Υπογραφές για να σταματήσει η αθλιότητα στα pet shop

Ωραία. Ας παγώσει λιγάκι λοιπόν.:happy:
Καλυτερα οσοι θελουν ας ασχοληθούν με το τσίρκο για το οποίο τόσο καιρό φωνάζει ο Θανάσης.
Το ένα να μην αποκλείσει το άλλο, γιατί και τα δυο ανάγκες είναι.
Η περίπτωση με τα πετσοπ γίνεται κάπως δύσκολη γιατί είπαμε να θίξουμε το γεγονός του θιγμένου πορτοφολιού των πελατών και όχι την κακιά μοίρα των ζώων για την οποία δεν θα νοιαστεί κανείς.
Αν είναι να κάνουμε το δεύτερο είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα γιατί δεν χρειαζόμαστε αποδείξεις. Για το πρώτο όμως…πώς να πει κανείς ότι πρόκειται για απάτη; Πως θα το αποδείξει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το άλλαξα το μηνυμα μου. Εβαλα π.χ.:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προφανως η ισμηνη δεν θελει ν ασχοληθει,κατανοητο.Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να απελπιζομαστε κα οι αλλοι,.. θαναση που ειναι το προβλημα? απλα περνεις το νομο και βλεπεις τι κανουν παρανομα, μαρτυριες και βιντεακια η φωτο βοηθουν.. αρκει να υπαρχει θεληση.. εκτος αν δεν σας πειραξε τελικα τοσο το γατακι οσο φανηκε και δεν υπαρχει διαθεση να το κυνηγησει κανεις..αυτο θα ηταν θλιβερο..μιας και υπαρχουν τα στοιχεια...θα ηταν απλα αλλη μια ιστοριουλα που αναλωθηκε σ ενα φορουμ...

θαναση που ειναι το προβλημα? απλα περνεις το νομο και βλεπεις τι κανουν παρανομα, μαρτυριες και βιντεακια η φωτο βοηθουν.. αρκει να υπαρχει θεληση..
Αυτό που λες ισχύει για κακοποίηση, εγώ λέω ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για πλαστά χαρτιά κλπ που έχουν ειπωθεί.
Τελικά το θέμα ως τι θα βγει στην επιφάνεια, ως απάτη από την πλευρά των πετσοπ σε βάρος των πελατών ή ως κακοποίηση ζώων από τα πετσοπ;

Προφανως η ισμηνη δεν θελει ν ασχοληθει,κατανοητο...
Ευχαριστω για την κατανόηση! Αλλα δεν υπάρχει "προφανώς" πουθενά μεσα απο τα γραφόμενα μου.
Αντιθέτως συμφωνώ με την προηγουμενη σου αποψη εδω.
Νομιζω οτι τα αυτονοητα παραλειπονται!:hmm: (?)

Μα και τα δυο μαζι ειναι γιατι πρεπει να χωριστουν?? οταν καταγγελεις κατι καταγελλεις με βαση αυτο που εζησες αλλα και με βαση μαρτυρίες αλων, εδω φαινεται περισσοτερο η κακοποιηση και η μη προστασία ζωων, παραλληλα υπαρχει και το γενικοτερο θεμα της απατης. Γιατι θεωρειτε δεδομενο οτι δεν θα ενδιαφερθουν? μια καταγγελια εχει ακριβως σκλκοπο οταν συνοδευεται με πιεση, υπογραφες κλπ να τους κανει να ενδιαφερθουν,μη ξεχναμε οτι τα παρανομα σε συνθηκες υγειινης πετσοπ κινδυνευουν να χασουν την αδεια νομικα..

Ευχαριστω για την κατανόηση! Αλλα δεν υπάρχει "προφανώς" πουθενά μεσα απο τα γραφόμενα μου.
Αντιθέτως συμφωνώ με την προηγουμενη σου αποψη εδω.
Νομιζω οτι τα αυτονοητα παραλειπονται!:hmm: (?)

Α συγνωμη αλλα οταν ειπες να παγωσει το θεμα εγω καταλαβα οτι δεν σ ενδιαφερει να το συνεχισεις αν συμφωνεις με μενα μετα χαρας να βοηθησω οπως μπορω. Αλλα καλο ειναι να μη λειτουργει ο καθενας μονος του αλλα πολλοι μαζι

Γιασμιν εαν θελεις να συνεχισεις ετσι συνεχισε. Αλλα δεν υπαρχει "προφανως" ξαναλέω. Ηδη εγω και η Μαριελ, κατα τη γνωμη σου, σημερα δεν θελουμε να ασχοληθουμε (και ειναι και κατανοητο). Σε λιγο θα παιρνουμε και βαθμο ζωοφιλιας μου φαινεται!

Α συγνωμη αλλα οταν ειπες να παγωσει το θεμα εγω καταλαβα οτι δεν σ ενδιαφερει να το συνεχισεις αν συμφωνεις με μενα μετα χαρας να βοηθησω οπως μπορω. Αλλα καλο ειναι να μη λειτουργει ο καθενας μονος του αλλα πολλοι μαζι
Και που ξερεις οτι ειμαι μονη μου?:hmm:
Παγωνω= freeze, pause Δεν σημαινει stop.

Εντάξει αν δεν υπάρχει πρόβλημα ας μην συζητάμε σαν να υπάρχει. Αν υπάρχει πράσινο φως για τις ενέργειες ας γίνουν όπως έχει κανονιστεί.

κατι πηρε το αυτακι μου...ισμηνη

παιδια ηρεμια πρεπει να το εμβαθυνουμε το θεμα φοτο εβγαλα εγω μερικες αλλα δεν ειναι τοσο καλες το βιντεακι μου χαλια δεν εχω πολλα στοιχεια στα χερια μου πρεπει να βρεθουμε απο κοντα κ να τα συζητησουμε εγω προτεινω την αλλη κυριακη να βρεθουμε κ να θεσουμε τα θεματα επι ταπητος κ να δουμε πως πρεπει να κινηθουμε κ εαν πρεπει το θεμα να βγει τωρα προς τα εξω η αργοτερα

Δυστυχώς έλειπα εκτός Αθηνών τόσες μέρες, σήμερα γύρισα, και λυπάμαι που δεν μπόρεσα και εγώ να βοηθήσω κάπως το γατάκι. Χίλια μπράβο σε όλες σας που τουλάχιστον το πήρατε από εκεί και προσπαθήσατε για το καλύτερο!

Ειλικρινά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ταυτόχρονα εξοργίστηκα με το εν λόγω πετ σοπ! Χρόνια τώρα παρατηρώ την αθλιότητά του! Και εννοείται πως δεν είναι το μόνο....το άλλο που βρίσκεται απέναντι είναι πολύ χειρότερο πιστέψτε με! Έχω πάει πάρα πολλές φορές για να δω τι κατάσταση επικρατεί (όχι να ψωνίσω εννοείται) και όσες φορές τους έκανα κάποια παρατήρηση αυτοί με έγραψαν και με ειρωνεύτηκαν! Έχουν και πολύ θράσος! Ειδικά στον πάνω όροφο έχει όλο ζώα που πωλούνται παράνομα (φίδια, μαϊμούδες, αλιγάτορες, σκορπιούς, ταραντούλες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε) και μάλιστα τα ταίζουν με ζωντανά ποντίκια! Μπροστά μου είχε πετάξει σε ένα μωρό φίδι ένα νεογέννητο ποντικάκι!

Επιπλέον, θέλω να αναφέρω και το ZOO PLANET, στο Γέρακα που πουλάει παράνομα άγρια ζώα! Είχα δει με τα μάτια μου να πουλάει μωρό καγκουρό!!! Και μάλιστα το είχαν κρυμμένο και σκεπασμένο και όταν το κατάλαβαν ότι το είδα έτρεξαν να μου κάνουν και παρατήρηση!! Και φυσικά μου είπαν ότι δεν ήταν παράνομο, αλλά είχαν χαρτιά τα οποία φυσικά δεν δέχτηκαν να μου δείξουν!

Είμαι αηδιασμένη με τους ανθρώπους! Νιώθω απίστευτη αηδία όχι μόνο για τα συγκεκριμένα πετ σοπ, αλλά γενικότερα για όλους τους ανθρώπους αυτού του είδους!
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Συμφωνώ Φρόσω. Πρέπει να συνατηθούμε και να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε με τα στοιχεία που έχουμε. Από την άλλη, μήπως είναι καλύτερα νάφήσουμε το ρεπορτάζ και το οπτικό υλικό στους επαγγελματίες? Εμείς απλά να δώσουμε ότι έχουμε κι αυτοί να το προχωρήσουν όσο μπορούν? Απ΄ότι έχω διαβάσει τόσο η Ολγα όσο και η Πόπη έχουν έρθει ήδη σε επαφή με δημοσιογράφουν. Δεν είναι μια καλή αρχή?

Παιδια εγω σε τηλεφωνα και μειλ οτι μπορω να κανω. Το κακο ειναι πως δεν ειμαι Αθηνα, θα ηθελα να βρεθουμε για το θεμα.

Συμφωνώ Φρόσω. Πρέπει να συνατηθούμε και να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε με τα στοιχεία που έχουμε. Από την άλλη, μήπως είναι καλύτερα νάφήσουμε το ρεπορτάζ και το οπτικό υλικό στους επαγγελματίες? Εμείς απλά να δώσουμε ότι έχουμε κι αυτοί να το προχωρήσουν όσο μπορούν? Απ΄ότι έχω διαβάσει τόσο η Ολγα όσο και η Πόπη έχουν έρθει ήδη σε επαφή με δημοσιογράφουν. Δεν είναι μια καλή αρχή?

Ασπασία εμένα είναι προσωπικός μου φίλος,η δουλεία του είναι άλλη αλλά μου είπε να έχουμε φτιάξει κάτι μέχρι σήμερα το απόγευμα για να δει σε ποιόν θα το αναθέσει.Αν κάποια κοπέλα που έζησε το γεγονός από κοντά θέλει να της στείλω με πμ το mail του για να του δώσει ότι στοιχεία έχει πολύ ευχαρίστως.Δεν είναι κρίμα να πάμε να κάνουμε κάτι και μετά να το αναβάλουμε.:( :( :(

Για το πρώτο όμως…πώς να πει κανείς ότι πρόκειται για απάτη; Πως θα το αποδείξει;

Κατ' αρχάς να σας πω ότι έχω κι εγώ μια γνωστή δημοσιογράφο επίσης σε μεγάλη εφημερίδα. Θα μιλήσω μαζί της σε λίγο, δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα γίνει κάτι, αλλά θα μας πει τι χρειάζεται να έχουμε.
Όσο για τις αποδείξεις, έχουμε ήδη πολλές μαρτυρίες από μέλη του φόρουμ που αφορούν την εξαπάτησή τους από πετ σοπ. Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε. Αν ξέρετε κάτι άλλο, γράψτε το.
Επίσης τα φιλοζωϊκά σωματεία έχουν στοιχεία για παράνομους εκτροφείς και ίσως μπορούν να μας βοηθήσουν.

πρεπει να βρεθουμε απο κοντα κ να τα συζητησουμε εγω προτεινω την αλλη κυριακη να βρεθουμε κ να θεσουμε τα θεματα επι ταπητος κ να δουμε πως πρεπει να κινηθουμε κ εαν πρεπει το θεμα να βγει τωρα προς τα εξω η αργοτερα

Εγώ συμφωνώ και με βολεύει την άλλη Κυριακή. Καιρός είναι να συντονιστούμε. Ποιος άλλος είναι μέσα;

πρεπει να βρεθουμε απο κοντα κ να τα συζητησουμε εγω προτεινω την αλλη κυριακη να βρεθουμε κ να θεσουμε τα θεματα επι ταπητος κ να δουμε πως πρεπει να κινηθουμε κ εαν πρεπει το θεμα να βγει τωρα προς τα εξω η αργοτερα

Συμφωνώ Φρόσω. Πρέπει να συνατηθούμε και να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε με τα στοιχεία που έχουμε.

Εγώ συμφωνώ και με βολεύει την άλλη Κυριακή. Καιρός είναι να συντονιστούμε. Ποιος άλλος είναι μέσα;
Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα!! Πρέπει να συναντηθούμε για να συντονιστούμε, να δούμε ποιος κάνει τι και πώς θα αξιοποιηθούν όσα ήδη έχουμε. Είμαι μέσα για την Κυριακή.

ΥΓ Οι υπογραφές έφτασαν αισίως τις 53. Κρίμα είναι να πάνε χαμένες...

Ποπη ο γνωστος σου θα πρεπει να περιμενει γιατι θα πρεπει να εχουμε περρισοτερα στοιχεια δεν ειναι τοσα πολλα αυτα που εχουμε υπομονη λιγο σας παρακαλω μην καταστρεψουμε οτι προσπαθουμε να φτιαξουμε δεν χρειαζονται βιαστηκες κινησεις

Ποπη ο γνωστος σου θα πρεπει να περιμενει γιατι θα πρεπει να εχουμε περρισοτερα στοιχεια δεν ειναι τοσα πολλα αυτα που εχουμε υπομονη λιγο σας παρακαλω μην καταστρεψουμε οτι προσπαθουμε να φτιαξουμε δεν χρειαζονται βιαστηκες κινησεις

οΚ κανένα πρόβλημα,απλώς ο άνθρωπος όταν του είπα καιγια το δικό μου περιστατικό,αγαπάει και αυτός πολύ τις γατούλες βλέπεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back