Καλησπέρα και από μάς!!!
Απόψε ψήνουμε στην αυλή και όσο οι άνδρες ετοιμάζουν εγώ βρήκα τυχαία ένα laptop....

και ειπα να πω ένα γεια!!
Είμαστε όλοι καλά... Είμαι μόνη στη μικρή μας φάρμα μιάς και η μάνα την έκανε για δροσερότερα μέρη..(Ελβετία) ο πατέρας προτίμησε την άδεια Αθήνα και έμεινα εγώ εδώ με τα ζωντανά!!

(Πώς την πάτησα έτσι??)
Μπάνιο, γάτες, ύπνο, γάτες, φαί, γάτες, πότισμα, γάτες... ψώνια γάτες.... Σε συντομία το πρόγραμμά μου...
Απο εβδομάδα θα έρθω μια βόλτα αθήνα να ξεκουραστώ.. και να κοιμηθώ επιτέλους ΜΟΝΗ....

Δεν πάει άλλο.... Όπως και να το κάνουμε πάνω απο 4 γατιά 2 απο μπροστά και 2 στην πλάτη... με 35-40 βαθμούς... λιώνει και ο πιο κρυουλιάρης .... ΈΛΕΟΣ..
Και δεν χαμπαριάζουν.. με τίποτα... Σε 10 λεπτά πάλι όλα πανω μου είναι....
Ο δικός μου έγινε 1 έτους..

και το γιόρτασε φέρνοντας μου στις 2 το πρωί μια ζωνανή νυχτερίδα....στο κρεβάτι. Που την έπιασε και απο που μπηκε μεσα στο σπίτι, με σιτες σε όλα τα παράθυρα.. ακόμα το ψάχνω.
Τελικά το έσωσα το κακόμοιρο το βαμπίρακι απο του δράκου τα δόντια.. και το πέταξα το φτερωτό ποντικάκι έξω, ελπίζω να σώθηκε και να πέταξε ψηλά γρήγορα πρίν το πιάσουν τα 10 πιράνχας που καραδοκούν στην αυλή....
Αυτά, ελπίζω να είστε όλοι καλά... αρχίζουν και μυρίζουν οι μπριζόλες....και τα λουκάνικα!
Φιλιά!