Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα κορίτσια,
κατ' αρχήν περαστικά στο όμορφο Αρηθάκι, εύχομαι ότι καλύτερο.
Ως αρχι-γκιόσα θα στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια μαζί με πολλά Οοοοοοοοομμμμμμμμμμ για τη μικρούλα αλλά και για όλα τα αρρωστούλια γενικά.
Περαστικά σε όλους!!!!
Σε αυτή τη φάση θα χρειαστούμε και από εσάς κουράγιο, θετική ενέργεια και πάρα πολλά Οοοοοοοομμμμμμμμμμ για ένα ψυχάκι που μαζέψαμε από το δρόμο κρυμμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο να απειλείται από ένα άγριο Πιτ-μπουλ. Δε θα μακρηγορήσω για την κατάστασή του, που φαντάζεστε πως ήταν μιας και πρόκειται για ένα μικρούλι 2 μηνών μεγαλωμένο σε μια γειτονιά του Πειραιά, ούτε για το πόσο δυνατά χτυπούσε το καρδουλίνι του (δεν το πιστεύω ότι ζει μετά από αυτό το σοκ). Το μόνο που θέλω από εσάς είναι θετική ενέργεια για να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη τύχη. Έχει αρχίσει και ξεπερνά το σοκ, έχει κάνει την πρώτη του επίσκεψη στον κτηνίατρο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι υγιές και μέρα με τη μέρα καλυτερεύει. Ένα μεγάλο Οοοοοοοοομμμμμμμ για τον Mute, ο οποίος θα παρουσιαστεί με όλη του την ιστοριούλα και πανέμορφες φωτογραφίες του στις αγγελίες του φόρουμ.
Ευχαριστούμε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μουστακόσκονη και ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον φοβισμένο γατουλίνο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείται βέβαια. Σίγουρα θα την έχει ο Mute την τύχη που πρέπει. Άλλωστε με τόσες γκιόσες εδώ μέσα δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Περιμένουμε φωτογραφίες του μικρούλη:)

Ευχαριστώ κορίτσια, μακάρι να είναι όλα καλότυχα!
Περαστικά και στο Αρηθάκι που τα νέα δεν είναι τόσο καλά:(

Θετική ενέργεια και από τα βόρεια ,κύματα θετικής ενέργειας οοοοοομμμμμμμμμ,και όταν θα μεγαλώσεις Μute σου ευχόμαστε να κυνηγήσεις ένα σκύλο (έστω μικρόσωμο):D:D:D

Σίγουρα, κανισάκια, μαλτεζάκια κλπ θα τα έχει για πλάκα ο μικρούλης, είναι θαρραλέος, αλλά το Πιτ-μπουλ, ανατριχιάζω και που το σκέφτομαι:(

οooooooμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ και απο μένα για το μικρούλι mute...πες του άμα θέλει να αντιμετωπισει το πιτ μπουλ θα του στείλω για ενισχύσεις τα 3 καμάρια μου ...μεγάλα μούτρα....έτοιμα πάντα για καυγά.:redface:

Πολλά πολλά οοοομμμμμμ και από μας....καλή τύχη στο μικρό γατουλίνι Mute!!!:)

Καλημέρα και από μένα:).
Είναι η καλύτερη μέρα για μένα:D. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου:redface:.
Καλή τύχη στον Mute.

Καλημέρα και από μένα:).
Είναι η καλύτερη μέρα για μένα:D. Το CDακι άρχισε από χτες το βράδυ να τρώει ΚΑΙ κροκέτες οπότε μόνο τούμπες δεν έχω αρχίσει να κάνω από τη χαρά μου:redface:.
Καλή τύχη στον Mute.
Μπράβο γιαγιά!:up:Επιτέλους κι ένα καλό νέο!!!:D

Καλημέρα και απο μένα.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα.....:(:)

Ένα γενικό Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....................να πάει όπου το χρειάζονται.

Καλημέρα σας:) Καλή δύναμη, Toulis, o Μute σίγουρα έχει όση φροντίδα κι αγάπη χρειάζεται και το ξέρει. Όλα θα πάνε καλά.

Αρηθάκι, όπως βλέπεις, είσαι στις σκέψεις όλου του site, στάσου στο ύψος των περιστάσεων όπως μόνο εσύ ξέρεις!

Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει:P

Οοοοομμμμ σε όσους χρειάζονται θετική ενέργεια (μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ...)

Αιμίλιε, μήπως παραέγινες κούκλος και κορτάκιας; Πήρες τα καλά των Ροδιτών όλα; Αλίμονο στη μαμά σου που θα πρέπει να σε μαζεύει:P

Είδες βρε Στέλλα? δεν μπορώ να τον μαζέψω:lol:

Καληνύχτα...!!!Πάω να την πέσω γιατί δουλειά άυριο..ΈχωΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!Αλλά άντε να τελειώνει η εξεταστική μου..2 μαθήματα έμειναν και τα δίνω την ίδια(την πρώτη πρώτη μέρα που αρχίζει η εξεταστική)μέρα!!!Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον το 1!!!Έχω πολλά θέματα που σας αφορούν και που θέλω να μου λύσετε απορίες..μετά τη Δευτέρα θα κάθομαι με τα γουργουριάρικα μου να σας γράφω ατελείωτα και χωρίς σταματημό!!ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι τότε..Καληνύχτα!:)

:cool:καλησπέρα πως τα πάτε???
ελπιζω η εβδομάδα που θα έρθει να είναι πιο καλη για τα ασθενάκια μας....:P
με εχει πιάσει η ζέστη και η μουργκέλα...φφφφφ

Καλησπέρα και καληνύχτα και απο μένα...είμαι πτώμα γύρισα απο τον πιο τρελό - τέλειο γάμο .....και πάω να την πέσω βαριά.

Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα...:) τι κάνετε ?
Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά...εσείς και τα γατόνια σας!
Τελευταία βδομάδα και μετά τέλος η εξεταστική...γιούπιιιι:up:
Ευτυχώς , γιατί δεν αντέχω άλλο:/:.....και μετά αραλίκι στη θάλασσα για 2 μήνες :D:D:D:P

Καλημεραααα και καλη βδομαδα!
Ραισα τι κανουν τα γατονια??? ποτε τα γεννητουρια? με ρωτησε κ μια κυρια που θελει γατακι για την συγκεκριμενη ρατσα.
Αντεεεεε κουραγιο κ τελειωνεις! καλα αποτελεσματα μετα!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)
Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :inlove::inlove::greycat:
Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις.:up: Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά.

Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο!

καλημερα στο Αρηθάκι!
ευχομαστε η βελτιωση να ειναι σταθερη και να πανε ολα καλα....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back