Παιδια εγω εχω νε προτεινω το εξης και πιστευω ολο και κατι θα βγει, ειδικα με τις εκλογες να ερχονται (ειναι η καλυτερη εποχη), αλλα να το κανουμε ολοι. Θελει μαζικοτητα για να εχει αποτελεσμα. Και χρειαζεται 1,2 απογευματα απο το καθενα μας. Επιστολη σε ολους τους βουλευτες (e mail). Εγω το ειχα κανει καποτε για αλλο θεμα και πετυχα ερωτηση στη βουλη. Τα μειλ υπαρχουν στο σαιτ της Βουλης. Απλα τα εκτυπωει κανεις.
Αλλοι απο ενδιαφερον, αλλοι λογω μαζικοτητας, αλλοι για τον οποιο λογο, κατι θα μαζεψουμε. Μια επιστολη συντομη ο καθενας με τα αιτηματα του στο θεμα των ζωων (πχ αυτηροτερες ποινες η αυστηροτερο νομικο πλαισιο για τα πετ σοπ, κονδυλια κλπ) . Αν υπαρξει μια ομαδα βουλευτων που ενδιαφερθει ειναι καλη αρχη. Αρκει τα αιτηματα να ειναι εφικτα κ χωρις μεγαλο πολιτικο κοστος (πχ μη ζητησει κανεις να γινει Αγγλια γιατι ονειροβατει...). Και μπορουμε στις επιστολες να ορισουμε καποιον υπευθυνο επικονωνιας. Ας πουμε εγω θυμαμαι πως και ο Λοβερδος κατι ηθελε να κανει.... Αλλα μονο αν παρον πολλες επιστολες θα γινει κατι. Και μετα μενουν και οι βουλευτες της πολης του καθενα μας.... Ακομη μεγαλυτρη πιεση εκει, ζητωντας και ραντεβου. Τι λετε;;; Θα το κανουμε ολοι ομως;;; Αν παρουν 2 μειλ δεν λεει κατι. Και πριν πειτε οκ αναρωτηθητε αν εχετε το χρονο (εμενα μου πηρε τοτε 7 περιπου ωρες για τους μισους)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.