Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
είδα μια μαύρη γάτα το πρωί .. να ανησυχώ; :lol::lol::lol:

Οχι φυσικά!!!:blink::down:
Να της δώσεις κροκέτες!!!;):up::up::up:

Ria23 περαστικά!!!
Η μητέρα μου χρόνια ταλαιπωρείται από ιγμορείτιδα,και ξέρω.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλήμερα και καλή Κυριακή!:D:D:D
Σε εμάς (Θεσσαλονίκη) αρχίσε να χιονίζει!:hmm:
Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα το στρώσει για τα καλά γιατί εγώ οδηγός για χόινια δεν είμαι!:blink::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πλάκα κάνετε!Νίκη αυτή τη φωτό την τράβηξα από το μπαλκόνι μόλις είδα το μήνυμά σου.:confused:Δε φαίνονται πολλά,γιατί δε βγήκα έξω (πως να κρατήσεις τρία τέρατα μέσα στο σπίτι με τέτοιο καιρό) αλλά νομίζω you get the point.
P2220011-1.jpg

Δώρα πριν δύο λεπτά η εικόνα ,όπως φαίνεται απο το μπαλκόνι μου.;)
Το τοπίο βέβαια δεν έιναι το "καλύτερο" αλλά φάινεται οτι χιονίζει.;) Δεν το έστρωσε ακόμη.:)

Συνημμένα

• Χιονίζει 22-02-09 002 α.jpg
    Χιονίζει 22-02-09 002 α.jpg
    237,9 KB · Εμφανίσεις: 15
Ανταλλάζουμε;;;;Μου φαινεται ότι από εκεί που ήμουν το εκρού του νεκρού θα γυρίσω σαν αιθίοπας φετος στην ηπειρωτικη Ελλαδα...

Ανταλλάζουμε;;;;Μου φαινεται ότι από εκεί που ήμουν το εκρού του νεκρού θα γυρίσω σαν αιθίοπας φετος στην ηπειρωτικη Ελλαδα...
:lol::lol::lol::lol::lol:

Μη μιλάς καθόλου Δωράκι, όλο τον χρόνο διακοπές κάνεις!:blink::blink:
;):cool::bleh::bleh::bleh::lol::lol::lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Μακαρι να χιονισει και στην ΑΘΗΝΑ :):).Να δουμε κι εμεις μια ασπρη μερα:lol::lol::lol::lol::lol:!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Μακαρι να χιονισει και στην ΑΘΗΝΑ :):).Να δουμε κι εμεις μια ασπρη μερα:lol::lol::lol::lol::lol:!!!!

Μπα, αυτό ήταν, σταμάτησε ήδη.:hmm:
Για να δούμε το απόγευμα προς βραδάκι!:)

χιόνι στο Μοσχάτο σήμερα :rolleyes:

click

χιόνι στο Μοσχάτο σήμερα :rolleyes:

click
:P:P:P
Αυτή την στιγμή πάντως στην Αθήνα πέφτουν ψιλές νιφάδες:up:

:P:P:P
Αυτή την στιγμή πάντως στην Αθήνα πέφτουν ψιλές νιφάδες:up:

ω ναι ... το βλέπω.. μακάρι να αποκλειστούμε.. (στο σπίτι όχι στο γραφείο όμως :lol::lol::lol:)

Εδώ σε μας μια χαρά λιακάδα έχει.Το πρωί είχε λίγο τσουχτερό κρύο, αλλά τώρα έβγαλε έναν υπέροχο ήλιο.:up:
Οτι πρέπει για μια μικρή βολτούλα:D(για όσους έχουν αυτήν την πολυτέλεια;)).

Καλημερα .Σημερα ειναι τελεια μερα για...χιονοπολεμο:DΤο πρωι που ξυπνησα ηταν ολα λευκα .2 μετρα χιονι στο Κριεκουκι απο εκει που δεν το περιμεναμε.Αυτος ειναι ο λογος που δεν πηγαμε και σχολειο.Ακομα ριχνει,σταματαει 2' αρχιζει παλι.Χιονιζε ολη τη νυχτα.Το απογευμα εχω κανονισει παιχνιδι στο χιονι.Και παλι πολλες Καλημερες απο εμενα και τη Cristy:up::up::up:

Σήμερα ξύπνησα με πυρετό!:mad:Με επίασε αυτή η ηλίθια ίωση που προσβάλει και το γαστρεντερικό(στομαχόπονος και διάροιες).:(:mad:
Μάλλον την άρπαξα το τριήμερο.:down:
Για σήμερα πήρα "άδεια από την σημαία", θα με ανεχτείτε για μια ολόκληρη μέρα! :blink:

καλημερα σε ολους ολες..ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για οσα μου προσφερε το φορουμ και οτι θα μου ειναι δυσκολο να ζησω και μια μερα χωρις να μπω να διαβασω τα ενδιαφεροντα αυτα θεματακια..νιωθω οτι ειστε σαν οικογενεια μου δυστυχως ομως λογω μιας σοβαρης επεμβασης ενος πολυ δικου μου ανθρωπου θα χρειαστει να λειψω αρκετο καιρο (παρασκευη φευγω)και αυτος ειναι ενας σημαντικος παραγοντας που δινω και την Λουθιεν καθως αφου δεν τα εχει βρει με την Ηρω θα μου ειναι αδυνατο να την απομονωσω εκει που θα παω ..την Ηρω θα την παρω μαζι μου.δεν γνωριζω το ποτε ακριβως θα επιστρεψω ..μαλλον θα επιστρεψω και θα ξαναφυγω..τελος παντων οπως και να εχει με βοηθησατε πολυ στο να μεγαλωσει σωστα η μικρη μου και σας ευχαριστω θερμα ολους.:)

Περαστικα να ειναι Ρία μου...Ελπιζω να πανε ολα καλα,και να μη σε χασομε για πολυ.Μη μας ξεχνας ε;

Περαστικα να ειναι Ρία μου...Ελπιζω να πανε ολα καλα,και να μη σε χασομε για πολυ.Μη μας ξεχνας ε;

ουτε και σεις ελπιζω ..το σοκολατακι μας και τα ματια σου..;);)
να μου προσεχεις το Μοιρακι και το Σειριακι και ενα μεγαλο φιλι απο μενα..:)

Περαστικά Ρια μου, εύχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα να τελειώσει αυτή η περιπέτεια.:)
Περιμένουμε την επιστροφή σου.:)
Πολλά μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα.:D:D:D

Περαστικά Ρια μου, εύχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα να τελειώσει αυτή η περιπέτεια.:)
Περιμένουμε την επιστροφή σου.:)
Πολλά μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα.:D:D:D

ευχαριστω Νικακι μου πολλα φιλακια στα γατοανοιψουδια μου!!!!!!!!!!:):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back