Φελίσια - μια γάτα πειρασμός!

lili.

Δραστήριο μέλος

Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα.
η φελισια ειναι μια αδεσποτη γατουλα την οποια την πηρα σπιτι μου εχθες!.. ειναι τοσο ομορφη και τοσο γλυκια..απο εχτες την εχω κοντα μου και την εχω λατρεψει.. δεν ξερω αν θα μπορεσω -δυστυχως- να την κρατησω αλλα θα δω. μου εχει παρει τα μυαλα! :)... σε περιπτωση που δεν την κρατησω, θα δοθει με συμβολαιο υιοθεσιας εντος αττικης. Αλλα ειναι τοοοοσο υπεροχη. Το χρωμα της ειναι ανοιχτο γκρι με λευκο λαιμο! Ειναι φουντωτη και πολυ χαδιαρα. Κανει συνεχεια πατουσακια μεχρι και μονη της, στον αερα ...το γλυκουλινακι μου! Καποια στιγμη θα σας ανεβασω και φωτογραφιες της! Ωστε να την θαυμασετε και εσεις! Χαθηκε ο κοσμος να εμενα σε 3000τμ σπιτι και να ειχα οοοοποια γατουλα ηθελα???? Σημερα την εκανα μπανακι (διοτι ηταν βρωμικη) και μετα την στεγνωσα κιολας. Δεν μπορω να πω οτι της αρεσε αλλα νυχια το καρδουλινι μου δεν εβγαλε!! Σε λιγο κοντευουν τα γενεθλια μου, η μονη ευχη που μου ερχεται στο μυαλο να κανω ειναι να σταματησουν να υπαρχουν αδεσποτα...Θα ηταν ο κοσμος μας πολυ καλυτερος! :)
Μεσα στην εβδομαδα που μας ερχεται θα ερθει η κτηνιατρος να την δει για παν ενδεχομενο...Αν χρειαστει καποια εξεταση, θα της κανουμε και πιστευω ολα να πανε καλα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: φελισια-μια γατα πειρασμος!

Σου εύχομαι να την κρατήσεις και να περάσετε πολύ χαρούμενα! Τυχερή και εσύ και αυτή! ^_^

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστω παρα πολυ! :)

Να σου ζησει οταν μι γατα μας διαλεγει δεν την αφηνουμε δεν χρειαζεται300τμγια να ναι καλα κ στα30καλα θα ναι αν της προσφερεις αγαπη κ παιχνιδι ολα καλα να πανε κ με τον γιατρο κ περιμενουμε.φωτο...

μακάρι να μπορέσεις τελικά να το κρατήσεις!!!! αφού σου έχει κλέψει και την καρδιά!!!!:)

αυριο στις 15.00 το μεσημερι θα ερθει η γιατρος! Οποτε θα δουμε στο περιπου και την ηλικια της, την υγεια της κτλ..Παιδια, εχουν περασει πολλες γατες απο τα χερια μου και ειδικα απο δω και περα λογω εκτροφης θα περασουν ακομα περισσοτερες αλλα η φελισια ειναι το κατι αλλο. Ειναι τοσο χαδιαρα και τοσο ηρεμη, δεν εχει κανει ουτε μια ζημια ουτε την βλεπω διατεθειμμενη να κανει. Καλα οχι οτι με νοιαζει (ολα για τις γατουλες μου) αλλα μου κανει εντυπωση. Ειναι μια γατουλα του δρομου, εχει μεγαλωσει σε αφιλοξενο περιβαλλον, δεν εχει δει οικογενειακη γαληνη και παρολα αυτα ειναι τοσο ησυχη. Ζω για τις γατες μου στην κυριολεξια οποτε πραγματικα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να ειναι καλα! ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ. Η φελισια σημερα εκανε πατουσακια στον αερα καθως μαγειρευα και με συγκινησε. Πηγα αμεσως και την πηρα αγγαλια και εκανε σαν να με ευχαριστουσε, δεν μπορω να το εξηγησω. Και υστερα φυσικα παλι πατουσακια αλλα αυτη την φορα πανω μου. :) ειναι αξιολατρευτη! (πλιζ ας μου στειλει καποιος σε προσωπικο μηνυμα πως ανεβαζουμε φωτογραφιες διοτι εχω πολυ καιρο να ανεβασω και εχω ξεχασει)

Να τη χαίρεσαι την ψυχούλα σου! Και μόνο από αυτά που μας περιγράφεις λιώνω! Κι επειδή δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο για φωτογραφίες.....

https://www.mypetz.gr/threads/Οδηγίες-για-ανέβασμα-φωτογραφιών.233886/

:hug:Πρεπει να ειναι πολυ τρυφερο κουτσουνι!

Συνημμένα

• felicia 2.jpg
    felicia 2.jpg
    64,7 KB · Εμφανίσεις: 85
  • felicia.jpg
    felicia.jpg
    74,4 KB · Εμφανίσεις: 92
αυτη ειναι η φελισια μου...καμαρωστε! :) σημερα ηρθε οντως η κτηνιατρος και την εξετασε. η καρδουλα της και οι πνευμονες της ειναι μια χαρουλα. δεν εχει ψωρα, μυκητες ουτε τιποτα συναφες. ισως εχει ψυλλους και της εβαλα αμπουλα (δεν ειδαμε κατι αλλα επειδη ζουσε εξω, ετσι για παν ενδεχομενο, ας μην ξεχναμε οτι εχω και αλλες γατουλες και δεν θελω να αλληλομεταδιδουν αυτα τα απαισια ζουζουνια)..
αυτο που δεν περιμενα να ακουσω, ουτε και εσεις πιστευω ειναι ο εξης:

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ και μαλιστα σε προχωρημενη εγκυμοσυνη.. Ειχα προσεξει κατι περιεργο (ψιλοφουσκωτη και σκληρη κοιλιτσα) αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω μαλλον. Η κτηνιατρος μου ειπε πως σχεδον σιγουρα ειναι, ψηλαφισε κατι...

την εχω ερωτευτει και εκεινη το ιδιο. Συνεχεια με αγγαλιαζει και με κοιταει μεσα στα ματια. Απο κοντα ειναι ακομα πιο αξιολατρυτη απο τις φωτογραφιες! :) η ηλικια της ειναι περιπου 3 χρονων και τα 2 μπροστα της δοντακια ειναι σπασμενα. δεν θελω να σκεφτομαι απο τι ή ποιον.

:clapup::clapup: ειναι πανεμορφη!! :redface: για ζουληγματα μεχρι τελικης πτωσεως! ειναι ολοιδια με ενα απ τα 2 γατακια που βρηκαμε στα σκουπιδια τις προαλλες και μεγαλωσαμε με μπιμπερο :) ετσι φουντωτα κ εκεινα κουκλια!

εγκυος? :confused: και τωρα? τι θα κανεις?

Οντως πανεμορφη! Θα βγαλει υπεροχα γατομωρακια!

ειναι πανεμορφη :D και θα γινει μανουλαααα!!!!! ποπο φανταζομαι τα μικρουλια της ποσο κουκλακια θα ειναι :D

Ααααχ ψυχή μου, είναι κούκλα! Απίστευτα όμορφη! Φτου φτου μην τη ματιάσουμε! :) Η γιατρός τι σου είπε; Μπορείς να προχωρήσεις σε στείρωση-άμβλωση ή είναι αργά; Αν δεν είχα πάρει τον Ορφέα, ειλικρινά ένα Φελισάκι θα έπαιρνα! Να τη χαίρεσαι και να είναι υγιής κοντά σου για πολλά πολλά χρόνια!
ΥΓ: Αν τελικά γεννήσει και είσαι μαζί της, ειλικρινά δε νομίζω πως θα την αποχωριστείς μετά... Σε κάθε περίπτωση να είστε κι οι δυο γερές κι ευτυχισμένες!

Eίναι πολύ όμορφη γατούλα η Φελίσια και φαίνεται και πολύ τρυφερή όπως μας λες...!! πολύ τυχερή που βρέθηκε μπροστά σου!!! εύχομαι όλα να πάνε καλά και με την εγκυμοσύνη της να μπορέσεις να δώσεις και τα μωράκια της και να έχει καλή υγεία!!! να τη χαίρεσαι την κουκλίτσα!!!:)

Ειναι πολυ ομορφη και ιδιαιτερη γατουλα, να την χαρεις για παρα πολλα χρονια ευχομαι και να πανε ολα καλα με την γεννα της.:)
Θα περιμενουμε να δουμε και τα μωρακια της!;)

Ειναι πραγματικα πανεμορφη η κουκλιτσα σου.Να την χαιρεσαι!:D

Πολύ γλυκιά γατούλα. Έχει αυτό το κάτι στο βλέμμα της που τη κάνει αξιολάτρευτη !

Η Φελίσια ήρθε κοντά σου, έγκυος, γιατί ήξερε ότι θα μπορούσες να την προστατεύσεις. Είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό, πόσο μεγάλο ένστικτο έχουν..

Η γατούλα είναι πραγματικά πανέμορφη και με ωραία χρώματα :)
Όμως αυτό που την κάνει ξεχωριστή και λίαν ερωτεύσιμη είναι ο τρυφερός και καλοσυνάτος χαρακτήρας της:inlove:

Όμορφες γατούλες θα βρεις άπειρες (αν με ρωτήσεις, στα δικά μου μάτια όλα τα γατιά είναι όμορφα).
Καλούς χαρακτήρες πολλούς.
Αλλά γατί που να "δείχνει" με κάθε τρόπο, οτι υπάρχει "καρμική σχέση" με τον άνθρωπο που το υιοθέτησε,
αυτό σπάνια θα το βρεις.
Κράτησέ την και μην την αφήσεις να πάει πουθενά αλλού. Σε επέλεξε, είναι δική σου και είσαι δική της! :yes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back