stellak
Διάσημο μέλος
Στελλίτσα μου...:kiss: Εντατικότατο ΝινοΜέλιασμα σου προτείνω για σήμερα.
Φιλάκια και σε σας
Να σου πω, δεν είμαι και τόσο σίγουρη... έχω φιλοξενούμενη τη Ραλλού από το Σάββατο και έχουμε ψιλοδράματα, δεν με αγκαλιάζουν και πολύ, καταλαβαίνεις! Βέβαια το αγόρι μου, που είναι τρυφερό, εκτός από το να της δίνει σφαλιάρες παίζει κιόλας μαζί της, αλλά η άλλη... η Μέλη... άσε καλύτερα.
Επίσης, σήμερα θα μου φέρουν το πετρέλαιο - δε μου φτάνουν τα δικά μου, έχω και τη διαχείριση της πολυκατοικίας, τρομάρα μου! Οπότε το Νινομέλιασμα μετατίθεται για αργά το βράδυ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Εμένα να δεις πώς μου αρέσει!!μου αρεσει ο τροπος που απεργειςςςςς!!!!!

Η καλύτερη ώρα!!Οπότε το Νινομέλιασμα μετατίθεται για αργά το βράδυ...

(Πρέπει πάντως να ομολογήσω ότι διάβασα σε άλλο thread την περιγραφή της τεχνικής σου για κουτούπωμα του ανυπότακτου Νίνο και σκιάχτηκα λίγο...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Εμένα να δεις πώς μου αρέσει!!
Η καλύτερη ώρα!!
(Πρέπει πάντως να ομολογήσω ότι διάβασα σε άλλο thread την περιγραφή της τεχνικής σου για κουτούπωμα του ανυπότακτου Νίνο και σκιάχτηκα λίγο...![]()
)
Δεν κατάλαβες ενώ σου το έχω ξαναπεί: Δ.Λ. Αλίκη μου, Δραστικές Λύσεις, σιγά μην του αφήσω και περιθώρια αν θέλω να τον φιλήσω, χα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε. Όταν γίνεται εξαγορά, οι πρώτοι που οφείλουν να πάθουν πανικό είναι τα μεγαλοστελέχη που παίρνουν παχουλούς (έως και παχύσαρκους!) μισθούς. Πρώτοι αυτοί αρχίζουν την κινδυνολογία για να αναστατώσουν και τους άλλους και πρώτοι αυτοί φεύγουν. Ο νέος ιδιοκτήτης κρατά άτομα που ξέρουν τη δουλειά αλλά δεν πληρώνονται άντερα. Δεν τον συμφέρει να ξεκινήσει από την αρχή εκπαιδεύοντας κόσμο.Επίσης μιλάνε για εξαγορά της εταιρείαςμε όλα τα συνεπακόλουθα...
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Comment ca-va?
stellak
Διάσημο μέλος
Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε.
Το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι το να γίνω πάλι συναδελφόντζελός σου πλήρους απασχολήσεως
Ε, ας μην ανησυχώ τότε! Μωρέ, τρώγομαι μέσα μου εγώ...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και ακομη περισσοτερους σε οσους απεργουν με γατο-shoping therapy 

Νανσουλα περαστικα καλη μου
, τουλαχιστον ανανεωθηκε η συμβαση με τον δημο (αλλα με περικοπες Στελλιτσα κουραγιο , ολες εδω σε καταλαβαινουμε.

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ασε που θα χτυπήσω 12ωρο σήμερα ακριβώς επειδη κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου.Ελπίζω τουλάχιστον η ταλαιπωρία και οι τόσες απεργίες να έχουν κάποιο αποτέλεσμα γιατί τόσα χρόνια δεν έχουμε δει καμία αλλαγή
aretha
Περιβόητο μέλος
Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!!κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου.

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
καφεδάκι ε?καλά θα ήτανε αλλά 5:30 πρέπει να είμαι στη δουλειά και δε θα έχει λεωφορειαΈλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!!![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
ιιιιι καλα λες!!!
θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο
Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨![]()
Μάλιστα...κοπελιά.. ευθανασία....

θέλει το μάτι.....(περαστικούλια
)Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης...
Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!!Την περπάτησα, και εγώ την Πατησίων σήμερα, ψόφησα.. και δεν μου γυάλισε και τίποτα...(για μένα.. για τα παιδιά.. έχω φουλάρει!
)Αυτά.
stellak
Διάσημο μέλος
Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης...Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!!
Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα!

Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο

JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο
stellak
Διάσημο μέλος
Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί.Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα

JohnDVM
Διάσημο μέλος
πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν 
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός!
Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα![]()

ωραια βρε!!!ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα!
μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
![]()
ωραια βρε!!!
ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα!
μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου
Πολυ ωραια Νανσουλι
Αντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας!
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
![]()
ωραια βρε!!!
ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα!
Άντε περαστικά σου
Καλό σας βράδυ από μένα

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!!

Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
με όλα τα συνεπακόλουθα...