Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αυτό εννοώ.
Εγώ μένω σε ένα στενό μπροστά απ'τα σχολεία της Κοψαχείλας![]()
Χα χα, μέναμε κοντά πολύ, εγώ έμενα λίγο πιο πανω από τον σκλαβενίτη, τώρα το καινούργιο σπίτι είναι λίγο πιο πέρα μετά την αγ.σοφίας (νεκροταφεία)
καλέ γειτόνισες είμαστε!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι για αυτο δεν κανει να τις αφηνουμε.παιδια να κανω ερωτηση, αλλα μη με κραξετε, δεν ξερω γιαυτο ρωτω........
αν η γατα φαει κατσαριδα που ειναι ψεκασμενη, η απο αυτες στις οποιες εχει γινει απολυμανση, παθαινει κατι ?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

(εβγαλα την εικονα να μην παθουμε κανενα σοκ και φταις εσυ!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Κοπελιά, θες αποτρίχωση.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Αχ, γυναικες... Δε σας καταλαβαινω....

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοπελιά, θες αποτρίχωση.
Χέρια πόδια....
EL GATO
Διάσημο μέλος
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ![]()

ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΜΕ.....
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οπα!Ειμαι η μιση απο Βολο(απο πατερα) και η μιση απο Κρητη(απο μανα).Απο ποιο μερος εισαι?Εγώ δεν αντέχω τα έντομα.Αυτά τα κούτσικα εντάξει,όλα τα άλλα...Και δεν είναι μόνο αυτό.Όταν ηρεμήσω και σκέφτομαι πώς έκανα,νιώθω τελείως χαζή....
Γι' αυτό και έχω κόψει εδώ και χρόνια τις επισκέψεις στο χωριό,στην Κρήτη:είναι τίγκα στις αράχνες και τα ζουζούνια...
Μπρρρρ!
Βόλος και πάλι Βόλος!
![]()
konstans
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Δίπλα είμαστεΧα χα, μέναμε κοντά πολύ, εγώ έμενα λίγο πιο πανω από τον σκλαβενίτη, τώρα το καινούργιο σπίτι είναι λίγο πιο πέρα μετά την αγ.σοφίας (νεκροταφεία)καλέ γειτόνισες είμαστε!!!!!

EL GATO
Διάσημο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Αυτή η κοπελιά θέλει δίαιτα.Αααα, φιλενάδα μην ξηγιέσαι έτσι
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος

έχω κάτι πιο τρομακτικό από το Βοτανικό κήπο

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κι εγωωωωωω!Αχ πολυ χαρηκα που βρηκα καποιον που ειχε ακουσει αυτη την ειδηση και κανει ακριβως το ιδιο!αααααχ!! δεν έπρεπε καν να το διαβάσω αυτο!! ομοιοπαθής!! τρελή φοβία με τα μεγάλα έντομα! αν δω κατσαρίδα πάει! σβήνω! ευτυχώς που στο σπίτι δεν εχει παρουσιαστεί καμια. Δεν μπορώ και τα μυρμήγκια! Με τίποτα όμως! Και τώρα το καλοκαίρι που κάνουν την εμφάνισή τους δειλά δειλά στην κουζίνα είμαι με τη χλωρίνη, το aroxol και τη σιλικόνη στο χέρι! Με τη σιλικόνη κλείνω ότι τρύπα βρίσκω!!! χεχεχε!
Έχω και ένα θέμα με τις αράχνες: το βράδυ δεν αφήνω τα αυτάκια μου εκτεθειμένα γιατί φοβάμαι ότι θα μπεί καμία αράχνη και θα γεννήσει αυγά! Το είχα δεί στις ειδήσεις πριν χρόνια και μου έχει κάτσει!!!
Και μη με κοροϊδεύεται εντάξει????

EL GATO
Διάσημο μέλος
έχω κάτι πιο τρομακτικό από το Βοτανικό κήπο
![]()
![]()
![]()
Νικο RESPECT! Πω πω, δε μπορω αλλο....

Με πονα η κοιλια μου......
Γιουλη που εισαι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.
Αυτά τα κούτσικα εντάξει,όλα τα άλλα...Και δεν είναι μόνο αυτό.Όταν ηρεμήσω και σκέφτομαι πώς έκανα,νιώθω τελείως χαζή....
Μπρρρρ!