moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 22:28 Η moukelis έγραψε: #14.641 11-10-08 22:28 Αμα σας λεω εγω...ξεραϊλα,ολο καφε ειναι.Απελπισια σε πιανει οταν κοιτας τον οριζοντα.Αλλα υπαρχουν οντως αρχαιολογικοι τοποι,μαλλον θα αρχισω εξορμησεις την ανοιξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 08:17 Η prince έγραψε: #14.642 12-10-08 08:17 Καλημερίζω τους πρωινούς, μεσημεριανούς και όσους αποφασίσουν να χουζουρέψουν σήμερα κυριακή. εμένα με ξύπνησε το τερατάκι μου λίγο πριν τις 8 με πατουσιές και γουργουριτό που έσπαγε τύμπανο :Ρ (μή δει άνθρωπο να κοιμάται και να το απολαμβάνει... αμέσως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:09 Η aretha έγραψε: #14.643 12-10-08 09:09 Καλημέρα και καλή Κυριακή! Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:15 Η prince έγραψε: #14.644 12-10-08 09:15 Νομίζω ότι τα νησιά ζαρντινιέρες είναι προτιμότερα τον αύγουστο με τους καύσωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:57 Η aretha έγραψε: #14.645 12-10-08 09:57 Άντε εξήγησέ το στον Δωδεκανήσιο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #14.646 12-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ria23 έγραψε: #14.647 12-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... καλημερα και απο μας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η Nehalennia: #14.648 12-10-08 10:32 Καλημέρα σας και καλή Κυριακή! Σήμερα ο μικρός μας άφισε με το στώμα στο πάτωμα. Ξυπνάμε το πρωΐ και για αλλαγή θέλει να τον ταίσει ο πατέρας του... Οκ λεω μόνο άσε με να μετρίσω το φαΐ που θα του δώσεις. Όλα καλά του πάει το φαγητό στη θέση του, δίπλα φρέσκο νεράκι και βλέπω τον μικρό έρχεται πίσω στην κουζίνα που έκανα τους καφέδες, χωρίς καν να αγγίξει το φαγητό και συνεχίζει την γκρίνα.... Ωχ λέω έχει πλάκα να θέλει κονσέρβα και να κάνει αποχή από την κροκέτα (γιατί ο γιατρός μας είπε να του δίνουμε εναλλάξ κροκέτα με κονσέρβα). Μέχρι που είδα πως στο μέρος που του βάζουμε το φαγητό, ο μπαμπάς ενώ έβαλε το φαγητό στο μπλέ κουπάκι.. μας έβαλε το νερό στο πράσσινο κουπάκι και όχι στο γκρί! (στο πράσσινο του βάζω νερό στην κουζίνα).. Και περνάει από το μυαλό μου και λέω βρε μπας και φταίει αυτό? Αλλάζω τα κουπάκια... και όντως μόνο τότε έκατσε ο καϊμένος ο Αζραέλ να φάει Τι απίστευτος που είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:35 Η ria23 έγραψε: #14.649 12-10-08 10:35 λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Nehalennia: #14.650 12-10-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Click για ανάπτυξη... Μα δεν το περιμέναμε καθόλου! Γενικά είναι τόσο καλόβολος που αυτό μας φάνηκε τόοοοοοσο παράξενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Η Μυρτω4038: #14.651 12-10-08 10:41 Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η Nehalennia: #14.652 12-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Mia_m έγραψε: #14.653 12-10-08 10:54 Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμα σας λεω εγω...ξεραϊλα,ολο καφε ειναι.Απελπισια σε πιανει οταν κοιτας τον οριζοντα.Αλλα υπαρχουν οντως αρχαιολογικοι τοποι,μαλλον θα αρχισω εξορμησεις την ανοιξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 08:17 Η prince έγραψε: #14.642 12-10-08 08:17 Καλημερίζω τους πρωινούς, μεσημεριανούς και όσους αποφασίσουν να χουζουρέψουν σήμερα κυριακή. εμένα με ξύπνησε το τερατάκι μου λίγο πριν τις 8 με πατουσιές και γουργουριτό που έσπαγε τύμπανο :Ρ (μή δει άνθρωπο να κοιμάται και να το απολαμβάνει... αμέσως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:09 Η aretha έγραψε: #14.643 12-10-08 09:09 Καλημέρα και καλή Κυριακή! Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:15 Η prince έγραψε: #14.644 12-10-08 09:15 Νομίζω ότι τα νησιά ζαρντινιέρες είναι προτιμότερα τον αύγουστο με τους καύσωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:57 Η aretha έγραψε: #14.645 12-10-08 09:57 Άντε εξήγησέ το στον Δωδεκανήσιο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #14.646 12-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ria23 έγραψε: #14.647 12-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... καλημερα και απο μας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η Nehalennia: #14.648 12-10-08 10:32 Καλημέρα σας και καλή Κυριακή! Σήμερα ο μικρός μας άφισε με το στώμα στο πάτωμα. Ξυπνάμε το πρωΐ και για αλλαγή θέλει να τον ταίσει ο πατέρας του... Οκ λεω μόνο άσε με να μετρίσω το φαΐ που θα του δώσεις. Όλα καλά του πάει το φαγητό στη θέση του, δίπλα φρέσκο νεράκι και βλέπω τον μικρό έρχεται πίσω στην κουζίνα που έκανα τους καφέδες, χωρίς καν να αγγίξει το φαγητό και συνεχίζει την γκρίνα.... Ωχ λέω έχει πλάκα να θέλει κονσέρβα και να κάνει αποχή από την κροκέτα (γιατί ο γιατρός μας είπε να του δίνουμε εναλλάξ κροκέτα με κονσέρβα). Μέχρι που είδα πως στο μέρος που του βάζουμε το φαγητό, ο μπαμπάς ενώ έβαλε το φαγητό στο μπλέ κουπάκι.. μας έβαλε το νερό στο πράσσινο κουπάκι και όχι στο γκρί! (στο πράσσινο του βάζω νερό στην κουζίνα).. Και περνάει από το μυαλό μου και λέω βρε μπας και φταίει αυτό? Αλλάζω τα κουπάκια... και όντως μόνο τότε έκατσε ο καϊμένος ο Αζραέλ να φάει Τι απίστευτος που είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:35 Η ria23 έγραψε: #14.649 12-10-08 10:35 λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Nehalennia: #14.650 12-10-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Click για ανάπτυξη... Μα δεν το περιμέναμε καθόλου! Γενικά είναι τόσο καλόβολος που αυτό μας φάνηκε τόοοοοοσο παράξενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Η Μυρτω4038: #14.651 12-10-08 10:41 Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η Nehalennia: #14.652 12-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Mia_m έγραψε: #14.653 12-10-08 10:54 Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερίζω τους πρωινούς, μεσημεριανούς και όσους αποφασίσουν να χουζουρέψουν σήμερα κυριακή. εμένα με ξύπνησε το τερατάκι μου λίγο πριν τις 8 με πατουσιές και γουργουριτό που έσπαγε τύμπανο :Ρ (μή δει άνθρωπο να κοιμάται και να το απολαμβάνει... αμέσως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:09 Η aretha έγραψε: #14.643 12-10-08 09:09 Καλημέρα και καλή Κυριακή! Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:15 Η prince έγραψε: #14.644 12-10-08 09:15 Νομίζω ότι τα νησιά ζαρντινιέρες είναι προτιμότερα τον αύγουστο με τους καύσωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:57 Η aretha έγραψε: #14.645 12-10-08 09:57 Άντε εξήγησέ το στον Δωδεκανήσιο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #14.646 12-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ria23 έγραψε: #14.647 12-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... καλημερα και απο μας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η Nehalennia: #14.648 12-10-08 10:32 Καλημέρα σας και καλή Κυριακή! Σήμερα ο μικρός μας άφισε με το στώμα στο πάτωμα. Ξυπνάμε το πρωΐ και για αλλαγή θέλει να τον ταίσει ο πατέρας του... Οκ λεω μόνο άσε με να μετρίσω το φαΐ που θα του δώσεις. Όλα καλά του πάει το φαγητό στη θέση του, δίπλα φρέσκο νεράκι και βλέπω τον μικρό έρχεται πίσω στην κουζίνα που έκανα τους καφέδες, χωρίς καν να αγγίξει το φαγητό και συνεχίζει την γκρίνα.... Ωχ λέω έχει πλάκα να θέλει κονσέρβα και να κάνει αποχή από την κροκέτα (γιατί ο γιατρός μας είπε να του δίνουμε εναλλάξ κροκέτα με κονσέρβα). Μέχρι που είδα πως στο μέρος που του βάζουμε το φαγητό, ο μπαμπάς ενώ έβαλε το φαγητό στο μπλέ κουπάκι.. μας έβαλε το νερό στο πράσσινο κουπάκι και όχι στο γκρί! (στο πράσσινο του βάζω νερό στην κουζίνα).. Και περνάει από το μυαλό μου και λέω βρε μπας και φταίει αυτό? Αλλάζω τα κουπάκια... και όντως μόνο τότε έκατσε ο καϊμένος ο Αζραέλ να φάει Τι απίστευτος που είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:35 Η ria23 έγραψε: #14.649 12-10-08 10:35 λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Nehalennia: #14.650 12-10-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Click για ανάπτυξη... Μα δεν το περιμέναμε καθόλου! Γενικά είναι τόσο καλόβολος που αυτό μας φάνηκε τόοοοοοσο παράξενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Η Μυρτω4038: #14.651 12-10-08 10:41 Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η Nehalennia: #14.652 12-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Mia_m έγραψε: #14.653 12-10-08 10:54 Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και καλή Κυριακή! Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:15 Η prince έγραψε: #14.644 12-10-08 09:15 Νομίζω ότι τα νησιά ζαρντινιέρες είναι προτιμότερα τον αύγουστο με τους καύσωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:57 Η aretha έγραψε: #14.645 12-10-08 09:57 Άντε εξήγησέ το στον Δωδεκανήσιο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #14.646 12-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ria23 έγραψε: #14.647 12-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... καλημερα και απο μας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η Nehalennia: #14.648 12-10-08 10:32 Καλημέρα σας και καλή Κυριακή! Σήμερα ο μικρός μας άφισε με το στώμα στο πάτωμα. Ξυπνάμε το πρωΐ και για αλλαγή θέλει να τον ταίσει ο πατέρας του... Οκ λεω μόνο άσε με να μετρίσω το φαΐ που θα του δώσεις. Όλα καλά του πάει το φαγητό στη θέση του, δίπλα φρέσκο νεράκι και βλέπω τον μικρό έρχεται πίσω στην κουζίνα που έκανα τους καφέδες, χωρίς καν να αγγίξει το φαγητό και συνεχίζει την γκρίνα.... Ωχ λέω έχει πλάκα να θέλει κονσέρβα και να κάνει αποχή από την κροκέτα (γιατί ο γιατρός μας είπε να του δίνουμε εναλλάξ κροκέτα με κονσέρβα). Μέχρι που είδα πως στο μέρος που του βάζουμε το φαγητό, ο μπαμπάς ενώ έβαλε το φαγητό στο μπλέ κουπάκι.. μας έβαλε το νερό στο πράσσινο κουπάκι και όχι στο γκρί! (στο πράσσινο του βάζω νερό στην κουζίνα).. Και περνάει από το μυαλό μου και λέω βρε μπας και φταίει αυτό? Αλλάζω τα κουπάκια... και όντως μόνο τότε έκατσε ο καϊμένος ο Αζραέλ να φάει Τι απίστευτος που είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:35 Η ria23 έγραψε: #14.649 12-10-08 10:35 λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Nehalennia: #14.650 12-10-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Click για ανάπτυξη... Μα δεν το περιμέναμε καθόλου! Γενικά είναι τόσο καλόβολος που αυτό μας φάνηκε τόοοοοοσο παράξενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Η Μυρτω4038: #14.651 12-10-08 10:41 Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η Nehalennia: #14.652 12-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Mia_m έγραψε: #14.653 12-10-08 10:54 Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω ότι τα νησιά ζαρντινιέρες είναι προτιμότερα τον αύγουστο με τους καύσωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:57 Η aretha έγραψε: #14.645 12-10-08 09:57 Άντε εξήγησέ το στον Δωδεκανήσιο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #14.646 12-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ria23 έγραψε: #14.647 12-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... καλημερα και απο μας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η Nehalennia: #14.648 12-10-08 10:32 Καλημέρα σας και καλή Κυριακή! Σήμερα ο μικρός μας άφισε με το στώμα στο πάτωμα. Ξυπνάμε το πρωΐ και για αλλαγή θέλει να τον ταίσει ο πατέρας του... Οκ λεω μόνο άσε με να μετρίσω το φαΐ που θα του δώσεις. Όλα καλά του πάει το φαγητό στη θέση του, δίπλα φρέσκο νεράκι και βλέπω τον μικρό έρχεται πίσω στην κουζίνα που έκανα τους καφέδες, χωρίς καν να αγγίξει το φαγητό και συνεχίζει την γκρίνα.... Ωχ λέω έχει πλάκα να θέλει κονσέρβα και να κάνει αποχή από την κροκέτα (γιατί ο γιατρός μας είπε να του δίνουμε εναλλάξ κροκέτα με κονσέρβα). Μέχρι που είδα πως στο μέρος που του βάζουμε το φαγητό, ο μπαμπάς ενώ έβαλε το φαγητό στο μπλέ κουπάκι.. μας έβαλε το νερό στο πράσσινο κουπάκι και όχι στο γκρί! (στο πράσσινο του βάζω νερό στην κουζίνα).. Και περνάει από το μυαλό μου και λέω βρε μπας και φταίει αυτό? Αλλάζω τα κουπάκια... και όντως μόνο τότε έκατσε ο καϊμένος ο Αζραέλ να φάει Τι απίστευτος που είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:35 Η ria23 έγραψε: #14.649 12-10-08 10:35 λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Nehalennia: #14.650 12-10-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Click για ανάπτυξη... Μα δεν το περιμέναμε καθόλου! Γενικά είναι τόσο καλόβολος που αυτό μας φάνηκε τόοοοοοσο παράξενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Η Μυρτω4038: #14.651 12-10-08 10:41 Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η Nehalennia: #14.652 12-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Mia_m έγραψε: #14.653 12-10-08 10:54 Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε εξήγησέ το στον Δωδεκανήσιο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η Desdemona: #14.646 12-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ria23 έγραψε: #14.647 12-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... καλημερα και απο μας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η Nehalennia: #14.648 12-10-08 10:32 Καλημέρα σας και καλή Κυριακή! Σήμερα ο μικρός μας άφισε με το στώμα στο πάτωμα. Ξυπνάμε το πρωΐ και για αλλαγή θέλει να τον ταίσει ο πατέρας του... Οκ λεω μόνο άσε με να μετρίσω το φαΐ που θα του δώσεις. Όλα καλά του πάει το φαγητό στη θέση του, δίπλα φρέσκο νεράκι και βλέπω τον μικρό έρχεται πίσω στην κουζίνα που έκανα τους καφέδες, χωρίς καν να αγγίξει το φαγητό και συνεχίζει την γκρίνα.... Ωχ λέω έχει πλάκα να θέλει κονσέρβα και να κάνει αποχή από την κροκέτα (γιατί ο γιατρός μας είπε να του δίνουμε εναλλάξ κροκέτα με κονσέρβα). Μέχρι που είδα πως στο μέρος που του βάζουμε το φαγητό, ο μπαμπάς ενώ έβαλε το φαγητό στο μπλέ κουπάκι.. μας έβαλε το νερό στο πράσσινο κουπάκι και όχι στο γκρί! (στο πράσσινο του βάζω νερό στην κουζίνα).. Και περνάει από το μυαλό μου και λέω βρε μπας και φταίει αυτό? Αλλάζω τα κουπάκια... και όντως μόνο τότε έκατσε ο καϊμένος ο Αζραέλ να φάει Τι απίστευτος που είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:35 Η ria23 έγραψε: #14.649 12-10-08 10:35 λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Nehalennia: #14.650 12-10-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Click για ανάπτυξη... Μα δεν το περιμέναμε καθόλου! Γενικά είναι τόσο καλόβολος που αυτό μας φάνηκε τόοοοοοσο παράξενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Η Μυρτω4038: #14.651 12-10-08 10:41 Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η Nehalennia: #14.652 12-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Mia_m έγραψε: #14.653 12-10-08 10:54 Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ria23 έγραψε: #14.647 12-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... καλημερα και απο μας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η Nehalennia: #14.648 12-10-08 10:32 Καλημέρα σας και καλή Κυριακή! Σήμερα ο μικρός μας άφισε με το στώμα στο πάτωμα. Ξυπνάμε το πρωΐ και για αλλαγή θέλει να τον ταίσει ο πατέρας του... Οκ λεω μόνο άσε με να μετρίσω το φαΐ που θα του δώσεις. Όλα καλά του πάει το φαγητό στη θέση του, δίπλα φρέσκο νεράκι και βλέπω τον μικρό έρχεται πίσω στην κουζίνα που έκανα τους καφέδες, χωρίς καν να αγγίξει το φαγητό και συνεχίζει την γκρίνα.... Ωχ λέω έχει πλάκα να θέλει κονσέρβα και να κάνει αποχή από την κροκέτα (γιατί ο γιατρός μας είπε να του δίνουμε εναλλάξ κροκέτα με κονσέρβα). Μέχρι που είδα πως στο μέρος που του βάζουμε το φαγητό, ο μπαμπάς ενώ έβαλε το φαγητό στο μπλέ κουπάκι.. μας έβαλε το νερό στο πράσσινο κουπάκι και όχι στο γκρί! (στο πράσσινο του βάζω νερό στην κουζίνα).. Και περνάει από το μυαλό μου και λέω βρε μπας και φταίει αυτό? Αλλάζω τα κουπάκια... και όντως μόνο τότε έκατσε ο καϊμένος ο Αζραέλ να φάει Τι απίστευτος που είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:35 Η ria23 έγραψε: #14.649 12-10-08 10:35 λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Nehalennia: #14.650 12-10-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Click για ανάπτυξη... Μα δεν το περιμέναμε καθόλου! Γενικά είναι τόσο καλόβολος που αυτό μας φάνηκε τόοοοοοσο παράξενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Η Μυρτω4038: #14.651 12-10-08 10:41 Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η Nehalennia: #14.652 12-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Mia_m έγραψε: #14.653 12-10-08 10:54 Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε" Click για ανάπτυξη... καλημερα και απο μας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η Nehalennia: #14.648 12-10-08 10:32 Καλημέρα σας και καλή Κυριακή! Σήμερα ο μικρός μας άφισε με το στώμα στο πάτωμα. Ξυπνάμε το πρωΐ και για αλλαγή θέλει να τον ταίσει ο πατέρας του... Οκ λεω μόνο άσε με να μετρίσω το φαΐ που θα του δώσεις. Όλα καλά του πάει το φαγητό στη θέση του, δίπλα φρέσκο νεράκι και βλέπω τον μικρό έρχεται πίσω στην κουζίνα που έκανα τους καφέδες, χωρίς καν να αγγίξει το φαγητό και συνεχίζει την γκρίνα.... Ωχ λέω έχει πλάκα να θέλει κονσέρβα και να κάνει αποχή από την κροκέτα (γιατί ο γιατρός μας είπε να του δίνουμε εναλλάξ κροκέτα με κονσέρβα). Μέχρι που είδα πως στο μέρος που του βάζουμε το φαγητό, ο μπαμπάς ενώ έβαλε το φαγητό στο μπλέ κουπάκι.. μας έβαλε το νερό στο πράσσινο κουπάκι και όχι στο γκρί! (στο πράσσινο του βάζω νερό στην κουζίνα).. Και περνάει από το μυαλό μου και λέω βρε μπας και φταίει αυτό? Αλλάζω τα κουπάκια... και όντως μόνο τότε έκατσε ο καϊμένος ο Αζραέλ να φάει Τι απίστευτος που είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:35 Η ria23 έγραψε: #14.649 12-10-08 10:35 λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Nehalennia: #14.650 12-10-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Click για ανάπτυξη... Μα δεν το περιμέναμε καθόλου! Γενικά είναι τόσο καλόβολος που αυτό μας φάνηκε τόοοοοοσο παράξενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Η Μυρτω4038: #14.651 12-10-08 10:41 Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η Nehalennia: #14.652 12-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Mia_m έγραψε: #14.653 12-10-08 10:54 Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας και καλή Κυριακή! Σήμερα ο μικρός μας άφισε με το στώμα στο πάτωμα. Ξυπνάμε το πρωΐ και για αλλαγή θέλει να τον ταίσει ο πατέρας του... Οκ λεω μόνο άσε με να μετρίσω το φαΐ που θα του δώσεις. Όλα καλά του πάει το φαγητό στη θέση του, δίπλα φρέσκο νεράκι και βλέπω τον μικρό έρχεται πίσω στην κουζίνα που έκανα τους καφέδες, χωρίς καν να αγγίξει το φαγητό και συνεχίζει την γκρίνα.... Ωχ λέω έχει πλάκα να θέλει κονσέρβα και να κάνει αποχή από την κροκέτα (γιατί ο γιατρός μας είπε να του δίνουμε εναλλάξ κροκέτα με κονσέρβα). Μέχρι που είδα πως στο μέρος που του βάζουμε το φαγητό, ο μπαμπάς ενώ έβαλε το φαγητό στο μπλέ κουπάκι.. μας έβαλε το νερό στο πράσσινο κουπάκι και όχι στο γκρί! (στο πράσσινο του βάζω νερό στην κουζίνα).. Και περνάει από το μυαλό μου και λέω βρε μπας και φταίει αυτό? Αλλάζω τα κουπάκια... και όντως μόνο τότε έκατσε ο καϊμένος ο Αζραέλ να φάει Τι απίστευτος που είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:35 Η ria23 έγραψε: #14.649 12-10-08 10:35 λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Nehalennia: #14.650 12-10-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Click για ανάπτυξη... Μα δεν το περιμέναμε καθόλου! Γενικά είναι τόσο καλόβολος που αυτό μας φάνηκε τόοοοοοσο παράξενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Η Μυρτω4038: #14.651 12-10-08 10:41 Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η Nehalennia: #14.652 12-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Mia_m έγραψε: #14.653 12-10-08 10:54 Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Nehalennia: #14.650 12-10-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Click για ανάπτυξη... Μα δεν το περιμέναμε καθόλου! Γενικά είναι τόσο καλόβολος που αυτό μας φάνηκε τόοοοοοσο παράξενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Η Μυρτω4038: #14.651 12-10-08 10:41 Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η Nehalennia: #14.652 12-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Mia_m έγραψε: #14.653 12-10-08 10:54 Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια???????? Click για ανάπτυξη... Μα δεν το περιμέναμε καθόλου! Γενικά είναι τόσο καλόβολος που αυτό μας φάνηκε τόοοοοοσο παράξενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Η Μυρτω4038: #14.651 12-10-08 10:41 Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η Nehalennia: #14.652 12-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Mia_m έγραψε: #14.653 12-10-08 10:54 Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η Nehalennia: #14.652 12-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Mia_m έγραψε: #14.653 12-10-08 10:54 Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη. Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Mia_m έγραψε: #14.653 12-10-08 10:54 Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σας!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Πολύ γέλασα με τον Azrael, τρελές ιδιοτροπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #14.654 12-10-08 11:14 Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα και απο την Βοσκοπούλα..... Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή... Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η Vasiliki86: #14.655 12-10-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο! Ξεχωριζει και τα μπολακια! Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι! Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Κακιά πεθερά Σίγουρα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ... Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει... Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η μαγισσα έγραψε: #14.656 12-10-08 14:18 Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια καλήμέρα τι μου κάνετε εγώ την περασμενη Κυριακή άκουσα το κλαμα από 2 γατάκια που όσο και αν προσπάθησα να τα βρω δεν μπόρεσα μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας !!!! Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!! Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά...... Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!! Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους....... Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!! Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα .... Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Mia_m έγραψε: #14.657 12-10-08 14:21 Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η μαγισσα έγραψε: #14.658 12-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #14.659 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 731 732 733 734 735 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 733 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η μαγισσα έγραψε: #14.660 12-10-08 14:35 Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πραγματικά είναι απίστευτα μωρά πολύ γλυκά και χαδιάρικά και άν τα χαιδέψεις μετά σε ακολουθούν από πίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.