aalyah
Διάσημο μέλος

Λοιπόν καλημέρα και απο μένα. Και βασικά.....χμμ....χθες το βράδυ είδα όνειρο το mycat (μην γελάσετε
) και είδα οτι η aretha την έλεγε πολύ μα πολύ πολύ άσχημα σε μια χρήστρια που έμπαινε και έγραφε κάτι εντελώς μα εντελώς άσχετα συνέχεια σε θέματα άλλων. Αλλά όταν λέμε εντελώς άσχετα το εννοούμε. Όχι απλά να ξεφύγουμε λίγο απο το θέμα η να παρασυρθούμε σε κάτι άλλο επειδή το έφερε η συζήτηση. Και aretha είχες αγριέψει πάρα πολύ σε φοβήθηκε το μάτι μου 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

οπως την λεμε εμεις οι φοιτητεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα

"Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Ναι, ναι, η Αλίκη μας είναι πολύ μα πολύ τρομακτική όταν αγριεύει
Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα
"Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη!![]()
Εγώ να πω την αλήθεια δεν την έχω πετύχει ποτέ να αγριέυει. Τι να πω.....δεν ξέρω γιατί το είδα το όνειρο. Τι να πω. Αβυσσος το μυαλό ενός ανθρώπου....

Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!!![]()
Καλέ ναι το ξέρω. Αλλά πρώτον τα άσχετα ήταν πολύ άσχετα. Όχι σαν τα δικά μας που κάνουμε χαβαλέ. Εμπαινε η συγκεκριμένη χρήστρια και πετούσε ξεκάρφωτα πράγματα στο άσχετο. Και η aretha εριχνε ένα κράξιμο....μα ένα κράξιμο....άλλο πράγμα. Καλέ ειλικρινά φοβήθηκα! Λες και έκραζε εμένα. Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι?

aretha
Περιβόητο μέλος

Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας!Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι?![]()

(Ο φόβος φυλάει τα έρμα)
aalyah
Διάσημο μέλος
Μπα σε καλό σας πρωί πρωί![]()
![]()
![]()
Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας!
(Ο φόβος φυλάει τα έρμα)
Οκ....τα έκανα επισήμως πάνω μου τότε....

aretha
Περιβόητο μέλος
Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο.τα έκανα επισήμως πάνω μου

aalyah
Διάσημο μέλος
Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο.![]()

Πάω να πάρω άμμο. Χρειάζομαι πολλά σακιά να γεμίσω την μπανιέρα γιατί δεν νομίζω να κάνουν αμμολεκάνες στο μέγεθος μου

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο.![]()

Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!!
πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα";Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε.....![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα";![]()
![]()
![]()

Βιαστικό ποιος βιαστικος?
Εγώ δεν βλέπω κανέναν! 

όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρόνια σου πολλά!!!!!!!Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε.....![]()
Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Χρόνια σου πολλά!!!!!!!
Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!!![]()
Σ'ευχαριστώ πολύ

katerina10
Περιβόητο μέλος
Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!!Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε.....![]()

KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt)
Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods!

aalyah
Διάσημο μέλος
Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!!
KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt)
Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods!![]()
Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα?

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει?
Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη
και υπαρχει καποια κινηση.
Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool