aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #15.021 12-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νούκα σημαίνει Σβέρκος στα ισπανικα,ετσι ονομασαμε ενα απο τα γατουλια μας της Αμελι,που χαθηκαν. Click για ανάπτυξη... Αντε! Καλά η Μαρτίνα δεν νομίζω να το είχε πάρει από εκεί καθώτι πρωτον καμία σχέση με τα ισπανικά η Μαρτίνα ειδικά σ'εκείνη την ηλικία που βρισκόταν τότε και κατα δευτερον γιατί θυμάμαι μια φορά που την είχα ρωτήσει πάνω κάτω η εξήγηση της ήταν οτι όταν με βλέπει και επειδή με νιώθει σαν μαμα της βγαίνει το "νουκα". Ε ψαξε βρες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η stellak έγραψε: #15.022 13-11-08 13:06 Είναι μερικές μέρες που δεν περνά η ώρα με τίποτε... μια από αυτές η σημερινή Ουφ! Το μόνο παρήγορο είναι ότι σε λίγο θα κάνει ο Μπόμπιρας την εμφάνισή του στα σκαλιά του γραφείου μου, διεκδικόντας δυναμικά το μεσημεριανό του! (όπου Μπόμπιρας = ροζ-βερυκοκί γάταρος περίπου 4 μηνών...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #15.023 13-11-08 13:21 Στελλιτσα κανε κουραγιο, λιγο ακομη εμεινε,και την φαγαμε και αυτην την βδομαδα! Και μην ξεχνιωμαστε, αλλες πεντε βδομαδες μεινανε ως τις γιορτες Ενα μεγαλο χαδακι και απο μενα στον Μπομπιρα:kiss: Εγω ειμαι λιγο χαρουμενη γιατι μολις πηρα τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες εξετασεις και τις ακτινογραφιες που εκανα,ολα φυσιολογικα δεν υπαρχει ρευματικο νοσημα ουτε καμια παρουσια φλεγμονης στις αρθρωσεις μου!Μαλλον τα "γεραματα" θα αργησουν ακομη λιγο να μου χτυπησουν την πορτα! Τωρα γιατι πονανε τα ποδια μου,δεν ξερω μαλλον απο την κουραση ειναι Και μου'μειναν τωρα οι αιματολογικες εξετασεις της Μυρτουλας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η stellak έγραψε: #15.024 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενα μεγαλο χαδακι και απο μενα στον Μπομπιρα:kiss: Μαλλον τα "γεραματα" θα αργησουν ακομη λιγο να μου χτυπησουν την πορτα! Click για ανάπτυξη... α) Δεν κάθεται, το τέρας, να τον χαϊδέψω, θέλει μόνο αυτός να μου κουτουλάει τα πόδια και να με γεμίζει τρίχες β) Τι μας λες, βρε Νίκη; Ποιά γεράματα; Θα μας τρελάνεις; Ώρα είναι να λέμε γεράματα και τις δεκαετίες των 30 και των 40... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η μαγισσα έγραψε: #15.025 13-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Δεν κάθεται, το τέρας, να τον χαϊδέψω, θέλει μόνο αυτός να μου κουτουλάει τα πόδια και να με γεμίζει τρίχες β) Τι μας λες, βρε Νίκη; Ποιά γεράματα; Θα μας τρελάνεις; Ώρα είναι να λέμε γεράματα και τις δεκαετίες των 30 και των 40... Click για ανάπτυξη... ναι βρε νίκη μου εδω θα συμφωνήσω και εγώ τι είναι αυτά που λες για γεράματα αικόμα τι έχουμε ζήσει???? Ούτε 3 γενιές γάτες δεν έχουμε θάψει καλά Ελπίζω και οι εξετάσεις της Μυρτώς να είναι το ίδιο καλές με τις δικές σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 07:36 Η Raisa έγραψε: #15.026 17-11-08 07:36 Καλημέρα Ελλάδα! Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DH164021.jpg 106,4 KB · Εμφανίσεις: 16 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:43 Η aretha έγραψε: #15.027 17-11-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η Raisa έγραψε: #15.028 17-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι είδες? Ούτε κι εγώ δεν ήξερα πόσο όμορφη είναι η κοπέλα μου!!!! (τελικά δεν κάνω για φωτογράφος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ria23 έγραψε: #15.029 17-11-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολεττα κουκλα η μικρη οτι φωτo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 07:00 Η Μυρτω4038: #15.030 18-11-08 07:00 Καλημερααα Ο χειμωνας απο σημερα μας χτυπησε την πορτα, και ..του ανοιξαμε.Σημερα, ειναι πολυ αισθητη πια, η πτωση της θερμοκρασιας, 6-12 ειπαν για Θεσ/νικη.Ντυθητε ζεστα. Τζουλια πως ειναι ο καιρος εκει κατω? Το καλοκαιρακι συνεχιζει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η julia έγραψε: #15.031 18-11-08 11:04 Καλημέρα και απο τον Νότο. Δύο μέρες με βροχή τα πότισε όλα!!! Σήμερα ΗΛΙΟ, 16Co μιά χαρά, τα πουλάκια κελαϊδάνε, και τα γατάκια τα κυνηγάνε!!!! Σημερινή αποστολή: Να καθαρίσω την καμάρα, να φέρουμε τα νέα ξύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Κείρα έγραψε: #15.032 18-11-08 13:22 Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ecran.JPG 167,6 KB · Εμφανίσεις: 17 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #15.033 18-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νούκα σημαίνει Σβέρκος στα ισπανικα,ετσι ονομασαμε ενα απο τα γατουλια μας της Αμελι,που χαθηκαν. Click για ανάπτυξη... Αντε! Καλά η Μαρτίνα δεν νομίζω να το είχε πάρει από εκεί καθώτι πρωτον καμία σχέση με τα ισπανικά η Μαρτίνα ειδικά σ'εκείνη την ηλικία που βρισκόταν τότε και κατα δευτερον γιατί θυμάμαι μια φορά που την είχα ρωτήσει πάνω κάτω η εξήγηση της ήταν οτι όταν με βλέπει και επειδή με νιώθει σαν μαμα της βγαίνει το "νουκα". Ε ψαξε βρες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η stellak έγραψε: #15.022 13-11-08 13:06 Είναι μερικές μέρες που δεν περνά η ώρα με τίποτε... μια από αυτές η σημερινή Ουφ! Το μόνο παρήγορο είναι ότι σε λίγο θα κάνει ο Μπόμπιρας την εμφάνισή του στα σκαλιά του γραφείου μου, διεκδικόντας δυναμικά το μεσημεριανό του! (όπου Μπόμπιρας = ροζ-βερυκοκί γάταρος περίπου 4 μηνών...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #15.023 13-11-08 13:21 Στελλιτσα κανε κουραγιο, λιγο ακομη εμεινε,και την φαγαμε και αυτην την βδομαδα! Και μην ξεχνιωμαστε, αλλες πεντε βδομαδες μεινανε ως τις γιορτες Ενα μεγαλο χαδακι και απο μενα στον Μπομπιρα:kiss: Εγω ειμαι λιγο χαρουμενη γιατι μολις πηρα τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες εξετασεις και τις ακτινογραφιες που εκανα,ολα φυσιολογικα δεν υπαρχει ρευματικο νοσημα ουτε καμια παρουσια φλεγμονης στις αρθρωσεις μου!Μαλλον τα "γεραματα" θα αργησουν ακομη λιγο να μου χτυπησουν την πορτα! Τωρα γιατι πονανε τα ποδια μου,δεν ξερω μαλλον απο την κουραση ειναι Και μου'μειναν τωρα οι αιματολογικες εξετασεις της Μυρτουλας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η stellak έγραψε: #15.024 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενα μεγαλο χαδακι και απο μενα στον Μπομπιρα:kiss: Μαλλον τα "γεραματα" θα αργησουν ακομη λιγο να μου χτυπησουν την πορτα! Click για ανάπτυξη... α) Δεν κάθεται, το τέρας, να τον χαϊδέψω, θέλει μόνο αυτός να μου κουτουλάει τα πόδια και να με γεμίζει τρίχες β) Τι μας λες, βρε Νίκη; Ποιά γεράματα; Θα μας τρελάνεις; Ώρα είναι να λέμε γεράματα και τις δεκαετίες των 30 και των 40... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η μαγισσα έγραψε: #15.025 13-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Δεν κάθεται, το τέρας, να τον χαϊδέψω, θέλει μόνο αυτός να μου κουτουλάει τα πόδια και να με γεμίζει τρίχες β) Τι μας λες, βρε Νίκη; Ποιά γεράματα; Θα μας τρελάνεις; Ώρα είναι να λέμε γεράματα και τις δεκαετίες των 30 και των 40... Click για ανάπτυξη... ναι βρε νίκη μου εδω θα συμφωνήσω και εγώ τι είναι αυτά που λες για γεράματα αικόμα τι έχουμε ζήσει???? Ούτε 3 γενιές γάτες δεν έχουμε θάψει καλά Ελπίζω και οι εξετάσεις της Μυρτώς να είναι το ίδιο καλές με τις δικές σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 07:36 Η Raisa έγραψε: #15.026 17-11-08 07:36 Καλημέρα Ελλάδα! Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DH164021.jpg 106,4 KB · Εμφανίσεις: 16 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:43 Η aretha έγραψε: #15.027 17-11-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η Raisa έγραψε: #15.028 17-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι είδες? Ούτε κι εγώ δεν ήξερα πόσο όμορφη είναι η κοπέλα μου!!!! (τελικά δεν κάνω για φωτογράφος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ria23 έγραψε: #15.029 17-11-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολεττα κουκλα η μικρη οτι φωτo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 07:00 Η Μυρτω4038: #15.030 18-11-08 07:00 Καλημερααα Ο χειμωνας απο σημερα μας χτυπησε την πορτα, και ..του ανοιξαμε.Σημερα, ειναι πολυ αισθητη πια, η πτωση της θερμοκρασιας, 6-12 ειπαν για Θεσ/νικη.Ντυθητε ζεστα. Τζουλια πως ειναι ο καιρος εκει κατω? Το καλοκαιρακι συνεχιζει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η julia έγραψε: #15.031 18-11-08 11:04 Καλημέρα και απο τον Νότο. Δύο μέρες με βροχή τα πότισε όλα!!! Σήμερα ΗΛΙΟ, 16Co μιά χαρά, τα πουλάκια κελαϊδάνε, και τα γατάκια τα κυνηγάνε!!!! Σημερινή αποστολή: Να καθαρίσω την καμάρα, να φέρουμε τα νέα ξύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Κείρα έγραψε: #15.032 18-11-08 13:22 Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ecran.JPG 167,6 KB · Εμφανίσεις: 17 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #15.033 18-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι μερικές μέρες που δεν περνά η ώρα με τίποτε... μια από αυτές η σημερινή Ουφ! Το μόνο παρήγορο είναι ότι σε λίγο θα κάνει ο Μπόμπιρας την εμφάνισή του στα σκαλιά του γραφείου μου, διεκδικόντας δυναμικά το μεσημεριανό του! (όπου Μπόμπιρας = ροζ-βερυκοκί γάταρος περίπου 4 μηνών...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Μυρτω4038: #15.023 13-11-08 13:21 Στελλιτσα κανε κουραγιο, λιγο ακομη εμεινε,και την φαγαμε και αυτην την βδομαδα! Και μην ξεχνιωμαστε, αλλες πεντε βδομαδες μεινανε ως τις γιορτες Ενα μεγαλο χαδακι και απο μενα στον Μπομπιρα:kiss: Εγω ειμαι λιγο χαρουμενη γιατι μολις πηρα τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες εξετασεις και τις ακτινογραφιες που εκανα,ολα φυσιολογικα δεν υπαρχει ρευματικο νοσημα ουτε καμια παρουσια φλεγμονης στις αρθρωσεις μου!Μαλλον τα "γεραματα" θα αργησουν ακομη λιγο να μου χτυπησουν την πορτα! Τωρα γιατι πονανε τα ποδια μου,δεν ξερω μαλλον απο την κουραση ειναι Και μου'μειναν τωρα οι αιματολογικες εξετασεις της Μυρτουλας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η stellak έγραψε: #15.024 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενα μεγαλο χαδακι και απο μενα στον Μπομπιρα:kiss: Μαλλον τα "γεραματα" θα αργησουν ακομη λιγο να μου χτυπησουν την πορτα! Click για ανάπτυξη... α) Δεν κάθεται, το τέρας, να τον χαϊδέψω, θέλει μόνο αυτός να μου κουτουλάει τα πόδια και να με γεμίζει τρίχες β) Τι μας λες, βρε Νίκη; Ποιά γεράματα; Θα μας τρελάνεις; Ώρα είναι να λέμε γεράματα και τις δεκαετίες των 30 και των 40... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η μαγισσα έγραψε: #15.025 13-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Δεν κάθεται, το τέρας, να τον χαϊδέψω, θέλει μόνο αυτός να μου κουτουλάει τα πόδια και να με γεμίζει τρίχες β) Τι μας λες, βρε Νίκη; Ποιά γεράματα; Θα μας τρελάνεις; Ώρα είναι να λέμε γεράματα και τις δεκαετίες των 30 και των 40... Click για ανάπτυξη... ναι βρε νίκη μου εδω θα συμφωνήσω και εγώ τι είναι αυτά που λες για γεράματα αικόμα τι έχουμε ζήσει???? Ούτε 3 γενιές γάτες δεν έχουμε θάψει καλά Ελπίζω και οι εξετάσεις της Μυρτώς να είναι το ίδιο καλές με τις δικές σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 07:36 Η Raisa έγραψε: #15.026 17-11-08 07:36 Καλημέρα Ελλάδα! Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DH164021.jpg 106,4 KB · Εμφανίσεις: 16 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:43 Η aretha έγραψε: #15.027 17-11-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η Raisa έγραψε: #15.028 17-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι είδες? Ούτε κι εγώ δεν ήξερα πόσο όμορφη είναι η κοπέλα μου!!!! (τελικά δεν κάνω για φωτογράφος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ria23 έγραψε: #15.029 17-11-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολεττα κουκλα η μικρη οτι φωτo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 07:00 Η Μυρτω4038: #15.030 18-11-08 07:00 Καλημερααα Ο χειμωνας απο σημερα μας χτυπησε την πορτα, και ..του ανοιξαμε.Σημερα, ειναι πολυ αισθητη πια, η πτωση της θερμοκρασιας, 6-12 ειπαν για Θεσ/νικη.Ντυθητε ζεστα. Τζουλια πως ειναι ο καιρος εκει κατω? Το καλοκαιρακι συνεχιζει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η julia έγραψε: #15.031 18-11-08 11:04 Καλημέρα και απο τον Νότο. Δύο μέρες με βροχή τα πότισε όλα!!! Σήμερα ΗΛΙΟ, 16Co μιά χαρά, τα πουλάκια κελαϊδάνε, και τα γατάκια τα κυνηγάνε!!!! Σημερινή αποστολή: Να καθαρίσω την καμάρα, να φέρουμε τα νέα ξύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Κείρα έγραψε: #15.032 18-11-08 13:22 Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ecran.JPG 167,6 KB · Εμφανίσεις: 17 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #15.033 18-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στελλιτσα κανε κουραγιο, λιγο ακομη εμεινε,και την φαγαμε και αυτην την βδομαδα! Και μην ξεχνιωμαστε, αλλες πεντε βδομαδες μεινανε ως τις γιορτες Ενα μεγαλο χαδακι και απο μενα στον Μπομπιρα:kiss: Εγω ειμαι λιγο χαρουμενη γιατι μολις πηρα τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες εξετασεις και τις ακτινογραφιες που εκανα,ολα φυσιολογικα δεν υπαρχει ρευματικο νοσημα ουτε καμια παρουσια φλεγμονης στις αρθρωσεις μου!Μαλλον τα "γεραματα" θα αργησουν ακομη λιγο να μου χτυπησουν την πορτα! Τωρα γιατι πονανε τα ποδια μου,δεν ξερω μαλλον απο την κουραση ειναι Και μου'μειναν τωρα οι αιματολογικες εξετασεις της Μυρτουλας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η stellak έγραψε: #15.024 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενα μεγαλο χαδακι και απο μενα στον Μπομπιρα:kiss: Μαλλον τα "γεραματα" θα αργησουν ακομη λιγο να μου χτυπησουν την πορτα! Click για ανάπτυξη... α) Δεν κάθεται, το τέρας, να τον χαϊδέψω, θέλει μόνο αυτός να μου κουτουλάει τα πόδια και να με γεμίζει τρίχες β) Τι μας λες, βρε Νίκη; Ποιά γεράματα; Θα μας τρελάνεις; Ώρα είναι να λέμε γεράματα και τις δεκαετίες των 30 και των 40... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η μαγισσα έγραψε: #15.025 13-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Δεν κάθεται, το τέρας, να τον χαϊδέψω, θέλει μόνο αυτός να μου κουτουλάει τα πόδια και να με γεμίζει τρίχες β) Τι μας λες, βρε Νίκη; Ποιά γεράματα; Θα μας τρελάνεις; Ώρα είναι να λέμε γεράματα και τις δεκαετίες των 30 και των 40... Click για ανάπτυξη... ναι βρε νίκη μου εδω θα συμφωνήσω και εγώ τι είναι αυτά που λες για γεράματα αικόμα τι έχουμε ζήσει???? Ούτε 3 γενιές γάτες δεν έχουμε θάψει καλά Ελπίζω και οι εξετάσεις της Μυρτώς να είναι το ίδιο καλές με τις δικές σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 07:36 Η Raisa έγραψε: #15.026 17-11-08 07:36 Καλημέρα Ελλάδα! Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DH164021.jpg 106,4 KB · Εμφανίσεις: 16 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:43 Η aretha έγραψε: #15.027 17-11-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η Raisa έγραψε: #15.028 17-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι είδες? Ούτε κι εγώ δεν ήξερα πόσο όμορφη είναι η κοπέλα μου!!!! (τελικά δεν κάνω για φωτογράφος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ria23 έγραψε: #15.029 17-11-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολεττα κουκλα η μικρη οτι φωτo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 07:00 Η Μυρτω4038: #15.030 18-11-08 07:00 Καλημερααα Ο χειμωνας απο σημερα μας χτυπησε την πορτα, και ..του ανοιξαμε.Σημερα, ειναι πολυ αισθητη πια, η πτωση της θερμοκρασιας, 6-12 ειπαν για Θεσ/νικη.Ντυθητε ζεστα. Τζουλια πως ειναι ο καιρος εκει κατω? Το καλοκαιρακι συνεχιζει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η julia έγραψε: #15.031 18-11-08 11:04 Καλημέρα και απο τον Νότο. Δύο μέρες με βροχή τα πότισε όλα!!! Σήμερα ΗΛΙΟ, 16Co μιά χαρά, τα πουλάκια κελαϊδάνε, και τα γατάκια τα κυνηγάνε!!!! Σημερινή αποστολή: Να καθαρίσω την καμάρα, να φέρουμε τα νέα ξύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Κείρα έγραψε: #15.032 18-11-08 13:22 Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ecran.JPG 167,6 KB · Εμφανίσεις: 17 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #15.033 18-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενα μεγαλο χαδακι και απο μενα στον Μπομπιρα:kiss: Μαλλον τα "γεραματα" θα αργησουν ακομη λιγο να μου χτυπησουν την πορτα! Click για ανάπτυξη... α) Δεν κάθεται, το τέρας, να τον χαϊδέψω, θέλει μόνο αυτός να μου κουτουλάει τα πόδια και να με γεμίζει τρίχες β) Τι μας λες, βρε Νίκη; Ποιά γεράματα; Θα μας τρελάνεις; Ώρα είναι να λέμε γεράματα και τις δεκαετίες των 30 και των 40... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η μαγισσα έγραψε: #15.025 13-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Δεν κάθεται, το τέρας, να τον χαϊδέψω, θέλει μόνο αυτός να μου κουτουλάει τα πόδια και να με γεμίζει τρίχες β) Τι μας λες, βρε Νίκη; Ποιά γεράματα; Θα μας τρελάνεις; Ώρα είναι να λέμε γεράματα και τις δεκαετίες των 30 και των 40... Click για ανάπτυξη... ναι βρε νίκη μου εδω θα συμφωνήσω και εγώ τι είναι αυτά που λες για γεράματα αικόμα τι έχουμε ζήσει???? Ούτε 3 γενιές γάτες δεν έχουμε θάψει καλά Ελπίζω και οι εξετάσεις της Μυρτώς να είναι το ίδιο καλές με τις δικές σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 07:36 Η Raisa έγραψε: #15.026 17-11-08 07:36 Καλημέρα Ελλάδα! Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DH164021.jpg 106,4 KB · Εμφανίσεις: 16 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:43 Η aretha έγραψε: #15.027 17-11-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η Raisa έγραψε: #15.028 17-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι είδες? Ούτε κι εγώ δεν ήξερα πόσο όμορφη είναι η κοπέλα μου!!!! (τελικά δεν κάνω για φωτογράφος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ria23 έγραψε: #15.029 17-11-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολεττα κουκλα η μικρη οτι φωτo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 07:00 Η Μυρτω4038: #15.030 18-11-08 07:00 Καλημερααα Ο χειμωνας απο σημερα μας χτυπησε την πορτα, και ..του ανοιξαμε.Σημερα, ειναι πολυ αισθητη πια, η πτωση της θερμοκρασιας, 6-12 ειπαν για Θεσ/νικη.Ντυθητε ζεστα. Τζουλια πως ειναι ο καιρος εκει κατω? Το καλοκαιρακι συνεχιζει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η julia έγραψε: #15.031 18-11-08 11:04 Καλημέρα και απο τον Νότο. Δύο μέρες με βροχή τα πότισε όλα!!! Σήμερα ΗΛΙΟ, 16Co μιά χαρά, τα πουλάκια κελαϊδάνε, και τα γατάκια τα κυνηγάνε!!!! Σημερινή αποστολή: Να καθαρίσω την καμάρα, να φέρουμε τα νέα ξύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Κείρα έγραψε: #15.032 18-11-08 13:22 Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ecran.JPG 167,6 KB · Εμφανίσεις: 17 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #15.033 18-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: α) Δεν κάθεται, το τέρας, να τον χαϊδέψω, θέλει μόνο αυτός να μου κουτουλάει τα πόδια και να με γεμίζει τρίχες β) Τι μας λες, βρε Νίκη; Ποιά γεράματα; Θα μας τρελάνεις; Ώρα είναι να λέμε γεράματα και τις δεκαετίες των 30 και των 40... Click για ανάπτυξη... ναι βρε νίκη μου εδω θα συμφωνήσω και εγώ τι είναι αυτά που λες για γεράματα αικόμα τι έχουμε ζήσει???? Ούτε 3 γενιές γάτες δεν έχουμε θάψει καλά Ελπίζω και οι εξετάσεις της Μυρτώς να είναι το ίδιο καλές με τις δικές σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 07:36 Η Raisa έγραψε: #15.026 17-11-08 07:36 Καλημέρα Ελλάδα! Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DH164021.jpg 106,4 KB · Εμφανίσεις: 16 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:43 Η aretha έγραψε: #15.027 17-11-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η Raisa έγραψε: #15.028 17-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι είδες? Ούτε κι εγώ δεν ήξερα πόσο όμορφη είναι η κοπέλα μου!!!! (τελικά δεν κάνω για φωτογράφος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ria23 έγραψε: #15.029 17-11-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολεττα κουκλα η μικρη οτι φωτo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 07:00 Η Μυρτω4038: #15.030 18-11-08 07:00 Καλημερααα Ο χειμωνας απο σημερα μας χτυπησε την πορτα, και ..του ανοιξαμε.Σημερα, ειναι πολυ αισθητη πια, η πτωση της θερμοκρασιας, 6-12 ειπαν για Θεσ/νικη.Ντυθητε ζεστα. Τζουλια πως ειναι ο καιρος εκει κατω? Το καλοκαιρακι συνεχιζει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η julia έγραψε: #15.031 18-11-08 11:04 Καλημέρα και απο τον Νότο. Δύο μέρες με βροχή τα πότισε όλα!!! Σήμερα ΗΛΙΟ, 16Co μιά χαρά, τα πουλάκια κελαϊδάνε, και τα γατάκια τα κυνηγάνε!!!! Σημερινή αποστολή: Να καθαρίσω την καμάρα, να φέρουμε τα νέα ξύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Κείρα έγραψε: #15.032 18-11-08 13:22 Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ecran.JPG 167,6 KB · Εμφανίσεις: 17 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #15.033 18-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Ελλάδα! Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:43 Η aretha έγραψε: #15.027 17-11-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η Raisa έγραψε: #15.028 17-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι είδες? Ούτε κι εγώ δεν ήξερα πόσο όμορφη είναι η κοπέλα μου!!!! (τελικά δεν κάνω για φωτογράφος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ria23 έγραψε: #15.029 17-11-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολεττα κουκλα η μικρη οτι φωτo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 07:00 Η Μυρτω4038: #15.030 18-11-08 07:00 Καλημερααα Ο χειμωνας απο σημερα μας χτυπησε την πορτα, και ..του ανοιξαμε.Σημερα, ειναι πολυ αισθητη πια, η πτωση της θερμοκρασιας, 6-12 ειπαν για Θεσ/νικη.Ντυθητε ζεστα. Τζουλια πως ειναι ο καιρος εκει κατω? Το καλοκαιρακι συνεχιζει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η julia έγραψε: #15.031 18-11-08 11:04 Καλημέρα και απο τον Νότο. Δύο μέρες με βροχή τα πότισε όλα!!! Σήμερα ΗΛΙΟ, 16Co μιά χαρά, τα πουλάκια κελαϊδάνε, και τα γατάκια τα κυνηγάνε!!!! Σημερινή αποστολή: Να καθαρίσω την καμάρα, να φέρουμε τα νέα ξύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Κείρα έγραψε: #15.032 18-11-08 13:22 Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ecran.JPG 167,6 KB · Εμφανίσεις: 17 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #15.033 18-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η Raisa έγραψε: #15.028 17-11-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι είδες? Ούτε κι εγώ δεν ήξερα πόσο όμορφη είναι η κοπέλα μου!!!! (τελικά δεν κάνω για φωτογράφος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ria23 έγραψε: #15.029 17-11-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολεττα κουκλα η μικρη οτι φωτo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 07:00 Η Μυρτω4038: #15.030 18-11-08 07:00 Καλημερααα Ο χειμωνας απο σημερα μας χτυπησε την πορτα, και ..του ανοιξαμε.Σημερα, ειναι πολυ αισθητη πια, η πτωση της θερμοκρασιας, 6-12 ειπαν για Θεσ/νικη.Ντυθητε ζεστα. Τζουλια πως ειναι ο καιρος εκει κατω? Το καλοκαιρακι συνεχιζει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η julia έγραψε: #15.031 18-11-08 11:04 Καλημέρα και απο τον Νότο. Δύο μέρες με βροχή τα πότισε όλα!!! Σήμερα ΗΛΙΟ, 16Co μιά χαρά, τα πουλάκια κελαϊδάνε, και τα γατάκια τα κυνηγάνε!!!! Σημερινή αποστολή: Να καθαρίσω την καμάρα, να φέρουμε τα νέα ξύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Κείρα έγραψε: #15.032 18-11-08 13:22 Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ecran.JPG 167,6 KB · Εμφανίσεις: 17 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #15.033 18-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Νικολέτα! Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι είδες? Ούτε κι εγώ δεν ήξερα πόσο όμορφη είναι η κοπέλα μου!!!! (τελικά δεν κάνω για φωτογράφος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ria23 έγραψε: #15.029 17-11-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολεττα κουκλα η μικρη οτι φωτo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 07:00 Η Μυρτω4038: #15.030 18-11-08 07:00 Καλημερααα Ο χειμωνας απο σημερα μας χτυπησε την πορτα, και ..του ανοιξαμε.Σημερα, ειναι πολυ αισθητη πια, η πτωση της θερμοκρασιας, 6-12 ειπαν για Θεσ/νικη.Ντυθητε ζεστα. Τζουλια πως ειναι ο καιρος εκει κατω? Το καλοκαιρακι συνεχιζει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η julia έγραψε: #15.031 18-11-08 11:04 Καλημέρα και απο τον Νότο. Δύο μέρες με βροχή τα πότισε όλα!!! Σήμερα ΗΛΙΟ, 16Co μιά χαρά, τα πουλάκια κελαϊδάνε, και τα γατάκια τα κυνηγάνε!!!! Σημερινή αποστολή: Να καθαρίσω την καμάρα, να φέρουμε τα νέα ξύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Κείρα έγραψε: #15.032 18-11-08 13:22 Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ecran.JPG 167,6 KB · Εμφανίσεις: 17 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #15.033 18-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας (επιτέλους μια φωτό της προκοπής) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολεττα κουκλα η μικρη οτι φωτo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 07:00 Η Μυρτω4038: #15.030 18-11-08 07:00 Καλημερααα Ο χειμωνας απο σημερα μας χτυπησε την πορτα, και ..του ανοιξαμε.Σημερα, ειναι πολυ αισθητη πια, η πτωση της θερμοκρασιας, 6-12 ειπαν για Θεσ/νικη.Ντυθητε ζεστα. Τζουλια πως ειναι ο καιρος εκει κατω? Το καλοκαιρακι συνεχιζει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η julia έγραψε: #15.031 18-11-08 11:04 Καλημέρα και απο τον Νότο. Δύο μέρες με βροχή τα πότισε όλα!!! Σήμερα ΗΛΙΟ, 16Co μιά χαρά, τα πουλάκια κελαϊδάνε, και τα γατάκια τα κυνηγάνε!!!! Σημερινή αποστολή: Να καθαρίσω την καμάρα, να φέρουμε τα νέα ξύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Κείρα έγραψε: #15.032 18-11-08 13:22 Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ecran.JPG 167,6 KB · Εμφανίσεις: 17 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #15.033 18-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερααα Ο χειμωνας απο σημερα μας χτυπησε την πορτα, και ..του ανοιξαμε.Σημερα, ειναι πολυ αισθητη πια, η πτωση της θερμοκρασιας, 6-12 ειπαν για Θεσ/νικη.Ντυθητε ζεστα. Τζουλια πως ειναι ο καιρος εκει κατω? Το καλοκαιρακι συνεχιζει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η julia έγραψε: #15.031 18-11-08 11:04 Καλημέρα και απο τον Νότο. Δύο μέρες με βροχή τα πότισε όλα!!! Σήμερα ΗΛΙΟ, 16Co μιά χαρά, τα πουλάκια κελαϊδάνε, και τα γατάκια τα κυνηγάνε!!!! Σημερινή αποστολή: Να καθαρίσω την καμάρα, να φέρουμε τα νέα ξύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Κείρα έγραψε: #15.032 18-11-08 13:22 Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ecran.JPG 167,6 KB · Εμφανίσεις: 17 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #15.033 18-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και απο τον Νότο. Δύο μέρες με βροχή τα πότισε όλα!!! Σήμερα ΗΛΙΟ, 16Co μιά χαρά, τα πουλάκια κελαϊδάνε, και τα γατάκια τα κυνηγάνε!!!! Σημερινή αποστολή: Να καθαρίσω την καμάρα, να φέρουμε τα νέα ξύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Κείρα έγραψε: #15.032 18-11-08 13:22 Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ecran.JPG 167,6 KB · Εμφανίσεις: 17 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #15.033 18-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #15.033 18-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία!!!!! (τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Μυρτω4038: #15.034 18-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε... Click για ανάπτυξη... Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!! Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η Κείρα έγραψε: #15.035 18-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου, αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους! Click για ανάπτυξη... Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 07:38 Η Μυρτω4038: #15.036 19-11-08 07:38 Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt. Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες. Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι? Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα, να πουμε τις καλημερες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #15.037 19-11-08 10:11 Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα. Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!! Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου! ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #15.038 19-11-08 10:17 Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η μαγισσα έγραψε: #15.039 19-11-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 750 751 752 753 754 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 752 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; ) Click για ανάπτυξη... Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #15.040 19-11-08 11:07 Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.