Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Nehalennia: #14.521 04-10-08 11:37 Τα σιαμάκια είναι όντως πολύ τρυφερά. Κι ο δικός μου τα ίδια με την Μόιρα κάνει το βράδυ (εκτώς από χθες ) αλλά σε γενικές γραμμές έχω μείνει με την τρυφεράδα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #14.522 04-10-08 11:43 Ναι ειναι απιστευτα τρυφερα,δεν τους αξιζει καθολου να λενε οτι ειναι ζημιαρικα και ζωηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.523 04-10-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι απιστευτα τρυφερα,δεν τους αξιζει καθολου να λενε οτι ειναι ζημιαρικα και ζωηρα... Click για ανάπτυξη... Είπαμε αυτές είναι απόψεις ανθρώπων που δεν έχουν ασχολιθεί ποτέ με γάτες ή ράτσες. Κάθε φορά που ακούω τέτοιο χαρακτηρισμό για τις σιαμέζες μου έρχεται η εικόνα από την κλασσική ταινία του Ντίσνευ Λαίδη και Αλήτης που εκεί δείχνουν τις σιαμέζες σαν καταστροφείς. Βέβαια θα μου πείς πως είναι ταινία κλπ αλλά αυτά περνάνε στον κόσμο δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 17:32 Η popitsa έγραψε: #14.524 04-10-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Click για ανάπτυξη... αχ κακουργαααα,εμενα κανενα απο τα 2 δε με εχει δωσει φιλακι για καληνυχτα:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #14.525 04-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: αχ κακουργαααα,εμενα κανενα απο τα 2 δε με εχει δωσει φιλακι για καληνυχτα:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.526 04-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω! Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια, αφου αυτη τη βδομαδα που δεν δουλευα το καλυτερο του... κοιμοταν ολη μερα πανω μου!!! και ολο αγαπες και φιλια το μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:35 Η Nehalennia: #14.527 05-10-08 09:35 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:38 Η μαγισσα έγραψε: #14.528 05-10-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:45 Η Nehalennia: #14.529 05-10-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Click για ανάπτυξη... ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η μαγισσα έγραψε: #14.530 05-10-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Click για ανάπτυξη... μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Nehalennia: #14.531 05-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #14.532 05-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Click για ανάπτυξη... μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Nehalennia: #14.533 05-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα σιαμάκια είναι όντως πολύ τρυφερά. Κι ο δικός μου τα ίδια με την Μόιρα κάνει το βράδυ (εκτώς από χθες ) αλλά σε γενικές γραμμές έχω μείνει με την τρυφεράδα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #14.522 04-10-08 11:43 Ναι ειναι απιστευτα τρυφερα,δεν τους αξιζει καθολου να λενε οτι ειναι ζημιαρικα και ζωηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.523 04-10-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι απιστευτα τρυφερα,δεν τους αξιζει καθολου να λενε οτι ειναι ζημιαρικα και ζωηρα... Click για ανάπτυξη... Είπαμε αυτές είναι απόψεις ανθρώπων που δεν έχουν ασχολιθεί ποτέ με γάτες ή ράτσες. Κάθε φορά που ακούω τέτοιο χαρακτηρισμό για τις σιαμέζες μου έρχεται η εικόνα από την κλασσική ταινία του Ντίσνευ Λαίδη και Αλήτης που εκεί δείχνουν τις σιαμέζες σαν καταστροφείς. Βέβαια θα μου πείς πως είναι ταινία κλπ αλλά αυτά περνάνε στον κόσμο δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 17:32 Η popitsa έγραψε: #14.524 04-10-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Click για ανάπτυξη... αχ κακουργαααα,εμενα κανενα απο τα 2 δε με εχει δωσει φιλακι για καληνυχτα:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #14.525 04-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: αχ κακουργαααα,εμενα κανενα απο τα 2 δε με εχει δωσει φιλακι για καληνυχτα:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.526 04-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω! Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια, αφου αυτη τη βδομαδα που δεν δουλευα το καλυτερο του... κοιμοταν ολη μερα πανω μου!!! και ολο αγαπες και φιλια το μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:35 Η Nehalennia: #14.527 05-10-08 09:35 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:38 Η μαγισσα έγραψε: #14.528 05-10-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:45 Η Nehalennia: #14.529 05-10-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Click για ανάπτυξη... ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η μαγισσα έγραψε: #14.530 05-10-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Click για ανάπτυξη... μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Nehalennia: #14.531 05-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #14.532 05-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Click για ανάπτυξη... μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Nehalennia: #14.533 05-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ειναι απιστευτα τρυφερα,δεν τους αξιζει καθολου να λενε οτι ειναι ζημιαρικα και ζωηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.523 04-10-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι απιστευτα τρυφερα,δεν τους αξιζει καθολου να λενε οτι ειναι ζημιαρικα και ζωηρα... Click για ανάπτυξη... Είπαμε αυτές είναι απόψεις ανθρώπων που δεν έχουν ασχολιθεί ποτέ με γάτες ή ράτσες. Κάθε φορά που ακούω τέτοιο χαρακτηρισμό για τις σιαμέζες μου έρχεται η εικόνα από την κλασσική ταινία του Ντίσνευ Λαίδη και Αλήτης που εκεί δείχνουν τις σιαμέζες σαν καταστροφείς. Βέβαια θα μου πείς πως είναι ταινία κλπ αλλά αυτά περνάνε στον κόσμο δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 17:32 Η popitsa έγραψε: #14.524 04-10-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Click για ανάπτυξη... αχ κακουργαααα,εμενα κανενα απο τα 2 δε με εχει δωσει φιλακι για καληνυχτα:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #14.525 04-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: αχ κακουργαααα,εμενα κανενα απο τα 2 δε με εχει δωσει φιλακι για καληνυχτα:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.526 04-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω! Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια, αφου αυτη τη βδομαδα που δεν δουλευα το καλυτερο του... κοιμοταν ολη μερα πανω μου!!! και ολο αγαπες και φιλια το μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:35 Η Nehalennia: #14.527 05-10-08 09:35 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:38 Η μαγισσα έγραψε: #14.528 05-10-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:45 Η Nehalennia: #14.529 05-10-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Click για ανάπτυξη... ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η μαγισσα έγραψε: #14.530 05-10-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Click για ανάπτυξη... μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Nehalennia: #14.531 05-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #14.532 05-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Click για ανάπτυξη... μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Nehalennia: #14.533 05-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι απιστευτα τρυφερα,δεν τους αξιζει καθολου να λενε οτι ειναι ζημιαρικα και ζωηρα... Click για ανάπτυξη... Είπαμε αυτές είναι απόψεις ανθρώπων που δεν έχουν ασχολιθεί ποτέ με γάτες ή ράτσες. Κάθε φορά που ακούω τέτοιο χαρακτηρισμό για τις σιαμέζες μου έρχεται η εικόνα από την κλασσική ταινία του Ντίσνευ Λαίδη και Αλήτης που εκεί δείχνουν τις σιαμέζες σαν καταστροφείς. Βέβαια θα μου πείς πως είναι ταινία κλπ αλλά αυτά περνάνε στον κόσμο δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 17:32 Η popitsa έγραψε: #14.524 04-10-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Click για ανάπτυξη... αχ κακουργαααα,εμενα κανενα απο τα 2 δε με εχει δωσει φιλακι για καληνυχτα:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #14.525 04-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: αχ κακουργαααα,εμενα κανενα απο τα 2 δε με εχει δωσει φιλακι για καληνυχτα:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.526 04-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω! Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια, αφου αυτη τη βδομαδα που δεν δουλευα το καλυτερο του... κοιμοταν ολη μερα πανω μου!!! και ολο αγαπες και φιλια το μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:35 Η Nehalennia: #14.527 05-10-08 09:35 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:38 Η μαγισσα έγραψε: #14.528 05-10-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:45 Η Nehalennia: #14.529 05-10-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Click για ανάπτυξη... ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η μαγισσα έγραψε: #14.530 05-10-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Click για ανάπτυξη... μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Nehalennia: #14.531 05-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #14.532 05-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Click για ανάπτυξη... μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Nehalennia: #14.533 05-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Click για ανάπτυξη... αχ κακουργαααα,εμενα κανενα απο τα 2 δε με εχει δωσει φιλακι για καληνυχτα:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #14.525 04-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: αχ κακουργαααα,εμενα κανενα απο τα 2 δε με εχει δωσει φιλακι για καληνυχτα:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.526 04-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω! Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια, αφου αυτη τη βδομαδα που δεν δουλευα το καλυτερο του... κοιμοταν ολη μερα πανω μου!!! και ολο αγαπες και φιλια το μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:35 Η Nehalennia: #14.527 05-10-08 09:35 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:38 Η μαγισσα έγραψε: #14.528 05-10-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:45 Η Nehalennia: #14.529 05-10-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Click για ανάπτυξη... ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η μαγισσα έγραψε: #14.530 05-10-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Click για ανάπτυξη... μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Nehalennia: #14.531 05-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #14.532 05-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Click για ανάπτυξη... μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Nehalennia: #14.533 05-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: αχ κακουργαααα,εμενα κανενα απο τα 2 δε με εχει δωσει φιλακι για καληνυχτα:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.526 04-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω! Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια, αφου αυτη τη βδομαδα που δεν δουλευα το καλυτερο του... κοιμοταν ολη μερα πανω μου!!! και ολο αγαπες και φιλια το μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:35 Η Nehalennia: #14.527 05-10-08 09:35 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:38 Η μαγισσα έγραψε: #14.528 05-10-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:45 Η Nehalennia: #14.529 05-10-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Click για ανάπτυξη... ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η μαγισσα έγραψε: #14.530 05-10-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Click για ανάπτυξη... μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Nehalennia: #14.531 05-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #14.532 05-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Click για ανάπτυξη... μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Nehalennia: #14.533 05-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω! Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια, αφου αυτη τη βδομαδα που δεν δουλευα το καλυτερο του... κοιμοταν ολη μερα πανω μου!!! και ολο αγαπες και φιλια το μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:35 Η Nehalennia: #14.527 05-10-08 09:35 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:38 Η μαγισσα έγραψε: #14.528 05-10-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:45 Η Nehalennia: #14.529 05-10-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Click για ανάπτυξη... ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η μαγισσα έγραψε: #14.530 05-10-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Click για ανάπτυξη... μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Nehalennia: #14.531 05-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #14.532 05-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Click για ανάπτυξη... μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Nehalennia: #14.533 05-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:38 Η μαγισσα έγραψε: #14.528 05-10-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:45 Η Nehalennia: #14.529 05-10-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Click για ανάπτυξη... ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η μαγισσα έγραψε: #14.530 05-10-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Click για ανάπτυξη... μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Nehalennia: #14.531 05-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #14.532 05-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Click για ανάπτυξη... μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Nehalennia: #14.533 05-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:45 Η Nehalennia: #14.529 05-10-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Click για ανάπτυξη... ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η μαγισσα έγραψε: #14.530 05-10-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Click για ανάπτυξη... μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Nehalennia: #14.531 05-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #14.532 05-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Click για ανάπτυξη... μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Nehalennia: #14.533 05-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα...... Click για ανάπτυξη... ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η μαγισσα έγραψε: #14.530 05-10-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Click για ανάπτυξη... μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Nehalennia: #14.531 05-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #14.532 05-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Click για ανάπτυξη... μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Nehalennia: #14.533 05-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: ααα να την χαίρεσαι!!!!! Πάντα με υγεία και με χαρά!!! Ναι έτοιμη για απόψε το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω Εσύ πως είσαι? Click για ανάπτυξη... μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Nehalennia: #14.531 05-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #14.532 05-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Click για ανάπτυξη... μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Nehalennia: #14.533 05-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε???? Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!! Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη???? Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #14.532 05-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Click για ανάπτυξη... μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Nehalennia: #14.533 05-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι δεν μπορει να με καλύψει ακόμα Click για ανάπτυξη... μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Nehalennia: #14.533 05-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μώρε για γιακάς κάνει προς το παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 Η Μυρτω4038: #14.534 05-10-08 11:00 Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:02 Η Nehalennia: #14.535 05-10-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες". Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα. Click για ανάπτυξη... Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα... Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!! Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η julia έγραψε: #14.536 05-10-08 11:55 Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ακόμα σαγιονάρες..... Λυσσάει ζεστός αέρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:18 Η prince έγραψε: #14.537 05-10-08 12:18 προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού.... Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού..... Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια) Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν) Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)... Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι... Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η julia έγραψε: #14.538 05-10-08 12:27 Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους... το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ. Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου. Είχες πάει φαντάρος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η prince έγραψε: #14.539 05-10-08 12:30 όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 725 726 727 728 729 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 727 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά. Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών (μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η Μυρτω4038: #14.540 05-10-08 13:09 Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση. Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.