Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ηθελα εδώ κ καιρό να κάνω αυτή την ερώτηση, ξέρει κανείς τι κάνει η Πόπη;

Ένα από τα ίδια και εγώ και δεν ήξερα που και ποιον να ρωτήσω:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ!!!

Του χρόνου θα τον πάω στο Μασάι Μάρα... να πιάσει κανα Τάρανδο.... να βγάλει τα λεφτά για το ενοίκιο...:up::lol:

Οι φανς του Κίκη θα σε καταγγείλουμε για παιδική εργασία - εκμετάλλευση ανηλίκου γάτου, πρόσεχε τι λες!

Καλές υπόλοιπες διακοπές και φιλιά σε όλες τις γάτες, να τις φιλήσεις μια-μια:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τζούλια, τέλειο το πρόγραμμα "φαΐ-γάτες-ύπνος-γάτες"!:up:
Χρόνια πολλά στον Κίκη τον κουβαλητή, να τον χαίρεσαι!:happy:

Καλησπέρα και από μάς!!!:)

Απόψε ψήνουμε στην αυλή και όσο οι άνδρες ετοιμάζουν εγώ βρήκα τυχαία ένα laptop....:redface: και ειπα να πω ένα γεια!!

Είμαστε όλοι καλά... Είμαι μόνη στη μικρή μας φάρμα μιάς και η μάνα την έκανε για δροσερότερα μέρη..(Ελβετία) ο πατέρας προτίμησε την άδεια Αθήνα και έμεινα εγώ εδώ με τα ζωντανά!!:hmm:(Πώς την πάτησα έτσι??)

Μπάνιο, γάτες, ύπνο, γάτες, φαί, γάτες, πότισμα, γάτες... ψώνια γάτες.... Σε συντομία το πρόγραμμά μου...:cool:

Απο εβδομάδα θα έρθω μια βόλτα αθήνα να ξεκουραστώ.. και να κοιμηθώ επιτέλους ΜΟΝΗ....:| Δεν πάει άλλο.... Όπως και να το κάνουμε πάνω απο 4 γατιά 2 απο μπροστά και 2 στην πλάτη... με 35-40 βαθμούς... λιώνει και ο πιο κρυουλιάρης .... ΈΛΕΟΣ..:down:

Και δεν χαμπαριάζουν.. με τίποτα... Σε 10 λεπτά πάλι όλα πανω μου είναι....

Ο δικός μου έγινε 1 έτους..:up:
και το γιόρτασε φέρνοντας μου στις 2 το πρωί μια ζωνανή νυχτερίδα....στο κρεβάτι. Που την έπιασε και απο που μπηκε μεσα στο σπίτι, με σιτες σε όλα τα παράθυρα.. ακόμα το ψάχνω.
Τελικά το έσωσα το κακόμοιρο το βαμπίρακι απο του δράκου τα δόντια.. και το πέταξα το φτερωτό ποντικάκι έξω, ελπίζω να σώθηκε και να πέταξε ψηλά γρήγορα πρίν το πιάσουν τα 10 πιράνχας που καραδοκούν στην αυλή....:hmm:

Αυτά, ελπίζω να είστε όλοι καλά... αρχίζουν και μυρίζουν οι μπριζόλες....και τα λουκάνικα!:)

Φιλιά!

Julia να τον χαίρεσαι τον Δρακουμέλ σου:cool:. Άσε με νυχτερίδα έχω και εγώ παρόμοια εμπειρία με την Νίνα μου. Μα πως καταφέρνουν και τις πιάνουν τα άτιμα. Εμένα την είχε τσακώσει στο μπαλκόνι Αθήνα. Εγώ είχα πάθει σόκ πάντως.:lol:

Ένα από τα ίδια και εγώ και δεν ήξερα που και ποιον να ρωτήσω:hmm:
Να υποθέσω ότι δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν ακόμα. Της έστειλα και PM αλλα δεν απάντησε σε κανένα, ελπίζω να είναι καλά.

Julia πες μας νέα από τον συνάδελφο τσάρο!
Ναι βρε παιδιά,τι έγινε το Ποπάκι;

Δεν έχει κανένας βρε παιδιά τηλέφωνό της να δούμε τι κάνει?
Εσύ Δωρούλα πως πας όλα καλά στην Κάλυμνο?:)

Τί ανάγκη έχει ο αλητάμπουρας....:P
Γυρνάει το πρωί πέφτει ξερός... τον βρέχω, τρώει και σαπίζει στον ύπνο.. μέχρι το βράδυ που ξαναβγαίνει έξω...

Μόλις οργανωθεί λίγο ο Κτηνίατρος εδώ απο Σεπτέμβρη.. και τελειώσω με τα θυληκά.. θα πάρει σειρά και αυτός!!! :cool:

Το Σάββατο έχουμε την γιορτή μας της Τσακώνικης Μελιτζάνας!! Οι φάνς του Μακεδόνα τρέχτε.... Θα το δείξει στις ειδήσεις του ΜΕΓΑ μιάς και ο κοντοχωριανός Μπιρσίμ.. το σκηνοθετεί όπως πάντα! :)

Τί ανάγκη έχει ο αλητάμπουρας....:P
Γυρνάει το πρωί πέφτει ξερός... τον βρέχω, τρώει και σαπίζει στον ύπνο.. μέχρι το βράδυ που ξαναβγαίνει έξω...

Μόλις οργανωθεί λίγο ο Κτηνίατρος εδώ απο Σεπτέμβρη.. και τελειώσω με τα θυληκά.. θα πάρει σειρά και αυτός!!! :cool:

Το Σάββατο έχουμε την γιορτή μας της Τσακώνικης Μελιτζάνας!! Οι φάνς του Μακεδόνα τρέχτε.... Θα το δείξει στις ειδήσεις του ΜΕΓΑ μιάς και ο κοντοχωριανός Μπιρσίμ.. το σκηνοθετεί όπως πάντα! :)
Θα προσπαθήσω να έρθω γιατί είμαι φαν της τσακώνικης μελιτζάνας:D
Δώρα εύχομαι όλα να σου πάνε δεξιά και πάνω απ όλα να έχεις καλούς συναδέλφους;)

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές!
Είμαι σε γατόφιλη οικοδομή,και οι τέσσερις που είμαστε στον ίδιο όροφο αγαπάμε τα γατόνια.Έφτιαξα ήδη τα οχυρωματικά του μπαλκονιού για να έρθει το παιδί μου,Αύριο-μεθαύριο θα πάω να πάρω και την προικα τους.Μένει μόνο να έρθουν...
Απέναντί μας μένουν τρία σκυλάκια που όποτε βγαίνω με κοιτάζουν καλά καλά.Άμα ερθει το γατοκομμάντο ο Σείριος τα βλέπω να μην βγαίνουν στη βεράντα...:P

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές!
Είμαι σε γατόφιλη οικοδομή,και οι τέσσερις που είμαστε στον ίδιο όροφο αγαπάμε τα γατόνια.Έφτιαξα ήδη τα οχυρωματικά του μπαλκονιού για να έρθει το παιδί μου,Αύριο-μεθαύριο θα πάω να πάρω και την προικα τους.Μένει μόνο να έρθουν...
Απέναντί μας μένουν τρία σκυλάκια που όποτε βγαίνω με κοιτάζουν καλά καλά.Άμα ερθει το γατοκομμάντο ο Σείριος τα βλέπω να μην βγαίνουν στη βεράντα...:P
Είσαι πολύ τυχερή που έπεσες σε γατόφιλους, να τους δείξεις κ καμία αγγελία, τέλος η διακοπές! Πιάσε δουλειά πάλι με τα γατοσυνοικέσια:P. Η Μόιρα πότε έρχεται;

Είσαι πολύ τυχερή που έπεσες σε γατόφιλους, να τους δείξεις κ καμία αγγελία, τέλος η διακοπές! Πιάσε δουλειά πάλι με τα γατοσυνοικέσια:P. Η Μόιρα πότε έρχεται;
:P:P:PΗ μία έχει 3 βρε σπιτι της,κι αλλη να της προξενεψω;;;Η Μόιρα στις 5,ήθελα να την πάρω πιο νωρίς αλλά έχω σεμινάρια στη Ρόδο,και δε βρήκα κανένα ξενοδοχείο που να δέχεται και ζωάκια...:(:down:

Δώρα καλή αρχή κ καλή διαμονή στην Κάλυμνο.
Είναι όμορφο νησάκι εμένα μ΄άρεσε όταν το επισκεύφθηκα από την Κώ όπου βρισκόμουν για διακοπές. Θα δεις θα περάσεις καλά κ θα το αγαπήσεις. Κάνε κ μια βόλτα στην Κω.
Καλώς να δεχθείς την Μόιρα.

Δωρακι καλη εγκατασταση , προσαρμογη και διαμονη!!!! καλως να δεχτεις τα γατουνια σου κ περιμενουμε πολλες πολλες φωτο!

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια,σήμερα ορκίστηκα και επισήμως!Περιμένω τα γατούνια μου πως και πως,μου λείπει πολύ το Σειριάκι μου...

Καλησπέρα και από εμένα στο πάνελ:lol:. Από τον γατούλη μου δεν μπορώ να έχω παράπονο. Είναι άντρας με τα όλα του. Αγόρασα έναν σταυρό τον κρέμασα στον λαιμό μου και αυτός ως όφειλε σαν δον ζουάν που είναι τον πρόσεξε και άπλωνε το χέρι του να τον πιάσει:lol:. Τι άλλο να θέλει κανείς από έναν γατούλη

Kalinista.gif

γμτ και λατρευω μελιτζανεςςςςςςς

Καλησπέρα!!

Χαιρετώ κ εγώ. Η Κάρμεν μου είναιι όπως φαντάζομαι μια γάτα: κεραμιδόγατα, πολύχρωμη, ναζιάρα, κ δε χρειάζεται τη συμπάθεια όλου του κόσμου, άρα χάδια μόνο από "πιστοποιημένα" χέρια!:D Αυτή τη στιγμή λιάζεται μέσα στο νεροχύτη.:blink: Πάω να σώσω το άπλυτο ποτήρι μου!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back