Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απανταχου γατομαμαδες κ γαταμπαμπαδες γεια σας:hello:σημερα ηταν μια μερα δυσκολη καθως πηγα σημερα πρωτη φορα στη σχολη!καναμε αγιασμο κ ειχα κ πολυ αγχος γιατι δεν ηξερα κανενα:(αλλα ενταξει,ολα μια χαρα!τωρα ηρθα σπιτι κ καθομαι με τους γατους μου που ειναι απο τις αγαπημενες μου παρεες!!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απανταχου γατομαμαδες κ γαταμπαμπαδες γεια σας:hello:σημερα ηταν μια μερα δυσκολη καθως πηγα σημερα πρωτη φορα στη σχολη!καναμε αγιασμο κ ειχα κ πολυ αγχος γιατι δεν ηξερα κανενα:(αλλα ενταξει,ολα μια χαρα!τωρα ηρθα σπιτι κ καθομαι με τους γατους μου που ειναι απο τις αγαπημενες μου παρεες!!:happy:

Καλη προοδο Πηνελοπη.:DΣε ποια σχολη περασες?
Οσο για το αγχος μην ανησυχεις καθολου, γρηγορα θα κανεις καινουργιες παρεες.Θα δεις οτι τα φοιτητικα χρονια ειναι απο τις πιο ομορφες περιοδους στην ζωη μας.Απολαυσε τα.:up:
Και φυσικα να χαιρεσαι τα γατουλια σου.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε δεν ειναι σχολη μεσω Πανελληνιων,ειναι μια σχολη του Ο.Α.Ε.Δ. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια:):)

Καλη σου αρχη!

καλή αρχή:) τι σχολή είναι;

Καλή αρχή κι από μένα. Κορίτσια μου την μάδησε ο Αιμίλιος την καρέκλα. Έχει πάρει ένα κομμάτι μπαμπού και το κάνει βόλτα στο δωμάτιο. Το ωραίο είναι ότι μου το αφήνει στο κρεβάτι να του το πετάξω:) Θα με διώξουν από την δουλειά αν συνεχίσει έτσι:cry:

Καλημέρα από Θεσ/νίκη.:hello: Σήμερα είπα τάχα θα κοιμόμουν πιο πολύ, θα πήγαινε ο αντρούλης μου τον μικρό σχολείο:D....τα κατάφεραν όμως να με ξυπνήσουν:mad: .......ΟΧΙ τα 6 γατιά που έχω σπίτι, αλλά άντρας και γιός:|.....εγώ να κοιμάμαι και ο αντρούλης να φωνάζει: Νικολέτααααααα, τι θα βάλει το παιδί στο σχολείοοοοο??????..............Ρούχα Κώστα, ρούχα:mad:....του λέω εγώ......και σηκώθηκα να τους τα φέρω!:|:lol::lol:

Καλημέρα κι από μένα!

Raisa καλή υπομονί :D

Καλημέρα από Θεσ/νίκη.:hello: Σήμερα είπα τάχα θα κοιμόμουν πιο πολύ, θα πήγαινε ο αντρούλης μου τον μικρό σχολείο:D....τα κατάφεραν όμως να με ξυπνήσουν:mad: .......ΟΧΙ τα 6 γατιά που έχω σπίτι, αλλά άντρας και γιός:|.....εγώ να κοιμάμαι και ο αντρούλης να φωνάζει: Νικολέτααααααα, τι θα βάλει το παιδί στο σχολείοοοοο??????..............Ρούχα Κώστα, ρούχα:mad:....του λέω εγώ......και σηκώθηκα να τους τα φέρω!:|:lol::lol:
Καλέ εσύ είσαι πολύτεκνη μάνα..έχεις 8 παιδιά..άξια:Dπόσο χρονών είναι ο άντρας σού?εμένα είναι τεσσάρων.Τώρα μαθαίνουμε λεξούλες.."σήκω".."αργήσαμε"..μέχρι τώρα μόνο καμια αγκωνιά-κλωτσιά και κανα μουγκρητό στην καλύτερη, όσο μεγαλώνουμε προοδεύουμε:hmm::lol:

Νικολέτααααααα, τι θα βάλει το παιδί στο σχολείοοοοο??????..............Ρούχα Κώστα, ρούχα:mad:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλημέρα σας!! Raisa τι να πω εισαι το προτυπο της Ελληνιδας μανας!!υπομονη:Dη σχολη που ειμαι λεγεται "υπαλληλος διοικητικων καθηκοντων" και γινεσαι δλδ υπαλληλος οπως εκεινες στις δημοσιες υπηρεσιες,στα ΚΕΠ,στη Νομαρχια κτλ.αλλα εγω δε θα ειμαι αχωνευτη σαν εκεινες:redface:

Νικολέτααααααα, τι θα βάλει το παιδί στο σχολείοοοοο??????..............Ρούχα Κώστα, ρούχα:mad:....του λέω εγώ......και σηκώθηκα να τους τα φέρω!:|:lol::lol:

Αντρες παιδι μου τι περιμενεις, πνιγονται σε μια κουταλια νερο!:P:lol:

αλλα εγω δε θα ειμαι αχωνευτη σαν εκεινες:redface:

Χαιρομαο που τ'ακουω Πηνελοπη:up:γιατι απο τους αλλους εχει βρωμισει ο τοπος.:mad::down: Κανινικα επρεπε να σας ειχαν μαθημα "ανθρωπινης συμπεριφορας προς τους πολιτες":blink:.Εκει να δεις ποσοι θα κοβοταν!:P:lol:
Καλο μεσημερι:D

φουλάρατε βενζίνη; εγώ όχι... αύριο αν βρώ.. και δεν έχω σχεδόν σταγόνα αλλά τώρα βαριέμα....

αμάν πια ... τσιφλικάδες... ξυπνάνε μια μέρα και αποφασίζουν να απεργησουν σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού. εκβιαστες όχι απεργοί. ο απεργός πρέπει να διασφαλίζει ότι δεν ενοχλεί τον διπλανό του ειδάλλως ξεσηκώνεται το σύνολο του πληθυσμού εναντίον τους.

Βαρεθηκα με τους εκβιαστες. είτε αυτοί λέγοντε ΔΕΗ είτε Ολυμπιακή είτε Οδηγοί βυτιοφόρων είτε Τελωνιακοί... οι ίδιοι εκβιαστές είναι που δεν σέβονται τίποτε. άλλοι κατεβάζουν διακόπτες, άλλοι κόβουν στα δύο το κράτος, άλλοι ακυρώνουν τις διακοπές του κοσμάκη και άλλοι σου λένε κάτσε σπίτι σου γιατί έτσι μαρέσει εμένα... από την απόγνωση στην οποία μας φέρνουν περιμένουν να φέρουν την κυβέρνηση με τα νερά τους...

Ωρες ώρες λυπάμαι που στη χώρα που γεννήθηκε ηδημοκρατία η δυσαρέσκεια κάθε πληθυσμιακής τάξης εκφράζεται με τέτοιας απεχθούς μορφής απεργιακή κινητοποίηση...

Δηλαδή στο εξωτερικό που απεργούν στα πεζοδρόμια χωρίς να κλέινουν δρόμους, και που συνεχίζουν να δουλεύουν στη διάρκεια της απεργίας τους χωρίς να ενοχλούν το σύνολο του λαού τι λιγότερο ξέρουν; εμείς είμαστε οι έξυπνοι;

Ωρες ώρες λυπάμαι που στη χώρα που γεννήθηκε ηδημοκρατία η δυσαρέσκεια κάθε πληθυσμιακής τάξης εκφράζεται με τέτοιας απεχθούς μορφής απεργιακή κινητοποίηση...
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::blink:

βρε παιδιά εντάξει απεργείτε... κάντε τη δουλειά σας και μετά στηθίτε στο πεζοδρόμιο έξω από τη βούλή και ξελαριγγιαστήτε για τα δίκια σας και γώ μαζί σας.

μια απεργεία στο τελωνίο θα μας πάει πίσω 2 μήνες (ακόμη η τιμή της βενζίνης δεν συνήλθε από την απεργία των οδηγών βυτιοφόρων) τρόφιμα, πετρέλαιο καθως και ένα σορο άλλα πράγματα που ταξιδεύουν μέσω θαλάσσης θα μας λείψουν... αν μή τι άλλο στην τελευταία απεργεία των τελωνιακών έμεινε ένα κοντέινερ μας στην αίγυπτο 35 μέρες και πληρώσαμε 1500 δολλάρια επιπλέον μετά για να το ξαναφέρουμε στον πειραιά γιατί είχε ήδη μία φορά έρθει ώς όφειλε... τώρα πάλι περιμένουμε κοντέινερ.. να δούμε πότε θα βγεί πειραιά και πόσα θα πληρώσουμε σαν φύλαχτρα και έξοδα λιμενισμού κοντέινερ ... πόσο θα μας στοιχήσει εμάς σαν εταιρία η απεργία των τελωνιακών; το κράτος γραμμένους τους έχει. θα τους ιδιοτικοποιήσει για να μην κάνουν κάθε τρεις και λίγο απεργεία... εμάς όμως; εσάς; όταν θα ακριβήνουν πάλι τα πάντα; σας ρωτάει κανείς; το κράτος την πληρώνει τη νύφη;

Δηλαδή στο εξωτερικό που απεργούν στα πεζοδρόμια χωρίς να κλέινουν δρόμους, και που συνεχίζουν να δουλεύουν στη διάρκεια της απεργίας τους χωρίς να ενοχλούν το σύνολο του λαού τι λιγότερο ξέρουν; εμείς είμαστε οι έξυπνοι;

Αυτό πρώτη φορά το ακούω:confused:...και έχω ζήσει στο εξωτερικό 27 χρόνια...
Αν ήταν έτσι ποια η ουσία της απεργίας????:hmm:
Δεν πρέπει να τα βάζουμε με τους απεργούς....όλοι μας είμαστε εν δυνάμει απεργοί....και όλοι μπορεί να χρειαστεί να βρεθούμε στους δρόμους διεκδικώντας το αυτονόητο πολλές φορές:mad:....πρέπει να τα βάζουμε με το κράτος και τους αντιπροσώπους του, οι οποίοι δεν εννοούν να δράσουν υπέρ τους πολλούς (λαός) αλλά υπέρ τους λίγους (εφοπλιστές) :down:
εμπρός λοιπόν...οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι:mad:

το κράτος την πληρώνει τη νύφη;

γιατί, όταν δεν απεργούν ποιος την πληρώνει???:hmm::down:

την νυφη την πληρώνουν πάντα οι πολίτες. αν για παράδειγμα κρατήσει 15 πέντε μέρες η απεργεία ο κοσμάκης που θέλει να εκτελωνίσει κοντέινερ ξέρετε πόσα παραπάνω πληρώνει; το κράτος δεν πληρώνει τίποτε. εισπράτει.

όταν έγινε η απεργεία με τους οδηγούς βυτιοφόρων οι πολίτες ταλαιπωρήθηκαν (η κυβέρνηση φουλάριζε κανονικά) οι πολίτες πλήρωσαν την αύξηση λόγο έλειψης καυσίμου.

όταν απεργούν στην ολυμπιακή ταλαιπωρείται το κράτος; όχι ο κοσμάκης που έχει εισητήρια και θέλει να ταξιδέψει. και καλά να έχει μία πτήση.. αν χάσει την ανταπόκριση; ποιος τον απωζιμιώνει;

όταν κλείνουν οι αγρότες την εθνική ταλαιπωρείται ο πρωθυπουργός; μπα. εγώ και εσύ που θέλουμε να διασχίσουμε τη χώρα. και ακριβαίνουν τα ζαρζαβατικά λόγο έλλειψης.

όταν απεργούν οι τράπεζες; (ευτιχώς αυτές είναι ιδιωτικές. οι μισές δεν απεργούν)

όταν θέλει η δεή αυξήσεις τι κάνει; κατεβάζει σε μας το διακόπτη, εμέις μένουμε χωρίς ρεύμα. ο κ.κ. πρωθυπουργος δεν ενοχλείται. πόσο κράτησαν το μάρτιο οι απεργιακές κινητοποιήσεις της δεή 2 βδομάδες; πάγωναν ξεπάγωναν τα κρέατα... ταλαιπωρηθήκαμε πληρώσαμε και την αύξηση....

που ακριβώς αντιλαμβάνεται το κυβερνητικό σχήμα ότι κάποιος απεργεί;

(στην αμερική οι απεργιακές διαδηλώσεις γίνονται πάνω στα πεζοδρόμια. απαγορεύεται να κλείσουν τους δρόμους. στην ιαπωνία οι απεργοί συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά φορώντας καρτελάκι "απεργώ" τις τελευταίες 4 ώρες κάθε μερας)

Γεγονός είναι ότι από παλιά, όταν ακόμα δούλευα σε τράπεζα, ο κόσμος νόμιζε ότι απεργία = άδεια μετ' αποδοχών.
Αυτό το είχα ακούσει πρώτη φορά το 1990, όταν είχαμε κάνει μια δίμηνη (πουλημένη!) απεργία.
Ειδικά για τους μισθωτούς (όπως ήμουν εγώ τότε), η απεργία σημαίνει α)ότι δεν πληρώνεσαι και β) ότι οι μέρες της απεργίας αφαιρούνται από τα συντάξιμα χρόνια, αφού κατά τις μέρες εκείνες ΔΕΝ σου κολλάνε ένσημα.
Κι είχες τον άλλο να σου λέει, "α, τι καλά την έχετε εσείς που πληρώνεστε και κάαααθεστε!" :blink:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back