Εγώ θα έλεγα μάλλον σκέτη ψυχώ! Δεν βλέπω να θεραπευτηκε κανείς μετά από 35 σελίδες.
Στο δημοτικό στην 5η και 6η είχα έναν επίστευτο καραγκιόζη ο οποίος μας χτυπούσε συνέχεια. Λίγιζε το μεσαιο του δάχτυλο και μας χτυπούσε με αυτό στο κούτελο. Ένα παιδάκι θυμάμαι μια φορά το είχε πιάσει από τα μαλλιά και το είχε συρει σε όλη την αίθουσα. Εμένα με ανέβαζε συνέχεια στον πίνακα, όχι για να με εξετάσει αλλά για να με χλευάσει.Έλεγέ: "κοιτάξτε την κάτια, μας έβαλε και τα ωραία της ρούχα σημερα γιατι νομίζει ότι είναι κάτι". Μια φορά στα γενέθλια μου με είχε σηκώσει πάνω και έλεγε πάλι τα ίδια και μερικά για τον πατέρα μου. Το ξέρω ότι φαίνονται υπερβολικά όσα σας λέω αλλά είναι μόνο το 5% της πραγματικότητας. Και όταν το είπα στους δικούς μου, πηγε ο πατέρας μου και τον στόλισε κανονικά. Και η απάντηση του παλιομ@&@&α ήταν ότι λέω ψέματα. "Μα ελάτε τώρα" του λέει "δεν ξέρετε ότι τα παιδια έχουν μεγάλη φαντασία;" Την επόμενη μέρα γυρνάει και μου λέει:"του τα πες εεεεεε;;; ξαναπες τίποτα και θα δεις τι έχει να γίνει"
Που να ξαναμιλήσω. Σας ορκίζομαι ότι δεν έχω μισήσει άνθρωπο ποτέ στην ζωή μου αλλά αυτό που νιώθω για αυτόν, δεν νομίζω να λέγεται αλλιώς.
Ακόμα και πριν από 10 μήνες που τον είδα στο δρόμο ταράχτηκα τοσο πολύ που δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Με πιάσαν τα κλάματα και δεν μπορούσα να συνέλθω. Έχει ακόμα την ίδια σκατόφατσα και είχα να τον δω και σχεδόν 20 χρόνια.