Δυστυχώς έλειπα εκτός Αθηνών τόσες μέρες, σήμερα γύρισα, και λυπάμαι που δεν μπόρεσα και εγώ να βοηθήσω κάπως το γατάκι. Χίλια μπράβο σε όλες σας που τουλάχιστον το πήρατε από εκεί και προσπαθήσατε για το καλύτερο!
Ειλικρινά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ταυτόχρονα εξοργίστηκα με το εν λόγω πετ σοπ! Χρόνια τώρα παρατηρώ την αθλιότητά του! Και εννοείται πως δεν είναι το μόνο....το άλλο που βρίσκεται απέναντι είναι πολύ χειρότερο πιστέψτε με! Έχω πάει πάρα πολλές φορές για να δω τι κατάσταση επικρατεί (όχι να ψωνίσω εννοείται) και όσες φορές τους έκανα κάποια παρατήρηση αυτοί με έγραψαν και με ειρωνεύτηκαν! Έχουν και πολύ θράσος! Ειδικά στον πάνω όροφο έχει όλο ζώα που πωλούνται παράνομα (φίδια, μαϊμούδες, αλιγάτορες, σκορπιούς, ταραντούλες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε) και μάλιστα τα ταίζουν με ζωντανά ποντίκια! Μπροστά μου είχε πετάξει σε ένα μωρό φίδι ένα νεογέννητο ποντικάκι!
Επιπλέον, θέλω να αναφέρω και το ZOO PLANET, στο Γέρακα που πουλάει παράνομα άγρια ζώα! Είχα δει με τα μάτια μου να πουλάει μωρό καγκουρό!!! Και μάλιστα το είχαν κρυμμένο και σκεπασμένο και όταν το κατάλαβαν ότι το είδα έτρεξαν να μου κάνουν και παρατήρηση!! Και φυσικά μου είπαν ότι δεν ήταν παράνομο, αλλά είχαν χαρτιά τα οποία φυσικά δεν δέχτηκαν να μου δείξουν!
Είμαι αηδιασμένη με τους ανθρώπους! Νιώθω απίστευτη αηδία όχι μόνο για τα συγκεκριμένα πετ σοπ, αλλά γενικότερα για όλους τους ανθρώπους αυτού του είδους!
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.