Φωτογραφικός διαγωνισμός - Βοηθητικό θέμα

Εκ μέρους του Θρασύβουλου, σας ευχαριστούμε πολύ για τις ψήφους σας! Όλα τα γατάκια είναι ένα κι ένα και φυσικά καθένα έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας! :clapup:
Να ριξεις ενα γερο χουφτωμα στον θρασυβουλακο μας...:D..και εξτρα κροκετες περικαλω,για τη δευτερη θεση που πηρε..:hehe::hehe::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά

Ευχαριστούμε πολυ που μας ψυφισατε!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι εμάς! Την εμορφιά σας την πλανεύτρα....:P

Και εμεις σας ευχαριστουμε πολύ για την τοσο ομορφη συμμετοχη σας..:D

Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε..

Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά

Ευχαριστουμε:D

Εγώ πάντως τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός -και δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους-, οφείλω να ομολογήσω ότι οι γάτοι της nikoll μαζί με το σχόλιο -κουκουβάου- ήταν ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Τους κοιτούσα κάθε πρωι και μου έφτιαχνε η μέρα. Η έκφραση τους δεν έπαιζε..
Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!!:clapup: Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!!:clapup: Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! :worship: Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;;

Πόσο, μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!!:clapup: Απίθανη αυτή η φωτογραφία !!!:clapup: Και εγώ τώρα που δεν κινδυνεύω να επηρεάσω τους ψηφοφόρους ομολογώ οτι ήταν Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! :worship: Τί γέλιο τα συγχρονισμένα κουκουβαγίσια βλεμματάκια!!! Πώς τα τσάκωσες βρε nicol;;;;
Ελα μου ντε!! Τοσες αλλες ωραιες φασεις εχω χασει, ε πετυχα και μια!
Κι εμενα μου εκανε εντυπωση το βλεμμα τους παντως, συνηθως δεν κοιτανε τη φωτογραφικη...
Ευχαριστουμε:)

Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός-Βοηθητικό θέμα.

Καλησπερα.Οπως θα διαπιστωσατε οι περισσοτεροι,ξεκινησε ο 6ος φωτο γραφικος μας διαγωνισμος,με θεμα << Η πιο ναζιάρικη πόζα>>
Υπενθυμιζω οτι στο θεμα του διαγωνισμου δεν επιτρεπονται ποστ με σχολια χωρις φωτο.Για οτιδηποτε θελετε,ειτε να ρωτησετε κατι διευκρινιστικο,ειτε ακομα και να σχολιασετε φωτο...εδω ειναι το καταλληλο μερος..:D

Αιντε να δουμε λοιπον ναζιαρικα,χουρχουριστα γατσουλινια!!!:clapup::clapup::clapup:

Καλησπερα
σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο:redface:?

Στο θέμα του διαγωνισμού φυσικά! :D Πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο πλαίσιο δεξιά, μέσα σε κάθε ποστ, βάζετε μια ψήφο στο ποστ και στο τέλος του διαγωνισμού αυτός με τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει. :)

Καλησπερα
σας να ρωτησω κατι που ψηφιζουμε για το διαγωνισμο:redface:?
Καλησπερα.:)
στο θεμα του διαγωνισμου θα πας,και θα βαλεις θετικη ψηφο στα ποστ με τις φωτο που θες.
(..στο τελος του καθε ποστυ εχει ενα νουμερο,και 2 χερακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο.Θετικες βαζουμε πατωντας το πρασινο χερακι.:)

Σε ευχαριστω και παλι λοιπον το βρηκα!!!

Απάντηση: «Η πιο ναζιάρικη πόζα!» 6ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός του Mycat!

αααα σας παρακαλω καποιος να με βοηθισει θελω και εγω να ανεβασω και δεν μπορω....πως ολοι εσεις ανεβαζετε?αφου υπαρχει προβλημα με την γκαλερυ!σας παρακαλω προσπαθω μια ωρα!

Να σας ενημερωσω οτι εδω και καποια ωρα υπαρχει ενα προβλημα στο θεμα του διαγωνισμου,εχει κολλησει και δεν ανοιγει στην τελευταια σελιδα.
Το κοιταμε..και ελπιζουμε σε λιγο να διορθωθει.:)

Προσπαθώ να μπω στην τελευταία σελίδα στον διαγωνισμό να ψηφίσω, και δεν ... Εξακολουθεί το πρόβλημα ε;;;

Μαρίνα, εγώ δε μπορούσα να φορτώσω εχθές την τελευταία σελίδα του θέματος αλλά σήμερα μπορώ.
Για την ακρίβεια, μπήκα πριν από 2 λεπτά.
Μου φόρτωσε κανονικά, απλώς αργούσε λίγο.
Για προσπάθησε πάλι τώρα, αν θες. :)

Τσου! όχι, δεν με βάζει...θα ξαναπροσπαθήσω και πιο μετά!

εμενα χθες με εβαλε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια....πως τις ανεβαζετε εσεις?

αυτες οι φωτο που ειναι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back