moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
εμένα με ξύπνησε το τερατάκι μου λίγο πριν τις 8 με πατουσιές και γουργουριτό που έσπαγε τύμπανο :Ρ (μή δει άνθρωπο να κοιμάται και να το απολαμβάνει... αμέσως)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
"τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε"![]()
![]()

ria23
Διάσημο μέλος
Δώρα, ο καλός μου που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα κι έχει μάθει σ' αυτό το σκηνικό της ξεραΐλας, είπε το εξής καταπληκτικό την πρώτη φορά που τον πήγα στο Ιόνιο "τι σόι νησιά είναι καλέ αυτά; Σαν ζαρντινιέρες! Νησί θα πει βράχος μέσα στη θάλασσα, πάει και τελείωσε"![]()
![]()

καλημερα και απο μας.........
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σήμερα ο μικρός μας άφισε με το στώμα στο πάτωμα.
Ξυπνάμε το πρωΐ και για αλλαγή θέλει να τον ταίσει ο πατέρας του... Οκ λεω μόνο άσε με να μετρίσω το φαΐ που θα του δώσεις.
Όλα καλά του πάει το φαγητό στη θέση του, δίπλα φρέσκο νεράκι και βλέπω τον μικρό έρχεται πίσω στην κουζίνα που έκανα τους καφέδες, χωρίς καν να αγγίξει το φαγητό και συνεχίζει την γκρίνα....
Ωχ λέω έχει πλάκα να θέλει κονσέρβα και να κάνει αποχή από την κροκέτα (γιατί ο γιατρός μας είπε να του δίνουμε εναλλάξ κροκέτα με κονσέρβα).
Μέχρι που είδα πως στο μέρος που του βάζουμε το φαγητό, ο μπαμπάς ενώ έβαλε το φαγητό στο μπλέ κουπάκι.. μας έβαλε το νερό στο πράσσινο κουπάκι και όχι στο γκρί! (στο πράσσινο του βάζω νερό στην κουζίνα)..
Και περνάει από το μυαλό μου και λέω βρε μπας και φταίει αυτό?
Αλλάζω τα κουπάκια... και όντως μόνο τότε έκατσε ο καϊμένος ο Αζραέλ να φάει

Τι απίστευτος που είναι όμως!

ria23
Διάσημο μέλος

λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια????????

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
λεω και γω μονο το δικο μου κανει τετοια????????
![]()

Μα δεν το περιμέναμε καθόλου! Γενικά είναι τόσο καλόβολος που αυτό μας φάνηκε τόοοοοοσο παράξενο!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη.Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο!
Ξεχωριζει και τα μπολακια!
Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι!

Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημερα και απο εμας.Εχουμε ξυπνησει απο το πρωι και δοκιμαζουμε το καινουργιο μας σαμαρακι μετα τις χθεσινες αναριχησεις του καπεταν-Αρουλη.
Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο!Ξεχωριζει και τα μπολακια!
Πολυ μου αρεσε αυτο, ειπαμε οτι θελουν σταθεροτητα στην καθημερινες τους συνηθειες αλλο οχι και ετσι!
Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε![]()

Κακιά πεθερά Σίγουρα!! 

Πώς τα πάει με το σαμαράκι ο Άρης? Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα για τον Αζραέλ να του το φοράω όταν θέλω να ανοίγω τις μπαλκονόπορτες για να μην τον κλείνω σε δωμάτιο, κρίμα είναι.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Ωραία μέρα σήμερα, φυσάει τρελά όμως
... φόρτωσα και τους πέταξα όλους έξω.... να πάνε καμία βόλτα.... ΕΛΕΟΣ δεν υπάρχει καρέκλα να κάτσω... και ΠΟΥ να χειμωνιάσει δηλαδή...Δοκιμάζω διάφορες πατέντες... με την ΚΟΡΗ... θα δούμε....

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Νehalennia το γατι σου ειναι απιστευτο!Ξεχωριζει και τα μπολακια!
Σκεψου να γινοταν πεθερα ο Azrael, τι λεπτομεριες θα προσεχε![]()
Κακιά πεθερά Σίγουρα!!
![]()

Καλησπερα και απο εμας... Ολη την ομαδα Πέρσης,Νάλα,Τίμυ,Σίμπα και Σεβάχ...
Τρομερος ο Azrael... Και ο Σιμπα ειναι περιεργος σε αυτα... Οχι τοσο βεβαια... Δεν ξεχωριζει ακομα τα μπολακια. Αλλα αμα δεν του βαλεις φρεσκο φαγητο απο τη σακουλα της τροφης(καθεται και επιβλεπει κιολας) μεχρι της 10 το πρωϊ αρχιζει και νιαουριζει διπλα στο αυτι σου για να σε ξυπνησει...
Και οσοι εχουν ακουσει σιαμεζες να παραπονιουνται καταλαβαινουν για τι νιαουριτο μιλαμε...

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Με χαρά έτρεξα και εγώ και η κόρη μου η μικρή να τους δώσουμε λίγο γάλα εβαπορέ γιατί είναι μικρά ακόμα!!!!!!
Και όπως επίσης με με μεγάλη μου χαρά είδα και τους ένοικους της πολυκατοικίας να κατεβάζουν μπολάκια και φαγάκι στα μικρά......
Σήμερα τους έδωσα κονσέρβα και κροκέτες από την δική μου και αυτά ανέβηκαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού..... και με το που τα πήρε η Κλειώ χαμπάρι άρχισε τα κκκκχου και κχχχχχιιι τι να σας πω !!!!!
Φυσικά τα καημένα τα μικρά ούτε που της έδωσαν σημασία γιατί με την πείνα που είχαν μονο το φαί είχαν στο μυαλό τους.......
Είναι πολύ γλυκά και φιλικά γατάκια και μόλις τα ακουμπίσεις χουρχουρίζουν και το ένα μάλιστα σου θυλάζει και το χέρι μόλις το ακουμπίσεις!!!!!!
Το ένα είναι θυληκό και κανελί και το άλλο κατάμαυρο και αρσενικό αλλά είναι πολύ φιλικά και όμορφα ....
Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πω την ιστορία της ψιψις και του μαυρούλι!!!!!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Γιατί δεν τα βάζουμε αγγελία? Αφού μπορούμε και να τα πιάσουμε
ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια

Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ μωρέ οι ψυχές μου!!!!ναι γιατί όχι όχι μόνο πιάνονται αλλά έρχονται για χάδια από μόνα τους !!!! Πήγα να χαιδέψω την ψιψι και ο μαυρούλης πήδηξε πάνω και αυτός για χάδια
Είναι πολύ ήρεμα σου λέω!!!!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool