Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 09:17 Η Πουπουλίνα: #161 18-06-11 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Εκ μέρους του Θρασύβουλου, σας ευχαριστούμε πολύ για τις ψήφους σας! Όλα τα γατάκια είναι ένα κι ένα και φυσικά καθένα έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας! Click για ανάπτυξη... Να ριξεις ενα γερο χουφτωμα στον θρασυβουλακο μας.....και εξτρα κροκετες περικαλω,για τη δευτερη θεση που πηρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pondikis Νεοφερμένο μέλος Η pondikis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Η pondikis έγραψε: #162 18-06-11 15:54 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Η marina289: #163 18-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από pondikis: Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε! Click για ανάπτυξη... Όχι εμάς! Την εμορφιά σας την πλανεύτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 16:04 Η Πουπουλίνα: #164 18-06-11 16:04 Αρχική Δημοσίευση από pondikis: Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε! Click για ανάπτυξη... Και εμεις σας ευχαριστουμε πολύ για την τοσο ομορφη συμμετοχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. le chat noir Τιμώμενο Μέλος Η le chat noir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.429 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 19:29 Η le chat noir: #165 18-06-11 19:29 Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 19:34 Η nikolll έγραψε: #166 18-06-11 19:34 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 20:54 Η marina289: #167 18-06-11 20:54 Αρχική Δημοσίευση από le chat noir: Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Click για ανάπτυξη... Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 21:03 Η nikolll έγραψε: #168 18-06-11 21:03 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τοσες αλλες ωραιες φασεις εχω χασει, ε πετυχα και μια! Κι εμενα μου εκανε εντυπωση το βλεμμα τους παντως, συνηθως δεν κοιτανε τη φωτογραφικη... Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Πουπουλίνα: #169 06-11-11 22:24 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός-Βοηθητικό θέμα. Καλησπερα.Οπως θα διαπιστωσατε οι περισσοτεροι,ξεκινησε ο 6ος φωτο γραφικος μας διαγωνισμος,με θεμα << Η πιο ναζιάρικη πόζα>> Υπενθυμιζω οτι στο θεμα του διαγωνισμου δεν επιτρεπονται ποστ με σχολια χωρις φωτο.Για οτιδηποτε θελετε,ειτε να ρωτησετε κατι διευκρινιστικο,ειτε ακομα και να σχολιασετε φωτο...εδω ειναι το καταλληλο μερος.. Αιντε να δουμε λοιπον ναζιαρικα,χουρχουριστα γατσουλινια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:13 Η VICKY65 έγραψε: #170 11-11-11 15:13 Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:15 Η MissKit έγραψε: #171 11-11-11 15:15 Στο θέμα του διαγωνισμού φυσικά! Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #172 11-11-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από VICKY65: Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα. στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες. (..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η VICKY65 έγραψε: #173 11-11-11 15:33 Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Εκ μέρους του Θρασύβουλου, σας ευχαριστούμε πολύ για τις ψήφους σας! Όλα τα γατάκια είναι ένα κι ένα και φυσικά καθένα έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας! Click για ανάπτυξη... Να ριξεις ενα γερο χουφτωμα στον θρασυβουλακο μας.....και εξτρα κροκετες περικαλω,για τη δευτερη θεση που πηρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pondikis Νεοφερμένο μέλος Η pondikis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Η pondikis έγραψε: #162 18-06-11 15:54 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Η marina289: #163 18-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από pondikis: Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε! Click για ανάπτυξη... Όχι εμάς! Την εμορφιά σας την πλανεύτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 16:04 Η Πουπουλίνα: #164 18-06-11 16:04 Αρχική Δημοσίευση από pondikis: Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε! Click για ανάπτυξη... Και εμεις σας ευχαριστουμε πολύ για την τοσο ομορφη συμμετοχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. le chat noir Τιμώμενο Μέλος Η le chat noir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.429 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 19:29 Η le chat noir: #165 18-06-11 19:29 Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 19:34 Η nikolll έγραψε: #166 18-06-11 19:34 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 20:54 Η marina289: #167 18-06-11 20:54 Αρχική Δημοσίευση από le chat noir: Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Click για ανάπτυξη... Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 21:03 Η nikolll έγραψε: #168 18-06-11 21:03 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τοσες αλλες ωραιες φασεις εχω χασει, ε πετυχα και μια! Κι εμενα μου εκανε εντυπωση το βλεμμα τους παντως, συνηθως δεν κοιτανε τη φωτογραφικη... Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Πουπουλίνα: #169 06-11-11 22:24 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός-Βοηθητικό θέμα. Καλησπερα.Οπως θα διαπιστωσατε οι περισσοτεροι,ξεκινησε ο 6ος φωτο γραφικος μας διαγωνισμος,με θεμα << Η πιο ναζιάρικη πόζα>> Υπενθυμιζω οτι στο θεμα του διαγωνισμου δεν επιτρεπονται ποστ με σχολια χωρις φωτο.Για οτιδηποτε θελετε,ειτε να ρωτησετε κατι διευκρινιστικο,ειτε ακομα και να σχολιασετε φωτο...εδω ειναι το καταλληλο μερος.. Αιντε να δουμε λοιπον ναζιαρικα,χουρχουριστα γατσουλινια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:13 Η VICKY65 έγραψε: #170 11-11-11 15:13 Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:15 Η MissKit έγραψε: #171 11-11-11 15:15 Στο θέμα του διαγωνισμού φυσικά! Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #172 11-11-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από VICKY65: Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα. στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες. (..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η VICKY65 έγραψε: #173 11-11-11 15:33 Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Η marina289: #163 18-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από pondikis: Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε! Click για ανάπτυξη... Όχι εμάς! Την εμορφιά σας την πλανεύτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 16:04 Η Πουπουλίνα: #164 18-06-11 16:04 Αρχική Δημοσίευση από pondikis: Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε! Click για ανάπτυξη... Και εμεις σας ευχαριστουμε πολύ για την τοσο ομορφη συμμετοχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. le chat noir Τιμώμενο Μέλος Η le chat noir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.429 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 19:29 Η le chat noir: #165 18-06-11 19:29 Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 19:34 Η nikolll έγραψε: #166 18-06-11 19:34 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 20:54 Η marina289: #167 18-06-11 20:54 Αρχική Δημοσίευση από le chat noir: Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Click για ανάπτυξη... Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 21:03 Η nikolll έγραψε: #168 18-06-11 21:03 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τοσες αλλες ωραιες φασεις εχω χασει, ε πετυχα και μια! Κι εμενα μου εκανε εντυπωση το βλεμμα τους παντως, συνηθως δεν κοιτανε τη φωτογραφικη... Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Πουπουλίνα: #169 06-11-11 22:24 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός-Βοηθητικό θέμα. Καλησπερα.Οπως θα διαπιστωσατε οι περισσοτεροι,ξεκινησε ο 6ος φωτο γραφικος μας διαγωνισμος,με θεμα << Η πιο ναζιάρικη πόζα>> Υπενθυμιζω οτι στο θεμα του διαγωνισμου δεν επιτρεπονται ποστ με σχολια χωρις φωτο.Για οτιδηποτε θελετε,ειτε να ρωτησετε κατι διευκρινιστικο,ειτε ακομα και να σχολιασετε φωτο...εδω ειναι το καταλληλο μερος.. Αιντε να δουμε λοιπον ναζιαρικα,χουρχουριστα γατσουλινια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:13 Η VICKY65 έγραψε: #170 11-11-11 15:13 Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:15 Η MissKit έγραψε: #171 11-11-11 15:15 Στο θέμα του διαγωνισμού φυσικά! Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #172 11-11-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από VICKY65: Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα. στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες. (..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η VICKY65 έγραψε: #173 11-11-11 15:33 Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pondikis: Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε! Click για ανάπτυξη... Όχι εμάς! Την εμορφιά σας την πλανεύτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 16:04 Η Πουπουλίνα: #164 18-06-11 16:04 Αρχική Δημοσίευση από pondikis: Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε! Click για ανάπτυξη... Και εμεις σας ευχαριστουμε πολύ για την τοσο ομορφη συμμετοχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. le chat noir Τιμώμενο Μέλος Η le chat noir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.429 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 19:29 Η le chat noir: #165 18-06-11 19:29 Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 19:34 Η nikolll έγραψε: #166 18-06-11 19:34 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 20:54 Η marina289: #167 18-06-11 20:54 Αρχική Δημοσίευση από le chat noir: Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Click για ανάπτυξη... Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 21:03 Η nikolll έγραψε: #168 18-06-11 21:03 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τοσες αλλες ωραιες φασεις εχω χασει, ε πετυχα και μια! Κι εμενα μου εκανε εντυπωση το βλεμμα τους παντως, συνηθως δεν κοιτανε τη φωτογραφικη... Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Πουπουλίνα: #169 06-11-11 22:24 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός-Βοηθητικό θέμα. Καλησπερα.Οπως θα διαπιστωσατε οι περισσοτεροι,ξεκινησε ο 6ος φωτο γραφικος μας διαγωνισμος,με θεμα << Η πιο ναζιάρικη πόζα>> Υπενθυμιζω οτι στο θεμα του διαγωνισμου δεν επιτρεπονται ποστ με σχολια χωρις φωτο.Για οτιδηποτε θελετε,ειτε να ρωτησετε κατι διευκρινιστικο,ειτε ακομα και να σχολιασετε φωτο...εδω ειναι το καταλληλο μερος.. Αιντε να δουμε λοιπον ναζιαρικα,χουρχουριστα γατσουλινια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:13 Η VICKY65 έγραψε: #170 11-11-11 15:13 Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:15 Η MissKit έγραψε: #171 11-11-11 15:15 Στο θέμα του διαγωνισμού φυσικά! Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #172 11-11-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από VICKY65: Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα. στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες. (..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η VICKY65 έγραψε: #173 11-11-11 15:33 Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pondikis: Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε! Click για ανάπτυξη... Και εμεις σας ευχαριστουμε πολύ για την τοσο ομορφη συμμετοχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir Τιμώμενο Μέλος Η le chat noir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.429 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 19:29 Η le chat noir: #165 18-06-11 19:29 Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 19:34 Η nikolll έγραψε: #166 18-06-11 19:34 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 20:54 Η marina289: #167 18-06-11 20:54 Αρχική Δημοσίευση από le chat noir: Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Click για ανάπτυξη... Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 21:03 Η nikolll έγραψε: #168 18-06-11 21:03 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τοσες αλλες ωραιες φασεις εχω χασει, ε πετυχα και μια! Κι εμενα μου εκανε εντυπωση το βλεμμα τους παντως, συνηθως δεν κοιτανε τη φωτογραφικη... Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Πουπουλίνα: #169 06-11-11 22:24 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός-Βοηθητικό θέμα. Καλησπερα.Οπως θα διαπιστωσατε οι περισσοτεροι,ξεκινησε ο 6ος φωτο γραφικος μας διαγωνισμος,με θεμα << Η πιο ναζιάρικη πόζα>> Υπενθυμιζω οτι στο θεμα του διαγωνισμου δεν επιτρεπονται ποστ με σχολια χωρις φωτο.Για οτιδηποτε θελετε,ειτε να ρωτησετε κατι διευκρινιστικο,ειτε ακομα και να σχολιασετε φωτο...εδω ειναι το καταλληλο μερος.. Αιντε να δουμε λοιπον ναζιαρικα,χουρχουριστα γατσουλινια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:13 Η VICKY65 έγραψε: #170 11-11-11 15:13 Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:15 Η MissKit έγραψε: #171 11-11-11 15:15 Στο θέμα του διαγωνισμού φυσικά! Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #172 11-11-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από VICKY65: Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα. στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες. (..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η VICKY65 έγραψε: #173 11-11-11 15:33 Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 19:34 Η nikolll έγραψε: #166 18-06-11 19:34 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 20:54 Η marina289: #167 18-06-11 20:54 Αρχική Δημοσίευση από le chat noir: Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Click για ανάπτυξη... Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 21:03 Η nikolll έγραψε: #168 18-06-11 21:03 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τοσες αλλες ωραιες φασεις εχω χασει, ε πετυχα και μια! Κι εμενα μου εκανε εντυπωση το βλεμμα τους παντως, συνηθως δεν κοιτανε τη φωτογραφικη... Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Πουπουλίνα: #169 06-11-11 22:24 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός-Βοηθητικό θέμα. Καλησπερα.Οπως θα διαπιστωσατε οι περισσοτεροι,ξεκινησε ο 6ος φωτο γραφικος μας διαγωνισμος,με θεμα << Η πιο ναζιάρικη πόζα>> Υπενθυμιζω οτι στο θεμα του διαγωνισμου δεν επιτρεπονται ποστ με σχολια χωρις φωτο.Για οτιδηποτε θελετε,ειτε να ρωτησετε κατι διευκρινιστικο,ειτε ακομα και να σχολιασετε φωτο...εδω ειναι το καταλληλο μερος.. Αιντε να δουμε λοιπον ναζιαρικα,χουρχουριστα γατσουλινια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:13 Η VICKY65 έγραψε: #170 11-11-11 15:13 Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:15 Η MissKit έγραψε: #171 11-11-11 15:15 Στο θέμα του διαγωνισμού φυσικά! Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #172 11-11-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από VICKY65: Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα. στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες. (..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η VICKY65 έγραψε: #173 11-11-11 15:33 Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 20:54 Η marina289: #167 18-06-11 20:54 Αρχική Δημοσίευση από le chat noir: Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Click για ανάπτυξη... Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 21:03 Η nikolll έγραψε: #168 18-06-11 21:03 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τοσες αλλες ωραιες φασεις εχω χασει, ε πετυχα και μια! Κι εμενα μου εκανε εντυπωση το βλεμμα τους παντως, συνηθως δεν κοιτανε τη φωτογραφικη... Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Πουπουλίνα: #169 06-11-11 22:24 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός-Βοηθητικό θέμα. Καλησπερα.Οπως θα διαπιστωσατε οι περισσοτεροι,ξεκινησε ο 6ος φωτο γραφικος μας διαγωνισμος,με θεμα << Η πιο ναζιάρικη πόζα>> Υπενθυμιζω οτι στο θεμα του διαγωνισμου δεν επιτρεπονται ποστ με σχολια χωρις φωτο.Για οτιδηποτε θελετε,ειτε να ρωτησετε κατι διευκρινιστικο,ειτε ακομα και να σχολιασετε φωτο...εδω ειναι το καταλληλο μερος.. Αιντε να δουμε λοιπον ναζιαρικα,χουρχουριστα γατσουλινια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:13 Η VICKY65 έγραψε: #170 11-11-11 15:13 Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:15 Η MissKit έγραψε: #171 11-11-11 15:15 Στο θέμα του διαγωνισμού φυσικά! Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #172 11-11-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από VICKY65: Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα. στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες. (..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η VICKY65 έγραψε: #173 11-11-11 15:33 Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από le chat noir: Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε.. Click για ανάπτυξη... Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 21:03 Η nikolll έγραψε: #168 18-06-11 21:03 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τοσες αλλες ωραιες φασεις εχω χασει, ε πετυχα και μια! Κι εμενα μου εκανε εντυπωση το βλεμμα τους παντως, συνηθως δεν κοιτανε τη φωτογραφικη... Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Πουπουλίνα: #169 06-11-11 22:24 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός-Βοηθητικό θέμα. Καλησπερα.Οπως θα διαπιστωσατε οι περισσοτεροι,ξεκινησε ο 6ος φωτο γραφικος μας διαγωνισμος,με θεμα << Η πιο ναζιάρικη πόζα>> Υπενθυμιζω οτι στο θεμα του διαγωνισμου δεν επιτρεπονται ποστ με σχολια χωρις φωτο.Για οτιδηποτε θελετε,ειτε να ρωτησετε κατι διευκρινιστικο,ειτε ακομα και να σχολιασετε φωτο...εδω ειναι το καταλληλο μερος.. Αιντε να δουμε λοιπον ναζιαρικα,χουρχουριστα γατσουλινια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:13 Η VICKY65 έγραψε: #170 11-11-11 15:13 Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:15 Η MissKit έγραψε: #171 11-11-11 15:15 Στο θέμα του διαγωνισμού φυσικά! Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #172 11-11-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από VICKY65: Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα. στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες. (..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η VICKY65 έγραψε: #173 11-11-11 15:33 Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marina289: Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!! Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!! Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;; Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τοσες αλλες ωραιες φασεις εχω χασει, ε πετυχα και μια! Κι εμενα μου εκανε εντυπωση το βλεμμα τους παντως, συνηθως δεν κοιτανε τη φωτογραφικη... Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Πουπουλίνα: #169 06-11-11 22:24 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός-Βοηθητικό θέμα. Καλησπερα.Οπως θα διαπιστωσατε οι περισσοτεροι,ξεκινησε ο 6ος φωτο γραφικος μας διαγωνισμος,με θεμα << Η πιο ναζιάρικη πόζα>> Υπενθυμιζω οτι στο θεμα του διαγωνισμου δεν επιτρεπονται ποστ με σχολια χωρις φωτο.Για οτιδηποτε θελετε,ειτε να ρωτησετε κατι διευκρινιστικο,ειτε ακομα και να σχολιασετε φωτο...εδω ειναι το καταλληλο μερος.. Αιντε να δουμε λοιπον ναζιαρικα,χουρχουριστα γατσουλινια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:13 Η VICKY65 έγραψε: #170 11-11-11 15:13 Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:15 Η MissKit έγραψε: #171 11-11-11 15:15 Στο θέμα του διαγωνισμού φυσικά! Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #172 11-11-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από VICKY65: Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα. στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες. (..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η VICKY65 έγραψε: #173 11-11-11 15:33 Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός-Βοηθητικό θέμα. Καλησπερα.Οπως θα διαπιστωσατε οι περισσοτεροι,ξεκινησε ο 6ος φωτο γραφικος μας διαγωνισμος,με θεμα << Η πιο ναζιάρικη πόζα>> Υπενθυμιζω οτι στο θεμα του διαγωνισμου δεν επιτρεπονται ποστ με σχολια χωρις φωτο.Για οτιδηποτε θελετε,ειτε να ρωτησετε κατι διευκρινιστικο,ειτε ακομα και να σχολιασετε φωτο...εδω ειναι το καταλληλο μερος.. Αιντε να δουμε λοιπον ναζιαρικα,χουρχουριστα γατσουλινια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:13 Η VICKY65 έγραψε: #170 11-11-11 15:13 Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:15 Η MissKit έγραψε: #171 11-11-11 15:15 Στο θέμα του διαγωνισμού φυσικά! Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #172 11-11-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από VICKY65: Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα. στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες. (..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η VICKY65 έγραψε: #173 11-11-11 15:33 Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:15 Η MissKit έγραψε: #171 11-11-11 15:15 Στο θέμα του διαγωνισμού φυσικά! Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #172 11-11-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από VICKY65: Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα. στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες. (..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η VICKY65 έγραψε: #173 11-11-11 15:33 Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο θέμα του διαγωνισμού φυσικά! Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #172 11-11-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από VICKY65: Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα. στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες. (..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η VICKY65 έγραψε: #173 11-11-11 15:33 Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από VICKY65: Καλησπερα σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα. στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες. (..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VICKY65 Νεοφερμένο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:33 Η VICKY65 έγραψε: #173 11-11-11 15:33 Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 18:03 Η irinachou: #174 11-11-11 18:03 Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat! αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 19:05 Η Πουπουλίνα: #175 11-11-11 19:05 Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα. Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:04 Η marina289: #176 12-11-11 13:04 Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:16 Ο Lord Kratos: #177 12-11-11 13:16 Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ. Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά. Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο. Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:19 Η marina289: #178 12-11-11 13:19 Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irinachou Εκκολαπτόμενο μέλος Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η irinachou: #179 12-11-11 13:56 εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 15:03 Η ρενακι 13: #180 12-11-11 15:03 αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυτες οι φωτο που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.