stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #14.801 21-10-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στελλίτσα μου...:kiss: Εντατικότατο ΝινοΜέλιασμα σου προτείνω για σήμερα. Click για ανάπτυξη... Φιλάκια και σε σας Να σου πω, δεν είμαι και τόσο σίγουρη... έχω φιλοξενούμενη τη Ραλλού από το Σάββατο και έχουμε ψιλοδράματα, δεν με αγκαλιάζουν και πολύ, καταλαβαίνεις! Βέβαια το αγόρι μου, που είναι τρυφερό, εκτός από το να της δίνει σφαλιάρες παίζει κιόλας μαζί της, αλλά η άλλη... η Μέλη... άσε καλύτερα. Επίσης, σήμερα θα μου φέρουν το πετρέλαιο - δε μου φτάνουν τα δικά μου, έχω και τη διαχείριση της πολυκατοικίας, τρομάρα μου! Οπότε το Νινομέλιασμα μετατίθεται για αργά το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Η aretha έγραψε: #14.802 21-10-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μου αρεσει ο τροπος που απεργειςςςςς!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις πώς μου αρέσει!! Αρχική Δημοσίευση από stellak: Οπότε το Νινομέλιασμα μετατίθεται για αργά το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη ώρα!! (Πρέπει πάντως να ομολογήσω ότι διάβασα σε άλλο thread την περιγραφή της τεχνικής σου για κουτούπωμα του ανυπότακτου Νίνο και σκιάχτηκα λίγο... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:16 Η stellak έγραψε: #14.803 21-10-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εμένα να δεις πώς μου αρέσει!! Η καλύτερη ώρα!! (Πρέπει πάντως να ομολογήσω ότι διάβασα σε άλλο thread την περιγραφή της τεχνικής σου για κουτούπωμα του ανυπότακτου Νίνο και σκιάχτηκα λίγο... ) Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες ενώ σου το έχω ξαναπεί: Δ.Λ. Αλίκη μου, Δραστικές Λύσεις, σιγά μην του αφήσω και περιθώρια αν θέλω να τον φιλήσω, χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Η Zbeebz έγραψε: #14.804 21-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επίσης μιλάνε για εξαγορά της εταιρείας με όλα τα συνεπακόλουθα... Click για ανάπτυξη... Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε. Όταν γίνεται εξαγορά, οι πρώτοι που οφείλουν να πάθουν πανικό είναι τα μεγαλοστελέχη που παίρνουν παχουλούς (έως και παχύσαρκους!) μισθούς. Πρώτοι αυτοί αρχίζουν την κινδυνολογία για να αναστατώσουν και τους άλλους και πρώτοι αυτοί φεύγουν. Ο νέος ιδιοκτήτης κρατά άτομα που ξέρουν τη δουλειά αλλά δεν πληρώνονται άντερα. Δεν τον συμφέρει να ξεκινήσει από την αρχή εκπαιδεύοντας κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. galateia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαλάτεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:40 Η galateia έγραψε: #14.805 21-10-08 13:40 Γειά!Bonjour έστω κι αν είναι περασμένες 12! Comment ca-va? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:42 Η stellak έγραψε: #14.806 21-10-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε. Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι το να γίνω πάλι συναδελφόντζελός σου πλήρους απασχολήσεως Ε, ας μην ανησυχώ τότε! Μωρέ, τρώγομαι μέσα μου εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η Μυρτω4038: #14.807 21-10-08 13:46 Αγωνιστικους χαιρετισμους σ'οσους απεργουν! Και ακομη περισσοτερους σε οσους απεργουν με γατο-shoping therapy Νανσουλα περαστικα καλη μου , τουλαχιστον ανανεωθηκε η συμβαση με τον δημο (αλλα με περικοπες ). Στελλιτσα κουραγιο , ολες εδω σε καταλαβαινουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η vi2ka έγραψε: #14.808 21-10-08 14:04 Μου φαίνεται ότι μόνο εγώ δεν απεργώ.. ασε που θα χτυπήσω 12ωρο σήμερα ακριβώς επειδη κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου.Ελπίζω τουλάχιστον η ταλαιπωρία και οι τόσες απεργίες να έχουν κάποιο αποτέλεσμα γιατί τόσα χρόνια δεν έχουμε δει καμία αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #14.809 21-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου. Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η vi2ka έγραψε: #14.810 21-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Click για ανάπτυξη... καφεδάκι ε?καλά θα ήτανε αλλά 5:30 πρέπει να είμαι στη δουλειά και δε θα έχει λεωφορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #14.811 21-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιι καλα λες!!! θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...κοπελιά.. ευθανασία.... θέλει το μάτι..... (περαστικούλια) Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Την περπάτησα, και εγώ την Πατησίων σήμερα, ψόφησα.. και δεν μου γυάλισε και τίποτα...(για μένα.. για τα παιδιά.. έχω φουλάρει!) Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η stellak έγραψε: #14.812 21-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα! Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Ο JohnDVM έγραψε: #14.813 21-10-08 17:54 Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στελλίτσα μου...:kiss: Εντατικότατο ΝινοΜέλιασμα σου προτείνω για σήμερα. Click για ανάπτυξη... Φιλάκια και σε σας Να σου πω, δεν είμαι και τόσο σίγουρη... έχω φιλοξενούμενη τη Ραλλού από το Σάββατο και έχουμε ψιλοδράματα, δεν με αγκαλιάζουν και πολύ, καταλαβαίνεις! Βέβαια το αγόρι μου, που είναι τρυφερό, εκτός από το να της δίνει σφαλιάρες παίζει κιόλας μαζί της, αλλά η άλλη... η Μέλη... άσε καλύτερα. Επίσης, σήμερα θα μου φέρουν το πετρέλαιο - δε μου φτάνουν τα δικά μου, έχω και τη διαχείριση της πολυκατοικίας, τρομάρα μου! Οπότε το Νινομέλιασμα μετατίθεται για αργά το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Η aretha έγραψε: #14.802 21-10-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μου αρεσει ο τροπος που απεργειςςςςς!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις πώς μου αρέσει!! Αρχική Δημοσίευση από stellak: Οπότε το Νινομέλιασμα μετατίθεται για αργά το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη ώρα!! (Πρέπει πάντως να ομολογήσω ότι διάβασα σε άλλο thread την περιγραφή της τεχνικής σου για κουτούπωμα του ανυπότακτου Νίνο και σκιάχτηκα λίγο... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:16 Η stellak έγραψε: #14.803 21-10-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εμένα να δεις πώς μου αρέσει!! Η καλύτερη ώρα!! (Πρέπει πάντως να ομολογήσω ότι διάβασα σε άλλο thread την περιγραφή της τεχνικής σου για κουτούπωμα του ανυπότακτου Νίνο και σκιάχτηκα λίγο... ) Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες ενώ σου το έχω ξαναπεί: Δ.Λ. Αλίκη μου, Δραστικές Λύσεις, σιγά μην του αφήσω και περιθώρια αν θέλω να τον φιλήσω, χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Η Zbeebz έγραψε: #14.804 21-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επίσης μιλάνε για εξαγορά της εταιρείας με όλα τα συνεπακόλουθα... Click για ανάπτυξη... Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε. Όταν γίνεται εξαγορά, οι πρώτοι που οφείλουν να πάθουν πανικό είναι τα μεγαλοστελέχη που παίρνουν παχουλούς (έως και παχύσαρκους!) μισθούς. Πρώτοι αυτοί αρχίζουν την κινδυνολογία για να αναστατώσουν και τους άλλους και πρώτοι αυτοί φεύγουν. Ο νέος ιδιοκτήτης κρατά άτομα που ξέρουν τη δουλειά αλλά δεν πληρώνονται άντερα. Δεν τον συμφέρει να ξεκινήσει από την αρχή εκπαιδεύοντας κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. galateia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαλάτεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:40 Η galateia έγραψε: #14.805 21-10-08 13:40 Γειά!Bonjour έστω κι αν είναι περασμένες 12! Comment ca-va? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:42 Η stellak έγραψε: #14.806 21-10-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε. Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι το να γίνω πάλι συναδελφόντζελός σου πλήρους απασχολήσεως Ε, ας μην ανησυχώ τότε! Μωρέ, τρώγομαι μέσα μου εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η Μυρτω4038: #14.807 21-10-08 13:46 Αγωνιστικους χαιρετισμους σ'οσους απεργουν! Και ακομη περισσοτερους σε οσους απεργουν με γατο-shoping therapy Νανσουλα περαστικα καλη μου , τουλαχιστον ανανεωθηκε η συμβαση με τον δημο (αλλα με περικοπες ). Στελλιτσα κουραγιο , ολες εδω σε καταλαβαινουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η vi2ka έγραψε: #14.808 21-10-08 14:04 Μου φαίνεται ότι μόνο εγώ δεν απεργώ.. ασε που θα χτυπήσω 12ωρο σήμερα ακριβώς επειδη κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου.Ελπίζω τουλάχιστον η ταλαιπωρία και οι τόσες απεργίες να έχουν κάποιο αποτέλεσμα γιατί τόσα χρόνια δεν έχουμε δει καμία αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #14.809 21-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου. Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η vi2ka έγραψε: #14.810 21-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Click για ανάπτυξη... καφεδάκι ε?καλά θα ήτανε αλλά 5:30 πρέπει να είμαι στη δουλειά και δε θα έχει λεωφορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #14.811 21-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιι καλα λες!!! θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...κοπελιά.. ευθανασία.... θέλει το μάτι..... (περαστικούλια) Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Την περπάτησα, και εγώ την Πατησίων σήμερα, ψόφησα.. και δεν μου γυάλισε και τίποτα...(για μένα.. για τα παιδιά.. έχω φουλάρει!) Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η stellak έγραψε: #14.812 21-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα! Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Ο JohnDVM έγραψε: #14.813 21-10-08 17:54 Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μου αρεσει ο τροπος που απεργειςςςςς!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα να δεις πώς μου αρέσει!! Αρχική Δημοσίευση από stellak: Οπότε το Νινομέλιασμα μετατίθεται για αργά το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη ώρα!! (Πρέπει πάντως να ομολογήσω ότι διάβασα σε άλλο thread την περιγραφή της τεχνικής σου για κουτούπωμα του ανυπότακτου Νίνο και σκιάχτηκα λίγο... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:16 Η stellak έγραψε: #14.803 21-10-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εμένα να δεις πώς μου αρέσει!! Η καλύτερη ώρα!! (Πρέπει πάντως να ομολογήσω ότι διάβασα σε άλλο thread την περιγραφή της τεχνικής σου για κουτούπωμα του ανυπότακτου Νίνο και σκιάχτηκα λίγο... ) Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες ενώ σου το έχω ξαναπεί: Δ.Λ. Αλίκη μου, Δραστικές Λύσεις, σιγά μην του αφήσω και περιθώρια αν θέλω να τον φιλήσω, χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Η Zbeebz έγραψε: #14.804 21-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επίσης μιλάνε για εξαγορά της εταιρείας με όλα τα συνεπακόλουθα... Click για ανάπτυξη... Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε. Όταν γίνεται εξαγορά, οι πρώτοι που οφείλουν να πάθουν πανικό είναι τα μεγαλοστελέχη που παίρνουν παχουλούς (έως και παχύσαρκους!) μισθούς. Πρώτοι αυτοί αρχίζουν την κινδυνολογία για να αναστατώσουν και τους άλλους και πρώτοι αυτοί φεύγουν. Ο νέος ιδιοκτήτης κρατά άτομα που ξέρουν τη δουλειά αλλά δεν πληρώνονται άντερα. Δεν τον συμφέρει να ξεκινήσει από την αρχή εκπαιδεύοντας κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. galateia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαλάτεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:40 Η galateia έγραψε: #14.805 21-10-08 13:40 Γειά!Bonjour έστω κι αν είναι περασμένες 12! Comment ca-va? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:42 Η stellak έγραψε: #14.806 21-10-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε. Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι το να γίνω πάλι συναδελφόντζελός σου πλήρους απασχολήσεως Ε, ας μην ανησυχώ τότε! Μωρέ, τρώγομαι μέσα μου εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η Μυρτω4038: #14.807 21-10-08 13:46 Αγωνιστικους χαιρετισμους σ'οσους απεργουν! Και ακομη περισσοτερους σε οσους απεργουν με γατο-shoping therapy Νανσουλα περαστικα καλη μου , τουλαχιστον ανανεωθηκε η συμβαση με τον δημο (αλλα με περικοπες ). Στελλιτσα κουραγιο , ολες εδω σε καταλαβαινουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η vi2ka έγραψε: #14.808 21-10-08 14:04 Μου φαίνεται ότι μόνο εγώ δεν απεργώ.. ασε που θα χτυπήσω 12ωρο σήμερα ακριβώς επειδη κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου.Ελπίζω τουλάχιστον η ταλαιπωρία και οι τόσες απεργίες να έχουν κάποιο αποτέλεσμα γιατί τόσα χρόνια δεν έχουμε δει καμία αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #14.809 21-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου. Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η vi2ka έγραψε: #14.810 21-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Click για ανάπτυξη... καφεδάκι ε?καλά θα ήτανε αλλά 5:30 πρέπει να είμαι στη δουλειά και δε θα έχει λεωφορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #14.811 21-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιι καλα λες!!! θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...κοπελιά.. ευθανασία.... θέλει το μάτι..... (περαστικούλια) Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Την περπάτησα, και εγώ την Πατησίων σήμερα, ψόφησα.. και δεν μου γυάλισε και τίποτα...(για μένα.. για τα παιδιά.. έχω φουλάρει!) Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η stellak έγραψε: #14.812 21-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα! Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Ο JohnDVM έγραψε: #14.813 21-10-08 17:54 Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εμένα να δεις πώς μου αρέσει!! Η καλύτερη ώρα!! (Πρέπει πάντως να ομολογήσω ότι διάβασα σε άλλο thread την περιγραφή της τεχνικής σου για κουτούπωμα του ανυπότακτου Νίνο και σκιάχτηκα λίγο... ) Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες ενώ σου το έχω ξαναπεί: Δ.Λ. Αλίκη μου, Δραστικές Λύσεις, σιγά μην του αφήσω και περιθώρια αν θέλω να τον φιλήσω, χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Η Zbeebz έγραψε: #14.804 21-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επίσης μιλάνε για εξαγορά της εταιρείας με όλα τα συνεπακόλουθα... Click για ανάπτυξη... Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε. Όταν γίνεται εξαγορά, οι πρώτοι που οφείλουν να πάθουν πανικό είναι τα μεγαλοστελέχη που παίρνουν παχουλούς (έως και παχύσαρκους!) μισθούς. Πρώτοι αυτοί αρχίζουν την κινδυνολογία για να αναστατώσουν και τους άλλους και πρώτοι αυτοί φεύγουν. Ο νέος ιδιοκτήτης κρατά άτομα που ξέρουν τη δουλειά αλλά δεν πληρώνονται άντερα. Δεν τον συμφέρει να ξεκινήσει από την αρχή εκπαιδεύοντας κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. galateia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαλάτεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:40 Η galateia έγραψε: #14.805 21-10-08 13:40 Γειά!Bonjour έστω κι αν είναι περασμένες 12! Comment ca-va? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:42 Η stellak έγραψε: #14.806 21-10-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε. Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι το να γίνω πάλι συναδελφόντζελός σου πλήρους απασχολήσεως Ε, ας μην ανησυχώ τότε! Μωρέ, τρώγομαι μέσα μου εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η Μυρτω4038: #14.807 21-10-08 13:46 Αγωνιστικους χαιρετισμους σ'οσους απεργουν! Και ακομη περισσοτερους σε οσους απεργουν με γατο-shoping therapy Νανσουλα περαστικα καλη μου , τουλαχιστον ανανεωθηκε η συμβαση με τον δημο (αλλα με περικοπες ). Στελλιτσα κουραγιο , ολες εδω σε καταλαβαινουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η vi2ka έγραψε: #14.808 21-10-08 14:04 Μου φαίνεται ότι μόνο εγώ δεν απεργώ.. ασε που θα χτυπήσω 12ωρο σήμερα ακριβώς επειδη κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου.Ελπίζω τουλάχιστον η ταλαιπωρία και οι τόσες απεργίες να έχουν κάποιο αποτέλεσμα γιατί τόσα χρόνια δεν έχουμε δει καμία αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #14.809 21-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου. Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η vi2ka έγραψε: #14.810 21-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Click για ανάπτυξη... καφεδάκι ε?καλά θα ήτανε αλλά 5:30 πρέπει να είμαι στη δουλειά και δε θα έχει λεωφορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #14.811 21-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιι καλα λες!!! θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...κοπελιά.. ευθανασία.... θέλει το μάτι..... (περαστικούλια) Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Την περπάτησα, και εγώ την Πατησίων σήμερα, ψόφησα.. και δεν μου γυάλισε και τίποτα...(για μένα.. για τα παιδιά.. έχω φουλάρει!) Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η stellak έγραψε: #14.812 21-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα! Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Ο JohnDVM έγραψε: #14.813 21-10-08 17:54 Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επίσης μιλάνε για εξαγορά της εταιρείας με όλα τα συνεπακόλουθα... Click για ανάπτυξη... Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε. Όταν γίνεται εξαγορά, οι πρώτοι που οφείλουν να πάθουν πανικό είναι τα μεγαλοστελέχη που παίρνουν παχουλούς (έως και παχύσαρκους!) μισθούς. Πρώτοι αυτοί αρχίζουν την κινδυνολογία για να αναστατώσουν και τους άλλους και πρώτοι αυτοί φεύγουν. Ο νέος ιδιοκτήτης κρατά άτομα που ξέρουν τη δουλειά αλλά δεν πληρώνονται άντερα. Δεν τον συμφέρει να ξεκινήσει από την αρχή εκπαιδεύοντας κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
galateia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαλάτεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:40 Η galateia έγραψε: #14.805 21-10-08 13:40 Γειά!Bonjour έστω κι αν είναι περασμένες 12! Comment ca-va? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:42 Η stellak έγραψε: #14.806 21-10-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε. Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι το να γίνω πάλι συναδελφόντζελός σου πλήρους απασχολήσεως Ε, ας μην ανησυχώ τότε! Μωρέ, τρώγομαι μέσα μου εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η Μυρτω4038: #14.807 21-10-08 13:46 Αγωνιστικους χαιρετισμους σ'οσους απεργουν! Και ακομη περισσοτερους σε οσους απεργουν με γατο-shoping therapy Νανσουλα περαστικα καλη μου , τουλαχιστον ανανεωθηκε η συμβαση με τον δημο (αλλα με περικοπες ). Στελλιτσα κουραγιο , ολες εδω σε καταλαβαινουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η vi2ka έγραψε: #14.808 21-10-08 14:04 Μου φαίνεται ότι μόνο εγώ δεν απεργώ.. ασε που θα χτυπήσω 12ωρο σήμερα ακριβώς επειδη κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου.Ελπίζω τουλάχιστον η ταλαιπωρία και οι τόσες απεργίες να έχουν κάποιο αποτέλεσμα γιατί τόσα χρόνια δεν έχουμε δει καμία αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #14.809 21-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου. Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η vi2ka έγραψε: #14.810 21-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Click για ανάπτυξη... καφεδάκι ε?καλά θα ήτανε αλλά 5:30 πρέπει να είμαι στη δουλειά και δε θα έχει λεωφορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #14.811 21-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιι καλα λες!!! θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...κοπελιά.. ευθανασία.... θέλει το μάτι..... (περαστικούλια) Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Την περπάτησα, και εγώ την Πατησίων σήμερα, ψόφησα.. και δεν μου γυάλισε και τίποτα...(για μένα.. για τα παιδιά.. έχω φουλάρει!) Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η stellak έγραψε: #14.812 21-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα! Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Ο JohnDVM έγραψε: #14.813 21-10-08 17:54 Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά!Bonjour έστω κι αν είναι περασμένες 12! Comment ca-va? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:42 Η stellak έγραψε: #14.806 21-10-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε. Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι το να γίνω πάλι συναδελφόντζελός σου πλήρους απασχολήσεως Ε, ας μην ανησυχώ τότε! Μωρέ, τρώγομαι μέσα μου εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η Μυρτω4038: #14.807 21-10-08 13:46 Αγωνιστικους χαιρετισμους σ'οσους απεργουν! Και ακομη περισσοτερους σε οσους απεργουν με γατο-shoping therapy Νανσουλα περαστικα καλη μου , τουλαχιστον ανανεωθηκε η συμβαση με τον δημο (αλλα με περικοπες ). Στελλιτσα κουραγιο , ολες εδω σε καταλαβαινουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η vi2ka έγραψε: #14.808 21-10-08 14:04 Μου φαίνεται ότι μόνο εγώ δεν απεργώ.. ασε που θα χτυπήσω 12ωρο σήμερα ακριβώς επειδη κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου.Ελπίζω τουλάχιστον η ταλαιπωρία και οι τόσες απεργίες να έχουν κάποιο αποτέλεσμα γιατί τόσα χρόνια δεν έχουμε δει καμία αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #14.809 21-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου. Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η vi2ka έγραψε: #14.810 21-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Click για ανάπτυξη... καφεδάκι ε?καλά θα ήτανε αλλά 5:30 πρέπει να είμαι στη δουλειά και δε θα έχει λεωφορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #14.811 21-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιι καλα λες!!! θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...κοπελιά.. ευθανασία.... θέλει το μάτι..... (περαστικούλια) Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Την περπάτησα, και εγώ την Πατησίων σήμερα, ψόφησα.. και δεν μου γυάλισε και τίποτα...(για μένα.. για τα παιδιά.. έχω φουλάρει!) Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η stellak έγραψε: #14.812 21-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα! Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Ο JohnDVM έγραψε: #14.813 21-10-08 17:54 Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανυσυχείς και τόσο, συναδελφόντζελε. Click για ανάπτυξη... Το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι το να γίνω πάλι συναδελφόντζελός σου πλήρους απασχολήσεως Ε, ας μην ανησυχώ τότε! Μωρέ, τρώγομαι μέσα μου εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η Μυρτω4038: #14.807 21-10-08 13:46 Αγωνιστικους χαιρετισμους σ'οσους απεργουν! Και ακομη περισσοτερους σε οσους απεργουν με γατο-shoping therapy Νανσουλα περαστικα καλη μου , τουλαχιστον ανανεωθηκε η συμβαση με τον δημο (αλλα με περικοπες ). Στελλιτσα κουραγιο , ολες εδω σε καταλαβαινουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η vi2ka έγραψε: #14.808 21-10-08 14:04 Μου φαίνεται ότι μόνο εγώ δεν απεργώ.. ασε που θα χτυπήσω 12ωρο σήμερα ακριβώς επειδη κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου.Ελπίζω τουλάχιστον η ταλαιπωρία και οι τόσες απεργίες να έχουν κάποιο αποτέλεσμα γιατί τόσα χρόνια δεν έχουμε δει καμία αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #14.809 21-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου. Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η vi2ka έγραψε: #14.810 21-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Click για ανάπτυξη... καφεδάκι ε?καλά θα ήτανε αλλά 5:30 πρέπει να είμαι στη δουλειά και δε θα έχει λεωφορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #14.811 21-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιι καλα λες!!! θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...κοπελιά.. ευθανασία.... θέλει το μάτι..... (περαστικούλια) Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Την περπάτησα, και εγώ την Πατησίων σήμερα, ψόφησα.. και δεν μου γυάλισε και τίποτα...(για μένα.. για τα παιδιά.. έχω φουλάρει!) Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η stellak έγραψε: #14.812 21-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα! Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Ο JohnDVM έγραψε: #14.813 21-10-08 17:54 Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγωνιστικους χαιρετισμους σ'οσους απεργουν! Και ακομη περισσοτερους σε οσους απεργουν με γατο-shoping therapy Νανσουλα περαστικα καλη μου , τουλαχιστον ανανεωθηκε η συμβαση με τον δημο (αλλα με περικοπες ). Στελλιτσα κουραγιο , ολες εδω σε καταλαβαινουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η vi2ka έγραψε: #14.808 21-10-08 14:04 Μου φαίνεται ότι μόνο εγώ δεν απεργώ.. ασε που θα χτυπήσω 12ωρο σήμερα ακριβώς επειδη κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου.Ελπίζω τουλάχιστον η ταλαιπωρία και οι τόσες απεργίες να έχουν κάποιο αποτέλεσμα γιατί τόσα χρόνια δεν έχουμε δει καμία αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #14.809 21-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου. Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η vi2ka έγραψε: #14.810 21-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Click για ανάπτυξη... καφεδάκι ε?καλά θα ήτανε αλλά 5:30 πρέπει να είμαι στη δουλειά και δε θα έχει λεωφορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #14.811 21-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιι καλα λες!!! θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...κοπελιά.. ευθανασία.... θέλει το μάτι..... (περαστικούλια) Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Την περπάτησα, και εγώ την Πατησίων σήμερα, ψόφησα.. και δεν μου γυάλισε και τίποτα...(για μένα.. για τα παιδιά.. έχω φουλάρει!) Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η stellak έγραψε: #14.812 21-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα! Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Ο JohnDVM έγραψε: #14.813 21-10-08 17:54 Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου φαίνεται ότι μόνο εγώ δεν απεργώ.. ασε που θα χτυπήσω 12ωρο σήμερα ακριβώς επειδη κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου.Ελπίζω τουλάχιστον η ταλαιπωρία και οι τόσες απεργίες να έχουν κάποιο αποτέλεσμα γιατί τόσα χρόνια δεν έχουμε δει καμία αλλαγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #14.809 21-10-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου. Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η vi2ka έγραψε: #14.810 21-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Click για ανάπτυξη... καφεδάκι ε?καλά θα ήτανε αλλά 5:30 πρέπει να είμαι στη δουλειά και δε θα έχει λεωφορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #14.811 21-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιι καλα λες!!! θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...κοπελιά.. ευθανασία.... θέλει το μάτι..... (περαστικούλια) Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Την περπάτησα, και εγώ την Πατησίων σήμερα, ψόφησα.. και δεν μου γυάλισε και τίποτα...(για μένα.. για τα παιδιά.. έχω φουλάρει!) Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η stellak έγραψε: #14.812 21-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα! Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Ο JohnDVM έγραψε: #14.813 21-10-08 17:54 Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: κάποιοι απεργούν και δε μπορώ να γυρίσω σπίτι μου. Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η vi2ka έγραψε: #14.810 21-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Click για ανάπτυξη... καφεδάκι ε?καλά θα ήτανε αλλά 5:30 πρέπει να είμαι στη δουλειά και δε θα έχει λεωφορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #14.811 21-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιι καλα λες!!! θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...κοπελιά.. ευθανασία.... θέλει το μάτι..... (περαστικούλια) Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Την περπάτησα, και εγώ την Πατησίων σήμερα, ψόφησα.. και δεν μου γυάλισε και τίποτα...(για μένα.. για τα παιδιά.. έχω φουλάρει!) Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η stellak έγραψε: #14.812 21-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα! Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Ο JohnDVM έγραψε: #14.813 21-10-08 17:54 Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έλα καλέ από 'δω για καφεδάκι, κοντά είμαστε!! Click για ανάπτυξη... καφεδάκι ε?καλά θα ήτανε αλλά 5:30 πρέπει να είμαι στη δουλειά και δε θα έχει λεωφορεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #14.811 21-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιι καλα λες!!! θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...κοπελιά.. ευθανασία.... θέλει το μάτι..... (περαστικούλια) Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Την περπάτησα, και εγώ την Πατησίων σήμερα, ψόφησα.. και δεν μου γυάλισε και τίποτα...(για μένα.. για τα παιδιά.. έχω φουλάρει!) Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η stellak έγραψε: #14.812 21-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα! Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Ο JohnDVM έγραψε: #14.813 21-10-08 17:54 Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιι καλα λες!!! θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...κοπελιά.. ευθανασία.... θέλει το μάτι..... (περαστικούλια) Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Την περπάτησα, και εγώ την Πατησίων σήμερα, ψόφησα.. και δεν μου γυάλισε και τίποτα...(για μένα.. για τα παιδιά.. έχω φουλάρει!) Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η stellak έγραψε: #14.812 21-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα! Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Ο JohnDVM έγραψε: #14.813 21-10-08 17:54 Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα, σε νοιώθω... θύμα και εγώ.. της κρίσης... Αλλά δεν το έχω μετανοιώσει!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, η εταιρεία το συζητούσε από το καλοκαίρι, δεν είναι τωρινό. Τέλος πάντων, δεν σημαίνει ότι 1.100 άτομα θα βγουν στο δρόμο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση δεν σου δημιουργεί και απόλυτη ασφάλεια, όπως και να το κάνουμε... Δεν είναι ότι κινδυνεύω κιόλας (άμεσα, τουλάχιστον), απλώς γκρίνιαξα! Εσύ, Τζουλς, έκανες την καλύτερη δουλειά, μην τα ξαναπούμε, αν είχα κι εγώ σπίτι σε χωριό, δεν θα ζούσα εδώ ούτε ένα μήνα το χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Ο JohnDVM έγραψε: #14.813 21-10-08 17:54 Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο γαμο Alapis + png Γερολυματος αναφερεστε? Απο οτι λενε κλειστηκε η συμφωνια το σκ αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Ουτως η αλλως για να ενωποιηθουν τετοια μεγεθη θελει χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:24 Η stellak έγραψε: #14.814 21-10-08 18:24 Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φίλε Γιατρέ, δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία συμφωνία οι δυο εταιρείες, FYI! Το θέμα είναι να μην γίνουν αλλαγές όχι μόνο στις δομές των εταιρειών αλλά ούτε και στο προσωπικό... κάτι το οποίο, σε παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις, δεν έχει αποφευχθεί. Θα ενημερωθείς από τις ειδήσεις, είναι βέβαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:38 Η Nehalennia: #14.815 21-10-08 18:38 Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:43 Ο JohnDVM έγραψε: #14.816 21-10-08 18:43 Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολλοι βεβαια σκεφτονται τον λογο αυτης της κυνησης πιο λογικο θα ηταν να γινει κινηση σε καμια μικροτερη εταιρια. Εγω παντως θα δουλευω τους πωλητες τωρα που θα ειναι στον ιδιο ομιλο να δω τι επιχειρηματα θα εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η NiaR έγραψε: #14.817 21-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Νάνσυ μου περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό! Πες μας τι είπε ο γιατρός! Κινησιοθεραπεία σπουδάζω σαν συμπληρωματικό της ιπποθεραπείας που έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη από την σχολή (και από τα μικρά εκεί που απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη απ'όσο είναι). Αλλά δεν βαριέσαι τελευταίος χρόνος είναι, θα μαλώσω με όλους όπως και πέρσυ και θα περάσει ευχάριστα Click για ανάπτυξη... ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Η Μυρτω4038: #14.818 21-10-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια ΝανσουλιΑντε να φυγει με κατι καλο αυτος ο μηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Nehalennia: #14.819 21-10-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ωραια βρε!!! ο γιατρος ειναι σουπερ! πρωτη φορα πηγα και ενθουσιαστηκα! μου πε ενας μικρος ερεθισμος ειναι , θα βαζω ενα κολυριο για 2-3 μερουλες μονο και μετα να παω να με δει γιατι καταλαβε οτι απο το ενα ματι δεν βλεπω καλα...θελον αλλαγη τα γυαλια μου Click για ανάπτυξη... Άντε περαστικά σου Καλό σας βράδυ από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η μαγισσα έγραψε: #14.820 22-10-08 10:00 Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ άνοιξα να δω τί γίνεται και το μόνο που είδα είναι αγγελίες για γατάκια τι γίνεται εδώ πέρα βρε παιδιά πόσα γατάκια πάλι?? και στην δικιά μου γειτονιά μετά από πολύ καιρό βέθηκαν μικρά χωρίς μαμά τα 2 τα έδωσα και το ένα μου έχει μπαστακωθεί στο μπαλκόνι Οχι πως με πειράζει εμένα αλλά να ο άντρας μου δεν θέλει και 2ο γατί στο σπίτι!!!!! Αλλά τι να πεις που να τον πετάξω στον δρόμο τον καημένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.