Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλα,δε το συνεχιζω αυτο με τη θρησκεια γιατι θα γινει το θεμα εντελως ασχετο
Αλλα εμενα κατι αλλο με ενοχλει, αν καποιος θελει, μπορει και του το επιτρεπει η υγεια του, καλα κανει να ειναι χορτοφαγος, αν καποιος δε μπορει να το κανει για εναν απο τους τρεις παραπανω λογους δηλ. δε θελει, δε μπορει ή ειναι θεμα υγειας, γιατι τοσο πιεση να αλλαξουν και ειμαι πχ εγω υποχρεωμενη να εξηγω στον καθενα τους λογους που δε μπορω να το κοψω; Δηλ ΟΛΑ εχουν λυθει σχετικα με το καλο των ζωων και εμεινε μονο ο αριθμος εκεινων που τα τρωνε; Δε λεω οτι ειναι και ασημαντη η υπερκαταναλωση αλλα οκ δε μπορω να συμμετασχω σε αυτο, βοηθαω εκει που μπορω!
Κανει κηρυγμα ο αλλος σε καποιον που τρωει κρεας αλλα εχω δει φανατικο χορτοφαγο να καμαρωνει αγκαλια με λιονταρακι σε φωτογραφια που τραβηξε στο τσιρκο! Πλακα επαθα!Λεω καλα με εχεις τρελανει που τρωω κρεας, αυτο τι ειναι;!;!Και η απαντηση; Δεν το εφαγα!!!![]()
χα,χα,χα..........καλη μου...οντως εχεις δικιο....η ανθρωπινη βλακεια,να ξερεις,δεν εχει ορια!!!!!!!!.....εκτος των αλλων,λαβε υποψη σου οτι και αυτο που γινεται απο καποιους,να σου κοτσαρουν μυνηματακια ,χωρις να το ζητησεις,του στυλ γινε χορτοφαγος κλπ.....ειναι προσηλυτισμος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
το μηνυμα μου,δεν νομιζω οτι ηταν πιο "σκληρο" απο αυτο της sakura.........γιατι στεκεσαι μονο σε μενα....?? μηπως επειδη ζητησα συγνωμη???? ε...τοτε να την παρω πισω....ειναι απαραδεκτο να χρησιμοποιεις στοιχια του προφιλ( επαγγελμα) στην κουβεντα....,εδω δεν ειμαι σαν καθηγητρια αλλα σαν πουπουλινα τελεια και παυλα!!!!! αλλιως φερομαστε στον χωρο εργασιας μας,αλλιως στους γονεις μας,στους φιλους μας κλπ.....και δεν τα εβαλα μαζι σου.....απλα ειπα με απολυτη ειλικρινια αυτα που πιστευω...η συγνωμη δεν πηγαινε σε αυτα που ειπα...αλλα στο οτι τα ειπα ...
δεν μπορουμε να αμφισβητουμε την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των επιστημονων....οσο για τις πηγες σου,οσον αφορα την χορτοφαγια,αυτα που μπορει να εχεις διαβασει υπερ της,προφανεστατα ειναι απο χορτοφαγους και υποστηρικτες της...οταν ομως θες να ενημερωνεσαι σωστα,καλο ειναι ενημερωνεσαι και απο την "αλλη" μερια...αυτη της επιστημης,κατι που απο τα γραπτα σου φαινεται οτι δεν εχεις κανει....
και ξαναλεω οτι...δεν θα με ενοχλουσαν τοσο αυτα που εγραφες,αν ησουν οντως χορτοφαγος...απο τη στιγμη ομως που δεν εισαι,σε καμμια περιπτωση δεν δεχομαι το κυρηγμα σου...το κανεις οπως ακριβως οι παπαδες...που με το δαχτυλο υψωμενο παροτρυνουν τον κοσμο να κανουν η να μην κανουν πραγματα...και αυτοι κανουν τα ακριβως αντιθετα...σκετη υποκρισια...
στο μονο που θα συμφωνησω μαζι σου,ειναι σε αυτα με τις θρησκειες,,,ΑΠΟΛΥΤΑ........γραφονται μεσα απαραδεκτα πραγματα....και ποσως με ενδιαφερει τι λεει η καθε θρησκεια...με ενδιαφερει τι λεει η συνηδειση μου.....
Καλα με δουλευεις? Σορρυ κιολας αλλα δεν πηρα στοιχεια απο κανενα προφιλ να δημοσιευσω σε ξερω και με ξερεις δεν θελω να φτασω να παραθεσω μηνυματα που λεγομαστε συναδελφοι!Και στην τελικη αν για καποιους λογους δεν θελουμε να μαθουν τα μελη του σαιτ τη δουλεια που κανουμε δεν την γραφουμε στο προφιλ που φαινεται δημοσια!χα,χα,χα..........καλη μου...οντως εχεις δικιο....η ανθρωπινη βλακεια,να ξερεις,δεν εχει ορια!!!!!!!!.....εκτος των αλλων,λαβε υποψη σου οτι και αυτο που γινεται απο καποιους,να σου κοτσαρουν μυνηματακια ,χωρις να το ζητησεις,του στυλ γινε χορτοφαγος κλπ.....ειναι προσηλυτισμος...
Δε σε εβρισα,καθηγητρια ειπα οτι εισαι!!!Βρες το μηνυμα μου και πες μου τωρα ποιος κανει επιθεση και ποιος οχι!
Ειναι λογικο να με πηραζει ο αποτομος τροπος πιο πολυ απο σενα παρα απο την sakura μιας κι εμεις ειχαμε ερθει πιο κοντα και απο εδω αλλα και απο το facebook απ'οτι εγω με την sakura,που εχουμε ανταλλαξει ελαχιστα μηνυματα. Και στην τελικη,το μηνυμα σου οντως μου φανηκε πιο επιθετικο στα σημεια που υπογραμισα ενω η sakura ειπε την αποψη της σε λιγοτερο προσωπικο επιπεδο... (oποιος θελει μπορει να ξαναδιαβασει το μηνυμα και αυτα που υπογραμμισα)
Αυτα ειναι συμπερασματα δικα σου και ξαναλεω το τι συζηταω εγω με τον καθε γιατρο μου και αν συμφωνει ή οχι δεν θα κατσω να τα γραψω εδω και να εκθεσω κανεναν.Εγω γραφω μονο αρθρα που εχουν δημοσιευτει και τα βρισκω στο διαδικτυο και δεν νομιζω οτι ολα οσα εχω διαβασει ειναι απο γραφικους χορτοφαγους που ειπες!Εχω διαβασει και αρθρα επιστημονων ειτε ειναι γιατροι ειτε καθηγητες πανεπιστημιου ή αλλου ειδους επιστημονες και εχουν γνωσεις επι του θεματος.Φυσικα δεν ξερω κανεναν προσωπικα αλλα διαβαζω,κρινω και σκεφτομαι αν τα πιστευω ή οχι με βαση τη δικη μου κριση.
Κατ'αρχην ειπα οτι ΠΡΟΣΠΑΘΩ και ΘΕΛΩ να κοψω το κρεας.Ημουν ειληκρινεις απο την αρχη και ειπα οτι ακομη δεν το εχω καταφερει,εξαλλου μεχρι περσι εμενα με τους γονεις μου και κατι τετοιο ηταν πρακτικα τουλαχιστον αδυνατον. Οσο για το ΚΥΡΗΓΜΑ που λες οτι κανω...Δεν εγραψα με σκοπο να κανω κανενα απολυτως κυρηγμα απλα να παραθεσω καποιες πληροφοριες και να ξεκινησω ενα θεμα συζητησης ξεροντας πως υπαρχουν ανθρωποι που δεν συμφωνουν.Αλλα -το ειπα πολλες φορες- εδω ανταλλαζουμε αποψεις προσωπικες με σκοπο αν μπορεσουμε να καταληξουμε σε καποιο συμπερασμα,να δουμε τι πιστευουν οι περισσοτεροι και να προβληματιστουμε...Μονο αυτο.
Θα το προσπερασω,δεν θα το σχολιασω καν(!)...... και θελω να ελπιζω πως δεν ηταν σποντα αν και αμφιβαλλω γιατι οσα λες ειναι σαν να μιλας για μενα (μηνυματακια ποστ απο καποιους,χωρις να το ζητησεις..)!!!
Οσο για τη συγνωμη απο εδω φαινεται οτι δεν την εννοουσες μιας και συνεχισες να μιλας το ιδιο αποτομα και στα 2 ποστ (και ειπες κι ολας να την παρεις πισω...!)Οποτε δεν την αποδεχομαι
Δε νομιζω να εκανα επιθεση σε κανεναν,απαντουσα παντα σε οτι αφορα τα επιχειρηματα που μου παραθετατε κατα της χορτοφαγια και πιστευω πως ημουν υποδειγμα ευγενειας και συζητησης,ασχετα με το αν τα πιστευω μου ειναι αποδεκτα απο εσας ή οχι.Αποχωρω απο το θεμα οριστικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οτι γραφουμε ελενα,δεν σημαινει οτι ειναι σποντα σε σενα....αυτο για την βλακεια και βεβαια δεν πηγαινε σε εσενα αλλα σε αυτον με το λιονταρι.....
σου ζητησα συγνωμη και σου εξηγησα κιολας οτι ημουν πολυ στεναχωρημενη με το ραμση και εσυ,θεωρω,οτι απαντησες με απαραδεκτο τροπο σε μια συγνωμη...με εγωισμο και προσβλητικα οσον αφορα την ιδιοτητα μου...ε ναι...αυτο παει πολυ...
moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
προσωπικα..δεν ειμαι χορτοφαγος....
θα πω αυτα που ξερω!!!!
οποιος γουσταρει να φαει κρεας..καλος..οποιος γουσταρει να φαει χορτα παλι καλος...
το θεμα ειναι οτι και τα δυο εχουν ζωη....απο οσα εχω διαβασει και τα φυτα..εχουβ ζωη και μαλιστα μερικα φυτα οταν πας να τα κοψεις...προτασουν τα αγκαθια τους και οσα δεν εχουν κανουν κινηση προς τα πισω...
απλα οι κινισεισ αυτες δεν φαινονται στο ανθρωπινο ματι(τα θυμαμαι απο το σχολειο ε??)οποτε..για εμενα τι χορτοφαγος...το..σαρκοφαγος..ενα και το αυτο....
οσο για τη θρησκεια...η θρησκεια αναφερει οτι ο ανθρωπος ειναι το μον...εμψυχο ζωο!!!
τα υπολοιπα ζωα..δεν εχουν ψυχη...εχουν ζωη....
οσο για το τι μπορει να φαει καποιοσ χορτοφαγος και να παρει πρωτεινες.....
σπιρουλινα παιδια....99%πρωτεινη..ειναι και η τροφη των αστροναυτων....
μανιταρακι επισης....
ευκολα ενας χορτοφαγος μπορει να βρει πηγες πρωτεινων....
στα ζωακια μας δλδ τι δινουμε?ωραια εμεις ειμαστε χορτοφαγοι...το ζωακι μας ομως?τι το ταιζουμε???
anywayzzz....ειναι θεμα περιεργο και οπως τι βρισκει ο καθενας!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
χμ...περιεργο θεματακι εχετε..διαβασα με ρικες αποψεις..απο τη σελιδα 15 και μετα...
προσωπικα..δεν ειμαι χορτοφαγος....
θα πω αυτα που ξερω!!!!
οποιος γουσταρει να φαει κρεας..καλος..οποιος γουσταρει να φαει χορτα παλι καλος...
το θεμα ειναι οτι και τα δυο εχουν ζωη....απο οσα εχω διαβασει και τα φυτα..εχουβ ζωη και μαλιστα μερικα φυτα οταν πας να τα κοψεις...προτασουν τα αγκαθια τους και οσα δεν εχουν κανουν κινηση προς τα πισω...απλα οι κινισεισ αυτες δεν φαινονται στο ανθρωπινο ματι(τα θυμαμαι απο το σχολειο ε??)
οποτε..για εμενα τι χορτοφαγος...το..σαρκοφαγος..ενα και το αυτο....
οσο για τη θρησκεια...η θρησκεια αναφερει οτι ο ανθρωπος ειναι το μον...εμψυχο ζωο!!!
τα υπολοιπα ζωα..δεν εχουν ψυχη...εχουν ζωη....
οσο για το τι μπορει να φαει καποιοσ χορτοφαγος και να παρει πρωτεινες.....
σπιρουλινα παιδια....99%πρωτεινη..ειναι και η τροφη των αστροναυτων....
μανιταρακι επισης....
ευκολα ενας χορτοφαγος μπορει να βρει πηγες πρωτεινων....
στα ζωακια μας δλδ τι δινουμε?ωραια εμεις ειμαστε χορτοφαγοι...το ζωακι μας ομως?τι το ταιζουμε???
anywayzzz....ειναι θεμα περιεργο και οπως τι βρισκει ο καθενας!!

...εγω παντως οντως καθε πρωι καταπινω 2 χαπακια σπιρουλινας....ειναι πραγματικα πολυ καλα!!!!!!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
https://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=2404
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...εγω παντως οντως καθε πρωι καταπινω 2 χαπακια σπιρουλινας....ειναι πραγματικα πολυ καλα!!!!!!!!!
![]()
να ξερεις ομως οτι δεν λεινει το προβλημα του σιδηρου...αυτο...μονο το κρεας και τα παραγωγα το λυνουν...και οσο για τις φακες...ειναι μυθος...ναι εχουν αρκετη ποσοτητα σιδηρου,αλλα δεν μπορει να απορωφηθει απο τον οργανισμο...αποωφατε μια πολυ μικρη ποσοτητα,οταν τις τρωμε μαζι με βιταμινη c....αλλα ειναι ασημαντη....

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το σιδηρο,οπως ειπα και πριν δεν αναπληρωνεται με τιποτα.......εγω,εχω αναιμια,παρολο που τρωω μια φορα στις 15 η καμμια φορα και 1 τη βδομαδα κρεας....οπως επισης και οι βιταμινες που ανεφερε η ηρω...
νομιζω ομως οτι εχουμε( για ολους μας το λεω) ξεφυγει εντελως απο το θεμα...το θεμα ειναι η φιλοζωια...και οχι η χορτοφαγια...αλλο το ενα,και αλλο το αλλο!!!!!!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αυτο οσον αφορα το αν θα παθουμε κατι αν θα γινουμε vegan.Για να μην λεμε ανακριβιες και τα διαβασει καποιος και τρομοκρατηθει.Μιλησα για σωστη χορτοφαγικη διατροφη και οποιος θελει να γινει χορτοφαγος να το κανει με βοηθεια διαιτολογου για να περασει τον οργανισμο του ομαλα στο επομενο σταδιο.
Προσωπικα δεν θα συγκρινω το αρνακι με το φυτο γιατι αυτο νομιζω αγγιζει τα ορια της γελοιοτητας.Φυσικα και δεν ειναι το ενα και το αυτο ειτε τρως κατσικακι ειτε τρως μαρουλι!Αυτα ειναι γραφικα..Ας μην το παμε τοσο μακρια..
Ο καθενας κανει το κουμαντο του κι αυτο που ειναι πιο κοντα στα πιστευω του για να νιωθει καλυτερα.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
---ΠΟΥΠΟΥΛΙΝΑ μην το γελας καθολου,,,για οσους δεν θελουν να φανε κρεας...ειναι οτι καλυτερο η σπυρουλινα...99%πρωτεινη δεν εχει ουτε το κρεας..και εσυ το γελας???
επισης αφου το θελετε και ιατρικα το θεμα...το κρεας στην εβδομαδα μεσα..θα επρεπε να καταναλωνεται..μια μονο φορα...τα υπολοιπα μεσα στη μερα πρεπει να ειναι 3 μεριδεσ φρουτα και λαχανικα....
οποτε ο χορτοφαγος να εισαι σιγουρη οτι κανει την καλυτερη...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πλούσια σε καλής βιολογικής αξίας πρωτεΪνες είναι τα ξερά μπιζέλια (24,1%) και τα ξερά φασόλια (22,3%) , τα οποία και συνιστώνται ιδιαιτέρως στο διαιτολόγιο των χορτοφάγων και των αθλητών προς την αντικατάσταση των υψηλής βιολογικής αξίας ζωικών πρωτεΪνών , οι οποίες δεν είναι δυνατών να προσληφθούν από την κατηγορία αυτών των ατόμων που για λόγους θρησκευτικούς , ηθικούς , υγειονομικούς η φυσιολογίας δεν καταναλώνουν ζωικής προέλευσης τρόφιμα.
---ΠΟΥΠΟΥΛΙΝΑ μην το γελας καθολου,,,για οσους δεν θελουν να φανε κρεας...ειναι οτι καλυτερο η σπυρουλινα...99%πρωτεινη δεν εχει ουτε το κρεας..και εσυ το γελας???
επισης αφου το θελετε και ιατρικα το θεμα...το κρεας στην εβδομαδα μεσα..θα επρεπε να καταναλωνεται..μια μονο φορα...τα υπολοιπα μεσα στη μερα πρεπει να ειναι 3 μεριδεσ φρουτα και λαχανικα....
οποτε ο χορτοφαγος να εισαι σιγουρη οτι κανει την καλυτερη...
το γελιο.πηγαινε στη συμπτωση με τη σπιρουλινα...καθολου δεν το γελαω...αφου σου λεω οτι αυτην περνω καθε πρωι...η διατροφη που περιγραφεις ειναι ακριβως αυτη που κανω!!!!!!!
κανεις ομως ενα λαθος...χορτοφαγος δεν ειναι αυτος που τρωει πολλα λαχανικα...τοτε θα ημουν!!!!!!!! χορτοφαγος ειναι αυτος που δεν τρωει καθολου κρεας...ουτε τα παραγωγα του πχ,αυγα,τυρια,γαλα κλπ...

moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
νομιζα οτι το ελεγες ετσι και καλατο γελιο.πηγαινε στη συμπτωση με τη σπιρουλινα...καθολου δεν το γελαω...αφου σου λεω οτι αυτην περνω καθε πρωι...η διατροφη που περιγραφεις ειναι ακριβως αυτη που κανω!!!!!!!
κανεις ομως ενα λαθος...χορτοφαγος δεν ειναι αυτος που τρωει πολλα λαχανικα...τοτε θα ημουν!!!!!!!! χορτοφαγος ειναι αυτος που δεν τρωει καθολου κρεας...ουτε τα παραγωγα του πχ,αυγα,τυρια,γαλα κλπ...![]()

ναι τα γνωριζω αυτα που λες...
εμενα παιδια τη αποψη μου την εχετε διαβασει μερικοι επανω στο θμε φιλοζωια..ειναι σταθερη..και ειναι και η σωστη..και αρκετες φορες μεσα στα ποστ εχω "παρεξηγηθει" με καποιους..
η λεξη φιλοζωια ειναι συνθετη..φιλος και ζωη..
δλδ αυτος που αγαπαει καθε τι που εχει ζωη..ειτε ειναι μυγα ειτε λιονταρι..
ειτε καμπια ειτε ορνιθορυνχος!!!!
για τους υπολοιπους υπαρχει η λεξη..γατοφιλος..η σκυλοφιλοσ..ι καναρινοφιλος...αν εισαι κολλημενος με ενα ειδος....δεν σημαινει οτι εισαι φιλοζωος..οπως λοιπον εχω ξαναπει..το να φροντιζεις γατακια...αλλα απο την αλλη να ευχεσαι να πεθανουν ανθρωποι με μαρτιρικο τροπο....ε οχι δυστυχως..δεν σε κανει φιλοζωο!!!
οπως και να εχει..συμφωνειτε η οχι..αυτη ειναι η αληθεια!!-ασ βρεθει μια αλλη λεξη γιατι η λεξη φιλοζωος εχει συγκεκριμενο νοημα και δεν πρεπει να την χρησιμοποιυμε οπως μας βολευει!!
--πουπουλινα..δεν το λεω για εσενα..γιατι μια φορα ετσι παρεξηγηθηκαμε

ειναι απλα η αποψη μου επανω στο θεμα αυτο!
ιβανα
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
νομιζα οτι το ελεγες ετσι και καλα
ναι τα γνωριζω αυτα που λες...
εμενα παιδια τη αποψη μου την εχετε διαβασει μερικοι επανω στο θμε φιλοζωια..ειναι σταθερη..και ειναι και η σωστη..και αρκετες φορες μεσα στα ποστ εχω "παρεξηγηθει" με καποιους..
η λεξη φιλοζωια ειναι συνθετη..φιλος και ζωη..
δλδ αυτος που αγαπαει καθε τι που εχει ζωη..ειτε ειναι μυγα ειτε λιονταρι..
ειτε καμπια ειτε ορνιθορυνχος!!!!
για τους υπολοιπους υπαρχει η λεξη..γατοφιλος..η σκυλοφιλοσ..ι καναρινοφιλος...αν εισαι κολλημενος με ενα ειδος....δεν σημαινει οτι εισαι φιλοζωος..οπως λοιπον εχω ξαναπει..το να φροντιζεις γατακια...αλλα απο την αλλη να ευχεσαι να πεθανουν ανθρωποι με μαρτιρικο τροπο....ε οχι δυστυχως..δεν σε κανει φιλοζωο!!!οπως και να εχει..συμφωνειτε η οχι..αυτη ειναι η αληθεια!!
-ασ βρεθει μια αλλη λεξη γιατι η λεξη φιλοζωος εχει συγκεκριμενο νοημα και δεν πρεπει να την χρησιμοποιυμε οπως μας βολευει!!
--πουπουλινα..δεν το λεω για εσενα..γιατι μια φορα ετσι παρεξηγηθηκαμε
ειναι απλα η αποψη μου επανω στο θεμα αυτο!
και εγω καποια στιγμη αυτο νομιζα...ομως αν δεις το λεξικο του μπαμπινιωτη που θεωρειτε το πιο εγκυρο,το γραφει καθαρα...φιλοζωος= αυτος που αγαπα τα ζωα....αυτο και μονο αυτο...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
συμφωνω με αυτο..αν και γω θελω σε καποια φαση να κοψω το κρεας..αποψη μου ειναι οτι ξεφυγαμε με το θεμα της χορτοφαγιας. εχουμε τοσο μεγαλο προβλημα με τα αδεσποτα στην ελλαδα που καλο ειναι να εστιασουμε αλλου...δηλ αν στειρωνω, ταιζω κ βρισκω σπιτια σε γατες αλλα τρωω κρεας με κανει λιγοτερο φιλοζωη? ας λυσουμε το θεμα των αδεσποτων κ μετα κοιταμε κ τη χορτοφαγια. κοιταμε το δεντρο κ χανουμε το δασος...![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγω προσωπικα προσπαθω να κοψω το κρεας.Δε νομιζω να κοψω τα παραγωγα του ή καποια ειδη ψαριων ή θαλασσινων..Ρατσισμος το ξερω,ειδορατσισμος,αλλα αν ειναι να φαω κατι ας μην εχει τον εγκεφαλο των ανωτερων ζωων.
συγνωμη που θα παρεμβω παλι και θα σε ενοχλησω...αλλα τοτε γιατι ανεβαζεις βιντεο στο fb κατα των ζωικων παραγωγων???? το εχω δει αρκετες φορες...
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι μα το ιδιο λεμε...ζωα..=αυτα πουεχουν ζωη..δεν λεω κατι αλλο!!!και εγω καποια στιγμη αυτο νομιζα...ομως αν δεις το λεξικο του μπαμπινιωτη που θεωρειτε το πιο εγκυρο,το γραφει καθαρα...φιλοζωος= αυτος που αγαπα τα ζωα....αυτο και μονο αυτο...![]()
ζωα ειναι ολα..τα πλασματακια στη γη απο εκει και περα εχουμε κατοιγοριες..φτερωτα θυλαστικα..μπουρουμπουρου!
αρα....οποιος αγαπαει τη ζωη..σε ολες τις μορφες της..ειναι φιλοζωος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Θα το προσπερασω,δεν θα το σχολιασω καν(!)...... και θελω να ελπιζω πως δεν ηταν σποντα αν και αμφιβαλλω γιατι οσα λες ειναι σαν να μιλας για μενα (μηνυματακια ποστ απο καποιους,χωρις να το ζητησεις..)!!