toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Η toulis έγραψε: #13.561 18-06-08 21:20 Καλησπέρα κορίτσια, κατ' αρχήν περαστικά στο όμορφο Αρηθάκι, εύχομαι ότι καλύτερο. Ως αρχι-γκιόσα θα στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια μαζί με πολλά Οοοοοοοοομμμμμμμμμμ για τη μικρούλα αλλά και για όλα τα αρρωστούλια γενικά. Περαστικά σε όλους!!!! Σε αυτή τη φάση θα χρειαστούμε και από εσάς κουράγιο, θετική ενέργεια και πάρα πολλά Οοοοοοοομμμμμμμμμμ για ένα ψυχάκι που μαζέψαμε από το δρόμο κρυμμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο να απειλείται από ένα άγριο Πιτ-μπουλ. Δε θα μακρηγορήσω για την κατάστασή του, που φαντάζεστε πως ήταν μιας και πρόκειται για ένα μικρούλι 2 μηνών μεγαλωμένο σε μια γειτονιά του Πειραιά, ούτε για το πόσο δυνατά χτυπούσε το καρδουλίνι του (δεν το πιστεύω ότι ζει μετά από αυτό το σοκ). Το μόνο που θέλω από εσάς είναι θετική ενέργεια για να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη τύχη. Έχει αρχίσει και ξεπερνά το σοκ, έχει κάνει την πρώτη του επίσκεψη στον κτηνίατρο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι υγιές και μέρα με τη μέρα καλυτερεύει. Ένα μεγάλο Οοοοοοοοομμμμμμμ για τον Mute, ο οποίος θα παρουσιαστεί με όλη του την ιστοριούλα και πανέμορφες φωτογραφίες του στις αγγελίες του φόρουμ. Ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #13.562 18-06-08 21:23 Μουστακόσκονη και ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον φοβισμένο γατουλίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.563 18-06-08 22:20 Εννοείται βέβαια. Σίγουρα θα την έχει ο Mute την τύχη που πρέπει. Άλλωστε με τόσες γκιόσες εδώ μέσα δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Περιμένουμε φωτογραφίες του μικρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η toulis έγραψε: #13.564 18-06-08 22:40 Ευχαριστώ κορίτσια, μακάρι να είναι όλα καλότυχα! Περαστικά και στο Αρηθάκι που τα νέα δεν είναι τόσο καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:47 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.565 18-06-08 22:47 Θετική ενέργεια και από τα βόρεια ,κύματα θετικής ενέργειας οοοοοομμμμμμμμμ,και όταν θα μεγαλώσεις Μute σου ευχόμαστε να κυνηγήσεις ένα σκύλο (έστω μικρόσωμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:52 Η toulis έγραψε: #13.566 18-06-08 22:52 Σίγουρα, κανισάκια, μαλτεζάκια κλπ θα τα έχει για πλάκα ο μικρούλης, είναι θαρραλέος, αλλά το Πιτ-μπουλ, ανατριχιάζω και που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Δεσποινα έγραψε: #13.567 18-06-08 23:05 οooooooμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ και απο μένα για το μικρούλι mute...πες του άμα θέλει να αντιμετωπισει το πιτ μπουλ θα του στείλω για ενισχύσεις τα 3 καμάρια μου ...μεγάλα μούτρα....έτοιμα πάντα για καυγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:16 Η Raisa έγραψε: #13.568 18-06-08 23:16 Πολλά πολλά οοοομμμμμμ και από μας....καλή τύχη στο μικρό γατουλίνι Mute!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η gatouni έγραψε: #13.569 19-06-08 09:54 Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #13.570 19-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Click για ανάπτυξη... Μπράβο γιαγιά!Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η julia έγραψε: #13.571 19-06-08 11:13 Καλημέρα και απο μένα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα..... Ένα γενικό Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....................να πάει όπου το χρειάζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η stellak έγραψε: #13.572 19-06-08 11:32 Καλημέρα σας Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά. Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.573 19-06-08 11:37 Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα κορίτσια, κατ' αρχήν περαστικά στο όμορφο Αρηθάκι, εύχομαι ότι καλύτερο. Ως αρχι-γκιόσα θα στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια μαζί με πολλά Οοοοοοοοομμμμμμμμμμ για τη μικρούλα αλλά και για όλα τα αρρωστούλια γενικά. Περαστικά σε όλους!!!! Σε αυτή τη φάση θα χρειαστούμε και από εσάς κουράγιο, θετική ενέργεια και πάρα πολλά Οοοοοοοομμμμμμμμμμ για ένα ψυχάκι που μαζέψαμε από το δρόμο κρυμμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο να απειλείται από ένα άγριο Πιτ-μπουλ. Δε θα μακρηγορήσω για την κατάστασή του, που φαντάζεστε πως ήταν μιας και πρόκειται για ένα μικρούλι 2 μηνών μεγαλωμένο σε μια γειτονιά του Πειραιά, ούτε για το πόσο δυνατά χτυπούσε το καρδουλίνι του (δεν το πιστεύω ότι ζει μετά από αυτό το σοκ). Το μόνο που θέλω από εσάς είναι θετική ενέργεια για να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη τύχη. Έχει αρχίσει και ξεπερνά το σοκ, έχει κάνει την πρώτη του επίσκεψη στον κτηνίατρο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι υγιές και μέρα με τη μέρα καλυτερεύει. Ένα μεγάλο Οοοοοοοοομμμμμμμ για τον Mute, ο οποίος θα παρουσιαστεί με όλη του την ιστοριούλα και πανέμορφες φωτογραφίες του στις αγγελίες του φόρουμ. Ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #13.562 18-06-08 21:23 Μουστακόσκονη και ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον φοβισμένο γατουλίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.563 18-06-08 22:20 Εννοείται βέβαια. Σίγουρα θα την έχει ο Mute την τύχη που πρέπει. Άλλωστε με τόσες γκιόσες εδώ μέσα δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Περιμένουμε φωτογραφίες του μικρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η toulis έγραψε: #13.564 18-06-08 22:40 Ευχαριστώ κορίτσια, μακάρι να είναι όλα καλότυχα! Περαστικά και στο Αρηθάκι που τα νέα δεν είναι τόσο καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:47 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.565 18-06-08 22:47 Θετική ενέργεια και από τα βόρεια ,κύματα θετικής ενέργειας οοοοοομμμμμμμμμ,και όταν θα μεγαλώσεις Μute σου ευχόμαστε να κυνηγήσεις ένα σκύλο (έστω μικρόσωμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:52 Η toulis έγραψε: #13.566 18-06-08 22:52 Σίγουρα, κανισάκια, μαλτεζάκια κλπ θα τα έχει για πλάκα ο μικρούλης, είναι θαρραλέος, αλλά το Πιτ-μπουλ, ανατριχιάζω και που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Δεσποινα έγραψε: #13.567 18-06-08 23:05 οooooooμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ και απο μένα για το μικρούλι mute...πες του άμα θέλει να αντιμετωπισει το πιτ μπουλ θα του στείλω για ενισχύσεις τα 3 καμάρια μου ...μεγάλα μούτρα....έτοιμα πάντα για καυγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:16 Η Raisa έγραψε: #13.568 18-06-08 23:16 Πολλά πολλά οοοομμμμμμ και από μας....καλή τύχη στο μικρό γατουλίνι Mute!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η gatouni έγραψε: #13.569 19-06-08 09:54 Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #13.570 19-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Click για ανάπτυξη... Μπράβο γιαγιά!Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η julia έγραψε: #13.571 19-06-08 11:13 Καλημέρα και απο μένα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα..... Ένα γενικό Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....................να πάει όπου το χρειάζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η stellak έγραψε: #13.572 19-06-08 11:32 Καλημέρα σας Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά. Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.573 19-06-08 11:37 Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μουστακόσκονη και ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον φοβισμένο γατουλίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.563 18-06-08 22:20 Εννοείται βέβαια. Σίγουρα θα την έχει ο Mute την τύχη που πρέπει. Άλλωστε με τόσες γκιόσες εδώ μέσα δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Περιμένουμε φωτογραφίες του μικρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η toulis έγραψε: #13.564 18-06-08 22:40 Ευχαριστώ κορίτσια, μακάρι να είναι όλα καλότυχα! Περαστικά και στο Αρηθάκι που τα νέα δεν είναι τόσο καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:47 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.565 18-06-08 22:47 Θετική ενέργεια και από τα βόρεια ,κύματα θετικής ενέργειας οοοοοομμμμμμμμμ,και όταν θα μεγαλώσεις Μute σου ευχόμαστε να κυνηγήσεις ένα σκύλο (έστω μικρόσωμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:52 Η toulis έγραψε: #13.566 18-06-08 22:52 Σίγουρα, κανισάκια, μαλτεζάκια κλπ θα τα έχει για πλάκα ο μικρούλης, είναι θαρραλέος, αλλά το Πιτ-μπουλ, ανατριχιάζω και που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Δεσποινα έγραψε: #13.567 18-06-08 23:05 οooooooμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ και απο μένα για το μικρούλι mute...πες του άμα θέλει να αντιμετωπισει το πιτ μπουλ θα του στείλω για ενισχύσεις τα 3 καμάρια μου ...μεγάλα μούτρα....έτοιμα πάντα για καυγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:16 Η Raisa έγραψε: #13.568 18-06-08 23:16 Πολλά πολλά οοοομμμμμμ και από μας....καλή τύχη στο μικρό γατουλίνι Mute!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η gatouni έγραψε: #13.569 19-06-08 09:54 Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #13.570 19-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Click για ανάπτυξη... Μπράβο γιαγιά!Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η julia έγραψε: #13.571 19-06-08 11:13 Καλημέρα και απο μένα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα..... Ένα γενικό Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....................να πάει όπου το χρειάζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η stellak έγραψε: #13.572 19-06-08 11:32 Καλημέρα σας Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά. Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.573 19-06-08 11:37 Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εννοείται βέβαια. Σίγουρα θα την έχει ο Mute την τύχη που πρέπει. Άλλωστε με τόσες γκιόσες εδώ μέσα δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Περιμένουμε φωτογραφίες του μικρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η toulis έγραψε: #13.564 18-06-08 22:40 Ευχαριστώ κορίτσια, μακάρι να είναι όλα καλότυχα! Περαστικά και στο Αρηθάκι που τα νέα δεν είναι τόσο καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:47 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.565 18-06-08 22:47 Θετική ενέργεια και από τα βόρεια ,κύματα θετικής ενέργειας οοοοοομμμμμμμμμ,και όταν θα μεγαλώσεις Μute σου ευχόμαστε να κυνηγήσεις ένα σκύλο (έστω μικρόσωμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:52 Η toulis έγραψε: #13.566 18-06-08 22:52 Σίγουρα, κανισάκια, μαλτεζάκια κλπ θα τα έχει για πλάκα ο μικρούλης, είναι θαρραλέος, αλλά το Πιτ-μπουλ, ανατριχιάζω και που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Δεσποινα έγραψε: #13.567 18-06-08 23:05 οooooooμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ και απο μένα για το μικρούλι mute...πες του άμα θέλει να αντιμετωπισει το πιτ μπουλ θα του στείλω για ενισχύσεις τα 3 καμάρια μου ...μεγάλα μούτρα....έτοιμα πάντα για καυγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:16 Η Raisa έγραψε: #13.568 18-06-08 23:16 Πολλά πολλά οοοομμμμμμ και από μας....καλή τύχη στο μικρό γατουλίνι Mute!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η gatouni έγραψε: #13.569 19-06-08 09:54 Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #13.570 19-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Click για ανάπτυξη... Μπράβο γιαγιά!Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η julia έγραψε: #13.571 19-06-08 11:13 Καλημέρα και απο μένα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα..... Ένα γενικό Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....................να πάει όπου το χρειάζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η stellak έγραψε: #13.572 19-06-08 11:32 Καλημέρα σας Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά. Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.573 19-06-08 11:37 Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ κορίτσια, μακάρι να είναι όλα καλότυχα! Περαστικά και στο Αρηθάκι που τα νέα δεν είναι τόσο καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:47 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.565 18-06-08 22:47 Θετική ενέργεια και από τα βόρεια ,κύματα θετικής ενέργειας οοοοοομμμμμμμμμ,και όταν θα μεγαλώσεις Μute σου ευχόμαστε να κυνηγήσεις ένα σκύλο (έστω μικρόσωμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:52 Η toulis έγραψε: #13.566 18-06-08 22:52 Σίγουρα, κανισάκια, μαλτεζάκια κλπ θα τα έχει για πλάκα ο μικρούλης, είναι θαρραλέος, αλλά το Πιτ-μπουλ, ανατριχιάζω και που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Δεσποινα έγραψε: #13.567 18-06-08 23:05 οooooooμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ και απο μένα για το μικρούλι mute...πες του άμα θέλει να αντιμετωπισει το πιτ μπουλ θα του στείλω για ενισχύσεις τα 3 καμάρια μου ...μεγάλα μούτρα....έτοιμα πάντα για καυγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:16 Η Raisa έγραψε: #13.568 18-06-08 23:16 Πολλά πολλά οοοομμμμμμ και από μας....καλή τύχη στο μικρό γατουλίνι Mute!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η gatouni έγραψε: #13.569 19-06-08 09:54 Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #13.570 19-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Click για ανάπτυξη... Μπράβο γιαγιά!Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η julia έγραψε: #13.571 19-06-08 11:13 Καλημέρα και απο μένα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα..... Ένα γενικό Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....................να πάει όπου το χρειάζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η stellak έγραψε: #13.572 19-06-08 11:32 Καλημέρα σας Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά. Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.573 19-06-08 11:37 Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θετική ενέργεια και από τα βόρεια ,κύματα θετικής ενέργειας οοοοοομμμμμμμμμ,και όταν θα μεγαλώσεις Μute σου ευχόμαστε να κυνηγήσεις ένα σκύλο (έστω μικρόσωμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 22:52 Η toulis έγραψε: #13.566 18-06-08 22:52 Σίγουρα, κανισάκια, μαλτεζάκια κλπ θα τα έχει για πλάκα ο μικρούλης, είναι θαρραλέος, αλλά το Πιτ-μπουλ, ανατριχιάζω και που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Δεσποινα έγραψε: #13.567 18-06-08 23:05 οooooooμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ και απο μένα για το μικρούλι mute...πες του άμα θέλει να αντιμετωπισει το πιτ μπουλ θα του στείλω για ενισχύσεις τα 3 καμάρια μου ...μεγάλα μούτρα....έτοιμα πάντα για καυγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:16 Η Raisa έγραψε: #13.568 18-06-08 23:16 Πολλά πολλά οοοομμμμμμ και από μας....καλή τύχη στο μικρό γατουλίνι Mute!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η gatouni έγραψε: #13.569 19-06-08 09:54 Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #13.570 19-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Click για ανάπτυξη... Μπράβο γιαγιά!Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η julia έγραψε: #13.571 19-06-08 11:13 Καλημέρα και απο μένα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα..... Ένα γενικό Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....................να πάει όπου το χρειάζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η stellak έγραψε: #13.572 19-06-08 11:32 Καλημέρα σας Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά. Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.573 19-06-08 11:37 Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σίγουρα, κανισάκια, μαλτεζάκια κλπ θα τα έχει για πλάκα ο μικρούλης, είναι θαρραλέος, αλλά το Πιτ-μπουλ, ανατριχιάζω και που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:05 Η Δεσποινα έγραψε: #13.567 18-06-08 23:05 οooooooμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ και απο μένα για το μικρούλι mute...πες του άμα θέλει να αντιμετωπισει το πιτ μπουλ θα του στείλω για ενισχύσεις τα 3 καμάρια μου ...μεγάλα μούτρα....έτοιμα πάντα για καυγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:16 Η Raisa έγραψε: #13.568 18-06-08 23:16 Πολλά πολλά οοοομμμμμμ και από μας....καλή τύχη στο μικρό γατουλίνι Mute!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η gatouni έγραψε: #13.569 19-06-08 09:54 Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #13.570 19-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Click για ανάπτυξη... Μπράβο γιαγιά!Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η julia έγραψε: #13.571 19-06-08 11:13 Καλημέρα και απο μένα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα..... Ένα γενικό Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....................να πάει όπου το χρειάζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η stellak έγραψε: #13.572 19-06-08 11:32 Καλημέρα σας Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά. Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.573 19-06-08 11:37 Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οooooooμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ και απο μένα για το μικρούλι mute...πες του άμα θέλει να αντιμετωπισει το πιτ μπουλ θα του στείλω για ενισχύσεις τα 3 καμάρια μου ...μεγάλα μούτρα....έτοιμα πάντα για καυγά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 23:16 Η Raisa έγραψε: #13.568 18-06-08 23:16 Πολλά πολλά οοοομμμμμμ και από μας....καλή τύχη στο μικρό γατουλίνι Mute!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η gatouni έγραψε: #13.569 19-06-08 09:54 Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #13.570 19-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Click για ανάπτυξη... Μπράβο γιαγιά!Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η julia έγραψε: #13.571 19-06-08 11:13 Καλημέρα και απο μένα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα..... Ένα γενικό Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....................να πάει όπου το χρειάζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η stellak έγραψε: #13.572 19-06-08 11:32 Καλημέρα σας Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά. Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.573 19-06-08 11:37 Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλά πολλά οοοομμμμμμ και από μας....καλή τύχη στο μικρό γατουλίνι Mute!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η gatouni έγραψε: #13.569 19-06-08 09:54 Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #13.570 19-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Click για ανάπτυξη... Μπράβο γιαγιά!Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η julia έγραψε: #13.571 19-06-08 11:13 Καλημέρα και απο μένα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα..... Ένα γενικό Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....................να πάει όπου το χρειάζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η stellak έγραψε: #13.572 19-06-08 11:32 Καλημέρα σας Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά. Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.573 19-06-08 11:37 Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #13.570 19-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Click για ανάπτυξη... Μπράβο γιαγιά!Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η julia έγραψε: #13.571 19-06-08 11:13 Καλημέρα και απο μένα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα..... Ένα γενικό Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....................να πάει όπου το χρειάζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η stellak έγραψε: #13.572 19-06-08 11:32 Καλημέρα σας Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά. Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.573 19-06-08 11:37 Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα και από μένα. Είναι η καλύτερη μέρα για μένα. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου. Καλή τύχη στον Mute. Click για ανάπτυξη... Μπράβο γιαγιά!Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η julia έγραψε: #13.571 19-06-08 11:13 Καλημέρα και απο μένα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα..... Ένα γενικό Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....................να πάει όπου το χρειάζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η stellak έγραψε: #13.572 19-06-08 11:32 Καλημέρα σας Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά. Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.573 19-06-08 11:37 Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και απο μένα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα..... Ένα γενικό Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....................να πάει όπου το χρειάζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η stellak έγραψε: #13.572 19-06-08 11:32 Καλημέρα σας Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά. Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.573 19-06-08 11:37 Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά. Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2008 στις 11:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.573 19-06-08 11:37 Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 01:20 Η katerina10: #13.574 21-06-08 01:20 Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Η Havana έγραψε: #13.575 21-06-08 20:37 καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπέρα πως τα πάτε??? ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας.... με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η Δεσποινα έγραψε: #13.576 23-06-08 00:54 Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:07 Η Raisa έγραψε: #13.577 23-06-08 09:07 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα... τι κάνετε ? Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας! Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η NiaR έγραψε: #13.578 23-06-08 09:29 Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημεραααα και καλη βδομαδα! Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα. Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:35 Η aretha έγραψε: #13.579 23-06-08 09:35 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 677 678 679 680 681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 679 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :greycat: Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις. Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά. Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η NiaR έγραψε: #13.580 23-06-08 10:10 καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλημερα στο Αρηθάκι! ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.