RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Μηπως θα μπορουσε καποιος να την φιλοξενησει μεχρι να γεννησει και μετα να την στειρωσουμε ?
Επισης ψαχνει και σπιτακι να υοθετηθει αφου γεννησει και στειρωθει!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τί να πω....
Αν γεννήσει... και τα βρεις, θα μπορούσες να την φροντίζεις όσο γίνεται και μετά αφου μεγαλώσουν να δούμε , με αγγελίες να βρουνε ενα σπιτάκι.
Μετά για στείρωση υπάρχουν μέρη που κάνουν καλές τιμές σε αδέσποτα...
Που περίπου, περιοχή είναι η γάτα????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
savillerow7
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
μα η γάτα φαίνεται ετοιμόγεννη!πως θα στειρωθεί?τα μωρά θα είναι ολόκληρα γατάκια τωρα!!δεδομένου οτι δεν εχω εμπειρία στο θέμα "έγκυος γάτα", τότε ή το βλέπω πολύ συναισθηματικά, ή αγνοια με κάνει ανόητη...![]()
Θεωριτικά και ιατρικά γίνετε....
. Τωρα απο εκει και πέρα...
ειναι προσωπική απόφαση και επιλογή του καθενός μας...
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
savillerow7
Νεοφερμένο μέλος
χώρις καμιά σχετική γνώση, απλά ξέρω οτι συμβαίνει στους ανθρώπους σε καθαρα βιολογικό επίπεδο... και καλα μια οικοσιτη γατα εχει προσβαση σε κτηνιατρο και εχει και προσοχη.. αυτη η καημένη?(που θα εχει και δικαιολογημένα πολλα ραμματα, και θα ναι και μέσα στο κρυο μόνη της)

drusilia
Διάσημο μέλος
2-3 ραματα ειναι, πολλα αδεπσοτα στειρωνονται και μετα ειναι μια χαρα.
Δεδομενου του οτι η γατουλα ειναι αδέσποτη, ειναι και η καλυτερη λυση.
Ρινιο, αν συμφωνεις και θες βοήθεια, στείλε μου πμ να το κανονισουμε.
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι εφικτο το να στειρωθει, γιατι φαινεται ετοιμογεννη. Μεχρι σημερα ειχα εξεταστικη και δεν μπορουσα να την παω στον γιατρο, αυριο θα παω να την παρω να παμε στο γιατρο να μου πει εαν μπορει να γινει κατι. Το ιδανικο για μενα θα ηταν να βρισκοταν ενα πιο ασφαλες μερος απο τον δρομο μεχρι να γεννησει και μετα να στειρωνοταν. Τα εξοδα της μπορω να τα αναλαβω εγω, απλα δεν εχω μερος για να την κρατησω.
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιον γιατρο που να εχει τετοιιο μηχανικα σε περιοχη στα Βορεια προαστεια? Χαλανδρι, Βριλησσια, Μαρουσι??
drusilia
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Μια σκέψη μόνο, δεν έχω καθόλου εμπειρία μ' αυτά.

savillerow7
Νεοφερμένο μέλος

:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
λοιπον χωρίς να εχω να προτείνω μια εναλλακτική λύση (κι αυτο πολύ με εκνευρίζει) έτσι εντελώς συναισθηματικά, εχω να πω οτι μου φαίνεται απαίσιοοοοο να τη στειρώσετε τώρα!!!:cry::cry::cry::cry:
Συμφωνώ απόλυτα....ας γεννήσει πρώτα και μετά...

rotonda
Δραστήριο μέλος
μα η γάτα φαίνεται ετοιμόγεννη!πως θα στειρωθεί?τα μωρά θα είναι ολόκληρα γατάκια τωρα!!δεδομένου οτι δεν εχω εμπειρία στο θέμα "έγκυος γάτα", τότε ή το βλέπω πολύ συναισθηματικά, ή αγνοια με κάνει ανόητη...![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο και δεν είναι θέμα συναισθηματισμού. Σε ετοιμόγεννη γάτα δεν μιλάμε πια για στείρωση, αλλά για σφαγή - μέχρι 20 ημερών εγκυμοσύνης επιτρέπεται η στείρωση (τα τελευταία, είναι λόγια κτηνιάτρου για ανάλογη περίπτωση). Στη φωτογραφία, η γατούλα φαίνεται όντως ετοιμόγεννη.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Αμάν πια αυτός ο ζήλος με τις στειρώσεις, θα μας καταντήσει ανάλγητους στο τέλος...
aretha
Περιβόητο μέλος

Το καλύτερο θα ήταν να βρεθεί ένας χώρος (έστω προσωρινής) φιλοξενίας για τη γάτα, για να γεννήσει, να θηλάσει όσο πρέπει (2 μήνες δεν είναι; ) και στη συνέχεια να στειρωθεί και -στο πιο αισιόδοξο σενάριο- να υιοθετηθεί. Το ίδιο και τα γατάκια βέβαια. Τώρα, πόσο εφικτά είναι όλα αυτά, είναι μια άλλη ιστορία.

RedCat
Διάσημο μέλος
Πολλά ηθικά διλήμματα υπάρχουν και είναι μεγαλη κουβέντα αυτή αλλα ουτε και εγώ θα το έκανα σ'αυτή τη φάση.
Αν γίνεται ας βρεθεί ένα ασφαλές μέρος να γεννήσει η γατούλα και να δώσει στα μικρά της τα απαραίτητα αντισώματα για τους πρωτους μήνες έστω, έτσι όπως εξελίχθηκε το θέμα, και κατόπιν με αγγελίες, θα βοηθήσουμε όλοι πιστεύω να υιοθετηθούν τα μικρά και φυσικά να στειρωθεί η μικρούλα...
Για να επιστρέψω στη ρίζα του θέματος, ποιος μπορεί να φιλοξενήσει τη γατούλα μεχρι να γεννήσει και λίγο μετά???? έστω και σε κλειστό κήπο ??
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Το καλυτερο θα ηταν να βρισκοταν ενας ασφαλης χωρος να γεννησει, γιατι στο δρομο τα γατακια θα κινδυνευουν αμεσα. Υπαρχει κανενας τετοιος χωρος, εστω και επι πληρωμη?
drusilia
Διάσημο μέλος
Αν θες πάρε τηλ στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας, 2108648140, να ρωτήσεις.
Κάνουν φιλοξενία και για αδέσποτα και κάνουν καλύτερες τιμες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool