ιβανα
Επιφανές μέλος
Ρε σεις, είχατε δει μια ταινία -της οποίας τον τίτλο αγνοώ- που είχε πάει ενα ζευγαρι με γκρούπ για κατάδυση στην μέση του πουθενά, βουτάνε αυτοί, ξεχνιούνται λίγο με την ώρα
, φεύγει το καράβι με τους υπόλοιπους
, τους αφήνει
και τους τρώνε οι καρχαρίες
;;;
Ε μιλάμε ότι έβλεπα την ταινία και είχα χεστεί πάνω μου.:cry:
τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις?![]()

Ναι καλέ ! όλες μας ! δεν το ξέρεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΪ μαρη
. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες;

Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα.

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες;
Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα.![]()

λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει

Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο...

ιβανα
Επιφανές μέλος
ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες;
Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα.![]()
θα το φερω κ θα ερθουμε παρεα στην ικαρια

λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει
Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο...![]()
ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας
(μιλησε ο κουστω τωρα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας
(μιλησε ο κουστω τωρα)
Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή;

Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή;
Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι.![]()
πφφφφ καλα τωρα, τα σκυλοψαρα εγω? του χεριου μου ειναι

εννοειται αμα δω κανενα εχω χεστει πανω μου

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό...
Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα....
ιβανα
Επιφανές μέλος
Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα;
ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη...
ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........

τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια?
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα;
Δεν το είχα όταν βγήκε (ήμουν ποοοολύυυυ μικρή

) και όσες φορές το έδειξη η tv κ έβλεπα τραιλερ, φυσικά και δεν το έβλεπα!!! Μετά ούτε στην αμμουδιά δεν θα πήγαινα, εδώ κάτι ντοκυμαντέρ με καρχαρίες που εχουν δαγκώσει ανθρώπους έχω δει και

μπρρρρ φοβάμαιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες
με κατι δοντια νααααααα

και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες

αντε ρε και καλες διακοπες

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριεςστην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες
με κατι δοντια νααααααα
αντε ρε και καλες διακοπες![]()
άιντε να μου χαθείς,

σιχαμα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
άιντε να μου χαθείς,σιχαμα!!!
Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;;

chryssa
Διάσημο μέλος
Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα!αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριεςστην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες
με κατι δοντια νααααααα
αντε ρε και καλες διακοπες![]()
Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???"

vickymoon
Διάσημο μέλος
επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαριαάιντε να μου χαθείς,σιχαμα!!!

στο ελλαντα.μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους.

να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι.
μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου

παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω.Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;;![]()
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα!
Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???"![]()

πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση.ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη...
ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........
τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια?

Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν λες καρχαριουληςλες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει
Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο...![]()
γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή?
vickymoon
Διάσημο μέλος
τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβιαΕσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση.Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
, φεύγει το καράβι με τους υπόλοιπους