Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τα σιαμάκια είναι όντως πολύ τρυφερά. Κι ο δικός μου τα ίδια με την Μόιρα κάνει το βράδυ (εκτώς από χθες:lol: ) αλλά σε γενικές γραμμές έχω μείνει με την τρυφεράδα τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ειναι απιστευτα τρυφερα,δεν τους αξιζει καθολου να λενε οτι ειναι ζημιαρικα και ζωηρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ειναι απιστευτα τρυφερα,δεν τους αξιζει καθολου να λενε οτι ειναι ζημιαρικα και ζωηρα...

Είπαμε αυτές είναι απόψεις ανθρώπων που δεν έχουν ασχολιθεί ποτέ με γάτες ή ράτσες. Κάθε φορά που ακούω τέτοιο χαρακτηρισμό για τις σιαμέζες μου έρχεται η εικόνα από την κλασσική ταινία του Ντίσνευ Λαίδη και Αλήτης που εκεί δείχνουν τις σιαμέζες σαν καταστροφείς. Βέβαια θα μου πείς πως είναι ταινία κλπ αλλά αυτά περνάνε στον κόσμο δυστυχώς...

Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο...:inlove::inlove::inlove:
αχ κακουργαααα,εμενα κανενα απο τα 2 δε με εχει δωσει φιλακι για καληνυχτα:cry::cry::cry::cry:

αχ κακουργαααα,εμενα κανενα απο τα 2 δε με εχει δωσει φιλακι για καληνυχτα:cry::cry::cry::cry:
Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω!:P

Α εμενα η Μόιρα θελει να με φιλαει ολη την ωρα.Και συνεχεια αγκαλιες,και χαδια.Αυτη θα ευχεται να με απολυσουν για να μην κανω τιποτα αλλο απο να τη χαιδευω!:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μια απο τα ιδια, αφου αυτη τη βδομαδα που δεν δουλευα το καλυτερο του... κοιμοταν ολη μερα πανω μου!!! και ολο αγαπες και φιλια το μωρο μου

Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη!
Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα :lol:
Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου :inlove:

Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη!
Χθές βράδυ έριξε καρεκλοπόδαρα... ξύπνησα από την δύναμη της βροχής και μετά άκουσα κεραυνούς κλπ... ο μικρός μου ήταν άφαντος από το κρεβάτι και ο μεγάλος μου... δεν κατάλαβε τίποτα :lol:
Το πρωΐ κλασσικό ξύπνημα από τον Αζραέλ με φιλάκια χαδάκια και πολλά χουρχουρομιάου :inlove:
:inlove::inlove::inlove:

Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα......

:inlove::inlove::inlove:

Καλημέρα και από μενα τι κάνεις?? έτοιμη για απόψε??? εμενα η μικρή μου μου κάνει παρέα στον υπολογιστή και μόλις θυμήθηκα ότι το μωρό μου έχει γενέθλεια σήμερα ..... τρέχω να βάλω θέμα......

ααα να την χαίρεσαι!!!!!:inlove::inlove::inlove:
Πάντα με υγεία και με χαρά!!!

Ναι έτοιμη για απόψε :up: το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω :lol::lol::lol: και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω :lol::lol:
Εσύ πως είσαι?

ααα να την χαίρεσαι!!!!!:inlove::inlove::inlove:
Πάντα με υγεία και με χαρά!!!

Ναι έτοιμη για απόψε :up: το μόνο που με απασχολεί είναι το τι θα βάλω :lol::lol::lol: και τι μπουφανάκι να πάρω αφού θα είμαστε έξω :lol::lol:
Εσύ πως είσαι?

μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε????
Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη????:lol::lol::lol::lol::lol:

μία χαρά θα έλεγα αλλά όταν λες έξω εννοείς ότι μεσα δεν έχει για να κάτσουμε????
Μην τρελαθούμε δεν είναι και καιρός για έξω τώρα!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Αν και εγώ σκέφτομε τι να βάλω μήπως απλα΄να πάρω την Κλειώ απάνω μου και να έρθω ή θα είμαι υπερβολικα ντυμένη????:lol::lol::lol::lol::lol:

Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο :redface:

Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι :lol: δεν μπορει να με καλύψει ακόμα :lol::lol::lol:

Πιστεύω πως θα μπορούμε να κάτσουμε και μέσα... αλλά θέλω να έιμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο :redface:

Αν πάρεισ την Κλειώ τότε θα πάρω κι εγώ τον Αζραέλ, αλλά ο καιμένος είναι ακόμα καλοκαιρινό συνολάκι :lol: δεν μπορει να με καλύψει ακόμα :lol::lol::lol:

μώρε για γιακάς κάνει προς το :P:lol:παρόν εμείς τουλάχιστον μία ζακετούλα την βγάζουμε:lol::lol::lol::lol:

Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες".:blink::lol::lol:;)
Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε:cool::)
Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!:up:Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα.:)

Ας σας δω με τους γουνινους σας "γιακαδες" και για πρωτη φορα θα "υποστηριξω τις γουνες".:blink::lol::lol:;)
Καλα τι λετε φυσικα και μεσα θα καθησουμε:cool::)
Α και καλημερα απο μενα απο την ηλιολουστη (επιτελους) Θεσσαλονικη!:up:Ελπιζω ετσι να παει και η υπολοιπη μερα.:)

Έκανα το λάθος και άνοιξα την μπαλκονόπορτα...
Μπορεί να έχει ήλιο... αλλά πάγωσα!!!!!
Φυσικά δεν μασάμε βεβαίως βεβαίως :up:

Εγώ ακόμα σαγιονάρες.....:(
Λυσσάει ζεστός αέρας....

προγραμμα εκπαίδευσης αμάχου πληθυσμού....

Όχι δεν σας κάνω πλάκα. Όχι πιστέψτε με... Στην ηλικία των σχεδόν 29 χρονών με κάλεσε το κράτος να με εκπαιδεύσει.... να μπορώ να ανταποκριθώ σε περίπτωση σεισμού λιμου καταποντισμού πολέμου πλημμύρας κλπ. να γίνω χρήσιμη στην κοινωνία... πρώτη θα φύγω σε περίπτωση σεισμού.....

Χτες το μεσημεροαπόγευμα μου επιδόθηκε από την αστυνομία (μέσω ενός ομορφούλικου οργάνου) κλίση να τους αφιερώσω τα απογεύματά μου αυτή τη βδομάδα (από τρίτη σε παρασκευή) για να μάθω απλώς τι πρέπει να κάνω (πέρα από το να το βάλλω στα πόδια)

Όπως αναφέρει η κλήτευσή μου κατόπιν διαταγής της διεύθυνσης πολιτικής άμυνας καλούμε να προσέλθω για εκπαίδευση. Η εκπαίδευση είναι από το νόμο υποχρεωτική και η μή παρακολούθησή της συνεπάγεται ποινικές κυρώσεις. (η κλήση δεν έλεγε για το τί με εκπαιδεύουν απλώς ότι θα με εκπαιδεύσουν)

Υπόψην ότι πήρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και κανείς δεν ήξερε να μου πεί τίποτε περισσότερο από το ότι είναι υποχρεωτικό να πάω (καμία εξέρεση μου είπαν δεν θα γίνει)...

Μόνο αργά το βράδυ βολτάρωντας στην κόρινθο πέτυχα νεαρούς της ΟΠΚΕ (ειδικών δυνάμεων) και σταμάτησα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι για κατάσταση πολέμου πρωταρχικά και εν συνεχεία για σεισμούς φωτιά κλπ.... Μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα με καλούν και θα πρέπει να παρουσιάζομαι...

Θα μου δώσουν άραγε και φύλλο πορείας για κάθε περίπτωση πολέμου;

Το ήξερα για τους άνδρες... φαντάρους...:hmm:
το πέρασε και ο αρρ/κος της αδελφής μου σε ηλικία 30 ετών. Τον φώναζαν κάθε χρόνο για 4 χρόνια μέχρι που τους έβρισε... γιατί είχε και δουλειές ο άνθρωπος, και βαρέθηκε το καμπιγκ.

Δεν ξέρω για το φύλλο πορείας... αλλά θα σε έχουν υπόψιν σίγουρα, και ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες θα σου πουν να πας κάπου.:)

Είχες πάει φαντάρος???

όχι όταν ήμουν στο λύκειο δεν καλέσαν την εσώ μου :)

:)

το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει σχέση είναι ότι έχω περάσει ανάλογη εκπαίδευση στο σώμα ελληνίδων οδηγών πρίν γίνω αρχηγός ομάδας. Βέβαια πιο πολύ βάρος είχανα δώσει στις πρώτες βοήθιες και στις βασικές κινήσεις κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο ρόλο μας στη δειάρκεια του πολέμου είχαν αναφερθεί θεωρητικά και επιγραμματικά.

Αλλά δεν νομίζω να έχει το κράτος πρόσβαση στα αρχεία του σώματος ελληνίδων οδηγών :(
(μήπως ο αραβωνιαστικός της αδερφής σου ήταν και πρόσκοπος κάποτε;)

Λέτε να έχει σχέση αυτό; Και το σώμα ελληνίδων οδηγών με κρατικά κονδύλια συντηρείται. χμμχ

Παιδια θα το γραψω εδω γαι να το διαβασουν περισσοτεροι.Στο περιοδικο Κ της Καθημερινης αυτης της κυριακης εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το "τι ειναι φιλοζωια" του κ.Γ.Φραντζεσκακη.Το εχω σκαναρει, ομως οταν του κανω resize χαλαει πολυ ειδικα οι φωτογραφιες που ειναι πολυ καλες.Οποιος μπορει να το επεξεργαστει σωστα ας μου στειλει με π.μ το μαιλ του να του το στειλω σαν συνημενα.Απλα θα το κανω το βραδυ η αυριο γιατι σε λιγο θα φυγω για καφε με την Ρανια και μετα εχουμε την συναντηση.;):D
Υ.Γ Ντρεπομαι να ξανααγκαρεψω την καλη μας την Αλικη.:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back