Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΙΟΥ!!!!!!!!!!!!Τι αίσχος..Άρα από αλυσίδες ΚΟΜΜΕΝΑ!!Τα τοπικά είναι μάλλον καλύτερα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(Καλησπέρα και εδώ. Μετά το σεισμό και η φωτιά. Καίγεται η Νότια Ρόδος. Τα κατάφεραν πάλι οι ανεγκέφαλοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(Καλησπέρα και εδώ. Μετά το σεισμό και η φωτιά. Καίγεται η Νότια Ρόδος. Τα κατάφεραν πάλι οι ανεγκέφαλοι

Μόλις το άκουσα και εγώ, και σε σκέφτηκα....:/::/:

Μόλις το άκουσα και εγώ, και σε σκέφτηκα....:/::/:

Το κακό είναι ότι μας πλησιάζει:/:. Δεν βλέπω την ώρα να σχολάσω να πάω στον μικρούλη μου

Ε, φύγε πριν κλείσουν οι δρόμοι.....:(

Ε, φύγε πριν κλείσουν οι δρόμοι.....:(

Βρε μέσα στο ξενοδοχείο μένω. Θα τον αρπάξω και θα κατέβουμε παραλία σε περίπτωση κινδύνου. Προς το παρόν εκκενώσαν μια παιδική κατασκήνωση στα 2 με 3 χιλιόμετρα από εδώ. Εμείς είμαστε κοντά στην παραλία οπότε.

Βρε μέσα στο ξενοδοχείο μένω. Θα τον αρπάξω και θα κατέβουμε παραλία σε περίπτωση κινδύνου. Προς το παρόν εκκενώσαν μια παιδική κατασκήνωση στα 2 με 3 χιλιόμετρα από εδώ. Εμείς είμαστε κοντά στην παραλία οπότε.

Τι να πω... μου θύμισες τώρα τα περσινά... που βλέπαμε την αύρα και το φώς πίσω από το βουνό... και τα βυτιοφόρα να έχουν βγεί στους δρόμους..:/: και όλοι να τρέχουν να πάρουν τρακτέρ.. κλπ κλπ...

Ελπίζω να προλάβουν....:confused:

Τι να πω... μου θύμισες τώρα τα περσινά... που βλέπαμε την αύρα και το φώς πίσω από το βουνό... και τα βυτιοφόρα να έχουν βγεί στους δρόμους..:/: και όλοι να τρέχουν να πάρουν τρακτέρ.. κλπ κλπ...

Ελπίζω να προλάβουν....:confused:

Τι να πω Julia μου όσο υπάρχουν κακόψυχοι άνθρωποι θα τα βλέπουμε κι αυτά. Εκείνο που μου την δίνει είναι ότι καίγεται ένα δάσος γεμάτο ελάφια. ΦΡΙΚΗ δεν έχω να πω τίποτε άλλο για αυτές τις αρρωστημένες ψυχές:(

Ράνια, πές μας τα νέα σας με την πρώτη ευκαιρία. Ελπίζω να έχει σβήσει βέβαια η φωτιά ως τώρα, αλλά καλού κακού μην απομακρυνθείς από τον Αιμίλιο απόψε...

Ράνια, πές μας τα νέα σας με την πρώτη ευκαιρία. Ελπίζω να έχει σβήσει βέβαια η φωτιά ως τώρα, αλλά καλού κακού μην απομακρυνθείς από τον Αιμίλιο απόψε...

Πριν λίγο κάναν την τελευταία ρίψη 4 καναντέρ και έφυγε και το ελικόπτερο. Δυστυχώς όμως από μακριά φαίνονται καπνοί στον ουρανό. Κρίμα το δάσος ρε παιδιά. Καταστρέψαν την φύση οι ξεφτίλες. Με πληγώνει ότι μου είπαν ότι στην περιοχή έχει ελαφάκια:( 'Οσο για τον Αιμιλιάκο Στέλλα δεν πάω πουθενά χωρίς το μωράκι.:)

Καλημέρα,

ακόμα καίει άκουσα....:(
Ράνια, φύγατε ή αλλαξε πορεία?

Καλημέρα,

ακόμα καίει άκουσα....:(
Ράνια, φύγατε ή αλλαξε πορεία?

Ακόμα καίει η ατμόσφαιρα αποπνικτική αλλά λένε δεν απειλεί κατοικιμένες περιοχές. Ευτυχώς κόψαν οι άνεμοι όπως βλέπω. Ξύπνησα πρωϊ και δεν μπορούσες να δεις καθαρά την θάλασσα από το δωμάτιο:(

Στο τέλος θα κάψουμε τα πάντα και θα απολύσουμε την πυροσβεστική...

Στο τέλος θα κάψουμε τα πάντα και θα απολύσουμε την πυροσβεστική...

Πες το ψέματα. Και να φανταστείς εδώ ξεκίνησε από έναν ανεγκέφαλο που πήγε να κάψει ξερόχορτα με 6 μπροφόρ:mad:

έλεος ρε παιδιά κάθε χρόνο τα ίδια ..καίμε ξανά καίμε..τπτ δεν θα μείνει για να κάψουμε σε λίγο..αντι για να φυτεύουμε κανα δέντρο για να μην ξεμείνουμε από οξυγόνο..καίμε..σε λίγο όταν θα έχουν καεί όλα θα είναι παράνομο να έχουμε φυτά στο μπαλκόνι???????..:hmm:

Καλημέρα σε όλους!
Ο Ταχ ήδη μου το 'πε. Πάρε τα φυτά γρήγορα από το μπαλκόνι αν συνεχίσουν να τα βλέπουν εκεί, καθότι κοντεύουν να τα κάψουν όλα θα έρθουν και θα βάλουν φωτιά και σε μας.
Τι να πει κανείς κάθε καλοκαίρι ο ίδιος εφιάλτης:(.

Παιδιά μας βάλανε σε ετοιμότητα:(. Σ...α

καλησπέρα σε όλους παιδιά!! Μόλις τώρα ανακάλυψα αυτό το θέμα και μου άρεσε!!! Είναι μια πιο άμεση επικοινωνία!! :) :)

Φιλάκια σε όλους!!!

Ράνια σε σκέφτομαι.....:(
Εσένα και όλα τα ζωάκια και ελαφάκια.. στο δάσος...

Καλό ΣΚ σε όλους!!!!! Παρασκευή! :)

Ράνια σε σκέφτομαι.....:(
Εσένα και όλα τα ζωάκια και ελαφάκια.. στο δάσος...

Καλό ΣΚ σε όλους!!!!! Παρασκευή! :)

Julia δεν μπορείς να φανταστείς τι στεναχώρια έχω αρκεί να ακούσεις τις σπαραχτικές φωνές των πουλιών. Ο ήλιος πια δεν φαίνεται και έχει γεμίσει πευκοβελόνες καμμένες. Ο Αιμίλιος ο αναίσθητος αντί να πανικοβληθεί παίζει και τρώει τις καμμένες πευκοβελόνες. Τα ζωάκια τα ελαφάκια πάνε κι όλα αυτά για έναν ανεγκέφαλο παλιομεθύστακα παλιόγερο:mad:. Φυσικά οι τουρίστες αρχίζουν και ζητάνε να μετακομίσουν. Ήδη έφυγαν 4 δωμάτια για το κέντρο της Ρόδου. Φρίκη. Η Νία ρε παιδιά που πήρε την Καρμενούλα που μένει στην ΄Ρόδο?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back