Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
είδα μια μαύρη γάτα το πρωί .. να ανησυχώ;![]()
Οχι φυσικά!!!

Να της δώσεις κροκέτες!!!

Ria23 περαστικά!!!
Η μητέρα μου χρόνια ταλαιπωρείται από ιγμορείτιδα,και ξέρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Σε εμάς (Θεσσαλονίκη) αρχίσε να χιονίζει!

Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα το στρώσει για τα καλά γιατί εγώ οδηγός για χόινια δεν είμαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δε φαίνονται πολλά,γιατί δε βγήκα έξω (πως να κρατήσεις τρία τέρατα μέσα στο σπίτι με τέτοιο καιρό) αλλά νομίζω you get the point.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Το τοπίο βέβαια δεν έιναι το "καλύτερο" αλλά φάινεται οτι χιονίζει.
Δεν το έστρωσε ακόμη.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ανταλλάζουμε;;;;Μου φαινεται ότι από εκεί που ήμουν το εκρού του νεκρού θα γυρίσω σαν αιθίοπας φετος στην ηπειρωτικη Ελλαδα...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ανταλλάζουμε;;;;Μου φαινεται ότι από εκεί που ήμουν το εκρού του νεκρού θα γυρίσω σαν αιθίοπας φετος στην ηπειρωτικη Ελλαδα...
Μη μιλάς καθόλου Δωράκι, όλο τον χρόνο διακοπές κάνεις!

lilian
Δραστήριο μέλος

.Να δουμε κι εμεις μια ασπρη μερα

!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Μακαρι να χιονισει και στην ΑΘΗΝΑ.Να δουμε κι εμεις μια ασπρη μερα
!!!!
Μπα, αυτό ήταν, σταμάτησε ήδη.

Για να δούμε το απόγευμα προς βραδάκι!

drf
Δραστήριο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος

Αυτή την στιγμή πάντως στην Αθήνα πέφτουν ψιλές νιφάδες

drf
Δραστήριο μέλος
Αυτή την στιγμή πάντως στην Αθήνα πέφτουν ψιλές νιφάδες![]()
ω ναι ... το βλέπω.. μακάρι να αποκλειστούμε.. (στο σπίτι όχι στο γραφείο όμως

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Οτι πρέπει για μια μικρή βολτούλα
(για όσους έχουν αυτήν την πολυτέλεια
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πρωι που ξυπνησα ηταν ολα λευκα .2 μετρα χιονι στο Κριεκουκι απο εκει που δεν το περιμεναμε.Αυτος ειναι ο λογος που δεν πηγαμε και σχολειο.Ακομα ριχνει,σταματαει 2' αρχιζει παλι.Χιονιζε ολη τη νυχτα.Το απογευμα εχω κανονισει παιχνιδι στο χιονι.Και παλι πολλες Καλημερες απο εμενα και τη Cristy

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Με επίασε αυτή η ηλίθια ίωση που προσβάλει και το γαστρεντερικό(στομαχόπονος και διάροιες).

Μάλλον την άρπαξα το τριήμερο.
Για σήμερα πήρα "άδεια από την σημαία", θα με ανεχτείτε για μια ολόκληρη μέρα!

ria23
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
Περαστικα να ειναι Ρία μου...Ελπιζω να πανε ολα καλα,και να μη σε χασομε για πολυ.Μη μας ξεχνας ε;
ουτε και σεις ελπιζω ..το σοκολατακι μας και τα ματια σου..

να μου προσεχεις το Μοιρακι και το Σειριακι και ενα μεγαλο φιλι απο μενα..

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Περιμένουμε την επιστροφή σου.

Πολλά μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα.

ria23
Διάσημο μέλος
Περαστικά Ρια μου, εύχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα να τελειώσει αυτή η περιπέτεια.
Περιμένουμε την επιστροφή σου.
Πολλά μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα.![]()
ευχαριστω Νικακι μου πολλα φιλακια στα γατοανοιψουδια μου!!!!!!!!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool