Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δε χρειαζεται ΡΜ,το εχω και στο προφιλ μου ετσι κι αλλιως,moukelis@hotmail.com.
Θα στα στειλω εγω Δωρακι( και τα βιντεακια),δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.

Η μικρη ειναι τελεια και το πρωτο που ειπα οταν την ειδα, "ειναι ολοιδια το Σειριακι"!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστω,θα τα περιμενω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Λέτε την Τρίτη που είναι οι εκλογές στην Αμερική... μόλις τελειώσει αυτό το παραμύθι.. να φτιάξουν και τα πράγματα στην γενικότερη κρίση???
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....

(Ξέρω, τις αναλαμπές....
θα το κοιτάξω, μόλις βρεθώ κοντά σε πολιτισμό...)
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΦΛΑΣ.
Λέτε την Τρίτη που είναι οι εκλογές στην Αμερική... μόλις τελειώσει αυτό το παραμύθι.. να φτιάξουν και τα πράγματα στην γενικότερη κρίση???![]()
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....
(Ξέρω, τις αναλαμπές....θα το κοιτάξω, μόλις βρεθώ κοντά σε πολιτισμό...)
![]()
Το ξερω οτι δεν προκειται να αλλαξει τιποτα οποιος και απο τους δυο υποψηφιους και να κερδισει.
Παρ'ολα αυτα εγω θελω να κερδισει ο Ομπαμα!
Αυτην την υποψηφια αντιπροεδρο των Ρεπουμπληκανων δεν την μπορω με τιποτα.

Αισχος!
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Κοριτσια μολις ειδα το μωρο...Τελεια ειναι,σαν να βλεπω το Σειριακι μου πριν μηνες!
Ειδες Δωρακι, και εγω αυτο πρωτοειπα μολις ειδα την μικρουλα.

Πρεπει ,οπως και ο Σειριος, να ειναι ημιαιμο με βρετανακι η ρωσακι.

moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Η τελευταία απο ότι λένε, φθινοπωρινή....

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!!
Η τελευταία απο ότι λένε, φθινοπωρινή....![]()
Καλέ ποια είναι φθινοπωρινή; Γιατί (και) σήμερα για μπάνιο είναι!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Καλέ ποια είναι φθινοπωρινή; Γιατί (και) σήμερα για μπάνιο είναι!!!![]()
Καλημέρα και απο μένα. Με τον πόνο μου παίζεται? Τι να πω εγώ που μόνο το πάπλωμα δεν έχω τυλίξει ακόμα πάνω μου για να βγω απο το σπίτι...Που θα πάει πια αυτή η κατάσταση με το κρύο...

julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ ποια είναι φθινοπωρινή; Γιατί (και) σήμερα για μπάνιο είναι!!!![]()
"Φθινοπωρινή" του ημερολογίου.... εχτές πήγα για καφέ στην παραλία... Ο κόσμος έκανε μπάνιο φυσικά.. μιά χαρα!!!

Λένε, ότι το τοίχος που μας χωρίζει απο την υπόλοιπη Ευρώπη, και κρατάει το κρύο.. θα διαλυθεί το άλλο ΣΚ...
Τώρα, αν θα χιονίσει δεν ξέρω, μια φορά το τζάκι, η σόμπα και τα γατούνια μου είναι έτοιμα!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
"Φθινοπωρινή" του ημερολογίου.... εχτές πήγα για καφέ στην παραλία... Ο κόσμος έκανε μπάνιο φυσικά.. μιά χαρα!!!
Λένε, ότι το τοίχος που μας χωρίζει απο την υπόλοιπη Ευρώπη, και κρατάει το κρύο.. θα διαλυθεί το άλλο ΣΚ...
Τώρα, αν θα χιονίσει δεν ξέρω, μια φορά το τζάκι, η σόμπα και τα γατούνια μου είναι έτοιμα!!!![]()
Αλίμονο σε μας....και στην αγγλία και άγατη...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τωρα αν θα χιονίσει δεν ξέρω, μια φορά το τζάκι, η σόμπα και τα γατούνια μου είναι έτοιμα!!!![]()
Julia βλεπω οτι ειστε πανετοιμοι για τον χειμωνα!

Αναμενο τζακι, γυρω-γυρω τα γατονια (με τον Κικη στην προεδρικη θεση
) και εξω χιονι, το τελεια ειδηλιακο σκηνικο!

Και δικα μου τα βλαμενα να το αγνωουν παντελως το τζακι.

Να δουμε οταν ερθει ο χειμωνας για τα καλα τι θα γινει, γιατι αυτην την θεση την ειχε καπαρωσει η Μυρτουλα απο περισυ!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Και είναι ΠΟΛΥ νωρίς ακόμα και για τα 2. Συνήθως ανάβουμε την σόμπα του Αγ. Νικολάου. Και το Τζάκι αν πλέον δεν φτάνει η σόμπα.. ή σε ειδικές περιστάσεις!!!

ΔΕΝ είναι μικρό το σπίτι... είναι ΠΟΛΛΕΣ οι γάτες!!!

Ο καθένας 3 στο κρεβάτι και είμαστε ΟΚ.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Α, εμάς η Φάρμα έχει μονο σόμπα και τζάκι...
Και είναι ΠΟΛΥ νωρίς ακόμα και για τα 2. Συνήθως ανάβουμε την σόμπα του Αγ. Νικολάου. Και το Τζάκια αν πλέον δεν φτάνει η σόμπα.. ή σε ειδικές περιστάσεις!!!
ΔΕΝ είναι μικρό το σπίτι... είναι ΠΟΛΛΕΣ οι γάτες!!!![]()
Ο καθένας 3 στο κρεβάτι και είμαστε ΟΚ.
Μια χαρά σας βρίσκω

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα και απο μένα. Με τον πόνο μου παίζεται? Τι να πω εγώ που μόνο το πάπλωμα δεν έχω τυλίξει ακόμα πάνω μου για να βγω απο το σπίτι...Που θα πάει πια αυτή η κατάσταση με το κρύο...![]()
Εμ στην Αγγλία δεν περίμενα και άλλο καιρό!! Εδώ πάντως ξαναβγάλαμε τα κοντομάνικα..Όχι οτι τα είχαμε κρύψει ποτέ!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Εμ στην Αγγλία δεν περίμενα και άλλο καιρό!! Εδώ πάντως ξαναβγάλαμε τα κοντομάνικα..Όχι οτι τα είχαμε κρύψει ποτέ!!!![]()
Το ξέρω λες να μην το ξέρω? Μέχρι και η μαμα μου που ακόμα είναι στο χωριο και δεν έχει κατέβει στην πόλη ακόμα, με παίρνει τηλ και μου λέει "αχ Θένια τι να σου λέω...σκάμε!". Και αυτό στο βουνό ε! Και όλα αυτά ενώ εγώ είμαι στο σπίτι κολημένη πάνω στο καλοριφέρ σαν γάτα και τουρτουρίζω! Είναι να μην συγχίζομαι μέτα?

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ξέρω λες να μην το ξέρω? Μέχρι και η μαμα μου που ακόμα είναι στο χωριο και δεν έχει κατέβει στην πόλη ακόμα, με παίρνει τηλ και μου λέει "αχ Θένια τι να σου λέω...σκάμε!". Και αυτό στο βουνό ε! Και όλα αυτά ενώ εγώ είμαι στο σπίτι κολημένη πάνω στο καλοριφέρ σαν γάτα και τουρτουρίζω! Είναι να μην συγχίζομαι μέτα?![]()
Χαχα!!!

Δίκιο έχεις!!
Να σου πω...Το γατουλίνι σου μοιάζει τρελά με το δικό μου!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Χαχα!!!
Δίκιο έχεις!!
Να σου πω...Το γατουλίνι σου μοιάζει τρελά με το δικό μου!!!![]()
Ναι το γνωρίζω.....
Το έχω προσέξει αλλά δεν είπα τίποτα γιατί θ'αρχίσουν να μου λένε όλοι οτι πάλι βλέπω Φρίξους μπροστά μου....

Το γατουλίνι μου έφυγε στις 6 Σεπτεμβριου το κουκλί μου απο γεράματα...

Ο Φριξος μου ήταν πολύ καλό γατάκι....αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις γι'αυτον στο θέμα του...εδω
Τέλος πάντων....
Εσένα το δικό σου πως το λένε?? Αρσενικό είναι η θηλυκό??

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι το γνωρίζω.....
Το έχω προσέξει αλλά δεν είπα τίποτα γιατί θ'αρχίσουν να μου λένε όλοι οτι πάλι βλέπω Φρίξους μπροστά μου....
Το γατουλίνι μου έφυγε στις 6 Σεπτεμβριου το κουκλί μου απο γεράματα...
Ο Φριξος μου ήταν πολύ καλό γατάκι....αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις γι'αυτον στο θέμα του...εδω
Τέλος πάντων....
Εσένα το δικό σου πως το λένε?? Αρσενικό είναι η θηλυκό??![]()
Το γλυκό μου...

Κι εγώ παντού Πίπιδες βλέπω!! Αγοράκι είναι (Πίπης), 13,5 χρονών ήδη!!
Θα το διαβάσω οπωσδήποτε το θέμα του!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool