μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 17:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.041 31-08-08 17:00 γεια σας και από μένα το μικρό μου κοριτσάκι είναι μία χαρα προσαρμοσμένο στο καλοκαιρινό σύστημα και δεν σηκώνεται πριν από τις 12 από το κρεβάτι που κοιμόμαστε παρέα...... και το μωρό νιαουρίζει κιόλας άμα πάω στο μπάνιο πιο νωρίς και την ξυπνήσω και με φωνάζει να πάω πίσω για λίγο ακόμα ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #14.042 01-09-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima συμφωνω μαζι σου. Και εγω αυτο λεω στον εαυτο μου, για να τον πεισω τι καλα που ειναι να εχεις γατοξυπνητηρια, σαν τα δικα μου, που σε ξυπναν απο τις εξι το πρωι. Οπως ελεγε ενα παλια τραγουδακι που 'λεγαν τα Στρουμφακια ΜΗ με ξυπνας απ'τις εξι.... Καλη Κυριακη σε ολους Click για ανάπτυξη... Τι κούκλος ο μελένιος σου ο Αρούλης!!!Αυτός πραγματικά βρε είναι μελένιος. Από τα ματάκια του ως τα ποδαράκια του κυριαρχεί το χρώμα του μελιού. Είναι γλυκός σαν ζαχαρωτό. Κι αυτό το άσπρο στο λαιμουδάκι του είναι μούρλια. Σαν μπισκότο με μελι και ζάχαρη άχνη μοιάζει ο άτιμος Να τον χαίρεσαι. Και.. φυσικά και τη φιλεναδίτσα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η prince έγραψε: #14.043 01-09-08 10:16 Καλημέρα. Τέρμα και για μένα απο΄σήμερα οι διακοπές. Πίσω πάλι στη δουλειά. Αφησα τον γάτο μου σπίτι για να μην τον χάσω εδώ (αν κι ο πατέρας μου όλο λέει να τον φέρω εδω μόνιμα) και κάπως μου φαίνεται. Με αποζημίωσαν τα εδω γατούνια που είχα να τα δώ δέκα μέρες, και ο σκύλος μου. Όλο χάδια ήταν για τις λιχουδιές που τους έφερα. (Ο κάρλος μου ακολουθούσε το πρωί το θείο μου καταπόδας μέχρι που με είδε να χαϊδεύω τον σκύλο μας, και συγχίστηκε.. αγρίεψε στο σκύλο αλλά ο σκύλος μαθημένος πια απλά τον έγλυψε όσο τον χάιδευα. η άτιμη η κάρλα στρογγυλοκαθισμένη δίπλα στον πατέρα μου, μόλις με πήρε είδηση άρχισε να τρέχει με τα τρία της ποδαράκια να σκαρφαλώσει πάνω μου ... ) Με αποζημιώσανε με την υποδοχή τους οι γάτες μου και ο σκύλος μου για το πρωινό ξύπνημα.. Αντε καλό χειμώνα να έχουμε... Καλό μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.044 01-09-08 11:23 Καλό μήνα κορίτσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Η gatouni έγραψε: #14.045 01-09-08 13:30 Γεια σας και καλό φθινόπωρο. Σήμερα τα ξημερώματα επέστρεψα από τις καλοκαιρινές διακοπές. Πολλά νέα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα μάθω τα νέα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Nehalennia: #14.046 01-09-08 13:32 Καλημέρα καλό μήνα σε όλες/ους μασ Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.047 01-09-08 13:37 Καλέ γιορτάζουν οι Θάλειες σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #14.048 01-09-08 13:42 Καλό μήνα,καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #14.049 01-09-08 13:47 Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #14.050 01-09-08 13:58 Καλημέρα και από μας.....καλό μήνα, καλή βδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....επιστροφή στη βάση λοιπόν....τέλος η ξάπλα και το αραλίκι....καλό χειμώνα να έχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #14.051 01-09-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρινι! Λοιπον,διοριστηκα Καλυμνο,αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι Ροδο για σεμιναρια.Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η gatouni έγραψε: #14.052 01-09-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Click για ανάπτυξη... Καλώς να τα δεχτείς. Οι διακοπές σούπερ, τώρα τι κάνουμε...Που θα πάει θα προσαρμοστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #14.053 01-09-08 14:56 Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας και από μένα το μικρό μου κοριτσάκι είναι μία χαρα προσαρμοσμένο στο καλοκαιρινό σύστημα και δεν σηκώνεται πριν από τις 12 από το κρεβάτι που κοιμόμαστε παρέα...... και το μωρό νιαουρίζει κιόλας άμα πάω στο μπάνιο πιο νωρίς και την ξυπνήσω και με φωνάζει να πάω πίσω για λίγο ακόμα ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #14.042 01-09-08 01:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima συμφωνω μαζι σου. Και εγω αυτο λεω στον εαυτο μου, για να τον πεισω τι καλα που ειναι να εχεις γατοξυπνητηρια, σαν τα δικα μου, που σε ξυπναν απο τις εξι το πρωι. Οπως ελεγε ενα παλια τραγουδακι που 'λεγαν τα Στρουμφακια ΜΗ με ξυπνας απ'τις εξι.... Καλη Κυριακη σε ολους Click για ανάπτυξη... Τι κούκλος ο μελένιος σου ο Αρούλης!!!Αυτός πραγματικά βρε είναι μελένιος. Από τα ματάκια του ως τα ποδαράκια του κυριαρχεί το χρώμα του μελιού. Είναι γλυκός σαν ζαχαρωτό. Κι αυτό το άσπρο στο λαιμουδάκι του είναι μούρλια. Σαν μπισκότο με μελι και ζάχαρη άχνη μοιάζει ο άτιμος Να τον χαίρεσαι. Και.. φυσικά και τη φιλεναδίτσα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η prince έγραψε: #14.043 01-09-08 10:16 Καλημέρα. Τέρμα και για μένα απο΄σήμερα οι διακοπές. Πίσω πάλι στη δουλειά. Αφησα τον γάτο μου σπίτι για να μην τον χάσω εδώ (αν κι ο πατέρας μου όλο λέει να τον φέρω εδω μόνιμα) και κάπως μου φαίνεται. Με αποζημίωσαν τα εδω γατούνια που είχα να τα δώ δέκα μέρες, και ο σκύλος μου. Όλο χάδια ήταν για τις λιχουδιές που τους έφερα. (Ο κάρλος μου ακολουθούσε το πρωί το θείο μου καταπόδας μέχρι που με είδε να χαϊδεύω τον σκύλο μας, και συγχίστηκε.. αγρίεψε στο σκύλο αλλά ο σκύλος μαθημένος πια απλά τον έγλυψε όσο τον χάιδευα. η άτιμη η κάρλα στρογγυλοκαθισμένη δίπλα στον πατέρα μου, μόλις με πήρε είδηση άρχισε να τρέχει με τα τρία της ποδαράκια να σκαρφαλώσει πάνω μου ... ) Με αποζημιώσανε με την υποδοχή τους οι γάτες μου και ο σκύλος μου για το πρωινό ξύπνημα.. Αντε καλό χειμώνα να έχουμε... Καλό μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.044 01-09-08 11:23 Καλό μήνα κορίτσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Η gatouni έγραψε: #14.045 01-09-08 13:30 Γεια σας και καλό φθινόπωρο. Σήμερα τα ξημερώματα επέστρεψα από τις καλοκαιρινές διακοπές. Πολλά νέα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα μάθω τα νέα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Nehalennia: #14.046 01-09-08 13:32 Καλημέρα καλό μήνα σε όλες/ους μασ Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.047 01-09-08 13:37 Καλέ γιορτάζουν οι Θάλειες σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #14.048 01-09-08 13:42 Καλό μήνα,καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #14.049 01-09-08 13:47 Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #14.050 01-09-08 13:58 Καλημέρα και από μας.....καλό μήνα, καλή βδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....επιστροφή στη βάση λοιπόν....τέλος η ξάπλα και το αραλίκι....καλό χειμώνα να έχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #14.051 01-09-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρινι! Λοιπον,διοριστηκα Καλυμνο,αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι Ροδο για σεμιναρια.Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η gatouni έγραψε: #14.052 01-09-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Click για ανάπτυξη... Καλώς να τα δεχτείς. Οι διακοπές σούπερ, τώρα τι κάνουμε...Που θα πάει θα προσαρμοστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #14.053 01-09-08 14:56 Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima συμφωνω μαζι σου. Και εγω αυτο λεω στον εαυτο μου, για να τον πεισω τι καλα που ειναι να εχεις γατοξυπνητηρια, σαν τα δικα μου, που σε ξυπναν απο τις εξι το πρωι. Οπως ελεγε ενα παλια τραγουδακι που 'λεγαν τα Στρουμφακια ΜΗ με ξυπνας απ'τις εξι.... Καλη Κυριακη σε ολους Click για ανάπτυξη... Τι κούκλος ο μελένιος σου ο Αρούλης!!!Αυτός πραγματικά βρε είναι μελένιος. Από τα ματάκια του ως τα ποδαράκια του κυριαρχεί το χρώμα του μελιού. Είναι γλυκός σαν ζαχαρωτό. Κι αυτό το άσπρο στο λαιμουδάκι του είναι μούρλια. Σαν μπισκότο με μελι και ζάχαρη άχνη μοιάζει ο άτιμος Να τον χαίρεσαι. Και.. φυσικά και τη φιλεναδίτσα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η prince έγραψε: #14.043 01-09-08 10:16 Καλημέρα. Τέρμα και για μένα απο΄σήμερα οι διακοπές. Πίσω πάλι στη δουλειά. Αφησα τον γάτο μου σπίτι για να μην τον χάσω εδώ (αν κι ο πατέρας μου όλο λέει να τον φέρω εδω μόνιμα) και κάπως μου φαίνεται. Με αποζημίωσαν τα εδω γατούνια που είχα να τα δώ δέκα μέρες, και ο σκύλος μου. Όλο χάδια ήταν για τις λιχουδιές που τους έφερα. (Ο κάρλος μου ακολουθούσε το πρωί το θείο μου καταπόδας μέχρι που με είδε να χαϊδεύω τον σκύλο μας, και συγχίστηκε.. αγρίεψε στο σκύλο αλλά ο σκύλος μαθημένος πια απλά τον έγλυψε όσο τον χάιδευα. η άτιμη η κάρλα στρογγυλοκαθισμένη δίπλα στον πατέρα μου, μόλις με πήρε είδηση άρχισε να τρέχει με τα τρία της ποδαράκια να σκαρφαλώσει πάνω μου ... ) Με αποζημιώσανε με την υποδοχή τους οι γάτες μου και ο σκύλος μου για το πρωινό ξύπνημα.. Αντε καλό χειμώνα να έχουμε... Καλό μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.044 01-09-08 11:23 Καλό μήνα κορίτσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Η gatouni έγραψε: #14.045 01-09-08 13:30 Γεια σας και καλό φθινόπωρο. Σήμερα τα ξημερώματα επέστρεψα από τις καλοκαιρινές διακοπές. Πολλά νέα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα μάθω τα νέα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Nehalennia: #14.046 01-09-08 13:32 Καλημέρα καλό μήνα σε όλες/ους μασ Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.047 01-09-08 13:37 Καλέ γιορτάζουν οι Θάλειες σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #14.048 01-09-08 13:42 Καλό μήνα,καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #14.049 01-09-08 13:47 Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #14.050 01-09-08 13:58 Καλημέρα και από μας.....καλό μήνα, καλή βδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....επιστροφή στη βάση λοιπόν....τέλος η ξάπλα και το αραλίκι....καλό χειμώνα να έχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #14.051 01-09-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρινι! Λοιπον,διοριστηκα Καλυμνο,αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι Ροδο για σεμιναρια.Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η gatouni έγραψε: #14.052 01-09-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Click για ανάπτυξη... Καλώς να τα δεχτείς. Οι διακοπές σούπερ, τώρα τι κάνουμε...Που θα πάει θα προσαρμοστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #14.053 01-09-08 14:56 Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα. Τέρμα και για μένα απο΄σήμερα οι διακοπές. Πίσω πάλι στη δουλειά. Αφησα τον γάτο μου σπίτι για να μην τον χάσω εδώ (αν κι ο πατέρας μου όλο λέει να τον φέρω εδω μόνιμα) και κάπως μου φαίνεται. Με αποζημίωσαν τα εδω γατούνια που είχα να τα δώ δέκα μέρες, και ο σκύλος μου. Όλο χάδια ήταν για τις λιχουδιές που τους έφερα. (Ο κάρλος μου ακολουθούσε το πρωί το θείο μου καταπόδας μέχρι που με είδε να χαϊδεύω τον σκύλο μας, και συγχίστηκε.. αγρίεψε στο σκύλο αλλά ο σκύλος μαθημένος πια απλά τον έγλυψε όσο τον χάιδευα. η άτιμη η κάρλα στρογγυλοκαθισμένη δίπλα στον πατέρα μου, μόλις με πήρε είδηση άρχισε να τρέχει με τα τρία της ποδαράκια να σκαρφαλώσει πάνω μου ... ) Με αποζημιώσανε με την υποδοχή τους οι γάτες μου και ο σκύλος μου για το πρωινό ξύπνημα.. Αντε καλό χειμώνα να έχουμε... Καλό μήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.044 01-09-08 11:23 Καλό μήνα κορίτσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Η gatouni έγραψε: #14.045 01-09-08 13:30 Γεια σας και καλό φθινόπωρο. Σήμερα τα ξημερώματα επέστρεψα από τις καλοκαιρινές διακοπές. Πολλά νέα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα μάθω τα νέα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Nehalennia: #14.046 01-09-08 13:32 Καλημέρα καλό μήνα σε όλες/ους μασ Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.047 01-09-08 13:37 Καλέ γιορτάζουν οι Θάλειες σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #14.048 01-09-08 13:42 Καλό μήνα,καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #14.049 01-09-08 13:47 Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #14.050 01-09-08 13:58 Καλημέρα και από μας.....καλό μήνα, καλή βδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....επιστροφή στη βάση λοιπόν....τέλος η ξάπλα και το αραλίκι....καλό χειμώνα να έχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #14.051 01-09-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρινι! Λοιπον,διοριστηκα Καλυμνο,αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι Ροδο για σεμιναρια.Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η gatouni έγραψε: #14.052 01-09-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Click για ανάπτυξη... Καλώς να τα δεχτείς. Οι διακοπές σούπερ, τώρα τι κάνουμε...Που θα πάει θα προσαρμοστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #14.053 01-09-08 14:56 Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό μήνα κορίτσιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Η gatouni έγραψε: #14.045 01-09-08 13:30 Γεια σας και καλό φθινόπωρο. Σήμερα τα ξημερώματα επέστρεψα από τις καλοκαιρινές διακοπές. Πολλά νέα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα μάθω τα νέα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Nehalennia: #14.046 01-09-08 13:32 Καλημέρα καλό μήνα σε όλες/ους μασ Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.047 01-09-08 13:37 Καλέ γιορτάζουν οι Θάλειες σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #14.048 01-09-08 13:42 Καλό μήνα,καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #14.049 01-09-08 13:47 Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #14.050 01-09-08 13:58 Καλημέρα και από μας.....καλό μήνα, καλή βδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....επιστροφή στη βάση λοιπόν....τέλος η ξάπλα και το αραλίκι....καλό χειμώνα να έχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #14.051 01-09-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρινι! Λοιπον,διοριστηκα Καλυμνο,αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι Ροδο για σεμιναρια.Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η gatouni έγραψε: #14.052 01-09-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Click για ανάπτυξη... Καλώς να τα δεχτείς. Οι διακοπές σούπερ, τώρα τι κάνουμε...Που θα πάει θα προσαρμοστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #14.053 01-09-08 14:56 Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας και καλό φθινόπωρο. Σήμερα τα ξημερώματα επέστρεψα από τις καλοκαιρινές διακοπές. Πολλά νέα μηνύματα, αλλά σιγά σιγά θα μάθω τα νέα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Nehalennia: #14.046 01-09-08 13:32 Καλημέρα καλό μήνα σε όλες/ους μασ Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.047 01-09-08 13:37 Καλέ γιορτάζουν οι Θάλειες σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #14.048 01-09-08 13:42 Καλό μήνα,καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #14.049 01-09-08 13:47 Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #14.050 01-09-08 13:58 Καλημέρα και από μας.....καλό μήνα, καλή βδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....επιστροφή στη βάση λοιπόν....τέλος η ξάπλα και το αραλίκι....καλό χειμώνα να έχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #14.051 01-09-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρινι! Λοιπον,διοριστηκα Καλυμνο,αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι Ροδο για σεμιναρια.Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η gatouni έγραψε: #14.052 01-09-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Click για ανάπτυξη... Καλώς να τα δεχτείς. Οι διακοπές σούπερ, τώρα τι κάνουμε...Που θα πάει θα προσαρμοστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #14.053 01-09-08 14:56 Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα καλό μήνα σε όλες/ους μασ Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.047 01-09-08 13:37 Καλέ γιορτάζουν οι Θάλειες σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #14.048 01-09-08 13:42 Καλό μήνα,καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #14.049 01-09-08 13:47 Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #14.050 01-09-08 13:58 Καλημέρα και από μας.....καλό μήνα, καλή βδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....επιστροφή στη βάση λοιπόν....τέλος η ξάπλα και το αραλίκι....καλό χειμώνα να έχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #14.051 01-09-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρινι! Λοιπον,διοριστηκα Καλυμνο,αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι Ροδο για σεμιναρια.Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η gatouni έγραψε: #14.052 01-09-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Click για ανάπτυξη... Καλώς να τα δεχτείς. Οι διακοπές σούπερ, τώρα τι κάνουμε...Που θα πάει θα προσαρμοστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #14.053 01-09-08 14:56 Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ γιορτάζουν οι Θάλειες σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #14.048 01-09-08 13:42 Καλό μήνα,καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #14.049 01-09-08 13:47 Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #14.050 01-09-08 13:58 Καλημέρα και από μας.....καλό μήνα, καλή βδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....επιστροφή στη βάση λοιπόν....τέλος η ξάπλα και το αραλίκι....καλό χειμώνα να έχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #14.051 01-09-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρινι! Λοιπον,διοριστηκα Καλυμνο,αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι Ροδο για σεμιναρια.Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η gatouni έγραψε: #14.052 01-09-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Click για ανάπτυξη... Καλώς να τα δεχτείς. Οι διακοπές σούπερ, τώρα τι κάνουμε...Που θα πάει θα προσαρμοστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #14.053 01-09-08 14:56 Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό μήνα,καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #14.049 01-09-08 13:47 Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #14.050 01-09-08 13:58 Καλημέρα και από μας.....καλό μήνα, καλή βδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....επιστροφή στη βάση λοιπόν....τέλος η ξάπλα και το αραλίκι....καλό χειμώνα να έχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #14.051 01-09-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρινι! Λοιπον,διοριστηκα Καλυμνο,αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι Ροδο για σεμιναρια.Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η gatouni έγραψε: #14.052 01-09-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Click για ανάπτυξη... Καλώς να τα δεχτείς. Οι διακοπές σούπερ, τώρα τι κάνουμε...Που θα πάει θα προσαρμοστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #14.053 01-09-08 14:56 Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #14.050 01-09-08 13:58 Καλημέρα και από μας.....καλό μήνα, καλή βδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....επιστροφή στη βάση λοιπόν....τέλος η ξάπλα και το αραλίκι....καλό χειμώνα να έχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #14.051 01-09-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρινι! Λοιπον,διοριστηκα Καλυμνο,αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι Ροδο για σεμιναρια.Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η gatouni έγραψε: #14.052 01-09-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Click για ανάπτυξη... Καλώς να τα δεχτείς. Οι διακοπές σούπερ, τώρα τι κάνουμε...Που θα πάει θα προσαρμοστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #14.053 01-09-08 14:56 Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μας.....καλό μήνα, καλή βδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....επιστροφή στη βάση λοιπόν....τέλος η ξάπλα και το αραλίκι....καλό χειμώνα να έχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #14.051 01-09-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρινι! Λοιπον,διοριστηκα Καλυμνο,αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι Ροδο για σεμιναρια.Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η gatouni έγραψε: #14.052 01-09-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Click για ανάπτυξη... Καλώς να τα δεχτείς. Οι διακοπές σούπερ, τώρα τι κάνουμε...Που θα πάει θα προσαρμοστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #14.053 01-09-08 14:56 Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σου moukelis τι έγινε πρέπει να είσαι πλεόν Κάλυμνο αν έχω καταλάβει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα γατούνια ήρθαν ή όχι ακόμα; Κάνε μια σύντομη αναφορά αν θες. Τι να πρωτοδιαβάσω η κακομοίρα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρινι! Λοιπον,διοριστηκα Καλυμνο,αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι Ροδο για σεμιναρια.Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η gatouni έγραψε: #14.052 01-09-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Click για ανάπτυξη... Καλώς να τα δεχτείς. Οι διακοπές σούπερ, τώρα τι κάνουμε...Που θα πάει θα προσαρμοστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #14.053 01-09-08 14:56 Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος ειναι Βολο ακομα,θα τον παρω σε λιγο καιρο,και το Μοϊράκι μου έρχεται την Παρασκευή. Ωραίες οι διακοπές; Click για ανάπτυξη... Καλώς να τα δεχτείς. Οι διακοπές σούπερ, τώρα τι κάνουμε...Που θα πάει θα προσαρμοστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #14.053 01-09-08 14:56 Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σ'ευχαριστώ(θα το καταλάβετε ότι τα παρέλαβα απο τον καταιγισμό φωτογραφιών) Ε σιγά σιγά,άμα δεις ότι δεν την παλευεις ειπαμε,σε περιμένουμε Κάλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:33 Η stellak έγραψε: #14.054 06-09-08 08:33 Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοντεύει να περάσει η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι συνεχίζεται... είναι μερικές φορές (όλο και πιο σπάνιες) που η Ελλάδα είναι ωραίος τόπος κατοικίας (και το λέω εγώ αυτό...): από τη βεράντα μου βλέπω το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και στο βάθος τη θάλασσα με ένα καράβι να περνάει Πάνω στο τραπέζι της βεράντας έχω δυο ευτυχισμένα γατάκια που γουργουρίζουν, μου ρίχνουν αγαπησιάρικες ματιές και αλληλοπλένονται Το μυαλό μου ταξιδεύει στο προηγούμενο ΣΚ στο Πήλιο... Ο γατούλης περιμένει υπομονετικά να καθαριστεί το (φρεσκότατο) μεσημεριανό του γεύμα. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Η μαγισσα έγραψε: #14.055 06-09-08 09:45 Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλήμέρα και από εμένα και για μένα οι διακοπές τελειώνουν την Τρίτη που γυρνάω επιτέλους στην βάση μου και στην παρέα σας για τον χειμώνα άντε να δω πως θα είναι το ταξίδι αυτήν την φορά με την Κλειώ γιατί το πουλάκι μου με τόση ανοιχτοσιά εκεί που είμασταν και τόση ελευερία εδώ θα του φανεί φυλακή.... Άντε να δώ πως θα είναι και το ταξίδι της επιστροφής.. Θα τα πούμε όπως και να έχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #14.056 06-09-08 09:47 Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η μαγισσα έγραψε: #14.057 06-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω παιδια,πολυ ζεστη σημερα.Φαγαμε πρωινο,κι ετοιμαζομαστε για μπαλκονι,καθαριοτητα και αναμονη του υδραυλικου για να μας περασει το πλυντηριο...Η Μόιρα έχει χωθει κατω απο το γραφειο γιατι απεξω κανουν κατι εργασιες και δεν της αρεσει ο πολυς θορυβος...Να δω τι θα την κανω την ωρα που θα σκαβει ο υδραυλικος τον τοιχο. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Raisa έγραψε: #14.058 06-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Άντε άντε ...να μαζευόμαστεεεεε......τι κάνετε Μαγισσούλα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 Η zorica έγραψε: #14.059 06-09-08 10:52 Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 701 702 703 704 705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 703 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα κοριτσια.Η μερα ειναι για παραλια σημερα...δεν τη χανω με τπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η moukelis έγραψε: #14.060 06-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα πουλάκι μου τι μου κάνεις???? εγώ ήρθα για λίγο Θεσσαλονίκη θα φύγω πάλι σήμερα και θα ξαναγυρίσω την Τρίτη και μετά τέρμα η ξεκούραση Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι,εδω βγαζω το Μοϊράκι φωτογραφιες.Αντε καλη επανοδο,να τα λεμε πιο συχνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.