Φοβίες

Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα!

Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???":lol::lol::lol:
:up::up::up::up::up::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. :D:D:D:D:lol::lol:Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!!

:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:Pζουζούνι!!
Εγω π.χ. θυμάμαι είχαμε δει με τις αδερφές μου ένα επεισόδιο στο Χ files που έδειχνε ένα μεταλαγμένο σκουληκοάνθρωπο που ζούσε στο εργοστάσιο αποχέτευσης στην αμερικάνική ΕΥΔΑΠ και έβρισκε δίοδο μερικές φορές και έβγαινε μέσα απο τις τουαλέτες άρπαζε τα θύματα του από τον κ@!@ο και τα τραβούσε προς τα μέσα. Ε!! θυμάμαι για μία εβδομάδα όποτε πήγαινα να κατ%$%σω κοίταζα καλά καλά πριν να κάτσω:P:(.
Αστα μας είχε από ότι καταλαβαίνεις μείνει αξέχαστο αυτό το επεισόδιο εμένα και στις αδερφές μου:(:(:D.
Α!!!! τώρα θυμήθηκα όμως ότι στην αμέρική στην εξοχή βγαίνουν πολύ συχνά φίδια μέσα απο τις τουαλέτες. Επίσης αυτό το έχουν βάλει σε ένα άλλο αμερικάνικο έργο που το σενάριο έλεγε ότι ανατινάξεις ενός λατομείου είχαν ξυπνήσει τα φίδια της πόλης.
Τώρα άμα κοτάς κάτσε σε τουαλέτα ξανά!!!:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:Pζουζούνι!!
Εγω π.χ. θυμάμαι είχαμε δει με τις αδερφές μου ένα επεισόδιο στο Χ files που έδειχνε ένα μεταλαγμένο σκουληκοάνθρωπο που ζούσε στο εργοστάσιο αποχέτευσης στην αμερικάνική ΕΥΔΑΠ και έβρισκε δίοδο μερικές φορές και έβγαινε μέσα απο τις τουαλέτες άρπαζε τα θύματα του από τον κ@!@ο και τα τραβούσε προς τα μέσα. Ε!! θυμάμαι για μία εβδομάδα όποτε πήγαινα να κατ%$%σω κοίταζα καλά καλά πριν να κάτσω:P:(.
:lol::lol::lol::lol::lol: αχ παναγια μου θα τρελαθω απο το γελιο.
χεζοφοβια:lol::lol::lol::lol::lol: και λεκανοφοβια:lol::lol::lol::lol::lol:
πολυ καλο.:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: αχ παναγια μου θα τρελαθω απο το γελιο.
χεζοφοβια:lol::lol::lol::lol: και λεκανοφοβια:lol::lol::lol:
πολυ καλο.:lol::lol:

Τώρα θα το πω, γιατί θα σκάσω:P:P εσύ μαρή δεν έχεις Μελινοκατρουλοφοβία????:lol:

και να φανταστείτε ότι η Μελίνα της, όταν είχα πρωτοπάει στο σπίτι της Βίκυς είχε κρυφτεί πίσω από το πλυντήριο:hmm::hmm: και η βικούλα μου το ειπε αφού είχα χρησιμοποιήσει την τουαλέτα:rolleyes: όταν ξαναμπήκα με τα τόσα που είχα ακούσει για το δόλιο Μελινάκι σκιάχτηκα!

Μελινοκατρουλοφοβία:lol:

Τώρα θα το πω, γιατί θα σκάσω:P:P εσύ μαρή δεν έχεις Μελινοκατρουλοφοβία????:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: γιατι εσυ δεν εχεις σορμπεκλεφτοφοβια????
η σορμπελαπτοποφοβια????:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: γιατι εσυ δεν εχεις σορμπεκλεφτοφοβια????
η σορμπελαπτοποφοβια????:lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ έχω τσικοκουρτινοφοβία :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τα άλλα τα ξεπέρασα, αααα και Μικοκατρουλοφοβία επίσης. Αλλά η Μελινοκατρουλοφοβία ειναι τοπ φοβία :up::up:

τουλαχιστον δεν φοβαμαι τους καρχαριες:lol::lol::lol::lol:

τουλαχιστον δεν φοβαμαι τους καρχαριες:lol::lol::lol::lol:

Μελίναααα έλα να δεις το καινουργιο λάπτοπ του βασίλη;);)

Εγώ τις κουρτίνες τις έχω πάνω στο καλοριφέρ η έρμη.... ααα κ δεν είπα εγώ ότι φοβάμαι τους καρχαρίες:cool::cool::cool::cool: όχι όχι όχι.

ΟΥΣΤ παλιοκοριτσο:lol::lol::lol:

Πάντως ένα πράγμα έχω να πώ:P !Ότι αυτό το σιτε συμβάλει στην ανάπτυξη ενός καινούργιο λεξιλογίου:P:P:D:D:lol::lol::lol:

Πάντως ένα πράγμα έχω να πώ:P !Ότι αυτό το σιτε συμβάλει στην ανάπτυξη ενός καινούργιο λεξιλογίου:P:P:D:D:lol::lol::lol:
λοιπον το mycat δεν παει μονο εκδρομη ειναι και λεξιπλαστης:lol::lol::lol::lol:

θες να τα φτιαξουμε ή εχεις ομοφυλοφοβια??:lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::blink: τώρα μαρή το θυμήθηκες?? Που θα γίνω μάνα???? :lol::lol::lol:

τώρα θα σου τηλ να σε φτιάξω εγώ που βγαίνει οφ συνέχεια

θες να τα φτιαξουμε ή εχεις ομοφυλοφοβια??:lol::lol::lol::lol:

πουσε EL GATO σου βρήκα φωτογραφικό θεματάκι :lol:

λοιπον το mycat δεν παει μονο εκδρομη ειναι και λεξιπλαστης:lol::lol::lol::lol:

Νιαουσαφώτατα!!!!!!:P:P:D:D

εχτες το βράδυ είχε ένα ντοκυμαντέρ για φοβίες :lol::lol::lol: κ μίλαγε η κιμ μπασιντζερ, η οποία παραδέχτηκε την τρελή της αγοραφοβία για χρόνια:redface::redface::redface: φανταστήτε αυτή η κουκλάρα να φοβάται τους ανθρώπους:lol::lol:

εχτες το βράδυ είχε ένα ντοκυμαντέρ για φοβίες :lol::lol::lol: κ μίλαγε η κιμ μπασιντζερ, η οποία παραδέχτηκε την τρελή της αγοραφοβία για χρόνια:redface::redface::redface: φανταστήτε αυτή η κουκλάρα να φοβάται τους ανθρώπους:lol::lol:
αστα χριστινα... δεν μπορεις να καταλαβεις τι περνανε οι κουκλαρες. τι νομιζεις εχουμε δυσκολιες εμεις οι κουκλαρες.
αστα να πανε...αλλα ειμαι υπομονετικη:lol::lol::lol:

αστα χριστινα... δεν μπορεις να καταλαβεις τι περνανε οι κουκλαρες. τι νομιζεις εχουμε δυσκολιες εμεις οι κουκλαρες.
αστα να πανε...αλλα ειμαι υπομονετικη:lol::lol::lol:

μαρή ψωνάρα...:lol::lol::lol: ευτυχώς όμως εσύ δεν έχεις αγοραφορία!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back