Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να ριξεις ενα γερο χουφτωμα στον θρασυβουλακο μας...Εκ μέρους του Θρασύβουλου, σας ευχαριστούμε πολύ για τις ψήφους σας! Όλα τα γατάκια είναι ένα κι ένα και φυσικά καθένα έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας!![]()
..και εξτρα κροκετες περικαλω,για τη δευτερη θεση που πηρε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pondikis
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Όχι εμάς! Την εμορφιά σας την πλανεύτρα....Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε!![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε!![]()
Και εμεις σας ευχαριστουμε πολύ για την τοσο ομορφη συμμετοχη σας..

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστουμε

marina289
Περιβόητο μέλος
Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!!Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε..
Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!!
Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!
Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα μου ντε!! Τοσες αλλες ωραιες φασεις εχω χασει, ε πετυχα και μια!Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!!Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!!
Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!
Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;;
Κι εμενα μου εκανε εντυπωση το βλεμμα τους παντως, συνηθως δεν κοιτανε τη φωτογραφικη...
Ευχαριστουμε

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Οπως θα διαπιστωσατε οι περισσοτεροι,ξεκινησε ο 6ος φωτο γραφικος μας διαγωνισμος,με θεμα << Η πιο ναζιάρικη πόζα>>
Υπενθυμιζω οτι στο θεμα του διαγωνισμου δεν επιτρεπονται ποστ με σχολια χωρις φωτο.Για οτιδηποτε θελετε,ειτε να ρωτησετε κατι διευκρινιστικο,ειτε ακομα και να σχολιασετε φωτο...εδω ειναι το καταλληλο μερος..

Αιντε να δουμε λοιπον ναζιαρικα,χουρχουριστα γατσουλινια!!!

VICKY65
Νεοφερμένο μέλος
σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Καλησπερα
σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο?

στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες.
(..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι.

VICKY65
Νεοφερμένο μέλος
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει.

marina289
Περιβόητο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά.
Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο.
Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες.

marina289
Περιβόητο μέλος
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool