Φαλλοκράτες!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δειλος μπορει να ειναι κι ενας ελευθερος επαγγελματιας οταν ξοδευει ολη τη μερα περνοντας ρισκα και με την εταιρεια του και γυρναει σπιτι πτωμα και δεν αντιμετωπιζει συναισθηματικα τιποτα, υπαρχει και η εργασιομανια και στους μεν και στους δε, μη ξεχνατε. Πιστευω οτι καποιος μπορει να βγαλει καλα χρηματα για να ζει θαναση με το σταυρο στο χερι οχι ισως να γινει πλουσιος αλλα να ζει καλα αλλα θελει ξεπερασμα φοβων και πολυ δουλεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν απαντώ ξανά σε αυτό το θέμα. Απο τη στιγμή που θέλετε έναν admin σκέτο admin, χωρίς να συμμετέχει ως μέλος, θα κρατήσω τις άσχετες με τα γατάκια απόψεις μου για άλλα fora. Καλή συνέχεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για Μισέλ

Μισέλ μια απορία: Γιατί αυτή η επιλόγή στον Howard Schultz ως επιτυχημένου επχειρηματία; Αλυσίδα καφέ έχει και η φιλοσοφία τους έχει αμφισβητηθεί απο πολλούς. Άσε που έχουν και απαίσιο καφέ και σέρβις συνήθως. Ας πούμε ο ιδιοκτήτης του ΙΚΕΑ εκτός απο επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει μια πολύ πιο ολοκληρωμένη αντίληψη της αγοράς και τελείως διαφορετική απο των αντίστοιχων του χώρου του.Έτσι απο περιέργεια άμα θες απάντησε.

Μισέλ μια απορία: Γιατί αυτή η επιλόγή στον Howard Schultz ως επιτυχημένου επχειρηματία; Αλυσίδα καφέ έχει και η φιλοσοφία τους έχει αμφισβητηθεί απο πολλούς. Άσε που έχουν και απαίσιο καφέ και σέρβις συνήθως. Ας πούμε ο ιδιοκτήτης του ΙΚΕΑ εκτός απο επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει μια πολύ πιο ολοκληρωμένη αντίληψη της αγοράς και τελείως διαφορετική απο των αντίστοιχων του χώρου του.Έτσι απο περιέργεια άμα θες απάντησε.
  1. Κατ'εμέ ο καφές των Starbucks είναι ο ποιοτικότερος που έχω δοκιμάσει
  2. Ουσιαστικά πέτυχε επανεφευρίσκοντας ένα προιόν που υπήρχε εδώ και εκατοντάδες χρόνια.
  3. Ξεκίνησε απο πολύ φτωχή οικογένεια και κατέληξε όπως όλοι γνωρίζουμε
  4. Διάβασα το βιβλίο που έγραψε για την πορεία της Starbucks και τον εκτίμησα πραγματικά μετά απο αυτό, έχει αξιοθαύμαστο τρόπο σκέψης, όπως και την εταιρεία (άλλωστε ήδη την εκτιμούσα απο την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα, πριν καν έρθει στην Ελλάδα)
Πραγματικά για να σου εξηγήσω γιατί θαυμάζω τόσο τη Starbucks θα έπρεπε να σου παραθέσω σχεδόν ολόκληρο το βιβλίο, κάτι ψιλοαδύνατον. Οπότε απλά θα σε προτρέψω να το διαβάσεις. Ακόμη και αν δεν σου αρέσει η Starbucks είναι πολύ ενδιαφέρον ακόμη και αν ειδωθεί ως εγχειρίδιο marketing.

Αν έχεις κάτι να απαντήσεις θα σε παρακαλούσα να συνεχίσεις την συζήτηση με πμ. Κάτι είπα πιο πριν ;)

για μενα ο καφες του starbucks ενταξη δεν εχει κατι ιδιαιτερο που να τρελλαθω περισσοτερο με εκνευριζει που ειναι σαν fast food, πολλες φορες ο καφες που μου φτιαχνουν ειναι ενα υγρο που βαζει απο μια κανατα και απλα το χτυπαει:blink: ουτε εχει κατι το ιδιαιτερο στην διαδικασια, δηλαδη να τον αλεθει επι τοπου και να μου τον φτιαχνει...οταν ημουν στην αγγλια ημουν και εγω τρελαμενη με την συγκεκριμενη φιρμα αλλα αυτο γιατι εκει δεν παιζει καλος καφες πουθενα... στην ιταλια εχω πιει και καλυτερο καφε...επεισης σπιτι μου φτιαχνω φοβερο καπουτσινο:P

αχ ναι στην ιταλια εχουν τελειο καφε

Ουτε και εγω τρελαινομαι για τη συγκεκριμενη εταιρια.Παρολο που μου αρεσει ο καφες τους, δεν μου αρεσει το κλιμα και ο κοσμος που εχει.
Ειδικα στου Χαλανδριου, της κηφισιας κτλ, ειναι γεματα με ενα καρο ψωνια, που πινουν καφε χαλαρα και μιλανε για γκομενους.
Δικαιωμα τους , και καλα κανουν, αλλα εμενα δεν μ'αρεσει.
Μπαινεις μεσα και αν τα ρουχα σου δεν ειναι μαρκας, τουλαχιστον 100Ε το κοματι, σε κοιτανε λες και εισαι παρακατιανος.:mad:

Ουτε και εγω τρελαινομαι για τη συγκεκριμενη εταιρια.Παρολο που μου αρεσει ο καφες τους, δεν μου αρεσει το κλιμα και ο κοσμος που εχει.
Ειδικα στου Χαλανδριου, της κηφισιας κτλ, ειναι γεματα με ενα καρο ψωνια, που πινουν καφε χαλαρα και μιλανε για γκομενους.
Μπαινεις μεσα και αν τα ρουχα σου δεν ειναι μαρκας, τουλαχιστον 100Ε το κοματι, σε κοιτανε λες και εισαι παρακατιανος.:mad:

ναι ειναι γενικος επειδη η νεολαια το θεωρει και πολυ "in" αλλα εμενα καθολου δεν με νοιαζει...
στου χολαργου παντως που ειναι και δυο βηματα απο το σπιτι μου δεν ειναι καθολου ετσι!! το μονο καλο ειναι που εχει wi-fi και μπορεις να πας με το laptop σου..

Εμένα μου αρέσει ο καφές τους καθότι φαν του καπουτσίνο και όποιου καφέ έχει πολύ γάλα. Το σέρβις τους δεν μου πολυαρέσει που είναι τύπου goody's. Για τον κόσμο που μαζεύουν μάλλον έχεις δίκιο Σαρδέλα αλλά τόσα χρόνια στη Ρόδο αυτό είναι κάτι που έμαθα καλά. Μπορείς να με κοιτάς όσο υποτιμητικά θες αλλά όσο εγώ ξέρω ότι είμαι καλύτερη από σένα σε γράφω στα α@$#ια μου! Αλήθεια έχει τύχει ποτέ να κοιτάξετε τέτοιου είδους ψώνια υποτιμητικά ή να τους την πείτε; Έχει ΠΟΛΥ γέλιο! Πραγματικά βραχυκυκλώνουν!

Σαρδελίτσα στη Θεσσαλονίκη δεν νομίζω να είναι έτσι πάντως,δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει αλλά έχει τύχει να πάω και με φόρμες ένα εκατομμύριο φορές γιατί τα απογεύματα αποφεύγω μη βολικά ρούχα για τις βόλτες μου, και κανένας ποτέ δεν με κοίταξε "κάπως"!'Οχι και πως αν με κοιτάξει θα κάτσω να σκάσω (λες και ποιος είναι καλύτερος, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο)!'Ετσι κι αλλιώς τον καφέ σου θέλεις να πάρεις, τον παίρνεις και φεύγεις!Ωστόσο για τον καφέ δεν ξέρω να σας πω αλλά η σοκολάτα τους είναι τέλεια!

Εγω οχι, αλλα μια φιλη μου ειχε παει σε ενα παρτυ με πολλα ψωνια.Η ιδια δεν ειναι ψωνιο, δεν φοραει ακριβα ρουχα, δεν σπαταλαει ασκοπα χρηματα, ειναι κατα του καπιταλισμου κτλ.
Και ρωταει μια κοπελα(πολυ ψωνιο)με τι παει στην σχολη της(η οποια ειναι στην αγ.παρασκευη στο αμερικανικο ιδιωτικο)απο την Γλυφαδα που μενει.
Και της λεει με ταξι.
Καλα, λεει η φιλη μου, τρελη εισαι?Πληρωνεις καθε μερα τοσο λεφτα?Γιατι δεν περνεις λεοφωριο?
Και απανταει δειχνοντας τα ρουχα της:Εγω?????Εγω να μπω σε τετοια βρωμια????Πας καλα????:mad:

Καποιος αλλος δεν παει καλα μου φαινεται, αλλα μαλλον δεν το ξερει!!!:down: :down: :down:

Εγω οχι, αλλα μια φιλη μου ειχε παει σε ενα παρτυ με πολλα ψωνια.Η ιδια δεν ειναι ψωνιο, δεν φοραει ακριβα ρουχα, δεν σπαταλαει ασκοπα χρηματα, ειναι κατα του καπιταλισμου κτλ.
Και ρωταει μια κοπελα(πολυ ψωνιο)με τι παει στην σχολη της(η οποια ειναι στην αγ.παρασκευη στο αμερικανικο ιδιωτικο)απο την Γλυφαδα που μενει.
Και της λεει με ταξι.
Καλα, λεει η φιλη μου, τρελη εισαι?Πληρωνεις καθε μερα τοσο λεφτα?Γιατι δεν περνεις λεοφωριο?
Και απανταει δειχνοντας τα ρουχα της:Εγω?????Εγω να μπω σε τετοια βρωμια????Πας καλα????:mad:

Καποιος αλλος δεν παει καλα μου φαινεται, αλλα μαλλον δεν το ξερει!!!:down: :down: :down:

στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν φταιει η κοπελα αλλα οι γονεις της που την μεγαλωσαν ετσι και που της πληρωνουν το ταξι!!!!:down: :down:

Εγώ μια και μοναδική φορά έχω πάει Starbucks στη Γερμανία. Πάντως θα έλεγα ότι καλό είναι να τα αποφεύγετε. Η γυναίκα του εργοδότη μου που είναι από Ν.Υόρκη μου έχει πει ότι ήταν φανατική των Starbucks μέχρι που της είχε πει ο γιατρός της όταν ήταν έγκυος να αποφεύγει τον καφέ από εκεί, γιατί είναι από τα χειρότερα χαρμάνια καφέ, μεταλλαγμένα και κάνουν χρήση χημικών στην επεξεργασία τους για την γέυση και το άρωμα και ότι θα ήταν επικίνδυνο για το μωρό:down: :down: :down:

στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν φταιει η κοπελα αλλα οι γονεις της που την μεγαλωσαν ετσι και που της πληρωνουν το ταξι!!!!:down: :down:

Οι οποιοι ειναι επιχειρηματιες και εχουν χειροτερα μυαλα απο αυτη!:down:

αχαχα ε τι τώρα δεν είναι πράματα αυτά να μπαίνεις σε λεωφορείο τσ τσ τσ !Καλέ προσβλήθηκε η κοπέλα!Αν είναι δυνατόν...!

αχαχα ε τι τώρα δεν είναι πράματα αυτά να μπαίνεις σε λεωφορείο τσ τσ τσ !Καλέ προσβλήθηκε η κοπέλα!Αν είναι δυνατόν...!

αυτη ειναι να την πιασεις απο το τσουλουφι και να την βαλεις με το ζορι στο λεωφοριο!!!!:P :P :P

αυτη ειναι να την πιασεις απο το τσουλουφι και να την βαλεις με το ζορι στο λεωφοριο!!!!:P :P :P

καλέ θα πεθάνει από κρίση πριν καλά καλά μπει μέσα!Μετά ξέρεις, θα φωνάξει μαμά-μπαμπά κα θα κάνει μήνυση για κακοποίηση!

Να την βαλεις σε λεοφωρειο που ειναι γεματο με κοσμο!Να γινει σαν ....σαρδελα για να μαθει!

καλέ θα πεθάνει από κρίση πριν καλά καλά μπει μέσα!Μετά ξέρεις, θα φωνάξει μαμά-μπαμπά κα θα κάνει μήνυση για κακοποίηση!

φαντασου τον κακομοιρη που θα την παντρευτει!!!! α ρε καποιοι γονεις ειναι....!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back