ruko
Διάσημο μέλος

Θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο για τα Αριάκια, γιατί είναι ακόμη νεογέννητα. Για να κανονίσεις την υιοθεσία, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο το Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας στο 210 8648140 ή και να πας να τα δεις από κοντά. Είναι Ανάφης 17 στην Κυψέλη.
Τελικά, είναι σούπερ τυχερά τα Αριάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Πραγματικά!!Τελικά, είναι σούπερ τυχερά τα Αριάκια.![]()

frou_frou, νομίζω ότι με τέτοια "προικιά" που φέρνεις δώρο στα αδελφάκια του, θα έχεις όποιο Αριάκι τραβάει η όρεξή σου!

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ειναι τελικά ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ η Μανούλα μας!!!!
Στο τσακ, γλύτωσε το πολικό κρύο...
Στο τσακ γέννησε στη ζέστη...
Στο τσακ ήρθαν οι προσφορές για την φιλοξενεία της!!!!
Και τώρα.... έχουμε και τις υιοθεσίες!!!!

Μακάρι να πανε ολα καλά!!!! Να μεγαλώσουνε και να χαρίσουνε και σε άλλους άπειρες στιγμές χαρας και αγάπης!!!
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης καλως έρχεσε στο club ασπρόμαυρων γατογονέων 

fru_fru
Δραστήριο μέλος

Α, και μια απλη ερωτηση, εκεινοι αναλαμβανουν στειρωσεις με εξοδα δικα μου?? Υποθετω πως ναι, αλλα ειπα να ρωτησω και εσας!!
Ευχαριστω!
stellak
Διάσημο μέλος
Δηλαδη αν παω στο Κτηνιατρικο Κεντρο Γατας και ζητησω να δω την Αρια και τα πιτσιρικια θα ξερουν τι θα εννοω η ποιητρια??
Α, και μια απλη ερωτηση, εκεινοι αναλαμβανουν στειρωσεις με εξοδα δικα μου?? Υποθετω πως ναι, αλλα ειπα να ρωτησω και εσας!!
Ευχαριστω!
Ναι σε όλα
Και να πας σύντομα... θα τρελαθείς με την Άρια, και θα σε αφήσει να χαϊδέψεις και τα μωρά της!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ναι σε όλαΚαι να πας σύντομα... θα τρελαθείς με την Άρια, και θα σε αφήσει να χαϊδέψεις και τα μωρά της!
stellak??????????
Εσύ είσαι??? Δεν σε γνώρισα!!!!!!!!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Δηλαδη αν παω στο Κτηνιατρικο Κεντρο Γατας και ζητησω να δω την Αρια και τα πιτσιρικια θα ξερουν τι θα εννοω η ποιητρια??
Ευχαριστω!

Μπορει να μην ξέρουν οτι την έχουμε ονομάσει έτσι!!! αλλα προς το παρόν 1 ΜΑΜΑ έχουνε!! 
Ναι, αναλαμβάνουν .. απλά επειδη υπάρχει ταμείο..για τα μικρά και την μανα..... απο τις συνδομές μελών, καλό θα ήταν να μου πεις.. (εγώ το κρατάω
) για να ξέρω τί είναι πληρωμένο, απο ποιόν και για να μην χαθεί η μπάλα... 
Ποτε σκέφτεσαι να πας???

stellak
Διάσημο μέλος
stellak??????????
Εσύ είσαι??? Δεν σε γνώρισα!!!!!!!!!!!![]()
Γιατί κυρα-Τζούλια; Επειδή άλλαξα avatar; Δύο παιδιά έχω, είπα να τα δείξω και τα δυο...

julia
Διακεκριμένο μέλος
τρελαθείς και θα σε αφήσει να χαϊδέψεις και τα μωρά της!
Μας αφήνει....

ΑΛΛΑ. ΔΕΝ πρέπει!!!!!!!!!!!!!!

Τα μικρά δεν έχόυν αναπτύξει ακόμα αντισώματα.. και μπορούν να κολλήσουν το παραμικρό!!!!!!!!!!!

Γιαυτό μας παρακαλάνε να ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί κυρα-Τζούλια; Επειδή άλλαξα avatar; Δύο παιδιά έχω, είπα να τα δείξω και τα δυο...![]()

Καλά ΜΑΝΔΑΜ!!!!! 
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Μπορει να μην ξέρουν οτι την έχουμε ονομάσει έτσι!!! αλλα προς το παρόν 1 ΜΑΜΑ έχουνε!!
Ναι, αναλαμβάνουν .. απλά επειδη υπάρχει ταμείο..για τα μικρά και την μανα..... απο τις συνδομές μελών, καλό θα ήταν να μου πεις.. (εγώ το κρατάω) για να ξέρω τί είναι πληρωμένο, απο ποιόν και για να μην χαθεί η μπάλα...
Ποτε σκέφτεσαι να πας???![]()
Το βλεπω για αυριο, σημερα πνιγομαι και δεν εχω ιδεα τι ωρα θα φυγω απ το γραφειο (Ναι! Αυτη τη στιγμη εργαζομαι !
) Τζουλια, μηπως να συννενοηθουμε μεταξυ μας ωστε να σου δωσω εσενα ο,τι χρειαζεται?? Νομιζω το καλυτερο για να μη γινει καμμια "σαλατα"!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το βλεπω για αυριο, σημερα πνιγομαι και δεν εχω ιδεα τι ωρα θα φυγω απ το γραφειο (Ναι! Αυτη τη στιγμη εργαζομαι !) Τζουλια, μηπως να συννενοηθουμε μεταξυ μας ωστε να σου δωσω εσενα ο,τι χρειαζεται?? Νομιζω το καλυτερο για να μη γινει καμμια "σαλατα"!
Σου στέλνω πμ!!

zorica
Διάσημο μέλος
Τωρα ειδα και τα δυο πμ .Αυριο θα παω τραπεζα(Τζουλια και Αλικη)να τα βαλω.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ναι, αναλαμβάνουν .. απλά επειδη υπάρχει ταμείο..για τα μικρά και την μανα..... απο τις συνδομές μελών, καλό θα ήταν να μου πεις.. (εγώ το κρατάω) για να ξέρω τί είναι πληρωμένο, απο ποιόν και για να μην χαθεί η μπάλα...
Ποτε σκέφτεσαι να πας???![]()
Julia τώρα πήρα χαμπάρι ότι εσύ μαζεύεις. Στείλε μου πμ τον λογαριασμό να βάλω κι εγώ ότι μπορώ βρε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Ειχα να μπω δυο μερες και ειδα τα ευχαριστα!!!!
Fru fru, εαν δεν σε πειραζει θα ηθελα οταν κανονισεις να πας στο κτηνιατρειο να δεις την Αρια και τα μωρα να μου το πεις να ερθω να σε γνωρισω ακαι γω απο κοντα!!! Θα σου στειλω το κιν μου με πμ να συννενοηθουμε. Απλα θα ηθελα να γνωρισω αυτους που θα υιοθετησουν τα Αριακια!!
οι κοπελες ξερουν το ονομα της γατας πως ειναι Αρια οποτε εαν ζητησεις να την δεις σιγουρα θα σε πανε στην σωστη γατουλα (αυτη η γατα εχει τρομερες επισκεψεις!!!)
Πηγα εχτες και την ειδα , ειναι κουκλια τα μικρα. αλλα δεν τα χαιδεψα για τους λογους που προαναφερατε!!
Ειδα και την μανταρινα!!!! Ειναι τοσο γλυκια η καημενη, μου γουργουριζε συνεχεια!!! Ειναι πανερμορφη και αυτη!!!!
Julia θα σου στειλω πμ .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool