:lol:Συμπασχω ποπι,κι εγω απ'τις 5:30 στο ποδι..Κι επειδη χθες κοιμηθηκαμε στις 2:00 τωρα κουτουλαμε(εγω δηλαδη,γιατι ο Robertουλης θα ριχνει κατι ξαπλες τωρα...):PΝυσταζω..κλαψ!:(

:(:(:(Δεν μπορώ να σου στείλω και καφεδάκι,είδες τι τραβάνε τα καημένα τα γατάκια μας!Μια και ειαι μικρή πιές καφεδάκι με γάλα,και μην ακούσω δεν το πίνω το γάλα,κάηκες μικρή μου:mad:

Επεσες στην περιπτωση..Εχω να πιω γαλα απο 2 χρονων..:redface:Επισης λογω του χειρουργειου δε μπορω προσωρινα να πιω καφε...:(Οποτε πινω τσαι..;)

Καλημέρα!
Μια χαρά είναι το τσαι καλέ,εγώ δεν πίνω σταγόνα καφέ,ποτέ δεν ήπια.
Νότα καλό κουράγιο στη δουλειά!
Πόπάκι του χρόνου που θα είναι τρίτη τα αγόρια σου να δεις ξυπνητούρια,εμείς έχουμε τον αδερφό μου και τα έχουμε δει όλα!

Καλημέρα σε όλους!!!!!
Εργασία και χαρά!!!

Αντε Πέμπτη! :)

Καλημέρα κι από μένα!!:)
Πολλή δουλειά προβλέπεται σήμερα...:/:

καλημέρα και από μένα μετά το αλεργικό σοκ που έπαθα εγώ προχθές και μετά το σοκ με την Κλειώ εχθές είμαι σοκαρισμένη για ένα μήνα....... πάντως τέλος καλό όλα καλά και τώρα πίσω στα καθημέρινά μας.....:up::up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back