Στείρωση και μετά τι;;
Καλησπερα στην κοινοτητα ειμαι η αφεντικιναο της Billio . Η μικρη ειναι ενα υπεροχο γατακι 6 μηνων (μαλλον) που μου εχει κλεψει τη καρδια εδω και 4 μηνες.Τη βρηκα στην αυλη του σπιτιου μου και ηταν love in the first sight ..Σιγουρα εχετε ακουσει πολλες τετοιες ιστοριες οποτε δεν θα σπαταλησω το χρονο σας.Εχω αρκετες αποριες που θα θελα να μου λυσετε εαν μπορειτε.
1) τη στειρωσα μετα απο τον πρωτο της οιστρο. Ειχα καποιος ενδιασμους για το θεμα της στειρωσης..Ναι μεν ηξερα οτι επρεπε απο την αλλη τοσο μικρη χειρουργειο κλπ κλπ...ασε που δεν ηξερα και την πραγματικη της ηλικια.Αλλα μολις της ηρθε ο οιστρος τη λυπηθηκε η ψυχη μου και της ορκιστηκα οτι δεν θα το ξανατραβιξει αυτο. Ευτυχως το μαρτυριο της κρατησε λιγο, μονο 3 μερες (μου πε ο γιατρος οτι ενδεχεται να ειναι συντομος ο οιστρος λογο πρωτης φορς) ..Την επομενη εκλεισα ραντεβου για επεμβαση για να προλαβουμε το επομενο "τραινο". Της εκανα κακο που δεν την πηγα πριν "της ερθουνε" ???
2) Ο γιατρος εκανε την τομη στο κεντρο της κοιλιας. Καπου ειχα ακουσει οτι το να κανεις τομη εκει ειναι παλιομοδιτικο , τωρα την κανουν στα πλαγια. Ισχυει αυτο; Βεβαια ισως την εκανε εκει γιατι αφαιρεσε ταυτοχρονα μια τραυματικη κοιλη που ειχε απο τα γεννοφασκια της.Μια αλλη γατα που ειχα στειρωσει σε αλλον γιατρο ειδα οτι ειχε κανει τομη στα πλαγια σε εκεινην. Ασε που η τομη της ηταν ολοκληρη πλαστικη...ουτε ραμματα φαινοντουσαν ουτε τιποτα. Ενω στη Μπιλιο αν δειτε την ραφη ...5 διακεκομενες ρεφες εχει κανει. Αυτο το πραμμα σιγουρα θα αφησει ουλη...Βεβαια θα φιτρωσουν τριχες και δε θα φαινεται...Μια ανησυχει γατομανα μιλαει μη με παρεξηγειτε..
3) Και το κυριωτερο ερωτημα μου, αυτο που με απασχολει τα μαλα ειναι ΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...Αυτο με τρωει. Την θελω οπως ηταν πριν..δραστηρια κινητικη παιχνιδιαρα ...σκετο νευρο...Οχι νωχελικη και μουτζουφλα...Οκ της δινω περιοδο χαριτος λογω αναρρωσης...αλλα μπας και δεν φταιει η αναρρωση;; Το χειρουργειο εγινε πριν 2 μερες..οκ η πρωτη δικαιολογειται αναισθησια μετεγχειρητικος πονος κλπ...Η δευτερη ας πουμε ξεπερναμε την προηγουμενη εφιαλτικη μερα (θα πρεπει να με μισησε για το κακο που της εκανα) . Αλλα σημερα τριτη μερα και ακομα υπναρου;;;Την παρακαλαω να παιξουμε και δεν θελει;;;Παει να παιξει με τα παιχνιδακια της και το παραταει αμεσως..λες και δεν εχει ενδιαφερον πια...
Πειτε μου οτι θα συνελθει pleaseee...Πειτε μου οτι θα συνεχισει να μου φερνει τα παιχνιδια της να παιζουμε catch & fetch ( ναι το γατι μου το εκανε αυτο, νομιζει (ή νομιζε

) οτι ειναι σκυλος.
Βασικα δεν με ενδιαφερουν τοσο τα πρωτα 2 ερωτηματα, ας αφησει και ουλη βρε αδερφε το ιδιο θα την αγαπαω...αλλα να μη μου φερνει το μπαλακι δεν θα το αντεξω...το να τσκαωνομαστε για το ποια θα πρωτο κοιμηθει στο κρεβατι δεν θα το αντεξω!!!!!
I am despered