katerina10
Περιβόητο μέλος

Τι θα λέγατε για ένα μάθημα σε πιο νότιες χώρες κοντά στην Ελλάδα????Ναι ΙΣΠΑΝΙΑ!!!!!
esa es una manzana (έσα ες ούνα μανθάνα)΄=αυτό είναι ένα μήλο
vamos a la playa (βάμος α λα πλάγια)= πάμε στην παραλία
hasata la vitoria siempre....((αστα λα βιτόρια σιέμπρε)=μέχρι την νίκη για πάντα(το έλεγε ο τσε γκεβάρα, κάτι σαν μότο)
que tal??(και ταλ?)=τι κάνεις?
mi nombre es..(μι νόμμπρε ες)=το όνομα μου είναι
hola (όλα)=γεια
quiero una cerveza(κιέρο ούνα θερβέθα)=θέλω μια μπύρα
me gustas tu(με γούστας του)=μου αρέσεις!!!
Αυτά λοιπόν κι από μένα αααααα κα το
no hablo espanol(νο άμπλο εσπανιολ)=δεν μιλάω ισπανικά!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, μετά από μια ΑΚΡΩΣ κουραστική μέρα με κάνατε και γέλασα επιτέλους...!!!
Τι θα λέγατε για ένα μάθημα σε πιο νότιες χώρες κοντά στην Ελλάδα????Ναι ΙΣΠΑΝΙΑ!!!!!
esa es una manzana (έσα ες ούνα μανθάνα)΄=αυτό είναι ένα μήλο
vamos a la playa (βάμος α λα πλάγια)= πάμε στην παραλία
hasata la vitoria siempre....((αστα λα βιτόρια σιέμπρε)=μέχρι την νίκη για πάντα(το έλεγε ο τσε γκεβάρα, κάτι σαν μότο)
que tal??(και ταλ?)=τι κάνεις?
mi nombre es..(μι νόμμπρε ες)=το όνομα μου είναι
hola (όλα)=γεια
quiero una cerveza(κιέρο ούνα θερβέθα)=θέλω μια μπύρα
me gustas tu(με γούστας του)=μου αρέσεις!!!
Αυτά λοιπόν κι από μένα αααααα κα το
no hablo espanol(νο άμπλο εσπανιολ)=δεν μιλάω ισπανικά!!!
Para siempreeeee!!!

Μου αρέσουν πολύ τα Ισπανικά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Βρε georgia να μην είμαστε πιο κοντά πολύ θα ήθελα να μάθω Κορεάτικα.
Αληθεια μια κ μιλάμε για φράσεις επιβίωσης πως λέγεται το σουβλάκι με πίτα στα Κορεάτικα;![]()
Χμμ...Θα το ψαξω για το σουβλακι..Παραδιδονται και μαθηματα δια αλληλογραφιας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΩραίαΧμμ...Θα το ψαξω για το σουβλακι..Παραδιδονται και μαθηματα δια αλληλογραφιας!
![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

georgia alex
Δραστήριο μέλος
https://learnkorean.elanguageschool.net/mod/resource/view.php?id=33Περιμενω εντυπωσεις!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Να κι ενα link για να δειτε τα κορεατικα γραμματα!!!https://learnkorean.elanguageschool.net/mod/resource/view.php?id=33
Περιμενω εντυπωσεις!!!![]()
Χριστέ μου

.....καλέ, μαθαίνονται αυτά????

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
απαπαπα!!εσυ παιδί μου εισαι ο Αινσταιν σε θυληκη εκδοση!!πως τα εμαθες αυτα????Να κι ενα link για να δειτε τα κορεατικα γραμματα!!!https://learnkorean.elanguageschool.net/mod/resource/view.php?id=33
Περιμενω εντυπωσεις!!!![]()
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όσο για το σουβλάκι με πίτα, μπορεί ο ευγενικός Κορεάτης να προσφερθεί να σου το φτιάξει. Το ερώτημα όμως είναι... ΜΕ ΤΙ ΥΛΙΚΑ;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Στην Κίνα και Ιαπωνία κάνουν τα πάντα σουβλάκια, γαρίδες ψάρια, λαχανικά, ακόμα κ φρούταΚαλέ δεν έχουν σουβλάκι με πίτα η Κορεάτες. Και στα Ιταλικά δεν υπάρχει. Αυτό είναι ελληνικό προνόμιο![]()
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Χριστέ μου.....καλέ, μαθαίνονται αυτά????
![]()

Ειναι η μαμα απο Ν. Κορεα!
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Υποθετω...αντι για πιτα,κανενα ριζοπιτοειδεςΌλα μαθαίνονται... εμείς να 'μαστε καλά!
Όσο για το σουβλάκι με πίτα, μπορεί ο ευγενικός Κορεάτης να προσφερθεί να σου το φτιάξει. Το ερώτημα όμως είναι... ΜΕ ΤΙ ΥΛΙΚΑ;![]()
,κρεμμυδακι εχει,ντοματα δεν παιζει..κρεατακι σιγουρα κοτοπουλακι ή χοιρινο σε μπουκιτσες,για μαιντανο δεν το κοβω..ισως αποξηραμενο φυκι (
..οσο για σως,σιγουρα κοκκινη καυτερη σαλτσα!!!

Βουαλα το σουβλακι αλα κορεατικα κυριες μου!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευτυχώς γλυτώσαμε το φίδιΥποθετω...αντι για πιτα,κανενα ριζοπιτοειδες,κρεμμυδακι εχει,ντοματα δεν παιζει..κρεατακι σιγουρα κοτοπουλακι ή χοιρινο σε μπουκιτσες,για μαιντανο δεν το κοβω..ισως αποξηραμενο φυκι (
..οσο για σως,σιγουρα κοκκινη καυτερη σαλτσα!!!
Βουαλα το σουβλακι αλα κορεατικα κυριες μου!
![]()

Ευχαριστώ πολύ για το Link

Raisa
Περιβόητο μέλος

Mir ist verdammt kalt!!! (μιρ ιστ φερνταμτ καλτ): Πάγωσα ...μπρρρρ

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ja! Ich auch! Und meine Katzen auch!Και τώρα κάτι επίκαιρο στα γερμανικά
Mir ist verdammt kalt!!! (μιρ ιστ φερνταμτ καλτ): Πάγωσα ...μπρρρρ
![]()
(Ναι! Κι εγώ! Και οι γάτες μου το ίδιο!)
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να ανάψω τη θέρμανση...
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ja! Ich auch! Und meine Katzen auch!
(Ναι! Κι εγώ! Και οι γάτες μου το ίδιο!)
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να ανάψω τη θέρμανση...
Μικρή διόρθωση
...αν απαντάς στο παραπάνω
Ja! Mir auch! Und meinen Katzen auch!
(ελληνικά μπορεί να μην ξέρω καλά αλλά τα γερμανικά τα σκίζω
)Υ.Γ εγώ άναψα ήδη το κλιματιστικό

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κάιιιιιι κάιιιιιιιι κάιιιιιιι κάιιιιιιιιΜικρή διόρθωση...αν απαντάς στο παραπάνω
Ja! Mir auch! Und meinen Katzen auch!
(ελληνικά μπορεί να μην ξέρω καλά αλλά τα γερμανικά τα σκίζω)
Υ.Γ εγώ άναψα ήδη το κλιματιστικό![]()

Καλέ εγώ το έχω δηλώσει πολλές φορές, βλαχο-Deutsch μιλάω, μην παίρνετε αυτά που λέω τοις μετρητοίς! Χωρίς πλάκα τώρα, να ρωτάτε την Katzen-Frau Raisa πρώτα.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Κάιιιιιι κάιιιιιιιι κάιιιιιιι κάιιιιιιιι
Καλέ εγώ το έχω δηλώσει πολλές φορές, βλαχο-Deutsch μιλάω, μην παίρνετε αυτά που λέω τοις μετρητοίς! Χωρίς πλάκα τώρα, να ρωτάτε την Katzen-Frau Raisa πρώτα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool