ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χμμμ ναι ειναι κ αυτο ενα θεμα πολυ σοβαρο αλλα αφου χασαμε την γρια κ δεν ξερουμε ουτε που μενει κ χαθηκε κ η μηνυση πως θα το αποδειξουμε
Αυτό το έχει αναλάβει προσωπικά,άστο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Προτείνω να βρεθούμε γύρω στις 5 κάπου στο κέντρο - πείτε εσείς πού, εγώ είμαι άσχετη.
Ποιος άλλος θα έρθει;
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Την Κυριάκή?Νομίζω συμφωνήσαμε όλοι για την Κυριακή.
Προτείνω να βρεθούμε γύρω στις 5 κάπου στο κέντρο - πείτε εσείς πού, εγώ είμαι άσχετη.![]()
Ποιος άλλος θα έρθει;
Πότε το συμφωνήσαμε? Είναι σίγουρο? Έχω βάφτιση... Αν είναι θα έρθω να σας βρω μετά...
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Και εγώ μπορώ το Σάββατο ή όποτε θέλετε μείον απογεύματα Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής που έχω μάθημα.
Εχω προβα για ενα μαθημα(παρασταση)που δινουμε την Τριτη, αλλα θα το κανονισω να μην πεφτει με την ωρα που θα συναντηθουμε!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Μόλις μίλησα με μια δημοσιογράφο από μεγάλη εφημερίδα που ενδιαφέρεται να κάνει άρθρο για τα πετ σοπ.
Αλλά μου είπε ότι χρειάζεται μαρτυρίες για να στηρίξει το ρεπορτάζ.
Πολλοί έχουν ήδη γράψει για το πώς εξαπατήθηκαν οι ίδιοι ή γνωστοί τους από πετ σοπ, οπότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μαρτυρία τους, αν το επιτρέψουν, βέβαια.
Αν στο μεταξύ ξέρετε κάτι άλλο, μπορείτε να το αναφέρετε;
Θα προσπαθήσω να βρω και στοιχεία για puppy mills και παλιότερες καταγγελίες. Αν κάποιος ξέρει κάτι, please help!
Επίσης, ξέχασα να ρωτήσω αν θέλει φωτογραφικό υλικό,
αλλά δεν νομίζω να πειράζει αν επισυνάψουμε μερικές φωτογραφίες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ααα κι ο θανασης μου εστειλε κι αυτο
Βαζω ενα μέρος
Κατά την έρευνα που κάνω είδα πολλά και τώρα θέλω να πω σε εσάς που θέλευε να αποκτήσευε ένα τετράποδο φίλο το εξής: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ PET SHOPS!!!
Υπάρχουν στο εξωτερικό κάποια εκτροφεία (υποτιθέμενα) σκυλιών, τα λεγόμενα puppy mills. Άρρωστα σκυλιά, βρώμικα, μέσα σε κλουβιά που ο μοναδικός σκοπός ύπαρξής τους είναι το ζευγάρωμα. Κουτάβια που αν έχουν την τύχη να ζήσουν αντιμετωπίζουν στο μέλλον πολλά προβλήματα υγείας και στο τέλος πεθαίνουν. Αρσενικά σκυλιά που τους δίνουν βιάγκρα για να ζευγαρώνουν συνεχώς! Θηλυκά σε κατάσταση εγκυμοσύνης ακόμα και αν δεν έχουν δόντια ή έχουν μαδήσει τελείως. Κανόνες υγιεινής μηδαμινοί και κτηνίατροι ανύπαρκτοι!!! Όταν λοιπόν τα κουτάβια γεννιούνται τα φορτώνουν σε φορτηγά και τα μοιράζουν σε διάφορες χώρες του κόσμου. Και φυσικά καταλήγουν στα pet-shops. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ "Α! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ PEDIGREE".ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝΟΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!
ladycat
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Θα συναντηθούμε τελικά να μιλήσουμε?
aretha
Περιβόητο μέλος
Η καταγγελία, η γατοπαγίδα κλπ κλπ. Κυριακή απογευματάκι ποιές μπορούν;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool