Υπογραφές για να σταματήσει η αθλιότητα στα pet shop

• Thread starter Thread starter ladycat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
χμμμ ναι ειναι κ αυτο ενα θεμα πολυ σοβαρο αλλα αφου χασαμε την γρια κ δεν ξερουμε ουτε που μενει κ χαθηκε κ η μηνυση πως θα το αποδειξουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμμμ ναι ειναι κ αυτο ενα θεμα πολυ σοβαρο αλλα αφου χασαμε την γρια κ δεν ξερουμε ουτε που μενει κ χαθηκε κ η μηνυση πως θα το αποδειξουμε

Αυτό το έχει αναλάβει προσωπικά,άστο:) :) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ πολυ χαιρομαι τουλαχιστον ενα ενα θεμα μπορουμε να το λυνουμε

Μπραβο παιδια ετσι με επιμονη,υπομονη και οργανωση θα καταφερουμε πραματα που δε τα φανταζεστε

Παιδιά, θα συναντηθούμε τελικά για να συντονιστούμε σχετικά με το θέμα των πετ σοπ; Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχω 54 υπογραφές και με τρώει το χέρι μου. Κρίμα είναι να πάνε χαμένες. Ας το κάνουμε για το καημένο το γατάκι που πήγε άδικα... :/:

Νομίζω συμφωνήσαμε όλοι για την Κυριακή.
Προτείνω να βρεθούμε γύρω στις 5 κάπου στο κέντρο - πείτε εσείς πού, εγώ είμαι άσχετη.:D

Ποιος άλλος θα έρθει;

Νομίζω συμφωνήσαμε όλοι για την Κυριακή.
Προτείνω να βρεθούμε γύρω στις 5 κάπου στο κέντρο - πείτε εσείς πού, εγώ είμαι άσχετη.:D

Ποιος άλλος θα έρθει;
Την Κυριάκή?:confused: Πότε το συμφωνήσαμε? Είναι σίγουρο? Έχω βάφτιση... Αν είναι θα έρθω να σας βρω μετά...:(

Κι εγώ δεν νομίζω ότι είπαμε κάτι για Κυριακή....

Το είχε αναφέρει η Φρόσω πριν λίγες μέρες... Αλλά δεν είναι απαραίτητο να γίνει Κυριακή. Εγώ μπορώ και Σάββατο... Πότε βολεύεστε οι υπόλοιπες;

Σόρι, παιδιά, νόμιζα ότι σας βόλευε.:redface:
Και εγώ μπορώ το Σάββατο ή όποτε θέλετε μείον απογεύματα Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής που έχω μάθημα.

Και εγω μαλλον θα μπορεσω για το σαβ/κο.
Εχω προβα για ενα μαθημα(παρασταση)που δινουμε την Τριτη, αλλα θα το κανονισω να μην πεφτει με την ωρα που θα συναντηθουμε!:)

Λογικά θα μπορέσω κι εγώ για Σάββατο μεσημέρι ή απόγευμα...

Εγώ δεν μπορώ Σάββατο. Παντρεύεται ο γιός του πλειοψηφούντα ιδιοκτήτη της εταιρείας.... Στην Κάντζα!

Σαββατο απόγευμα μπορω, κυριακή μόνο πρωι...

Καλά νέα!

Μόλις μίλησα με μια δημοσιογράφο από μεγάλη εφημερίδα που ενδιαφέρεται να κάνει άρθρο για τα πετ σοπ.:up:
Αλλά μου είπε ότι χρειάζεται μαρτυρίες για να στηρίξει το ρεπορτάζ.
Πολλοί έχουν ήδη γράψει για το πώς εξαπατήθηκαν οι ίδιοι ή γνωστοί τους από πετ σοπ, οπότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μαρτυρία τους, αν το επιτρέψουν, βέβαια.:redface:
Αν στο μεταξύ ξέρετε κάτι άλλο, μπορείτε να το αναφέρετε;
Θα προσπαθήσω να βρω και στοιχεία για puppy mills και παλιότερες καταγγελίες. Αν κάποιος ξέρει κάτι, please help!

Επίσης, ξέχασα να ρωτήσω αν θέλει φωτογραφικό υλικό,:redface: αλλά δεν νομίζω να πειράζει αν επισυνάψουμε μερικές φωτογραφίες.

ruko ριξε μια ματια εδω κι εδω και στο www.stoppuppymills.org/

ααα κι ο θανασης μου εστειλε κι αυτο

Βαζω ενα μέρος

Κατά την έρευνα που κάνω είδα πολλά και τώρα θέλω να πω σε εσάς που θέλευε να αποκτήσευε ένα τετράποδο φίλο το εξής: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ PET SHOPS!!!
Υπάρχουν στο εξωτερικό κάποια εκτροφεία (υποτιθέμενα) σκυλιών, τα λεγόμενα puppy mills. Άρρωστα σκυλιά, βρώμικα, μέσα σε κλουβιά που ο μοναδικός σκοπός ύπαρξής τους είναι το ζευγάρωμα. Κουτάβια που αν έχουν την τύχη να ζήσουν αντιμετωπίζουν στο μέλλον πολλά προβλήματα υγείας και στο τέλος πεθαίνουν. Αρσενικά σκυλιά που τους δίνουν βιάγκρα για να ζευγαρώνουν συνεχώς! Θηλυκά σε κατάσταση εγκυμοσύνης ακόμα και αν δεν έχουν δόντια ή έχουν μαδήσει τελείως. Κανόνες υγιεινής μηδαμινοί και κτηνίατροι ανύπαρκτοι!!! Όταν λοιπόν τα κουτάβια γεννιούνται τα φορτώνουν σε φορτηγά και τα μοιράζουν σε διάφορες χώρες του κόσμου. Και φυσικά καταλήγουν στα pet-shops. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ "Α! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ PEDIGREE".ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝΟΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!

καλε εγω ειπα την αλλη κυριακη οχι αυτην εδω μην με κανετε να ξεχναω κ τι λέω

Με την καταγγελία των πετσοπ τι γίνεται παιδιά;

Αλήθεια, τι θα κάνουμε με αυτό? Μη το αφήσουμε να ξεχαστεί.....
Θα συναντηθούμε τελικά να μιλήσουμε?

Ναι, να βρεθούμε, γιατί έχουν μαζευτεί ζητήματα!! ;) Η καταγγελία, η γατοπαγίδα κλπ κλπ. Κυριακή απογευματάκι ποιές μπορούν;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back