Mika
Δραστήριο μέλος
Εγω οχι, αλλα μια φιλη μου ειχε παει σε ενα παρτυ με πολλα ψωνια.Η ιδια δεν ειναι ψωνιο, δεν φοραει ακριβα ρουχα, δεν σπαταλαει ασκοπα χρηματα, ειναι κατα του καπιταλισμου κτλ.
Και ρωταει μια κοπελα(πολυ ψωνιο)με τι παει στην σχολη της(η οποια ειναι στην αγ.παρασκευη στο αμερικανικο ιδιωτικο)απο την Γλυφαδα που μενει.
Και της λεει με ταξι.
Καλα, λεει η φιλη μου, τρελη εισαι?Πληρωνεις καθε μερα τοσο λεφτα?Γιατι δεν περνεις λεοφωριο?
Και απανταει δειχνοντας τα ρουχα της:Εγω?????Εγω να μπω σε τετοια βρωμια????Πας καλα????![]()
Καποιος αλλος δεν παει καλα μου φαινεται, αλλα μαλλον δεν το ξερει!!!![]()
![]()
![]()
Εγω ξερω κοπελα που πηγαινε στην ιδια σχολη και ειχε 4 αυτοκινητα σε διαφορετικα χρωματα για να ταιριαζουν λεει με τα συνολακια της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω ξερω κοπελα που πηγαινε στην ιδια σχολη και ειχε 4 αυτοκινητα σε διαφορετικα χρωματα για να ταιριαζουν λεει με τα συνολακια της.![]()
![]()
![]()
![]()
OMG!Και νόμιζα πως αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
και οι ταινιες βγαλμενες απο την ζωη ειναι!!!!

Mika
Δραστήριο μέλος
Και εγω οταν την ρωατησα γιατι αλλαζει αυτκινητο συνεχεια και ποιανων ειναι τα αυτοκινητα που δανειζετε με κοιταξε με μια απορια κα μου λεει με υφακι '' δικα μου ειναι, γινετε να κυκλοφορεις με κοκκινο αυτοκινητο αν φορας πρασινο?''
εγω εμεινα καπως ετσι
.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω οταν την ρωατησα γιατι αλλαζει αυτκινητο συνεχεια και ποιανων ειναι τα αυτοκινητα που δανειζετε με κοιταξε με μια απορια κα μου λεει με υφακι '' δικα μου ειναι, γινετε να κυκλοφορεις με κοκκινο αυτοκινητο αν φορας πρασινο?''
εγω εμεινα καπως ετσι![]()
![]()
![]()
.....
καλά, είσαι τρελή???Ξέρεις τι δυσφήμιση είναι αυτή στη πιάτσα?
Mika
Δραστήριο μέλος
καλά, είσαι τρελή???Ξέρεις τι δυσφήμιση είναι αυτή στη πιάτσα?
Βεβαια χρυσο μου...Γιαυτο και εγω εχω 7 ιδιωτικα τζετ. Το ενα ιδικα ειναι διακοσμημενο με διαμαντια για να ταιριαζει με τα κοσμηματα μου

anabou
Διάσημο μέλος
. Έχει ξεφύγει ο κόσμος! Μην θυμηθώ περιπτώσεις που έλεγαν στον μπαμπά ότι πάνε για καφέ κι αυτός τους έδινε 500?. Στην βραζιλία θα τον έπιναν τον καφέ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
χαχαχαΝαι, κι εγώ όταν φοράω πράσινα μπαίνω σε πράσινο-πουα λεοφωρείο, αρκεί να μην είναι ριγέ γιατί ως γνωστόν ριγέ με πουά δεν πάει. Όταν φοράω μπλε ή κίτρινο προτιμώ τα μπλε λεωφορεία. Όταν φοράω πορτοκαλί παίρνω ηλεκτρικό. Για όλα τα υπόλοιπα χρώματα πηγαίνω στο μετρό και ψάχνω να βρω συρμό με κατάλληλο συνδιασμό χρωμάτων στα διαφημιστικά. Όχι παίζουμε. Έχει ξεφύγει ο κόσμος! Μην θυμηθώ περιπτώσεις που έλεγαν στον μπαμπά ότι πάνε για καφέ κι αυτός τους έδινε 500?. Στην βραζιλία θα τον έπιναν τον καφέ;

Mika
Δραστήριο μέλος
Ναι, κι εγώ όταν φοράω πράσινα μπαίνω σε πράσινο-πουα λεοφωρείο, αρκεί να μην είναι ριγέ γιατί ως γνωστόν ριγέ με πουά δεν πάει. Όταν φοράω μπλε ή κίτρινο προτιμώ τα μπλε λεωφορεία. Όταν φοράω πορτοκαλί παίρνω ηλεκτρικό. Για όλα τα υπόλοιπα χρώματα πηγαίνω στο μετρό και ψάχνω να βρω συρμό με κατάλληλο συνδιασμό χρωμάτων στα διαφημιστικά. Όχι παίζουμε. Έχει ξεφύγει ο κόσμος! Μην θυμηθώ περιπτώσεις που έλεγαν στον μπαμπά ότι πάνε για καφέ κι αυτός τους έδινε 500?. Στην βραζιλία θα τον έπιναν τον καφέ;
Λες να πιανει κι με νορμαλ μπαμπαδες?

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, κι εγώ όταν φοράω πράσινα μπαίνω σε πράσινο-πουα λεοφωρείο, αρκεί να μην είναι ριγέ γιατί ως γνωστόν ριγέ με πουά δεν πάει. Όταν φοράω μπλε ή κίτρινο προτιμώ τα μπλε λεωφορεία. Όταν φοράω πορτοκαλί παίρνω ηλεκτρικό. Για όλα τα υπόλοιπα χρώματα πηγαίνω στο μετρό και ψάχνω να βρω συρμό με κατάλληλο συνδιασμό χρωμάτων στα διαφημιστικά. Όχι παίζουμε. Έχει ξεφύγει ο κόσμος! Μην θυμηθώ περιπτώσεις που έλεγαν στον μπαμπά ότι πάνε για καφέ κι αυτός τους έδινε 500?. Στην βραζιλία θα τον έπιναν τον καφέ;
αχαχαχαχαχαχααχα πέθανα στο γέλιο!!!Και ξέρεις, αν κάποια μέρα δεν βρεις μέσο μεταφοράς στα χρώματά σου και σε ρωτήσει η φίλη σου γιατί δεν πήγες στο ραντεβού πολύ απλά θα απαντήσεις" Μα δεν βρήκα κάτι να μου ταιριάζει..δεν γινόταν να έρθω, τι θα έλεγε ο κόσμος?"
mimikaki
Διάσημο μέλος
αν επιανε θα πηγαινα καθε μερα για καφε!!!!!! και εναν και δυο και τρεις.....$$$$$$$$$$Λες να πιανει κι με νορμαλ μπαμπαδες?![]()

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
ααα επίσης εμείς στη Θεσσαλονίκη είμαστε πολύ περιορισμένης φαντασίας στη μόδα καθώς τα λεωφορεία μας περιορίζονται στο κόκκινο, το μπλε και το κίτρινο... τώρα σε καμιά 20αριά χρόνια που θα έρθει και το μετρό ίσως κάτι να γίνει και να μπορέσουμε να κυκλοφορούμε με στυλ εμείς οι γυναίκες!
Μα με ΔΗΜΟΣΙΑ συγκοινωνια κυκλοφορειτε?? Ελεος....Καθολου στυλ....

anabou
Διάσημο μέλος
Εννοείται! Τι θα πει ο κόσμος αν με δει να κατεβαίνω από πράσινο πουά λεωφορείο και να φοράω ριγέ φούξια! Με τι μούτρα θα ξαναβγω;αχαχαχαχαχαχααχα πέθανα στο γέλιο!!!Και ξέρεις, αν κάποια μέρα δεν βρεις μέσο μεταφοράς στα χρώματά σου και σε ρωτήσει η φίλη σου γιατί δεν πήγες στο ραντεβού πολύ απλά θα απαντήσεις" Μα δεν βρήκα κάτι να μου ταιριάζει..δεν γινόταν να έρθω, τι θα έλεγε ο κόσμος?"
Με νορμάλ μπαμπάδες δεν νομίζω να πιάσει. Με τον δικό μου λέω να μην το δοκιμάσω γιατί έχει περάσει και έμφραγμα, αμαρτία είναι να τον στείλω εγώ!
Mika
Δραστήριο μέλος
αν επιανε θα πηγαινα καθε μερα για καφε!!!!!! και εναν και δυο και τρεις.....$$$$$$$$$$![]()
![]()
![]()
3 καφεδες = ΦΠΑ ..μια χαρα σε βλεπω και σου μενουν καμποσοι κανονικοι καφεδες

mimikaki
Διάσημο μέλος
3 καφεδες = ΦΠΑ ..μια χαρα σε βλεπω και σου μενουν καμποσοι κανονικοι καφεδες![]()
![]()
ααχχχ!!! να πω στον μπαμπα της να με υοθετισει για κανεναν μηνα??? αρκετα θα ειναι!!!
Mika
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
ααχχχ!!! να πω στον μπαμπα της να με υοθετισει για κανεναν μηνα??? αρκετα θα ειναι!!!
Και μεναααα....Μπορω να πιω καφε μεχρι να σκασω δεν εχω προβλημα
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά, δεν καταλαβαίνω, συγγνώμη..Εγω οχι, αλλα μια φιλη μου ειχε παει σε ενα παρτυ με πολλα ψωνια.Η ιδια δεν ειναι ψωνιο, δεν φοραει ακριβα ρουχα, δεν σπαταλαει ασκοπα χρηματα, ειναι κατα του καπιταλισμου κτλ.
Και ρωταει μια κοπελα(πολυ ψωνιο)με τι παει στην σχολη της(η οποια ειναι στην αγ.παρασκευη στο αμερικανικο ιδιωτικο)απο την Γλυφαδα που μενει.
Και της λεει με ταξι.
Καλα, λεει η φιλη μου, τρελη εισαι?Πληρωνεις καθε μερα τοσο λεφτα?Γιατι δεν περνεις λεοφωριο?
Και απανταει δειχνοντας τα ρουχα της:Εγω?????Εγω να μπω σε τετοια βρωμια????Πας καλα????![]()
Καποιος αλλος δεν παει καλα μου φαινεται, αλλα μαλλον δεν το ξερει!!!![]()
![]()
![]()
Εφόσον έχει τα λεφτά να πληρώσει, δεν είναι τόσο παράλογο, δεν καταλαβαίνω γιατί την κατηγορούμε εδώ μέσα αυτήν την κοπέλα, γούστο της και καπέλο της. Όχι ότι εγώ θα έπαιρνα ταξί για μία τέτοια απόσταση, αλλά άμα έχει λεφτά, γιατί να μην το κάνει; Είναι μίζερο μετά
Επιπλέον, η κατάσταση στα λεωφορεία εδώ στην Αθήνα είναι επιεικώς άθλια και απαράδεκτη.

Δηλαδη, εσυ και εγω που χρησιμοποιουμε λεωφορειο τι ειμαστε για εκεινη?
Βρωμιες?
Επειδη δεν φοραμε ακριβα ρουχα και δεν εχουμε τα λεφτα της?
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool