Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Νούκα σημαίνει Σβέρκος στα ισπανικα,ετσι ονομασαμε ενα απο τα γατουλια μας της Αμελι,που χαθηκαν.

Αντε! :confused: :lol::lol::lol:

Καλά η Μαρτίνα δεν νομίζω να το είχε πάρει από εκεί καθώτι πρωτον καμία σχέση με τα ισπανικά η Μαρτίνα ειδικά σ'εκείνη την ηλικία που βρισκόταν τότε και κατα δευτερον γιατί θυμάμαι μια φορά που την είχα ρωτήσει πάνω κάτω η εξήγηση της ήταν οτι όταν με βλέπει και επειδή με νιώθει σαν μαμα της βγαίνει το "νουκα". Ε ψαξε βρες τωρα :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι μερικές μέρες που δεν περνά η ώρα με τίποτε... μια από αυτές η σημερινή:| Ουφ!

Το μόνο παρήγορο είναι ότι σε λίγο θα κάνει ο Μπόμπιρας την εμφάνισή του στα σκαλιά του γραφείου μου, διεκδικόντας δυναμικά το μεσημεριανό του!:) (όπου Μπόμπιρας = ροζ-βερυκοκί γάταρος περίπου 4 μηνών...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στελλιτσα κανε κουραγιο, λιγο ακομη εμεινε,και την φαγαμε και αυτην την βδομαδα!:D Και μην ξεχνιωμαστε, αλλες πεντε βδομαδες μεινανε ως τις γιορτες:up:
Ενα μεγαλο χαδακι και απο μενα στον Μπομπιρα:kiss:
Εγω ειμαι λιγο χαρουμενη γιατι μολις πηρα τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες εξετασεις και τις ακτινογραφιες που εκανα,ολα φυσιολογικα δεν υπαρχει ρευματικο νοσημα ουτε καμια παρουσια φλεγμονης στις αρθρωσεις μου!:up:Μαλλον τα "γεραματα" θα αργησουν ακομη λιγο να μου χτυπησουν την πορτα!:blink:
Τωρα γιατι πονανε τα ποδια μου,δεν ξερω μαλλον απο την κουραση ειναι:hmm:
Και μου'μειναν τωρα οι αιματολογικες εξετασεις της Μυρτουλας .:(

Ενα μεγαλο χαδακι και απο μενα στον Μπομπιρα:kiss:

Μαλλον τα "γεραματα" θα αργησουν ακομη λιγο να μου χτυπησουν την πορτα!:blink:

α) Δεν κάθεται, το τέρας, να τον χαϊδέψω, θέλει μόνο αυτός να μου κουτουλάει τα πόδια και να με γεμίζει τρίχες :mad::inlove:

β) Τι μας λες, βρε Νίκη; Ποιά γεράματα; Θα μας τρελάνεις; Ώρα είναι να λέμε γεράματα και τις δεκαετίες των 30 και των 40...:blink:

α) Δεν κάθεται, το τέρας, να τον χαϊδέψω, θέλει μόνο αυτός να μου κουτουλάει τα πόδια και να με γεμίζει τρίχες :mad::inlove:

β) Τι μας λες, βρε Νίκη; Ποιά γεράματα; Θα μας τρελάνεις; Ώρα είναι να λέμε γεράματα και τις δεκαετίες των 30 και των 40...:blink:

ναι βρε νίκη μου εδω θα συμφωνήσω και εγώ τι είναι αυτά που λες για γεράματα αικόμα τι έχουμε ζήσει???? Ούτε 3 γενιές γάτες δεν έχουμε θάψει καλά:lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω και οι εξετάσεις της Μυρτώς να είναι το ίδιο καλές με τις δικές σου!!!!:up::up::up:

Καλημέρα Ελλάδα!

Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας:up::up:
(επιτέλους μια φωτό της προκοπής):D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Συνημμένα

• DH164021.jpg
    DH164021.jpg
    106,4 KB · Εμφανίσεις: 10
μια φωτό της Ραίσας:up::up:
Καλημέρα Νικολέτα!:)
Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι.:inlove:

Καλημέρα Νικολέτα!:)
Πω πω, τι φωτογραφία καταπληκτική!! Και το μοντέλο βέβαια... σαν ψεύτικο το Ραϊσάκι.:inlove:

Ναιιιιι είδες?:rolleyes::rolleyes:
Ούτε κι εγώ δεν ήξερα πόσο όμορφη είναι η κοπέλα μου!!!!:inlove:
(τελικά δεν κάνω για φωτογράφος):hmm::lol::lol::lol:

Σας καλημερίζω με μια φωτό της Ραίσας:up::up:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα Νικολεττα κουκλα η μικρη οτι φωτo:up::up:

Καλημερααα:D:D:D Ο χειμωνας απο σημερα μας χτυπησε την πορτα, και ..του ανοιξαμε;).Σημερα, ειναι πολυ αισθητη πια, η πτωση της θερμοκρασιας, 6-12 ειπαν για Θεσ/νικη.Ντυθητε ζεστα.:hmm:
Τζουλια πως ειναι ο καιρος εκει κατω? Το καλοκαιρακι συνεχιζει ακομη?;):D:D:D

Καλημέρα και απο τον Νότο. Δύο μέρες με βροχή τα πότισε όλα!!!:):up:

Σήμερα ΗΛΙΟ, 16Co μιά χαρά, τα πουλάκια κελαϊδάνε, και τα γατάκια τα κυνηγάνε!!!!:P

Σημερινή αποστολή: Να καθαρίσω την καμάρα, να φέρουμε τα νέα ξύλα.

Άντε εγω τώρα να δω τί γράφετε...:lol:

Συνημμένα

• ecran.JPG
    ecran.JPG
    167,6 KB · Εμφανίσεις: 11
Απίστευτη φωτογραφία!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
(τι στο καλό; με catnip την πασαλείβεις την οθόνη; )

Κειρα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια!!!:up::up::up:
Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου,
αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους!:blink::down::mad:

Εγω τωρα δεν καταλαβα γιατι τον Ρου τον λετε χοντροΡου,
αφου ειναι πιο αδυνατος απ'ολους!:blink::down::mad:
Μην μας θυμώνεις καλε. Ο "πιο αδύνατος απ'ολους" είναι 7,600 ένω οι αλλες γυρω στα 5. Η φωτογραφία φταίει:redface: (ασε που ειναι και κεφάλας και προσθετει ογκο:D)

Καλημερα:D:D:D Σημερα ξυπνησαμε στην Θεσ/νικη με βροχη για δευτερη συνεχωμενη μερα.:(Τα γατοπαιδα μου, κατα την προσφιλη τους συνηθεια ζητησαν πρωι,πρωι να βγουν στην βεραντα,αλλα γυρισαν πισω δε χρονο dt.;) Δυστυχως και το Σ/Κ απ'οτι ακουσα, προβλεπεται με κακοκαιρια και καταιγιδες.:(
Julia ακομη ηλιο εχετε? Μηπως να ερθω μια βολτα για Σ/Κ μαζι με τα γατοπαιδακια μου να ζεσταθουμε λιγακι?;):D:D:D
Δωρακι που εισαι? Καθε πρωι που εμπαινα, πριν φυγω για δουλεια, ηξερα οτι εσυ ησουν μεσα,
να πουμε τις καλημερες μας.:hmm:

Καλημέρα!!!! ΟΛΟ το βράδυ βροχή, ατελείωτη!!! Ανάψαμε το τζάκι, τα γατούνια όλα προσοχή μπροστά κλασσικα.

Ξημέρωσε με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μπλέ ουρανό έναν ήλιο τεράστιο..τα πουλάκια κελαϊδουν και τα γατάκια τα κυνηγούν!!!!:)

Κοντομάνικο, και γυαλιά ηλίου!:P

ΥΓ. Απο το Σάββατο θα χιονίσει στον Χωρτιάτη!!! και όχι μόνο!!!!:up:

Καλημέρα!:)
Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; )

Καλημέρα!:)
Κι εδώ ρίχνει πολλή βροχή σήμερα, με τις γαλότσες ήρθα στη δουλειά. (Το ότι το χαίρομαι, είναι ανησυχητικό; Να το κοιτάξω; )

Όχι Αλίκη μου και εγώ τρελένομαι με την βροχή μιας και λόγω ηλικίας έχω περάσει στον ωροσκόπο μου τον σκορπιό έχω μία τρέλα με τον χειμώνα τις βροχές και τα κρύα!!!!! Ενώ πιο παλιά τον σιχαινόμουνα και λάτρευα το καλοκαίρι ....... οπότε αν είναι να το κοιτάξεις θα πρέπει να με πάρεις και μενα μαζί !!!!!!:P:cool::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!!!Αρχισε ωραία η μέρα μου σήμερα με 2 γατιά μέσα στα σκεπάσματα να με ζεσταίνουν!!!ΈΣΚΑΣΑ φανταστείτε!!!:)Είπα να καλημερήσω γιατί έχω καιρό να γγράψω εδώ...:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back