Φοβίες

Ου να μου χαθείς για αδερφή:P:P:P:P
Ναι, ντρέπομαι αφάνταστα, αλλά, συγχωρούμαι, νομίζω (μόνη μου συχωριέμαι:lol:), καθώς αυτή ήταν και η μόνη σκανταλιά που έκανα, η καημένη:redface::redface:
Όμως, μιας που μιλάμε για φοβίες, ας εξομολογηθώ και μια δικιά μου , για την οπόια δυστυχώς, φταίει ο κινηματογράφος!:/:Μέχρι τα 15-16 μου κολυμπούσα πολύ ώρα στη θάλασσα και πήγαινα πάρα πολύ βαθιά. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγή, όμως, βγήκαν "Τα σαγόνια του καρχαρία". Μετά από αυτό, μόλις ξαναμπήκα στη θάλασσα, παντού έβλεπα σαγόνια, σκιές, πτερύγια και δε συμμαζεύεται:blink:Πούου να πάω πάρα μέσα:cry::cry:Με τον καιρό, ξεσυνήθισα να κολυμπάω σε βαθιά νερά γιατί ήθελα να πατώνω (για να τρέξω να βγω έξω σε περίπτωση που εμφανισθεί το τέρας), και τώρα πια, όλοι στην οικογένεια (που έχουν δει "Σαγόνια" σε όλες τις εκδόσεις, ως και το Νο 15) με κοροϊδεύουν, γιατί, αφού έχω ξεσυνηθίσει να κολυμπάω στα βαθιά, αν απομακρυνθώ με πιάνει αρρυθμία, έτσι δε και κάνω την απειροελάχιστη σκέψη για καρχαρία, μπορεί να πνιγώ επί τόπου. Γι'αυτό, θα με δείτε να πηγαίνω κατά μήκος της ακτής, ρεζίλι των σκυλιών (και των γατιών), με το νερό να με φτάνει ως τους ώμους (πέρα από εκεί καραδοκεί ο μεγάλος λευκός):/::/::/:
Α, και, εννοείται, δεν βλέπω ΠΟΤΕ θρίλλερ, ούτε καν του Χίτσκοκ, και ούτε αντέχω να τα ακούω. Ξέρετε, να είναι νύχτα, οι θριλερρομανιακοί δικοί μου να είναι στο καθιστικό, η τηλεόραση στη διαπασών, να ακούγονται κραυγές αγωνίας, μουσική ανατριχιαστική και εγώ από το δωμάτιο να φωνάζω: "Χαμηλώστε τον ήχο, ψυχανώμαλοιοιοιοι":lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν εγω τα ζουζουνοπραγματακια δεν τα φοβαμαι τοσο οσο τα σιχαινομαι!:mpliaks::mpliaks::mpliaks: και μόνο στην εικόνα τους τρέχω και δεν φτάνω!!αφήστε που ετσι και τα δω για 2 μερες δεν εχω ορεξη να φαω!!μου ερχετε η εικονα στο μυαλο και..:sick: γενικα μπορω να πω οτι στη ζωη μου δεν ειχα ιδιαιτερες φοβίες ούτε σε ύψη ούτε σε θρίλερ(μπορω να πω οτι είναι απο τα αγαπημένα μου :rolleyes:) έναν μικρό φόβο έχω στους κλειστούς χώρους..νιώθω να πνίγομαι..ειδίκα τωρα το καλοκαίρι που εγω ''αρρωσταίνω'' με την ζέστη έτσι και με βάλεις σε πολύ μικρό χώρο με κόβει κρύος ιδρώτας!:redface: ο φόβος που απέκτησα τους τελευταίους 5 μήνες( και που πιο παλιά δεν είχα κανένα πρόβλημα) είναι η ταχύτητα..και ολα ξεκίνησαν με ένα τροχαίο που είχα εγω και η αδελφή μου τον Φεβρουάριο..:/: και να πείς οτι φταίγαμε εμείς..:mad: είμασταν σε ένα ταξί και ο βλαξ έτρεχε έβρεχε κιολας και πήγε και τα έδωσε σε έναν τοίχο..:blink::blink: το αποτέλεσμα?? η αδελφή μου εδώ και 5 μήνες είναι ακόμα με πατερίτσες κ εγω κληρονόμησα μια ουλή πάνω στο ματι..:mad::mad:

Επαγγελματίες σου λένε μετα..:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:( αχ σιμώνη μου τι περάσατε... έχω και εγώ μια ψιλοφοβία με την ταχύτητα, ειδικά στις στροφές λόγω ατυχήματος στα 21μου όταν φύγαμε με τότε σύντροφο, από το δρόμο σε στροφή κ αφού σηκώθηκε το αυτοκίνητο στις δύο ρόδες κλπ κλπ βρεθήκαμε σε ένα χαντάκι με τις ρόδες στα πλάγια:mad::mad::mad: κ εμένα να βλέπω την άσφαλτο για μαξιλάρι!!!
ευτυχώς είχα πάρει το δίπλωμα αλλά μου πήρε πολλά χρόνια να ξεπεράσω το φο΄βο μου, οδηγώ μόλις 4χρόνια, αλλά τουλάχιστον είμαι προσεκτική γιατί ποτέ δεν το ξέχασα.

:(:( αχ σιμώνη μου τι περάσατε... έχω και εγώ μια ψιλοφοβία με την ταχύτητα, ειδικά στις στροφές λόγω ατυχήματος στα 21μου όταν φύγαμε με τότε σύντροφο, από το δρόμο σε στροφή κ αφού σηκώθηκε το αυτοκίνητο στις δύο ρόδες κλπ κλπ βρεθήκαμε σε ένα χαντάκι με τις ρόδες στα πλάγια:mad::mad::mad: κ εμένα να βλέπω την άσφαλτο για μαξιλάρι!!!
ευτυχώς είχα πάρει το δίπλωμα αλλά μου πήρε πολλά χρόνια να ξεπεράσω το φο΄βο μου, οδηγώ μόλις 4χρόνια, αλλά τουλάχιστον είμαι προσεκτική γιατί ποτέ δεν το ξέχασα.
εμενα μου λές...:(:( αφου μετα τα 80 αρχιζει και μου φαίνεται οτι παει με 150!!:confused::confused::redface::redface: ασε ασε..και να φανταστεις οτι ήταν η περίοδος που ήθελα να ξεκινήσω για δίπλωμα..:down: φυσικα μετα απο αυτό ούτε λόγος..αλλα θέλω να το κάνω τώρα μπας και μου φύγει ο φόβος..:/::/: ετσι μου είπαν..οτι ίσως με βοηθήσει..:/:

την οδηγηση την φοβαται πολυς κοσμος...κι η αδερφη μου τρεμει η κακομοιρουλα..:/:

εμ ετσι που οδηγουν οι περισσοτεροι....:/::/: ακομα κ εχθες μπηκα σε ενα ταξι κ παλι οδηγουσε σαν καραγκιοζης!!!:mad::mad: χωνοταν συνεχως αριστερα δεξια και ετρεχε κιολας!!:mad::mad: κατσε κυριε αν θες εσυ να σκοτωθεις καντο μονος σου!οχι οταν κουβαλας κόσμο και μαλιστα ξένο!:mad::mad:

εμενα μου λές...:(:( αφου μετα τα 80 αρχιζει και μου φαίνεται οτι παει με 150!!:confused::confused::redface::redface: ασε ασε..και να φανταστεις οτι ήταν η περίοδος που ήθελα να ξεκινήσω για δίπλωμα..:down: φυσικα μετα απο αυτό ούτε λόγος..αλλα θέλω να το κάνω τώρα μπας και μου φύγει ο φόβος..:/::/: ετσι μου είπαν..οτι ίσως με βοηθήσει..:/:

Μην το σκέφτεσαι:up: φυσικά κ να πάρεις δίπλωμα κ αυτοκίνητο, γιατί είναι απαραίτητο πια. Μην ανυσυχείς, μόλις κάτσεις εσύ η ίδια πίσω από το τιμόνι θα νιώσεις καλύτερα. Εγώ οδηγούσα ουσιαστικά από τα 23, αλλά δικό μου αυτοκίνητο απέκτησα στα 29μισό, οπότε τα προηγούμενα ήταν απλά προθέρμανση:D:D . Αμεσα δίπλωμα και θα γίνεις μια καλή και όχι επικίνδυνη οδηγός. Σιγά μην αφήσεις αυτόν τον μ@#$&*κα που τράκαρε να καθορίσει τη ζωή σου, αυτό σκεφτόμουν κ εγώ κ άρχισα να οδηγώ;)

και εγω ειχα πετυχει ενα ταριφα χεσε μεσα. ηταν πιωμενος γιατι βρωμαγε το αμαξι σαν κρασοταβερνα, ετρεχε σα ραλιστας κ εκανε σφηνες αριστερα κ δεξια...μεχρι να φτασω σπιτι ασπρισαν τα μαλλια μου. ποσο μετανιωσα που δεν ειχα κανει μια καταγγελια. οσο σκεφτομαι οτι αυτος ο οδηγος παιρνει ανθρωπους στο ταξι του........:mad:

Ναι, ντρέπομαι αφάνταστα, αλλά, συγχωρούμαι, νομίζω (μόνη μου συχωριέμαι:lol:), καθώς αυτή ήταν και η μόνη σκανταλιά που έκανα, η καημένη:redface::redface:
Όμως, μιας που μιλάμε για φοβίες, ας εξομολογηθώ και μια δικιά μου , για την οπόια δυστυχώς, φταίει ο κινηματογράφος!:/:Μέχρι τα 15-16 μου κολυμπούσα πολύ ώρα στη θάλασσα και πήγαινα πάρα πολύ βαθιά. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγή, όμως, βγήκαν "Τα σαγόνια του καρχαρία". Μετά από αυτό, μόλις ξαναμπήκα στη θάλασσα, παντού έβλεπα σαγόνια, σκιές, πτερύγια και δε συμμαζεύεται:blink:Πούου να πάω πάρα μέσα:cry::cry:Με τον καιρό, ξεσυνήθισα να κολυμπάω σε βαθιά νερά γιατί ήθελα να πατώνω (για να τρέξω να βγω έξω σε περίπτωση που εμφανισθεί το τέρας), και τώρα πια, όλοι στην οικογένεια (που έχουν δει "Σαγόνια" σε όλες τις εκδόσεις, ως και το Νο 15) με κοροϊδεύουν, γιατί, αφού έχω ξεσυνηθίσει να κολυμπάω στα βαθιά, αν απομακρυνθώ με πιάνει αρρυθμία, έτσι δε και κάνω την απειροελάχιστη σκέψη για καρχαρία, μπορεί να πνιγώ επί τόπου. Γι'αυτό, θα με δείτε να πηγαίνω κατά μήκος της ακτής, ρεζίλι των σκυλιών (και των γατιών), με το νερό να με φτάνει ως τους ώμους (πέρα από εκεί καραδοκεί ο μεγάλος λευκός):/::/::/:
Α, και, εννοείται, δεν βλέπω ΠΟΤΕ θρίλλερ, ούτε καν του Χίτσκοκ, και ούτε αντέχω να τα ακούω. Ξέρετε, να είναι νύχτα, οι θριλερρομανιακοί δικοί μου να είναι στο καθιστικό, η τηλεόραση στη διαπασών, να ακούγονται κραυγές αγωνίας, μουσική ανατριχιαστική και εγώ από το δωμάτιο να φωνάζω: "Χαμηλώστε τον ήχο, ψυχανώμαλοιοιοιοι":lol::lol::lol::lol::lol:

εγω το εχω αυτο απο μπαιγουοτσ ,παντου καρχαριες και κορκοδιλοι χλαπακιαζαν ανυποψιαστους κολυμβητες,αλλα μπορεις να σκεφτεσαι οτι στην ελλαδα δεν υπαρχουν καρχαριες σε μενα πιανει

και εγω ειχα πετυχει ενα ταριφα χεσε μεσα. ηταν πιωμενος γιατι βρωμαγε το αμαξι σαν κρασοταβερνα, ετρεχε σα ραλιστας κ εκανε σφηνες αριστερα κ δεξια...μεχρι να φτασω σπιτι ασπρισαν τα μαλλια μου. ποσο μετανιωσα που δεν ειχα κανει μια καταγγελια. οσο σκεφτομαι οτι αυτος ο οδηγος παιρνει ανθρωπους στο ταξι του........:mad:

καραγκιόζηδες παιδί μου!!:mad::mad: λενε κιόλας οτι είναι και επαγγελματίες!!:mad::mad: επειδή είναι ολη μέρα στους δρόμους νομίζουν οτι είναι και οι δρόμοι δικοί τους!!:mad::mad: πφφφφ!!

ειναι πολυ σιχαμενοι αυτοι οι 2...αααααααααααααααααααααααααααα:mad::mad::mad::down::down:

Φυσικά να πάρεις δίπλωμα, όσο μπορείς συντομότερα, αλλιώς, όσο περνά ο καιρός θα γίνεις έρμαιο αυτών που σου προξένησαν το φόβο: Των ταξιτζήδων. Εγώ εξ'αιτίας τους πήρα και δίπλωμα και αυτοκίνητο. Ως και έγκυος που ήμουν 7-8 μηνών έμπαινα σε ταξί και έτρεχαν σαν λυσσασμένοι, σε λακούβες να πέφτουν, στροφές απότομα να στρίβουν, ορκίστηκα τότε να γεννήσω και να πάρω δίπλωμα. Και πήρα, με την πρώτη,ούτε λαδώματα ούτε τίποτα, μπούρδες είναι όλα, άμα οδηγείς καλά περνάς. Τέρμα!

βρε ελενη........ακριβως το ιδιο πραγμα εγινε και με εμενα!!!!!!!! πριν δω τα σαγονια του καρχαρια.πηγαινε τοσο βαθια που το νερο φαινοταν μαυρο!!! απο τοτε που το ειδα..........παω μεχρι εκει που πατωνω.......και να υπαρχει στη θαλασα και κανενας αλλος που να ειναι πιο βαθια απο μενα........:lol::lol:οσο για αυτο που ειπε η αλλη η ελενη..καμμια σχεση,και βεβαια εχει καρχαριες στην ελλαδα,μπορει να μην εχουμε τους πολυ μεγαλους,αλλα παντως κατι εχουμε και εμεις:lol::blink::blink:
επισης,τα τελευταια χρονια,απεκτησα και εναν αλλο φοβο(....βεβαια δεν το σκεφτομαι παντα οταν πηγαινω στη θαλασσα,αλλα που και που)..μετα το τσουναμι στην ινδονησια,επειδη το ιονιο ειναι πολυ σησμογενες( 1οι στην ευρωπη παρακαλω,και 6οι παγκοσμιως)...σκεφτομαι οτι οταν ειμαι στην παραλια και κανει σεισμο(..μεγαλο βεβαια) πως θα προλαβω να μαζεψω τα πραγματα και να απομακρυνθω!!!!!!!!!:lol::lol::lol: ελεος δηλαδη!!!!!:blink::blink::blink:

χα ! τι ειπες τωρα για το ιονιο, σε καταλαβαινω απολυτα. θα παω λευκαδα σε λιγες μερες κ διαβαζα οτι στις παραλιες εχει υψηλα ποσοστα κατολισθησης βραχων ! :blink::blink:
φανταζεσαι να με βρει καμια κοτρονα στο κεφαλι? τα τραβαω τα ατυχηματα εγω, οχι τιποτα αλλο......:P

χα ! τι ειπες τωρα για το ιονιο, σε καταλαβαινω απολυτα. θα παω λευκαδα σε λιγες μερες κ διαβαζα οτι στις παραλιες εχει υψηλα ποσοστα κατολισθησης βραχων ! :blink::blink:
φανταζεσαι να με βρει καμια κοτρονα στο κεφαλι? τα τραβαω τα ατυχηματα εγω, οχι τιποτα αλλο......:P

α.........παλιοπραγμα...ιονιο ερχεσαι εεεεεεεε????????ελα μαρη και καταδω........ζωντοβολο!!!!!!!!!.......μιας και το ανεφερες,ειναι μια υπεροχη παραλια στη Λευκαδα,η πιο διασημη,αλλα τωρα δεν θυμαμαι πως τη λενε......οταν πας,να προσεξεις τα τεραστια βραχια που ειναι κατω.......αυτα αγαπητη μου.......απλως εχουν πεσει απο πανω:blink::blink::blink:αν νιωσεις κανενα κουνημα,κατευθειαν στη θαλασσα!!!!!!μην φοβασαι παντως,εμεις μαρη καθε μερα κουνιομαστε!!!!!!!

α.........παλιοπραγμα...ιονιο ερχεσαι εεεεεεεε????????ελα μαρη και καταδω........ζωντοβολο!!!!!!!!!.......μιας και το ανεφερες,ειναι μια υπεροχη παραλια στη Λευκαδα,η πιο διασημη,αλλα τωρα δεν θυμαμαι πως τη λενε......οταν πας,να προσεξεις τα τεραστια βραχια που ειναι κατω.......αυτα αγαπητη μου.......απλως εχουν πεσει απο πανω:blink::blink::blink:αν νιωσεις κανενα κουνημα,κατευθειαν στη θαλασσα!!!!!!μην φοβασαι παντως,εμεις μαρη καθε μερα κουνιομαστε!!!!!!!

δυσκολο να ερθω τωρα πουπι, ισως αλλη στιγμη.....

δεν το συζητω, κατευθειαν θαλασσα δε λες τιποτα. αν προλαβουμε βεβαια κ δε μας εχει ηδη πεσει στο κεφαλι κοτρονα μιας κ τα βραχια ειναι πισω σου...:/: ουτε μπορεις να εισαι θαλασσα κ να κοιτας μανιωδως τον βραχο αν θα πεσει. :lol: ξερεις, ολοι θα κοιτανε προς τη θαλασσα, εγω θα ειμαι γυρισμενη αναποδα κ θα κοιταω το βραχο

πω πω μιλαμε για τρελες νευρωσεις ετσι? την καταστροφη φερνουμε ολες με τις φοβιες μας :P

δυσκολο να ερθω τωρα πουπι, ισως αλλη στιγμη.....

δεν το συζητω, κατευθειαν θαλασσα δε λες τιποτα. αν προλαβουμε βεβαια κ δε μας εχει ηδη πεσει στο κεφαλι κοτρονα μιας κ τα βραχια ειναι πισω σου...:/: ουτε μπορεις να εισαι θαλασσα κ να κοιτας μανιωδως τον βραχο αν θα πεσει. :lol: ξερεις, ολοι θα κοιτανε προς τη θαλασσα, εγω θα ειμαι γυρισμενη αναποδα κ θα κοιταω το βραχο

πω πω μιλαμε για τρελες νευρωσεις ετσι? την καταστροφη φερνουμε ολες με τις φοβιες μας :P

και υπαρχει και χειροτερη σκεψη..............μπαινεις στη θαλασσα για να γλυτωσεις απο τα βραχια.........και ερχεται το τσουναμι και σε καταπινει!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::blink::blink::blink::blink::whistle::whistle::whistle:

και υπαρχει και χειροτερη σκεψη..............μπαινεις στη θαλασσα για να γλυτωσεις απο τα βραχια.........και ερχεται το τσουναμι και σε καταπινει!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::blink::blink::blink::blink::whistle::whistle::whistle:

:lol::lol::lol::lol:
δε γλιτωνεις απο πουθενα δηλ......:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back