Υπογραφές για να σταματήσει η αθλιότητα στα pet shop

Τι εγινε τελικα? συναντηθηκατε? αντε περιμενει νεα σας ολο το σαιτ πειτε κατι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( Οχι δεν έγινε καμία συνάντησει και πραγματικά με στεναχωρεί,μην το αφήσουμε το θέμα παιδιά είχαν βρεθεί τόσοι άμθρωποι στην αρχή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως να έρθουμε σε επαφή με ευαισθητοποιημένους βουλευτές? Ανεξαρτήτως παράταξης.... Βλέπω τώρα στον Alpha την Ελένη Ανουσάκη η οποία έλεγε ότι τα ζώα και τα λουλούδια φωτήσζουν την ψυχή και τη ζωή μας. Έλεγε για μια φιλοζωική που έχει (?) ή που είναι μέλος (?) δεν κατάλαβα. Έλεγε ότι δεν το πολυδιαφημίζει για να μην πούν ότι "ψωνίζει πελάτες" κοινώς ψήφους. Μάλιστα είπε για κάποια γατούλα με γατάκια αδέσποτα που ψάχνει να τους βρει σπίτι και έδωσε τα τηλέφωνα της εκπομπής για να τα δώσει για υιοθεσία.Δεν νομίζω ότι είναι κακή ιδέα να έρθουμε σε επαφή μαζί της. Τα τηλέφωνα του πολιτικού της γραφείου μπορούμε να τα βρούμε πολύ εύκολα;)

:) :) Ωραία ιδέα Ασπα,να κάνουμε κάποια κίνηση μην το αφήνουμε να τελματώνει.

Βλέπω τώρα στον Alpha την Ελένη Ανουσάκη η οποία έλεγε ότι τα ζώα και τα λουλούδια φωτήσζουν την ψυχή και τη ζωή μας. Έλεγε για μια φιλοζωική που έχει (?) ή που είναι μέλος (?) δεν κατάλαβα. Έλεγε ότι δεν το πολυδιαφημίζει για να μην πούν ότι "ψωνίζει πελάτες" κοινώς ψήφους. Μάλιστα είπε για κάποια γατούλα με γατάκια αδέσποτα που ψάχνει να τους βρει σπίτι και έδωσε τα τηλέφωνα της εκπομπής για να τα δώσει για υιοθεσία.Δεν νομίζω ότι είναι κακή ιδέα να έρθουμε σε επαφή μαζί της. Τα τηλέφωνα του πολιτικού της γραφείου μπορούμε να τα βρούμε πολύ εύκολα;)
Παιδιά αυτό ας μην το προσπεράσουμε, ας επιδιωχθεί επαφή με την Ανουσάκη ή με το σωματείο που έχει ή που απλά είναι μέλος. Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει μάλιστα το ταχύτερο δυνατό, να είναι αυτή η πρώτη κίνηση ώστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να δούμε αν υπάρχει ή όχι ελπίδα για βοήθεια, και να συνεχιστεί το θέμα αναλόγως, όλοι μαζί ή όχι όλοι μαζί.

Άντε μήπως βοηθηθούμε και σε άλλα πράγματα, τσίρκα και ότι άλλο έχει σχέση με κακοποίηση ζώων. Άντε να γίνουμε πολλοί.

Παιδια, επειδη δεν ειμαι απο τη Ελλαδα αλλα απο την Ολλανδια που ειναι πραγματικα παραδεισος για τα ζωα (στη σχεση με τη Ελλαδα), δεν ξερω τι μπορουμε να κανουμε να σταματησουμε την κακοποιηση των ζωων! Αλλα ειχα παθει τρομερο SHOCK:blink: οταν ειδα καποια Pet Shop στο κεντρο της Αθηνας!!!Μου ηρθε να σπασω τα τζαμια εκει και να ελευθερωσω τα ζωακια τα καημενα!!! Μηπως μπορουμε μεσω της Ευρωπαικης Ενωσης να το παιξουμε πιο σκληρα????:hmm: Δεν εχω ακρες εκει αλλα μπορω να κοιταξω αν βρω καποια λυση επειδη νομιζω οτι υπαρχουν αρκετες φιλοζωικες οργανωσεις απο εξωτερικο!! αυτοι εχουν στηριξη απο Ευρωπη!
Για να δουμε...

Αχ αφηστε εμενα να επικοινωνησω με την Ανουσακη παιδια, ειναι η πιο αγαπημενη μου ηθοποιος απο τον ελληνικο κινηματογραφο:P :D.. Θελετε?

Μηπως μπορουμε μεσω της Ευρωπαικης Ενωσης να το παιξουμε πιο σκληρα????:hmm: Δεν εχω ακρες εκει αλλα μπορω να κοιταξω αν βρω καποια λυση επειδη νομιζω οτι υπαρχουν αρκετες φιλοζωικες οργανωσεις απο εξωτερικο!! αυτοι εχουν στηριξη απο Ευρωπη!
Για να δουμε...
Κοίταξέ το, ότι μπορείς να κάνεις κάντο.
Αχ αφηστε εμενα να επικοινωνησω με την Ανουσακη παιδια, ειναι η πιο αγαπημενη μου ηθοποιος απο τον ελληνικο κινηματογραφο:P :D.. Θελετε?
Από μένα… Κάντο το ταχύτερο δυνατό. Και σύμφωνα με το πώς το λες, ήδη έπρεπε να το είχες κάνει.:)
Μην το αργείς καθόλου κάντο εχθές κιόλας.:)

Θελετε να συναντιθουμε την αλλη Κυριακη?
Ας συναντιθουμε τα μελη και μετα ερχομαστε σε επαφη με δημοσιογραφους.

Ασημίνα βρήκα τα στοιχεία της:
Ελένη Ανουσάκη, Γραφείο: Θεμιστοκλέους 1 Αθήνα Τ.Κ. 106 77 Τηλ: 210 3310048-49 fax 210 3215757 Οικία: Φιλίας 45 Ν.Φιλοθέη Αμαρουσίου Τ.Κ.15 123
Μπορούμε να ερθουμε σε επαφή μαζί της και τώρα αν συμφωνείτε ή φυσικά να περιμένουμε μέχρι την άλλη Κυριακή αφού συναντηθούμε. Αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εμφάνισή της στην εκπομπή σαν αφορμή για την επικοινωνία. Τι λες Ασημίνα? Μπορέις εσύ να πάρεις? Εγώ ντρέπομαι να πω την αλήθεια...:redface:

Στη σελίδα της λέει:
Πολιτικές - κοινωνικές δραστηριότητες

Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαισθητοποίησης των Πολιτών. Επίτιμος Πρόεδρος του Σωματείου Φροντίδας και Προστασίας Ζώων

Ναι ναι θα παρω εγω.

Μήπως θα ήταν καλό να ζητούσαμε ένα ραντεβού μαζί της και να πάνε κάποια από τα μέλη του MyCat για να συζητήσουμε για τα προβλήματα των ζών γενικότερα?(π.χ. pet shop, αδέσποτα, ζώα σε τσίρκο κλπ.). Δε νομίζω να αρνηθεί. Εκτός από φιλόζωη είναι και πολιτικός και σίγουρα την ενδιαφέρει να κάνει κάτι που θα ακουστεί και θα στηριχθεί από μεγάλο μέρος ανθρώπων. Μπορεί να μην είναι όλοι οι Έλληνες ζωόφιλοι, αλλά είναι ένα μεγάλο μέρος!!!;)

Δεν ξερω γιατι αλλα η προσωπικη σελιδα δεν μου εμφανιζεται, θα της γραψω σημερα σαν υπευθυνη του αργος παραπεμπωντας στο ποστ αυτο αν συμφωνειτε και προτεινοντας αυτο που λες ασπασία. Θα παρω αυριο τηλ να μαθω τι σκεφτεται για την προταση.

Δεν ειμαι σιγουρη οτι οι πιο πολλοι ειναι ζωοφιλοι παντως...

παιδια καντε οτι ειναι να κανετε αλλα ηρεμα μην τρομαξει η γυναικα ηρεμα να της το πουμε μηπως να βρισκαμε κ το συλογο που ειναι προεδρος αλλη μια πολιτικος που ειναι γνωστη για την λατρεια της στις γατες ειναι η λιανα κανελλη κ εκει μπορουμε να ζητησουμε βοηθεια

Και σ εμένα δεν ανοίγει η σελίδα της.
Καλύτερα στείλε mail yasmin και ζήτα της μια συνάντηση.

Ως πολιτικός, μάλλον θα χάσει αν ασχοληθεί πολύ φανερά με τα ζώα.

Παιδια εγω εχω νε προτεινω το εξης και πιστευω ολο και κατι θα βγει, ειδικα με τις εκλογες να ερχονται (ειναι η καλυτερη εποχη), αλλα να το κανουμε ολοι. Θελει μαζικοτητα για να εχει αποτελεσμα. Και χρειαζεται 1,2 απογευματα απο το καθενα μας. Επιστολη σε ολους τους βουλευτες (e mail). Εγω το ειχα κανει καποτε για αλλο θεμα και πετυχα ερωτηση στη βουλη. Τα μειλ υπαρχουν στο σαιτ της Βουλης. Απλα τα εκτυπωει κανεις.
Αλλοι απο ενδιαφερον, αλλοι λογω μαζικοτητας, αλλοι για τον οποιο λογο, κατι θα μαζεψουμε. Μια επιστολη συντομη ο καθενας με τα αιτηματα του στο θεμα των ζωων (πχ αυτηροτερες ποινες η αυστηροτερο νομικο πλαισιο για τα πετ σοπ, κονδυλια κλπ) . Αν υπαρξει μια ομαδα βουλευτων που ενδιαφερθει ειναι καλη αρχη. Αρκει τα αιτηματα να ειναι εφικτα κ χωρις μεγαλο πολιτικο κοστος (πχ μη ζητησει κανεις να γινει Αγγλια γιατι ονειροβατει...). Και μπορουμε στις επιστολες να ορισουμε καποιον υπευθυνο επικονωνιας. Ας πουμε εγω θυμαμαι πως και ο Λοβερδος κατι ηθελε να κανει.... Αλλα μονο αν παρον πολλες επιστολες θα γινει κατι. Και μετα μενουν και οι βουλευτες της πολης του καθενα μας.... Ακομη μεγαλυτρη πιεση εκει, ζητωντας και ραντεβου. Τι λετε;;; Θα το κανουμε ολοι ομως;;; Αν παρουν 2 μειλ δεν λεει κατι. Και πριν πειτε οκ αναρωτηθητε αν εχετε το χρονο (εμενα μου πηρε τοτε 7 περιπου ωρες για τους μισους)

εμενα μου την ανοιξε την σελιδα της

χριστινα μπορεις να κατσεις να βαλεις ολα τα εμαιλ των βουλευτων πλαι πλαι , χωρισμενα μ ενα κομμα ετσι ωστε να μπορουμε να κανουμε ευκολα μαζικη αποστολη?

laintykat θα βρεις τα στοιχεια της λιανας κανελλη??

:redface: :redface: :redface:
Καλε πως γινεται αυτο;;;;;
Εγω τα ειχα εκτυπωσει απο τη σελιδα του σαιτ της βουλης και τα εστελνα ενα ενα. Πως να τα βαλω πλαι πλαι;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back