Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αυτό το αν με τρώει 23 μέρες τώρα.Αν είναι καλά και είναι εκεί έξω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάντως όπως και να έχει μην απελπίζεσαι καθόλου.Ας έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι οι γάτες είναι απρόβλεπτες και μπορεί ακόμα ακόμα να περνάει καλά κάπου εκεί έξω βρίσκοντας νέα μέρη για εξερεύνηση.
Το σημαντικότερο πιά είναι όμως να μην παραμελείς εσένα ούτε τα άλλα 2 ψυχάκια που είναι εκεί δίπλα σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εγώ δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξη, πολύ φοβάμαι πως δεν θα το ξαναδώ το τόσο όμορφο και ιδιαίτερο γατί μου... Φοβάμαι πως κάτι της έχει συμβεί, δεν γίνεται τόσες μέρες και να μην την έχει δει ψυχή.

Συνεχίζω βέβαια το ψάξιμο αλλά δεν σου κρύβω πως δεν έχω ελπίδες πια.
Να αφιερωθείς στα άλλα δύο γατούνια γλυκιά μου Βάσω.Αυτά έμειναν κ για εκείνα εσύ υπάρχεις!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα Φωτεινή μου. Πως να σκεφτώ πως είναι εκεί έξω την στιγμή που δεν την βρίσκω πουθενά;Γλυκιά μας Μπέσσυ.... Μη λιποψυχάς γλυκιά μου... Να σκέφτεσαι πως το κορίτσι σου είναι κάπου, όπου κι αν είναι, κι είναι καλά... Αν δεν ήταν θα το μάθαινες όπως λες, θα την έβρισκες. Ίσως είναι "γραφτό" της να σουρτουκεύει. Ίσως ποτέ δεν ήταν γάτα σπιτιού. Αλλά μη βασανίζεσαι άλλο, θα τρελαθείς καλή μου....
Και δεν είναι καθόλου απίθανο, ούτε καν παράξενο να της έχει συμβεί κάτι και να μην το μάθω. Είναι τόσοι πολλοί οι δρόμοι και οι κίνδυνοι εδώ και είναι τόσο αποξενωμένοι οι άνθρωποι που θα ήταν όχι μόνο πιθανό αλλά ίσως και αναμενόμενο.

Γιατί να βρεθεί μπροστά μου αυτό το γατί, μπορεί να μου πει κάποιος; Να βρεθεί μπροστά μου, να γίνει μέρος της ζωής μου, να το αγαπήσω όσο δεν αγάπησα γατιά που έζησαν χρόνια και χρόνια μαζί μου και μετά να την χάσω ως δια μαγείας.
Δεν έχετε ιδέα πόσο ζηλεύω ανθρώπους που χάνουν τα ζώα τους από κάποια αρρώστεια ή από γηρατειά, δεν έχετε ιδέα πόσο ζηλεύω τον εαυτό μου του παρελθόντος όταν έχασα την Ριρή και την Γκριζούλα μου από νεφρική ανεπάρκεια και την Ζουζούκα και τον Κόκο μου από γηρατειά. Γιατί έτσι πονάς μεν αλλά δεν σε βασανίζει η ελπίδα που τελικά αποδεικνύεται φρούδα.
Αυτό το αμφιταλάντευμα ανάμεσα στην ελπίδα και την απελπισία είναι απλά αβάσταχτο. Να γυρίζω κάθε βράδυ στους δρόμους φωνάζοντας σαν την τρελλή το όνομα ενός γατιού που μπορεί να μην υπάρχει εδώ και καιρό, να ξυπνάω κάθε πρωί με την ελπίδα και να πέφτω να κοιμηθώ, μούσκεμα στα δάκρυα με την βεβαιότητα πως δεν θα την ξαναβρώ γιατί απλά δεν ζει.
Ειλικρινά αυτό που περνάω δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου, που δεν νομίζω να έχω κανέναν δηλαδή.

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία ή έστω μια λοβοτομή να μην νοιώθω τίποτα...

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Είθε να τελειώσει απόψε αυτή η περιπέτεια και να τη βρεις επιτέλους!
Αλλά ακόμη κι έτσι να μη γίνει, μην ξεχνάς ότι το Μελινόνι μπορεί να 'χει σταθεί τυχερό και να είναι καλά εκεί όπου βρίσκεται..
Elektra2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Ας είναι οι τελευταίες ώρες αγωνίας που περνάς!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
γύρνα τώωωωωωωωωωωωωωωωωραα!!!!!!!!!!!!!
Tsakoulinaki
Νεοφερμένο μέλος
Τί θες πια; Να φτιάξει ο καθένας από εμάς και από μία φανουρόπιτα για να γυρίσεις;
Άντε ρε κοριτσάκι...
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία Βάσω μας..
Είθε να τελειώσει απόψε αυτή η περιπέτεια και να τη βρεις επιτέλους!
Αλλά ακόμη κι έτσι να μη γίνει, μην ξεχνάς ότι το Μελινόνι μπορεί να 'χει σταθεί τυχερό και να είναι καλά εκεί όπου βρίσκεται..
Καλή τύχη και καλή δύναμη Βάσω μου
Καλή τύχη Βάσω μου!
Ας είναι οι τελευταίες ώρες αγωνίας που περνάς!
Μελινάκι
γύρνα τώωωωωωωωωωωωωωωωωραα!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και για την θετική σκέψη.Έλα, ρε Μελινάκι πια το παρατράβηξες!!!!
Τί θες πια; Να φτιάξει ο καθένας από εμάς και από μία φανουρόπιτα για να γυρίσεις;
Άντε ρε κοριτσάκι...
Αυτό ακριβώς είναι που φοβάμαι Λία μου, πως δυστυχώς μόνο ένα θαύμα θα μου την φέρει πίσω.Τι να πω Βάσω μου...όχι μόνο καλή τύχη, εύχομαι πραγματικά να γίνει ένα θαύμα και να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σου η σουσουράδα!![]()

dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

dimiandr μου για σκέψου, 4 βράδυα καθόσουν εσύ στο μπαλκόνι για να ακούσεις νιαουριτά και εγώ είμαι εδώ και 30 βράδυα, το μισό βράδυ στους δρόμους να ψάχνω και το υπόλοιπο όπως εσύ στο μπαλκόνι.Ευχομαι ολόψυχα, όπως έχω εγω μετά απο 4 μέρες τον δικό μου τον πανύβλακα, πίσω, που μου γουργουρίζει δίπλα στο λαπτοπ και μου χει φουντωσει την αλλεργία, να γυρίσει το σουρτουκόγατό σου πίσω και να μη ξεκολλήσει απο πάνω σου πάλι!! 4 βράδυα καθόμουν στο μπαλκόνι για να ακουσω νιαουριτά, και αυτός τίποτα! Μην απογοητευεσαι ποτέ!
Εσύ δεν θα απογοητευόσουν;
Το πρώτο και τελευταίο της βιντεάκι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool