aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η aalyah έγραψε: #15.041 19-11-08 11:39 Μάγισσα και εγώ έπαθα κάτι παρόμοιο σαν και σένα απλά το αντίστροφο. Όταν ήμουν μικρό μ'αρεσε μόνο η νύχτα μόνο τα κρύα και ο χειμώνας. Και τώρα θέλω ημέρα καλοκαίρι και ζέστη.Αλλά πολύ αμφιβάλω οτι στην περίπτωση μου έχει να κάνει με τον ωροσκόπο. Μάλλον έχει να κάνει με το οτι πέρασα 6 χρόνια σ'αυτό το όμορφο νησί που έχει ξεχάσει τι θα πει ζέστη Λοιπόν καλημέρα και απο μένα. Και βασικά.....χμμ....χθες το βράδυ είδα όνειρο το mycat (μην γελάσετε ) και είδα οτι η aretha την έλεγε πολύ μα πολύ πολύ άσχημα σε μια χρήστρια που έμπαινε και έγραφε κάτι εντελώς μα εντελώς άσχετα συνέχεια σε θέματα άλλων. Αλλά όταν λέμε εντελώς άσχετα το εννοούμε. Όχι απλά να ξεφύγουμε λίγο απο το θέμα η να παρασυρθούμε σε κάτι άλλο επειδή το έφερε η συζήτηση. Και aretha είχες αγριέψει πάρα πολύ σε φοβήθηκε το μάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ria23 έγραψε: #15.042 19-11-08 11:47 καλημερα απο την βροχερη Πατρα κοινως κατουρλουπολη οπως την λεμε εμεις οι φοιτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η stellak έγραψε: #15.043 19-11-08 11:49 Ναι, ναι, η Αλίκη μας είναι πολύ μα πολύ τρομακτική όταν αγριεύει Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα "Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η μαγισσα έγραψε: #15.044 19-11-08 11:53 Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Η aalyah έγραψε: #15.045 19-11-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, ναι, η Αλίκη μας είναι πολύ μα πολύ τρομακτική όταν αγριεύει Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα "Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη! Click για ανάπτυξη... Εγώ να πω την αλήθεια δεν την έχω πετύχει ποτέ να αγριέυει. Τι να πω.....δεν ξέρω γιατί το είδα το όνειρο. Τι να πω. Αβυσσος το μυαλό ενός ανθρώπου.... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω. Αλλά πρώτον τα άσχετα ήταν πολύ άσχετα. Όχι σαν τα δικά μας που κάνουμε χαβαλέ. Εμπαινε η συγκεκριμένη χρήστρια και πετούσε ξεκάρφωτα πράγματα στο άσχετο. Και η aretha εριχνε ένα κράξιμο....μα ένα κράξιμο....άλλο πράγμα. Καλέ ειλικρινά φοβήθηκα! Λες και έκραζε εμένα. Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #15.046 19-11-08 12:10 Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η aalyah έγραψε: #15.047 19-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Click για ανάπτυξη... Οκ....τα έκανα επισήμως πάνω μου τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η aretha έγραψε: #15.048 19-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: τα έκανα επισήμως πάνω μου Click για ανάπτυξη... Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η aalyah έγραψε: #15.049 19-11-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Πάω να πάρω άμμο. Χρειάζομαι πολλά σακιά να γεμίσω την μπανιέρα γιατί δεν νομίζω να κάνουν αμμολεκάνες στο μέγεθος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.050 19-11-08 12:34 Καλημέρα κορίτσια. Βροχερή μουντή μέρα σήμερα κι εγώ εγκλωβισμένη σπίτι να περιμένω δύο μέρες σήμερα την courier. Τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #15.051 19-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!! πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:33 Η katerina10: #15.052 21-11-08 02:33 Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:40 Η aalyah έγραψε: #15.053 21-11-08 02:40 Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάγισσα και εγώ έπαθα κάτι παρόμοιο σαν και σένα απλά το αντίστροφο. Όταν ήμουν μικρό μ'αρεσε μόνο η νύχτα μόνο τα κρύα και ο χειμώνας. Και τώρα θέλω ημέρα καλοκαίρι και ζέστη.Αλλά πολύ αμφιβάλω οτι στην περίπτωση μου έχει να κάνει με τον ωροσκόπο. Μάλλον έχει να κάνει με το οτι πέρασα 6 χρόνια σ'αυτό το όμορφο νησί που έχει ξεχάσει τι θα πει ζέστη Λοιπόν καλημέρα και απο μένα. Και βασικά.....χμμ....χθες το βράδυ είδα όνειρο το mycat (μην γελάσετε ) και είδα οτι η aretha την έλεγε πολύ μα πολύ πολύ άσχημα σε μια χρήστρια που έμπαινε και έγραφε κάτι εντελώς μα εντελώς άσχετα συνέχεια σε θέματα άλλων. Αλλά όταν λέμε εντελώς άσχετα το εννοούμε. Όχι απλά να ξεφύγουμε λίγο απο το θέμα η να παρασυρθούμε σε κάτι άλλο επειδή το έφερε η συζήτηση. Και aretha είχες αγριέψει πάρα πολύ σε φοβήθηκε το μάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ria23 έγραψε: #15.042 19-11-08 11:47 καλημερα απο την βροχερη Πατρα κοινως κατουρλουπολη οπως την λεμε εμεις οι φοιτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η stellak έγραψε: #15.043 19-11-08 11:49 Ναι, ναι, η Αλίκη μας είναι πολύ μα πολύ τρομακτική όταν αγριεύει Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα "Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η μαγισσα έγραψε: #15.044 19-11-08 11:53 Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Η aalyah έγραψε: #15.045 19-11-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, ναι, η Αλίκη μας είναι πολύ μα πολύ τρομακτική όταν αγριεύει Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα "Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη! Click για ανάπτυξη... Εγώ να πω την αλήθεια δεν την έχω πετύχει ποτέ να αγριέυει. Τι να πω.....δεν ξέρω γιατί το είδα το όνειρο. Τι να πω. Αβυσσος το μυαλό ενός ανθρώπου.... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω. Αλλά πρώτον τα άσχετα ήταν πολύ άσχετα. Όχι σαν τα δικά μας που κάνουμε χαβαλέ. Εμπαινε η συγκεκριμένη χρήστρια και πετούσε ξεκάρφωτα πράγματα στο άσχετο. Και η aretha εριχνε ένα κράξιμο....μα ένα κράξιμο....άλλο πράγμα. Καλέ ειλικρινά φοβήθηκα! Λες και έκραζε εμένα. Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #15.046 19-11-08 12:10 Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η aalyah έγραψε: #15.047 19-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Click για ανάπτυξη... Οκ....τα έκανα επισήμως πάνω μου τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η aretha έγραψε: #15.048 19-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: τα έκανα επισήμως πάνω μου Click για ανάπτυξη... Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η aalyah έγραψε: #15.049 19-11-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Πάω να πάρω άμμο. Χρειάζομαι πολλά σακιά να γεμίσω την μπανιέρα γιατί δεν νομίζω να κάνουν αμμολεκάνες στο μέγεθος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.050 19-11-08 12:34 Καλημέρα κορίτσια. Βροχερή μουντή μέρα σήμερα κι εγώ εγκλωβισμένη σπίτι να περιμένω δύο μέρες σήμερα την courier. Τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #15.051 19-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!! πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:33 Η katerina10: #15.052 21-11-08 02:33 Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:40 Η aalyah έγραψε: #15.053 21-11-08 02:40 Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα απο την βροχερη Πατρα κοινως κατουρλουπολη οπως την λεμε εμεις οι φοιτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η stellak έγραψε: #15.043 19-11-08 11:49 Ναι, ναι, η Αλίκη μας είναι πολύ μα πολύ τρομακτική όταν αγριεύει Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα "Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η μαγισσα έγραψε: #15.044 19-11-08 11:53 Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Η aalyah έγραψε: #15.045 19-11-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, ναι, η Αλίκη μας είναι πολύ μα πολύ τρομακτική όταν αγριεύει Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα "Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη! Click για ανάπτυξη... Εγώ να πω την αλήθεια δεν την έχω πετύχει ποτέ να αγριέυει. Τι να πω.....δεν ξέρω γιατί το είδα το όνειρο. Τι να πω. Αβυσσος το μυαλό ενός ανθρώπου.... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω. Αλλά πρώτον τα άσχετα ήταν πολύ άσχετα. Όχι σαν τα δικά μας που κάνουμε χαβαλέ. Εμπαινε η συγκεκριμένη χρήστρια και πετούσε ξεκάρφωτα πράγματα στο άσχετο. Και η aretha εριχνε ένα κράξιμο....μα ένα κράξιμο....άλλο πράγμα. Καλέ ειλικρινά φοβήθηκα! Λες και έκραζε εμένα. Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #15.046 19-11-08 12:10 Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η aalyah έγραψε: #15.047 19-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Click για ανάπτυξη... Οκ....τα έκανα επισήμως πάνω μου τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η aretha έγραψε: #15.048 19-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: τα έκανα επισήμως πάνω μου Click για ανάπτυξη... Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η aalyah έγραψε: #15.049 19-11-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Πάω να πάρω άμμο. Χρειάζομαι πολλά σακιά να γεμίσω την μπανιέρα γιατί δεν νομίζω να κάνουν αμμολεκάνες στο μέγεθος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.050 19-11-08 12:34 Καλημέρα κορίτσια. Βροχερή μουντή μέρα σήμερα κι εγώ εγκλωβισμένη σπίτι να περιμένω δύο μέρες σήμερα την courier. Τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #15.051 19-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!! πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:33 Η katerina10: #15.052 21-11-08 02:33 Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:40 Η aalyah έγραψε: #15.053 21-11-08 02:40 Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, ναι, η Αλίκη μας είναι πολύ μα πολύ τρομακτική όταν αγριεύει Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα "Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η μαγισσα έγραψε: #15.044 19-11-08 11:53 Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Η aalyah έγραψε: #15.045 19-11-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, ναι, η Αλίκη μας είναι πολύ μα πολύ τρομακτική όταν αγριεύει Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα "Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη! Click για ανάπτυξη... Εγώ να πω την αλήθεια δεν την έχω πετύχει ποτέ να αγριέυει. Τι να πω.....δεν ξέρω γιατί το είδα το όνειρο. Τι να πω. Αβυσσος το μυαλό ενός ανθρώπου.... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω. Αλλά πρώτον τα άσχετα ήταν πολύ άσχετα. Όχι σαν τα δικά μας που κάνουμε χαβαλέ. Εμπαινε η συγκεκριμένη χρήστρια και πετούσε ξεκάρφωτα πράγματα στο άσχετο. Και η aretha εριχνε ένα κράξιμο....μα ένα κράξιμο....άλλο πράγμα. Καλέ ειλικρινά φοβήθηκα! Λες και έκραζε εμένα. Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #15.046 19-11-08 12:10 Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η aalyah έγραψε: #15.047 19-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Click για ανάπτυξη... Οκ....τα έκανα επισήμως πάνω μου τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η aretha έγραψε: #15.048 19-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: τα έκανα επισήμως πάνω μου Click για ανάπτυξη... Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η aalyah έγραψε: #15.049 19-11-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Πάω να πάρω άμμο. Χρειάζομαι πολλά σακιά να γεμίσω την μπανιέρα γιατί δεν νομίζω να κάνουν αμμολεκάνες στο μέγεθος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.050 19-11-08 12:34 Καλημέρα κορίτσια. Βροχερή μουντή μέρα σήμερα κι εγώ εγκλωβισμένη σπίτι να περιμένω δύο μέρες σήμερα την courier. Τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #15.051 19-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!! πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:33 Η katerina10: #15.052 21-11-08 02:33 Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:40 Η aalyah έγραψε: #15.053 21-11-08 02:40 Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Η aalyah έγραψε: #15.045 19-11-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, ναι, η Αλίκη μας είναι πολύ μα πολύ τρομακτική όταν αγριεύει Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα "Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη! Click για ανάπτυξη... Εγώ να πω την αλήθεια δεν την έχω πετύχει ποτέ να αγριέυει. Τι να πω.....δεν ξέρω γιατί το είδα το όνειρο. Τι να πω. Αβυσσος το μυαλό ενός ανθρώπου.... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω. Αλλά πρώτον τα άσχετα ήταν πολύ άσχετα. Όχι σαν τα δικά μας που κάνουμε χαβαλέ. Εμπαινε η συγκεκριμένη χρήστρια και πετούσε ξεκάρφωτα πράγματα στο άσχετο. Και η aretha εριχνε ένα κράξιμο....μα ένα κράξιμο....άλλο πράγμα. Καλέ ειλικρινά φοβήθηκα! Λες και έκραζε εμένα. Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #15.046 19-11-08 12:10 Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η aalyah έγραψε: #15.047 19-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Click για ανάπτυξη... Οκ....τα έκανα επισήμως πάνω μου τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η aretha έγραψε: #15.048 19-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: τα έκανα επισήμως πάνω μου Click για ανάπτυξη... Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η aalyah έγραψε: #15.049 19-11-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Πάω να πάρω άμμο. Χρειάζομαι πολλά σακιά να γεμίσω την μπανιέρα γιατί δεν νομίζω να κάνουν αμμολεκάνες στο μέγεθος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.050 19-11-08 12:34 Καλημέρα κορίτσια. Βροχερή μουντή μέρα σήμερα κι εγώ εγκλωβισμένη σπίτι να περιμένω δύο μέρες σήμερα την courier. Τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #15.051 19-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!! πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:33 Η katerina10: #15.052 21-11-08 02:33 Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:40 Η aalyah έγραψε: #15.053 21-11-08 02:40 Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, ναι, η Αλίκη μας είναι πολύ μα πολύ τρομακτική όταν αγριεύει Κάλλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα "Καλημέρα κι όποιος αντέξει", που λέει κι ένα τραγούδι... Τη Δευτέρα, λόγω βροχής, έκανα 3,5 ώρες τη διαδρομή Κρυονέρι-Γαλάτσι. Τα στοιχήματα μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα για τη σημερινή μου επιστροφή στην ... Ιθάκη! Click για ανάπτυξη... Εγώ να πω την αλήθεια δεν την έχω πετύχει ποτέ να αγριέυει. Τι να πω.....δεν ξέρω γιατί το είδα το όνειρο. Τι να πω. Αβυσσος το μυαλό ενός ανθρώπου.... Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλά του να είμαστε λίγο του ασχέτου έχει συμβεί κάποιες φορές απλά νομίζω ότι η Αλίκη μας δεν θα αγρίευε ποτέ τόσο πολύ είναι πολύ κλασάτη για κάτι τέτοιο!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω. Αλλά πρώτον τα άσχετα ήταν πολύ άσχετα. Όχι σαν τα δικά μας που κάνουμε χαβαλέ. Εμπαινε η συγκεκριμένη χρήστρια και πετούσε ξεκάρφωτα πράγματα στο άσχετο. Και η aretha εριχνε ένα κράξιμο....μα ένα κράξιμο....άλλο πράγμα. Καλέ ειλικρινά φοβήθηκα! Λες και έκραζε εμένα. Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #15.046 19-11-08 12:10 Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η aalyah έγραψε: #15.047 19-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Click για ανάπτυξη... Οκ....τα έκανα επισήμως πάνω μου τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η aretha έγραψε: #15.048 19-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: τα έκανα επισήμως πάνω μου Click για ανάπτυξη... Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η aalyah έγραψε: #15.049 19-11-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Πάω να πάρω άμμο. Χρειάζομαι πολλά σακιά να γεμίσω την μπανιέρα γιατί δεν νομίζω να κάνουν αμμολεκάνες στο μέγεθος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.050 19-11-08 12:34 Καλημέρα κορίτσια. Βροχερή μουντή μέρα σήμερα κι εγώ εγκλωβισμένη σπίτι να περιμένω δύο μέρες σήμερα την courier. Τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #15.051 19-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!! πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:33 Η katerina10: #15.052 21-11-08 02:33 Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:40 Η aalyah έγραψε: #15.053 21-11-08 02:40 Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Aretha εσύ δεν έισαι έτσι. Εισαι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:22 Η aalyah έγραψε: #15.047 19-11-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Click για ανάπτυξη... Οκ....τα έκανα επισήμως πάνω μου τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η aretha έγραψε: #15.048 19-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: τα έκανα επισήμως πάνω μου Click για ανάπτυξη... Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η aalyah έγραψε: #15.049 19-11-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Πάω να πάρω άμμο. Χρειάζομαι πολλά σακιά να γεμίσω την μπανιέρα γιατί δεν νομίζω να κάνουν αμμολεκάνες στο μέγεθος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.050 19-11-08 12:34 Καλημέρα κορίτσια. Βροχερή μουντή μέρα σήμερα κι εγώ εγκλωβισμένη σπίτι να περιμένω δύο μέρες σήμερα την courier. Τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #15.051 19-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!! πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:33 Η katerina10: #15.052 21-11-08 02:33 Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:40 Η aalyah έγραψε: #15.053 21-11-08 02:40 Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπα σε καλό σας πρωί πρωί Φυσικά και είμαι έτσι, μη σου πω και χειρότερη κιόλας! (Ο φόβος φυλάει τα έρμα) Click για ανάπτυξη... Οκ....τα έκανα επισήμως πάνω μου τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η aretha έγραψε: #15.048 19-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: τα έκανα επισήμως πάνω μου Click για ανάπτυξη... Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η aalyah έγραψε: #15.049 19-11-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Πάω να πάρω άμμο. Χρειάζομαι πολλά σακιά να γεμίσω την μπανιέρα γιατί δεν νομίζω να κάνουν αμμολεκάνες στο μέγεθος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.050 19-11-08 12:34 Καλημέρα κορίτσια. Βροχερή μουντή μέρα σήμερα κι εγώ εγκλωβισμένη σπίτι να περιμένω δύο μέρες σήμερα την courier. Τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #15.051 19-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!! πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:33 Η katerina10: #15.052 21-11-08 02:33 Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:40 Η aalyah έγραψε: #15.053 21-11-08 02:40 Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: τα έκανα επισήμως πάνω μου Click για ανάπτυξη... Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η aalyah έγραψε: #15.049 19-11-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Πάω να πάρω άμμο. Χρειάζομαι πολλά σακιά να γεμίσω την μπανιέρα γιατί δεν νομίζω να κάνουν αμμολεκάνες στο μέγεθος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.050 19-11-08 12:34 Καλημέρα κορίτσια. Βροχερή μουντή μέρα σήμερα κι εγώ εγκλωβισμένη σπίτι να περιμένω δύο μέρες σήμερα την courier. Τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #15.051 19-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!! πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:33 Η katerina10: #15.052 21-11-08 02:33 Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:40 Η aalyah έγραψε: #15.053 21-11-08 02:40 Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Πάω να πάρω άμμο. Χρειάζομαι πολλά σακιά να γεμίσω την μπανιέρα γιατί δεν νομίζω να κάνουν αμμολεκάνες στο μέγεθος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.050 19-11-08 12:34 Καλημέρα κορίτσια. Βροχερή μουντή μέρα σήμερα κι εγώ εγκλωβισμένη σπίτι να περιμένω δύο μέρες σήμερα την courier. Τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #15.051 19-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!! πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:33 Η katerina10: #15.052 21-11-08 02:33 Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:40 Η aalyah έγραψε: #15.053 21-11-08 02:40 Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κορίτσια. Βροχερή μουντή μέρα σήμερα κι εγώ εγκλωβισμένη σπίτι να περιμένω δύο μέρες σήμερα την courier. Τα νεύρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η μαγισσα έγραψε: #15.051 19-11-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!! πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:33 Η katerina10: #15.052 21-11-08 02:33 Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:40 Η aalyah έγραψε: #15.053 21-11-08 02:40 Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Α, σε αυτή την περίπτωση, θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο κατάλληλο άρθρο. Click για ανάπτυξη... Αχ!!!! πόσο μου είχε λείψει το συγκεκριμένο χιούμορ σου δεν λέγεται έχω καιρό να γελάσω τόσο πολύ welcome back Aretha!!!!!! πάντα το έλεγα ότι έχεις πολύ ιδιαίτερο χούμορ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:33 Η katerina10: #15.052 21-11-08 02:33 Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:40 Η aalyah έγραψε: #15.053 21-11-08 02:40 Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καληνυχτα παιδιά..Χρόνια πολλά ΡΟΥΚΟ!!!ΚΑι στις λοιπές..Μια ζεστή καληνύχτα με πολλά γουργουρητά και τριφτουλοπατουσάκια για τα πιο όμορφα όνειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 02:40 Η aalyah έγραψε: #15.053 21-11-08 02:40 Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η Κείρα έγραψε: #15.054 21-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aalyah έγραψε: #15.055 21-11-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τί είναι την Παρασκευή; Των "Αγίων βιαστικών να έρθουν Ελλάδα"; Click για ανάπτυξη... Βιαστικό ποιος βιαστικος? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! όχι είναι τα εισόδια της Θεοτόκου καλέ.....γιορτάζει η Παναγίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #15.056 21-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η aalyah έγραψε: #15.057 21-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Χρόνια σου πολλά!!!!!!! Τις καλύτερες γατοευχές μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #15.058 21-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί Ρούκο χρόνια πολλά? Πως σε λένε? Γιορτάζω και εγώ την παρασκευή ξέρετε..... Click για ανάπτυξη... Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η aalyah έγραψε: #15.059 21-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 751 752 753 754 755 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 753 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Prepei na ehei genethlia simera i rouko to leei sto imerologio..pantos se esena den thelo na po tora hronia polla...thenia tha sou steilo meso msn k email to bradi!!! KAi hronia polla se osous giortazoun simera(einai polloi gmt) Ta greeklish einai giati afto to pc den ehei ellinika..signomi kai pali mods! Click για ανάπτυξη... Αααα έχει γενέθλια?? Ρούκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ και όλοι όσοι σ'αγαπάνε! Τι θα κάνεις σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Μυρτω4038: #15.060 23-11-08 10:43 Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα,καλη Κυριακη!. Να ρωτησω τι γινανε ολοι και εχει μερες, που εχουν εξαφανιστει? Πολυ λιγοι γραφουν πια, τοσο πολυασχολοι εισαστε ολοι? Ευτυχως που καθε μερα μπαινουν νεα μελη και υπαρχει καποια κινηση. Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.