Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μάγισσα και εγώ έπαθα κάτι παρόμοιο σαν και σένα απλά το αντίστροφο. Όταν ήμουν μικρό μ'αρεσε μόνο η νύχτα μόνο τα κρύα και ο χειμώνας. Και τώρα θέλω ημέρα καλοκαίρι και ζέστη.Αλλά πολύ αμφιβάλω οτι στην περίπτωση μου έχει να κάνει με τον ωροσκόπο. Μάλλον έχει να κάνει με το οτι πέρασα 6 χρόνια σ'αυτό το όμορφο νησί που έχει ξεχάσει τι θα πει ζέστη :P

Λοιπόν καλημέρα και απο μένα. Και βασικά.....χμμ....χθες το βράδυ είδα όνειρο το mycat (μην γελάσετε :mad:) και είδα οτι η aretha την έλεγε πολύ μα πολύ πολύ άσχημα σε μια χρήστρια που έμπαινε και έγραφε κάτι εντελώς μα εντελώς άσχετα συνέχεια σε θέματα άλλων. Αλλά όταν λέμε εντελώς άσχετα το εννοούμε. Όχι απλά να ξεφύγουμε λίγο απο το θέμα η να παρασυρθούμε σε κάτι άλλο επειδή το έφερε η συζήτηση. Και aretha είχες αγριέψει πάρα πολύ σε φοβήθηκε το μάτι μου :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα απο την βροχερη Πατρα κοινως κατουρλουπολη:lol::lol: οπως την λεμε εμεις οι φοιτητες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, ναι, η Αλίκη μας είναι πολύ μα πολύ τρομακτική όταν αγριεύει:eek::P

Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα:lol:

"Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη!:/:

Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!!:lol::lol::lol:

Ναι, ναι, η Αλίκη μας είναι πολύ μα πολύ τρομακτική όταν αγριεύει:eek::P

Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα:lol:

"Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη!:/:

Εγώ να πω την αλήθεια δεν την έχω πετύχει ποτέ να αγριέυει. Τι να πω.....δεν ξέρω γιατί το είδα το όνειρο. Τι να πω. Αβυσσος το μυαλό ενός ανθρώπου....:/:

Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!!:lol::lol::lol:

Καλέ ναι το ξέρω. Αλλά πρώτον τα άσχετα ήταν πολύ άσχετα. Όχι σαν τα δικά μας που κάνουμε χαβαλέ. Εμπαινε η συγκεκριμένη χρήστρια και πετούσε ξεκάρφωτα πράγματα στο άσχετο. Και η aretha εριχνε ένα κράξιμο....μα ένα κράξιμο....άλλο πράγμα. Καλέ ειλικρινά φοβήθηκα! Λες και έκραζε εμένα. Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? :redface:

Μπα σε καλό σας πρωί πρωί :lol: :lol: :lol: :lol:
Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? :redface:
Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! :cool:
(Ο φόβος φυλάει τα έρμα)

Μπα σε καλό σας πρωί πρωί :lol: :lol: :lol: :lol:

Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! :cool:
(Ο φόβος φυλάει τα έρμα)

Οκ....τα έκανα επισήμως πάνω μου τότε....:redface::lol::lol::lol:

τα έκανα επισήμως πάνω μου
Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. :bleh:

Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. :bleh:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πάω να πάρω άμμο. Χρειάζομαι πολλά σακιά να γεμίσω την μπανιέρα γιατί δεν νομίζω να κάνουν αμμολεκάνες στο μέγεθος μου :bleh::lol::lol:

Καλημέρα κορίτσια. Βροχερή μουντή μέρα σήμερα κι εγώ εγκλωβισμένη σπίτι να περιμένω δύο μέρες σήμερα την courier. Τα νεύρα μου:mad:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!!
πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!!
:bleh::bleh::bleh::bleh::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!!:)

Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε.....:redface:

Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε.....:redface:
Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα";:P :P :D

Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα";:P :P :D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βιαστικό ποιος βιαστικος? :blink:Εγώ δεν βλέπω κανέναν! :whistle::lol:

όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα.

Χρόνια σου πολλά!!!!!!!
Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!!:up::up::up::up:

Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!!:D

KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt)

Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods!:redface:

Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!!:D

KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt)

Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods!:redface:

Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? :D

Καλημερα,καλη Κυριακη!:D:D:D. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? :hmm:Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη:up: και υπαρχει καποια κινηση.:)
Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε?:blink:;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back